9 Μαΐου 2013

Ουκ έστιν ώδε... “η θανούσα Ελλάς”, αλλ’ ηγέρθη... “ως γνήσια Ρωμιά”.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Καλά πότε πέθανε η Ελλάς και δεν το πήραμε χαμπάρι? Μήπως θέλεις να μας αποτρελάνεις? Θα ρωτούσε κάποιος τον υποφαινόμενο για να μπορέσει ο ίδιος καλοπροαίρετα να του ανταπαντήσει... ναι φίλε μου έχεις δίκαιο γιατί τραγουδάμε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!! και όμως η θανούσα Ελλάδα σήμερα κείτε έμπροσθεν μας. Αυτή η Ελλάδα που θωρούμε είναι η Ελλάς των μνημονίων, των προδοσιών, των καθημερινών αυτοκτονιών, της απανθρωπιάς και του διάσπαρτου κοινωνικού φόβου. Αυτή η Ελλάδα μοιάζει με την χώρα του ψευτορωμέικου που προφητεύθηκε από τον Ισαπόστολο της Ρωμιοσύνης τον Πατρο- Κοσμά τον Αιτωλό... 

Αυτή η θανούσα χώρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κουβαλάμε μέσα μας και αυτό είναι η διαχρονική (τρέλα) μας και το (καμάρι) μας. Ναι εμείς οι Έλληνες εδώ και πολλά χρόνια είμασθε (τρελοί), ΘΕΟ-τρελοί, ΘΕΟ-μουρλοί, είμασθε κατά ΧΡΙΣΤΟ σαλοί και δεν το ξέρουμε!!! Θέλετε αποδείξεις? Πάρτε όσες θέλετε από τις σελίδες της ιστορίας που δεν μας μαθαίνουν ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΚΟΥΓΚΙ, ΑΡΚΑΔΙ, ΣΟΥΛΙ, ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΠΟΣ του 40, ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και τόσα πολλά και τόσα άλλα που αποδεικνύουν κάτι μοναδικό δηλ. την Ευλογία που δέχθηκε αυτό το Έθνος- Γένος από την αρχή της ύπαρξης του να βιώνει ακόμα και δίχως να το καταλαβαίνει ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. 

Δίχως ΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν υπάρχει κατά ΧΡΙΣΤΟ σαλότητα, δεν υπάρχει τρέλα αυτοθυσίας, δεν υπάρχει μαρτύριο και ομολογία. Και από τέτοια γεγονότα είμασθε πρώτοι στην παγκόσμιο ιστορία και με διαφορά. 

Σήμερα τι κάνουν οι Χριστοκτόνοι? Μας έχουν βάλει στην μπρίζα και ήδη μας φορτώνουν άθελα τους με αυτού του είδους την τρέλa μέχρι να μας αποτρελάνουν εντελώς για να νοιώσουμε επιτέλους πραγματικοί Έλληνες. Καθημερινά είναι τα ηλεκροσόκ που δεχόμασθε αδιαμαρτύρητα σε σημείο να αναρωτιούνται και οι ίδιοι οι βασανιστές, τι συμβαίνει με αυτούς τους τρελούς Έλληνες? 

Άραγε πέθαναν? Τι κρύβετε στο τάφο που τους ρίξαμε και φροντίσαμε να τους αποκλείσουμε με τον ασήκωτο Λίθο των μνημονίων που βρήκαμε ειδικά για αυτούς? 

Δεν θα τους απαντήσουμε εμείς, ούτε καν  χρειάζεται να απαντήσουμε στους  τοκογλύφους-φρουρούς αυτού του  μνήματος των μνημονίων που είναι από τον δόλο τους σκοτισμένοι και διασκορπισμένοι. Ήδη ο Άγγελος του Ελληνικού Έθνους (βλέπε υπάρχει αυτός και είναι καταγεγραμμένος στην Παλαιά διαθήκη, όραμα Προφήτη Δανιήλ) έχει αποκυλίσει τον λίθο των μνημονίων από την συνείδηση του κατατρεγμένου Έλληνα και δείχνει το κενό μνήμα δίχως να βρίσκεται πλέον μέσα σε αυτό η θανούσα Ελλάδα του ψευτορωμέικου που μετράει αρκετούς χρόνους μόλις από την δολοφονία του Καποδίστρια. Και μας αναθαρρεύει ο Άγγελος, όπως τις Μυροφόρες Μη εκθαμβείσθε· μή φοβάστε· μή τρέμετε· 

Στην τουρκοκρατία ολόκληρες γενιές γεννήθηκαν και  πέθαναν δίχως να γευθούν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Όμως κάθε ΠΑΣΧΑΛΙΑ ζούσανε την ΛΕΥΤΕΡΙΑ τους και μέσα στην μνήμη τους εμφιλοχωρούσε η Ανάσταση μαζί με το Ποθούμενο του Γένους μας. 

Το βίωμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ μας κράτησε ζωντανούς τα τετρακόσια και βάλε χρόνους της σκλαβιάς. Αυτό το βίωμα ζυμώθηκε μέσα στο γενετικό υλικό μας και δεν θα μας αφήνει ποτέ σαν απλό λαό να κιοτέψουμε έστω και αν σήμερα  πολιορκηθούμε με περισσότερες νεοποχίτικες Κασσάνδρες. 

Αυτό το βίωμα φέτος ταύτισε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ με την πραγματική ΕΛΛΑΔΑ και έκανε τους μέσα και έξω εχθρούς μας να παγώσουν και εμάς να ανατριχιάσουμε, όταν ακούσθηκε για πρώτη φορά στα νεοελληνικά χρονικά το βράδυ της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ να ψέλνεται το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ μας!!! 

Έτσι οι δόκιμοι  του Πολεμικού Ναυτικού μας αυθόρμητα  και δίχως να το καταλάβουν προετύπωσαν το γεγονός της θανής του ψευτορωμέικου που πλέον χάνεται στα τάρταρα της λήθης. Για αυτό και μόνο το γεγονός το Πολεμικό Ναυτικό μας ευχόμασθε να έχει ιδιαίτερη Ευλογία από τις ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΕΣ και να προστρέξει ειρηνικά πρώτο στο Ποθούμενο για να ολοκληρώσει τις ηρωικές διαδρομές του Παύλου του Κουντουριώτη και να ψάλει πάλι το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ μας στην Πόλη από την οποία θα ηγερθεί η Ελλάς ως Νέα ΡΩΜΙΑ προς καταισχύνη των εχθρών της!!! 

ΕΡΩΤΗΜΑ. Είναι  δυνατόν ο Άδης της σημερινής παγκοσμιοποίησης να ξεπαστρέψει ένα Έθνος στην γλώσσα του οποίου ακούσθηκε ο πρώτος Αναστάσιμος Χαιρετισμός από τα Άχραντα χείλη του Αναστάντος Κυρίου Ιησού Χριστού με το ΧΑΙΡΕΤΕ που απηύθυνε στις Μυροφόρες? 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Όσο μας πατάν πιο κάτω, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το Θαύμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Γένους μας και όταν θα το αναθυμούνται οι επόμενες γενιές θα δακρύζουν από την συγκίνηση για την άφατη φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που από πεθαμένο έθνος με αλλεπάλληλες προδοσίες μας ξαναζωντάνεψε για να ολοκληρώσουμε την ιστορική πορεία μας μέσα στην Παγκόσμιο Ιστορία. 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.