16 Ιουλίου 2024

Η Ένωση της Αριστεράς και του Ισλάμ... Ένας 'γάμος' που ενώνεται από το κοινό μίσος για τον Χριστιανισμό

Γράφει ο Δρ. David Reagan*
 
Κάποιος μου έστειλε κάποτε ένα σκίτσο σύνταξης που προκαλεί σκέψη. Δεν μπορώ να το αναπαράγω γιατί περιέχει κάποια άθλια γλώσσα. Έτσι, θα το περιγράψω και θα καθαρίσω τη γλώσσα.
 
Το καρτούν απεικονίζει σε τέσσερα πάνελ μια συνομιλία μεταξύ δύο νέων ανθρώπων στα είκοσί τους - ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Η γυναίκα φορούσε το σύμβολο του Δημοκρατικού Κόμματος. 
 
Στο πρώτο πάνελ, ο άνδρας λέει: «Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν δικαιώματα και νομίζω ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να κρεμαστούν». 
 
Η νεαρή γυναίκα απαντά: «Ουάου! Τι εντελώς πρωτόγονος ηλίθιος είσαι! Πρέπει να είσαι Ρεπουμπλικάνος!» «Όχι», απαντά ο άντρας, «είμαι στην πραγματικότητα μουσουλμάνος, και αυτές είναι οι θρησκευτικές μου πεποιθήσεις». 
 
Στην οποία η γυναίκα απαντά: «Ω, λυπάμαι! Ζητώ συγγνώμη! Ελπίζω να μην νομίζετε ότι είμαι ισλαμοφοβική».
 
Λίγες μέρες αργότερα, έλαβα μια παρόμοια γελοιογραφία που έδειχνε έναν μουσουλμάνο άνδρα να κρατά μια πινακίδα που έγραφε: «Το Ισλάμ απαιτεί: Θάνατος στους ομοφυλόφιλους! Καμμία ελευθερία λόγου! Οι γυναίκες μένουν σπίτι και υποτάσσονται στους συζύγους τους! Θάνατος στους απίστους!» 
 
Δίπλα του στεκόταν μια νεαρή γυναίκα κολλεγιακής ηλικίας που κρατούσε μια πινακίδα με ένα βέλος που έδειχνε προς τον μουσουλμάνο. Πάνω από το βέλος υπήρχαν αυτές οι λέξεις: «Είμαι φιλελεύθερος και δεν το εννοεί πραγματικά».
 
Αξίες σε οξεία σύγκρουση
 
Όπως δείχνουν τόσο γλαφυρά αυτές οι γελοιογραφίες, η ερωτική σχέση μεταξύ της Αριστεράς και του Ισλάμ είναι συγκλονιστική επειδή είναι παράλογη. 
 
Η Αριστερά ισχυρίζεται ότι πιστεύει στην ελευθερία της σκέψης, την ελευθερία του λόγου, τη σεξουαλική απελευθέρωση και τη δημοκρατία.
 
Όλες αυτές οι πεποιθήσεις είναι ακριβώς αντίθετες από εκείνες που θεωρεί αγαπητές το Ισλάμ. Δεν υπάρχει σήμερα ένα μουσουλμανικό έθνος στον κόσμο όπου να υπάρχει πραγματική δημοκρατία, ελευθερία του λόγου, ελεύθερος Τύπος και ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες.
 
Η ιστορία του Ισλάμ καθιστά σαφές ότι τη στιγμή που οι μουσουλμάνοι γίνονται πλειοψηφία σε οποιαδήποτε κοινωνία, αναλαμβάνουν αμέσως δράση για να καταστείλουν την ελευθερία και να καταστείλουν όλες τις άλλες θρησκείες.
 
Επιπλέον, η Αριστερά περιφρονεί επίσης τη θρησκεία και εξυψώνει τον άνθρωπο παρά τον Θεό, ενώ οι μουσουλμάνοι πιστεύουν σε έναν θεό και έχουν τη θρησκεία τους σε μεγάλη εκτίμηση.
 
Έτσι, τι εξηγεί το αλλόκοτο ζευγάρι που αντιπροσωπεύεται από την ενότητα της Αριστεράς με το Ισλάμ;
 
Η Ενοποιητική Δύναμη
 
Μπορεί να υπάρξει μόνο μία εξήγηση – είναι ενωμένοι από το κοινό μίσος τους για τον Χριστιανισμό. Η Αριστερά θεωρεί τους χριστιανούς ξεπερασμένα λείψανα του παρελθόντος που στέκονται εμπόδιο στα αγαπημένα τους «προοδευτικά» προγράμματα όπως η άμβλωση, ο γάμος ομοφυλοφίλων, η ευθανασία, το δικαίωμα στην αυτοκτονία και ο σοσιαλισμός. Επιπλέον, ο Χριστιανισμός θεωρείται ανοησία που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βασίζονται σε ευσεβείς πόθους αντί για λογική.
 
Το Ισλάμ συμμερίζεται το μίσος της Αριστεράς για τον Χριστιανισμό. Σύμφωνα με το Κοράνι, οι Χριστιανοί είναι άπιστοι που πρέπει είτε να αναγκαστούν να αλλαξοπιστήσουν είτε να υποταχθούν ή να εκτελεστούν. 
 
Έτσι, η Αριστερά συσπειρώνει τους μουσουλμάνους στο πλευρό της στην προσπάθειά της να νικήσει όλους τους πολιτικούς με ιουδαιοχριστιανικές αξίες.
 
Αυτό σημαίνει ότι η Αριστερά ενωμένη με το Ισλάμ είναι ένα τέλειο παράδειγμα του παλιού ρητού, «Η πολιτική κάνει παράξενους συντρόφους».
 
Η ένωση της Αριστεράς με το Ισλάμ είναι ένας γάμος δημιουργημένος από τον Σατανά.
 
*Ο Δρ David Reagan είναι συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής των Lamb & Lion Ministries.
 
 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΜΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΑΘΕΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΥΘΕΡΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΝΑ 5 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ 1.3 ΠΑΙΔΙΆ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ 1.9. Η ΠΤΩΣΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1.9 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΑΝΤΑΦΙ ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ... Ο ΑΛΛΑΧ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ... ΑΥΞΑΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Π.χ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 1913 ΚΑΙ 1922 ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 9.800.000 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ... 82 ΕΚΑΤΟΜ.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ή ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ή ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ - ΣΟΥΝΝΕΤΤΙ. Ο ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΥΛΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ... ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ....
ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΕΙΣΤΕ... ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΡΕΣΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΡΚΟΥ ΝΑ ... ΛΟΥΖΩΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΥΔΑΤΑ ....
Παρένθεση.
Μια Ευρωπαϊκή δημογραφική έρευνα ντοκουμέντο PEW, αναφέρει για το δημογραφικό μέλλον της Ευρώπης....

Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια.... Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον.

Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, *Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2.... 33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6... με τάση προς τα κάτω..

Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.1... Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπη σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική ...
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Το ερευνητικό κέντρο PEW Research center (Search, Demographic PEW) αναφέρει: Από τα 6,7 εκατομ. μεταναστών το 2022, στην Ευρώπη 5.8 εκ, ήταν Μουσουλμάνοι, (Κατά προσέγγιση) ανεβάζοντας το ποσοστό των Μουσουλμάνων Ευρωπαίων κατοίκων, προσθέτοντας και τις πολυάριθμες γεννήσεις απο το 4,1% που ήταν το 2010 σε άνω του 8-8% μέχρι σήμερα.... με τάση να φθάσει μέχρι το 2021 στο 15%.... Σήμερα υπολογίζεται ότι το 75-80% των μεταναστευτικών ροών είναι Μουσουλμάνοι.

Το συμπέρασμα αυτονόητο... Δίκαιο είχε ο Γκαντάφι... που είπε Άλωση εκ των έσω.... Και ας μην ρίχνουμε το φταίξιμο μόνο, στους λαθρο-μετανάστες, και στην Τουρκία, που έχει ανοικτές σκόπιμα τις πύλες της πρός Ελλάδα και Κύπρο για τους Μουσουλμάνους εισβολείς..... Αυτή κάνει την δουλειά της...
Aς αναλάβουμε και εμείς μια φορά τις ευθύνες μας και τις εθνικές και τις οικογενειακές. Αντίθετα πλέον φαίνεται ότι πάσχουμε, από έλλειψη Libido δηλ. Libi τo Libido(;)

Μεταξύ 1913 και 1922, ο πληθυσμός της Τουρκίας ήταν 9.868.706. Σε ένα αιώνα, το 2008 εκτοξεύθηκαν στα 79.517.100 και το 2018 στα +82.007000.....!
Και Η διαπρεπής συγγραφέας και πολιτικός Αnna Eshoo γράφει... Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή.
Και το διεθνές ερευνητικό κέντρο PEW μετά από εντατικές έρευνες, εξάγει το συμπέρασμα ότι .... οι Χριστιανοί είναι τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τις αρχές της ιστορίας τους......

Και ...Παράφραση από απόσπασμα του Αισχύλου.

Και οι Ιερές Τράπεζες καταστραμμένες/ και τα του Θεού ιερά και όσια , είναι εκ θεμελίων/ ανάκατα κι αναποδογυρισμένα.../ ακόμη και στην τριτόσπορη γενιά,/ άφωνα θε να φανερωθούν στα μάτια των ανθρώπων.../ Εσείς, ασεβείς και αιματόβρεκτοι,/ η υπεροψία και η βαρβαρότητα σας,/ τελικά σαν ανθίσει, μόνο σε στάχυα,/ καταστροφής και μολυσμένα θε να καρπίσει,/ όπου λεύτερο χέρι χωρίς δεσμά,/ με λυγμούς χαράς θε να θερίσει,/ ανεμίσει και αφανίσει....τα ματωμένα προδοτικά στάχυα σας.... ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΟΝ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΝ ΗΡΘΑΝ, ΤΩΝ ΘΕΩΝ Τ' ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ...

ΕΓΓΥΣ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .....
Υ.Γ. Ένα μικρό παράδειγμα από τα μύρια, όσον αφορά άλωση των γηγενών χριστιανικών πληθυσμών μέσω της πολυσπερμίας των μουσουλμάνων εισβολέων....
Π.χ.
* Στοιχεία του Ληξιαρχείου Βερολίνου και αλλων 8 μεγάλων πόλεων της Γερμανίας, όπου ζούν Τούρκοι μετανάστες. Οι γεννήσεις των νεογέννητων από τουρκικές οικογένειες το 2022, έχουν υπερκεράσει τις γερμανικές γεννήσεις και το δημοφιλέστερο όνομα είναι το Μοχάμετ (Μωάμεθ).
Και στην Ελλάδα και στη Κύπρο οι μουσουλμάνες λεχώνες είναι πολύ περισσότερες από τις Χριστιανές Ελληνίδες. Οι μουσουλμάνες και δωρεάν περίθαλψη τους παρέχεται και επιδόματα σε αντίθεση με τις κακόμοιρες Ελληνίδες, που έχουν αφεθεί στο έλεος του θεού... και μετά δυσκολίας θα μπορέσουν να αναθρέψουν ένα και μοναδικό παιδί .... Ντρέπεται και η ντροπή για την σημερινή μας κατάντια ..... ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΓΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. 20 ΑΙΩΝΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.....
Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

Αγνωστες πληροφοριες.
Σημαντικο σχολιο προς αφυπνιση.
Ξυπνηστε.
Ντ.

Ανώνυμος είπε...

Και αρθρο και σχολιο στελλουν μηνυματα σε πολλους αποδεκτες. Τα λαμβανουν? Η πατριδα μας κινδυνευει SOS.
K.K.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.