6 Ιουνίου 2023

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΝΑ …ΧΑΝΕΤΑΙ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
 
Η Ροδόπη είναι μια ακριτική, ιδιαίτερα εθνικά ευαίσθητη Περιφέρεια της Πατρίδος μας! Είναι η μοναδική εκλογική Περιφέρεια της χώρας μας, που στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 αναδείχτηκε νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ! Όπου εκλέχτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος της αριστεράς Φερχάτ Οζγκιούρ! 
 
Όμως αυτή η εκλογική νίκη του κ. Φερχάτ Οζγκιούρ, δημιούργησε πολλά προβλήματα στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στον Δήμο Κομοτηνής, Ελένη Λαφτσή, έγραψε στο Facebook τα παρακάτω συγκλονιστικά και αποκαλυπτικά:
 
«Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη!
 
Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη.
 
Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου.
 
Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι. Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!»!
 
Και ο αδαής ελληνικός λαός θα διερωτηθεί απορημένος! Συμβαίνουν αυτά στην Θράκη μας! Γίνεται παρέμβαση του Ερντογάν διά μέσω του Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής στην κεντρική πολιτική σκηνή της Ελλάδος; 
 
Και οι ελληνικές κυβερνήσεις τι ακριβώς κάνουν; Τι ρόλο παίζουν στην τουρκοποίηση της Θράκης μας; Την αποτρέπουν, ή την ενισχύουν;
 
Όταν μάλιστα ο κ. Φερχάτ Οζγκιούρ, εντελώς ξεδιάντροπα, μετά την εκλογή του στη Βουλή των Ελλήνων, αντί να αμβλύνει την εθνική ταραχή που προκάλεσε με τις δηλώσεις της η κ. Ελένη Λαφτσή, θέλησε να δείξει σε όλους τους ισχυρούς του δεσμούς, τους μηχανισμούς που έχει με το Τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής, συμμετέχοντας σε εκδήλωση, του κατηργημένου με απόφαση του Αρείου Πάγου “Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης” και με την παρουσία του Τούρκου Προξένου και ψευδομουφτή Κομοτηνής!
 
Πού είναι η ελληνική δικαιοσύνη να τους μπουζουριάσει όλους σε ένα κελί; Πού είναι η ελληνική Πολιτεία, πού επί δεκαετίες κάνει μεγάλες εκπτώσεις στην ανθελληνική προπαγάνδα των τουρκικών – παράνομων - Σωματείων στην Θράκη μας; 
 
Υπάρχει στην Θράκη μας τουρκική μειονότητα; Πού βρίσκεται το άθλιο Αθηνοκεντρικό κράτος;
 
Κομματικός Πρωθυπουργός και όχι εθνικός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης…
 
Ωστόσο ο μέχρι πριν λίγες ημέρες Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης “ξύπνησε” από τον λήθαργό του και αισθάνθηκε εξωτερική παρέμβαση στη Ροδόπη, λέγοντας σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, προσχηματικά βεβαίως, με σκοπό να γίνει γαλάζια στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 και η Ροδόπη, γιατί αυτό και μόνο τον νοιάζει:
 
«Στη Ροδόπη υπήρξε όντως ανοιχτή παρέμβαση του Τουρκικού Προξενείου υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου. Και αυτό είναι πρόβλημα. Δεν γίνεται μια ξένη χώρα να παρεμβαίνει ανοιχτά υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων που αναφέρονται στο τουρκικό προξενείο κι όχι στην ελληνική συνταγματική έννομη τάξη. Είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει πρωτίστως το κόμμα που τον επέλεξε, καθώς καθίσταται συμμέτοχο στην ανάμειξη ενός άλλου κράτους στα εσωτερικά της Ελλάδας. Και προσοχή: δεν μιλώ για όλους τους μειονοτικούς βουλευτές, ούτε για όλη τη μουσουλμανική μειονότητα»!
 
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τον χθεσινό, αλλά και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!
 
Τώρα διαπίστωσε παρέμβαση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας μας; 
 
Όταν όλοι οι μειονοτικοί Βουλευτές που εκλέγονται στην Θράκη και των τριών κομμάτων Εξουσίας (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ), εκλέγονται με τις ευλογίες του έκνομου Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής;
 
Δεν γνωρίζει τίποτε τόσα χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πώς λειτουργεί το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής;
 
Τελικά ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ επί τέσσερα χρόνια, δεν ενημερώθηκε ποτέ για την έκνομη και αντεθνική δραστηριότητα του εν λόγω Προξενείου; 
 
Έπρεπε να υπάρξει η παραπάνω καταγγελία για να μάθει ο κ. Μητσοτάκης πώς το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής στέλνει ανθρώπους του στο ελληνικό κοινοβούλιο;
 
Αλήθεια τι έγινε με τη διάλυση του κλιμακίου της ΕΥΠ από τον πρώην Διοικητή της, εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ρουμπάτη; Στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, επαναλειτούργησε; 
 
Ωστόσο, αυτή η κατάρα για την Πατρίδα μας, η ύπαρξη δηλαδή του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, ξεκίνησε το 1930, όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος, εν ονόματι της Ελληνοτουρκικής φιλίας επέτρεψε να ιδρυθεί αυτή η τουρκική σφηκοφωλιά στα σωθικά της Πατρίδας μας! Και ας μην ξεχνάμε, πως ο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε προτείνει για Νόμπελ ειρήνης τον Μουσταφά Κεμάλ! Ναι τον σφαγέα του Μικρασιατικού ελληνισμού! 
 
Εθνικό έγκλημα του Ελευθέριου Βενιζέλου, που μετέτρεψε σε τουρκικό Προξενείο, ένα μέχρι τότε διπλωματικό γραφείο (ήταν υπό την εποπτεία του τουρκικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης)! Για να αρχίσει από τότε η υποκατάσταση με πολλούς και διαφόρους τρόπους, στην περιοχή, του ελληνικού κράτους! Καθεστώς που δέχτηκαν και υπερασπίστηκαν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις! 
 
Προσχηματική Επιτροπή για την Θράκη μας…
 
Άλλωστε, το πόσο νοιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Θράκη μας φάνηκε και από όσα έγραφα για την διακομματική Επιτροπή της Βουλής για την “Ανάπτυξη της Θράκης”:
 
Όταν με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συστήθηκε Ειδική διακομματική Επιτροπή της Βουλής με αρμοδιότητα την επεξεργασία προτάσεων για την ανάπτυξη της Θράκης μας, συσταθείσα τον Ιούλιο του 2020!
 
Αυτή η πρωθυπουργική πρωτοβουλία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από όλους τους Προέδρους των κοινοβουλευτικών κομμάτων που μετείχαν της διάσκεψης! Καθορίστηκε δε, χρονοδιάγραμμα έξη μηνών (;;;) προκειμένου η Επιτροπή να υποβάλλει στην κυβέρνηση συγκεκριμένες προτάσεις!
 
Επίσης αυτή η Επιτροπή ορίστηκε να είναι 25μελής! 13 μέλη της από την Κ.Ο. της ΝΔ, 7 από τον ΣΥΡΙΖΑ, 2 από το ΚΙΝΑΛ και από ένα μέλος θα έχουν τα υπόλοιπα κόμματα, του ΚΚΕ, της “Ελληνικής Λύσης” και του ΜέΡΑ25!
 
Πρόεδρος αυτής της Επιτροπής ορίσθηκε με εντολή του Πρωθυπουργού η Βουλευτής Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη (;;;)! Η υπέρμαχη της ελληνικής προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τις ελληνοτουρκικές διαφορές, η οποία αρνείται την αύξηση των 12 ν.μ. από τα 6 στο Αιγαίο μας, όπως προστάζει το Διεθνές Δίκαιο (Συμφωνία των Θαλασσών – Montego Bay – 1982) και η οποία θεωρεί, πως η Τουρκία έχει ζωτικό χώρο στο ελληνικό Αρχιπέλαγος! Όπως δεν θα πει ποτέ, πως πρέπει η Τουρκία να καταργήσει το casus belli (αφορμή πολέμου) απέναντι στην Ελλάδα!
 
Σε αυτήν την Ειδική διακομματική Επιτροπή της Βουλής, Αντιπρόεδρος ήταν ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος του ΣΥΡΙΖΑ και Γραμματέας ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ!
Έργο που επιτέλεσαν; Μηδενικό!
 
Υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Θράκη μας;
 
Χωρίς ποτέ η ΝΔ (όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ) να αντιδράσει στα περίεργα παιχνίδια που παίζει στην Θράκη μας, κατά της ελληνικής κυριαρχίας και κατά των όσων προβλέπει η Συνθήκη της Λωζάννης [(24 Ιουλίου 1923. Υπογράφηκε από την Ελλάδα, την Τουρκία και τις άλλες χώρες που πολέμησαν στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη Μικρασιατική εκστρατεία (1919-1922) και συμμετείχαν στη Συνθήκη των Σεβρών, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΣΣΔ, που δεν συμμετείχε στην προηγούμενη συνθήκη)]! 
 
Όταν Έλληνες μειονοτικοί Βουλευτές, Δήμαρχοι και άλλοι, σε εκδηλώσεις στην Θράκη μας, συμμετέχουν με σημαίες της “Ανεξάρτητης Θράκης” και δηλώνουν πόσο πιστοί είναι στον Τούρκο Σουλτάνο Ρ. Τ. Ερντογάν! 
 
Όπως η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης Hümeyra Ahmetoğlu και η οποία πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, δίνοντας συνέντευξη στο διαδικτυακό GÜNDEM (υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ), δέχθηκε 2 ερωτήσεις για τα δικαιώματα την δήθεν “τουρκικής μειονότητας” και απάντησε: Οι μειονοτικοί να ψηφίζουν υποψηφίους της μειοψηφίας!
Αποδεχόμενη εμμέσως πλην σαφώς το “τουρκικής μειονότητας”!
 
Αλλά μήπως, πόσες και πόσες φορές στην Θράκη μας, δεν έχουν πρωτοστατήσει σε διαδηλώσεις, η εκεί επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ και τους τουρκόφρονες μειονοτικούς του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής; 
 
Όταν μπροστάρηδες σε αυτές τις διαδηλώσεις είναι Έλληνες Βουλευτές, όπως του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϋμπέκ! Πού εκφράζουν πολλές φορές ρητορική μίσους, προσπαθώντας να δυναμιτίσουν υπέρ της Τουρκίας το ήρεμο κλίμα της εκεί μειονότητας;
 
Από το 1995 υπήρχε το Νατοϊκό σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος…
 
Αλλά το Νατοϊκό σχέδιο μιας ανεξάρτητης Θράκης, ακολουθεί αυτό της συνεκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο και το Κρητικό Πέλαγος, με τις ΗΠΑ και την Τουρκία, που επί χρόνια αναδεικνύω με τα άρθρα μου και σήμερα αυτή η ζοφερή κατάσταση παίζει ευρέως στα ελληνικά ΜΜΕ! 
 
Ένα Νατοϊκό σχέδιο του 1995, που προέβλεπε, εκτός τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο και το Κρητικό Πέλαγος, την συνδιοίκηση νησιών μας με την Τουρκία! Όπως επίσης την αυτονόμηση της Θράκης μας! Που και τα δυο αυτά μέρη του Νατοϊκού σχεδίου, επιτυγχάνονται με την μεταφορά χιλιάδων παράνομων μεταναστών σε νησιά του Αιγαίου μας και στον Έβρο! Στον Έβρο που δεν υπάρχει μουσουλμανικό στοιχείο και θα πρέπει βίαια να αποκτήσει! Για να δημιουργηθούν οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ), με την στήριξη των Αμερικανών, που ήδη έχουν κάνει εκεί απόβαση (με τη δημιουργία βάσεως), για να μας προστατέψουν τάχατες από τους Τούρκους! 
 
Αυτό το σατανικό αμερικανικό σχέδιο εκτός της Ελλάδος, περιλαμβάνει όλα τα Βαλκάνια με αλλαγή συνόρων (βλέπε τι συντελείται στις ημέρες μας στο Κόσσοβο)!
 
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε…
 
Στις 13 Μαρτίου 2022 ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν! Μάλιστα γευμάτισαν στη βίλα του Σουλτάνου με θέα το Βόσπορο! 
 
Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης μας είχε πει, πως αυτή η συνάντηση έγινε για να μελετήσουν από κοινού τις νέες συνθήκες που δημιούργησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία! 
 
Δηλαδή θα συζητούσαν γι΄ αυτό το μείζον ζήτημα, ένας Πρωθυπουργός, που είναι “με την σωστή πλευρά της ιστορίας”, δηλαδή υπέρ των ΗΠΑ και της Δύσεως γενικότερα και ένας Πρόεδρος, που και εκείνος είναι με την σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά που στα τουρκικά λέγεται Ρωσία! 
 
Μας είχε πει επίσης ο κ. Μητσοτάκης, πως σε εκείνη τη συνάντηση, προσερχόταν με τις σταθερές και καθαρά διατυπωμένες θέσεις της Ελλάδας, που υποστηρίζονται από το Διεθνές Δίκαιο! Και μόλις προχθές, μετά την νέα εκλογή Ερντογάν, άρχισε πάλι η Τουρκία το παραμύθι περί “γαλάζιας πατρίδας” και της εργαλειοποίησης παράνομων μεταναστών στον Έβρο! 
 
Παρ΄ ότι όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιέστηκε από κόμματα και Μέσα να αποκαλύψει, τι ακριβώς συζήτησε με τον Ερντογάν εκείνο το βράδυ, ουδέποτε αποκαλύφθηκε… 
 
Στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2023 ο μεγαλύτερος διπλωμάτης των ΗΠΑ, ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν, επισκέφτηκε Τουρκία και Ελλάδα! Όπου εκτός του κ. Μητσοτάκη συνάντησε και τον κ. Τσίπρα!
 
Θα πιστέψουμε, πώς ήλθε ως ειρηνοποιός;
 
Μόλις προχθές – μετά από 11 χρόνια – επισκέφτηκε την Ελλάδα ο διοικητής της CIA Ουίλιαμ Μπερνς. Ο οποίος υπό πλήρη μυστικότητα (ούτε η ΕΥΠ δεν γνώριζε τις κινήσεις του), βρέθηκε στον Έβρο με την παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη Τζορτζ Τσούνη, αλλά και των Πρέσβεων Ουκρανίας, Μολδαβίας και Βουλγαρίας (;;;)!
 
Θέμα της ελεύσεως του αμερικανικού γερακιού στην Ελλάδα (όπως θέλουν να πιστέψουμε) η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και η ένταση στο Κόσοβο!
 
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως τον προσεχή Ιούνιο, προβλέπεται να μας επισκεφτεί και ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα!
 
Ναι αυτός ο φιλότουρκος Πρόεδρος, που μας έστειλε εδώ για μακροημέρευση τον δολοπλόκο και απόλυτα άνθρωπο που εξυπηρετεί τα αμερικανικά συμφέροντα, Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, από την Ουκρανία, όπου σχεδίασε την ανατροπή του νόμιμου Προέδρου της Βίκτωρα Γιανουκόβιτς! 
 
Επί του πιεστηρίου…
 
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του διοικητή της CIA Ουίλιαμ Μπερνς με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο; Και εάν ναι, ποιο το προϊόν της συνάντησης;
 
Το Βορειοατλαντικό Σύμφωνο (ΝΑΤΟ) προσπαθεί μέσω μιας πιθανής πολεμικής ανάφλεξης στο Κοσσυφοπέδιο να συρρικνώσει την Ελλάδα και τη Σερβία, προς όφελος μιας Τουρκαλβανικής εξάπλωσης;
Πότε θα ξυπνήσει η Γαλλία, αν πράγματι αυτή είναι η επιδίωξη του ΝΑΤΟ;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.