4 Ιουνίου 2023

«36 ώρες στο Μπαχμούτ»: Απίστευτες αλήθειες για τον πόλεμο από την «Wall Street Journal»

Ένα άρθρο στη Wall Street Journal δίνει μια ιδέα για το πώς η ουκρανική ηγεσία έριξε μαζικά στρατευμένους άνδρες χωρίς στρατιωτική εκπαίδευση στην κρεατομηχανή Bakhmut για να γλιτώσει τους εκπαιδευμένους μαχητές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ!
 
Γράφει το Russia Today:
 
Η Wall Street Journal (WSJ) δημοσίευσε πρόσφατα ένα εκπληκτικά ειλικρινές άρθρο, σχολιάζουν οι Ρώσοι, με τίτλο «36 ώρες στο Μπαχμούτ: Ο απελπισμένος αγώνας μιας μονάδας για να σταθεί απέναντι στους Ρώσους» σχετικά με το πώς η ουκρανική στρατιωτική ηγεσία οδηγούσε άδικα τους νέους στρατιώτες στον αφανισμό μετά από εντολή του Ζελένσκι.
 
Μόλις με λίγες εβδομάδες εκπαίδευσης, οι νεαροί άνδρες που απήχθησαν με την βία στον δρόμο ή στα σούπερ μάρκετ των χωριών και των πόλεων από τις Αρχές του Ζελένσκι, ρίχτηκαν στην μηχανή κρέατος του Bachmut ως τροφή για κανόνια!!! 
 
Αυτά τα γεγονότα για την εγκληματική εκμετάλλευση των νεαρών Ουκρανών που στρατολογήθηκαν βίαια είναι γνωστά διεθνώς, αλλά δεν γίνονται αντιληπτά στην συλλογική Δύση. 
(…) 
 
Στο ίδιο το άρθρο, μπορεί κανείς να διαβάσει ότι η ουκρανική ηγεσία έστειλε τους νέους και άπειρους στρατιώτες στο hotspot του Μπαχμούτ, όπου οι νεαροί άνδρες «πέθαναν μαζικά, προκειμένου οι πιο έμπειροι και καλύτερα εκπαιδευμένοι στρατιώτες να προφυλαχθούν για άλλες επιθέσεις κατά της Ρωσίας» 
 
Γράφει η WSJ: 
 
«Για να συντηρηθούν οι εκπαιδευμένες και εξοπλισμένες από την Δύση ταξιαρχίες για μια άλλη επίθεση, και με πολλούς από τους επαγγελματίες στρατιώτες της Ουκρανίας ήδη νεκρούς, το Κίεβο έστειλε αναλώσιμους στρατιώτες και μονάδες εδαφικής άμυνας στην μάχη (του Μπακχμούτ), μερικές φορές με αποσπασματική εκπαίδευση και (πρόχειρο) εξοπλισμό». 
 
Με το άρθρο, το WSJ , ένα από τα κορυφαία οικονομικά μέσα των ΗΠΑ, επιβεβαιώνει όσα αναφέρονται σε εναλλακτικά μέσα, εδώ και εβδομάδες ή και μήνες, για τα οποία η κοινή γνώμη δεν έχει ακούσει τίποτα μέχρι στιγμής.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.