2 Μαΐου 2023

Ομολογία Pfizer: «Τα €μβόλια Covid-19 δεν ήταν ποτέ ασφαλή για τις εγκύους! – Συγγνώμη για τους νεκρούς, κάναμε λάθος». Ο ΕΟΔΥ συνεχίζει να το συστήνει!!!!!

Σε μια παραδοχή που σίγουρα δεν είναι αρκετή για να ιάνει τον πόνο που σκόρπισε, η φαρμακοβιομηχανία Pfizer, η οποία εμβολίασε κατά του Covid-19 εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο, παραδέχθηκε ότι «τα εμβόλια δεν ήταν ποτέ ασφαλή για τις εγκύους»!  
 
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Brownstone Institute, το οποίο επικαλείται έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την Pfizer και κατατέθηκε στην ρυθμιστική αρχή της Αυστραλίας, υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία για τα εμβόλια Covid-19 τα οποία είχαν αποσιωπηθεί από την εταιρεία, πολλά απ’ αυτά αφορούν την εγκυμοσύνη.
 
Προσοχή: Αυτή η έρευνα έγινε το 2021! Δηλαδή πριν ξεκινήσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία γνώριζε τα αποτελέσματα από την αρχή! 
 
Όπως γράφει το άρθρο:
 
Tα εμβόλια mRNA κυκλοφόρησαν παγκοσμίως στις αρχές του 2021 με το σύνθημα «ασφαλές και αποτελεσματικό». Με τρόπο ασυνήθιστο για μια νέα κατηγορία φαρμάκων, σύντομα συστήθηκαν από τις αρχές δημόσιας υγείας για εγκύους γυναίκες.
 
Μέχρι τα τέλη του 2021, γυναίκες σε ηλικία εργασίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν έγκυοι, απολύονταν από την εργασία επειδή δεν συμφώνησαν να τους χορηγηθεί ένεση.
 
Όσοι έλαβαν τα εμβόλια mRNA το έκαναν με βάση την εμπιστοσύνη στις υγειονομικές αρχές: Το επιχείρημα ήταν είναι ότι δεν θα είχαν εγκριθεί εάν τα στοιχεία δεν ήταν απολύτως σαφή.
 
Πρόσφατα, όμως, μια εκτενής έκθεση αξιολόγησης εμβολίων που χρηματοδοτήθηκε από την Pfizer και υποβλήθηκε στην ρυθμιστική αρχή της Αυστραλίας, την Διοίκηση Θεραπευτικών Αγαθών (TGA) με ημερομηνία Ιανουαρίου 2021, κυκλοφόρησε κατόπιν αιτήματος για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI).
 
Η έκθεση περιέχει σημαντικές νέες πληροφορίες που είχαν αποσιωπηθεί από την TGA και από την ίδια την Pfizer. Πολλά από αυτά σχετίζονται άμεσα με το θέμα της ασφάλειας στην εγκυμοσύνη και τις επιπτώσεις της στην γονιμότητα των γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία.
 
Ολόκληρη η έκθεση είναι σημαντική, αλλά τέσσερα βασικά σημεία δεδομένων ξεχωρίζουν:
  • Η ταχεία μείωση των αντισωμάτων και των Τ κυττάρων σε πιθήκους μετά την δεύτερη δόση.
  • Μελέτες βιοκατανομής (προηγουμένως κυκλοφόρησαν το 2021 μέσω αιτήματος FOI στην Ιαπωνία)
  • Δεδομένα σχετικά με τον αντίκτυπο των αποτελεσμάτων γονιμότητας για αρουραίους.
  • Δεδομένα για εμβρυϊκές ανωμαλίες σε αρουραίους.
Εστιάζουμε στα τρία τελευταία στοιχεία, καθώς, για το πρώτο σημείο, αρκεί να παραθέσουμε την ίδια την αναφορά «Τα αντισώματα και τα Τ κύτταρα σε πιθήκους μειώθηκαν γρήγορα σε διάστημα 5 εβδομάδων μετά την δεύτερη δόση του BNT162b2 (V9), εγείροντας ανησυχίες για την μακροπρόθεσμη ανοσία .»
 
Αυτό το σημείο υποδηλώνει ότι οι ρυθμιστές θα έπρεπε να είχαν προβλέψει την ταχεία μείωση της αποτελεσματικότητας και πρέπει να γνώριζαν εξαρχής ότι η αρχική «πορεία» δύο δόσεων ήταν απίθανο να προσδώσει διαρκή ανοσία και, ως εκ τούτου, θα απαιτούσε πολλαπλές επαναλαμβανόμενες δόσεις.
 
Αυτή η προσδοκία αποτυχίας επισημάνθηκε πρόσφατα από τον Δρ. Anthony Fauci , πρώην διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH).
 
Τα τρία εναπομείναντα στοιχεία θα πρέπει να αποτελούν σημαντική αιτία συναγερμού στο φαρμακευτικό ρυθμιστικό σύστημα.
 
Η πρώτη, όπως αποκαλύφθηκε το 2021, αφορούσε μελέτες βιοκατανομής του φορέα νανοσωματιδίων λιπιδίων (LNP) σε αρουραίους, χρησιμοποιώντας ένα ένζυμο λουσιφεράση για να αντικαταστήσει το εμβόλιο mRNA.
 
Η μελέτη έδειξε ότι το εμβόλιο θα ταξιδέψει σε όλο το σώμα μετά την ένεση και θα βρίσκεται όχι μόνο στο σημείο της ένεσης αλλά σε όλα τα όργανα που ελέγχθηκαν, με υψηλή συγκέντρωση στις ωοθήκες, το ήπαρ, τα επινεφρίδια και τη σπλήνα.
 
Οι αρχές που διαβεβαίωσαν τους εμβολιασμένους στις αρχές του 2021 ότι το εμβόλιο παραμένει στο χέρι, όπως γνωρίζουμε εδώ και δύο χρόνια, έλεγαν ψέματα. 
 
Συγκέντρωση λιπιδίων ανά γραμμάριο, υπολογιζόμενη εκ νέου ως ποσοστό του σημείου της ένεσης
 
Όσον αφορά τον αντίκτυπο στην γονιμότητα και τις εμβρυϊκές ανωμαλίες, η έκθεση περιλαμβάνει μια μελέτη σε 44 αρουραίους και περιγράφει δύο βασικές μετρήσεις, το ποσοστό απώλειας εγκυμοσύνης και τον αριθμό των ανωμαλιών ανά έμβρυο (επίσης εκφράζεται ανά γέννα). Και στις δύο περιπτώσεις, οι μετρήσεις ήταν σημαντικά υψηλότερες για τους εμβολιασμένους αρουραίους από ό,τι για τους μη εμβολιασμένους αρουραίους. 
 
Αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν υπάρχει βάση για να ειπωθεί ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές στην εγκυμοσύνη.
 
Η συγκέντρωση των LNPs στις ωοθήκες, το διπλασιασμένο ποσοστό απώλειας εγκυμοσύνης και το αυξημένο ποσοστό εμβρυϊκών ανωμαλιών σε όλες τις μετρούμενες κατηγορίες υποδεικνύουν ότι ο καθορισμός μιας ετικέτας ασφαλούς κατά την εγκυμοσύνη (κατηγορία Β1 στην Αυστραλία) ήταν αντίθετος με τα διαθέσιμα στοιχεία.
 
Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι όχι μόνο το συνθήματα «ασφαλές και αποτελεσματικό» της κυβέρνησης δεν ήταν ακριβές, αλλά ήταν εντελώς παραπλανητικό σε σχέση με τα διαθέσιμα δεδομένα ασφάλειας.
 
Επί της ουσίας πρόκειται για μια ομολογία «βόμβα» από την εταιρεία, η οποία -με τη βοήθεια των κυβερνήσεων- υποχρέωσε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εκατομμύρια πολίτες να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό και έρχεται λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση της έκθεσης του ΕΟΦ, σύμφωνα με την οποία 63 Έλληνες έχασαν τη ζωή τους μετά από εμβολιασμό μέχρι το 2022, οι 49 απ’ αυτούς από Pfizer.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Το παραπάνω άρθρο δημοσιεύθηκε από το pronews στις 1/2/2023. Για να αντιληφθούμε πόσο επικίνδυνοι είναι οι ακαταδίωκτοι "ειδικοί" του ΕΟΔΥ και της Επιτροπής Εμβολιασμού, σας παραθέτω την σημερινή (2/5/2023) σελίδα του ΕΟΔΥ για τον εμβολιασμό εγκύων γυναικών...
Δείτε την ΕΔΩ 
Και για να μην σπεύσουν οι εγκληματίες να την αποσύρουν βάζω και την σχετική εικόνα της αρχής της ανάρτησής τους...

(η κόκκινη υπογράμμιση είναι δική μας)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.