28 Μαΐου 2023

Άλλη μία απόδειξη νοθείας των εκλογών! Οι παγίδες του δεύτερου γύρου

Γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)
 
Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, τα είδαμε. Τα νιώσαμε στο πετσί μας κυριολεκτικά. Ειδικά αυτές οι εκλογές, φώναζαν νοθεία από κάθε πλευρά. Και δεν είναι μόνο όσα γράψαμε σε προηγούμενα άρθρα (δείτε εδώ κι εδώ). Είναι κι οι 1.400.000 παραπάνω ψήφοι, που δικαιολογούν απόλυτα τη θέση μας ότι «ψήφισαν και τα οστρακόδερμα».
 
Άλλη μία απόδειξη νοθείας των εκλογών
 
Πώς βγαίνουν οι 1.400.000 παραπάνω ψήφοι; 
ΝΔ: 2.407.590
ΣΥΡΙΖΑ: 1.184.330
ΠΑΣΟΚ: 676.078
ΚΚΕ: 426.687
Ελ. Λύση: 262.507
ΛΟΙΠΑ: 939.827
ΣΥΝΟΛΟ: 6.836.846 
 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 2022 ο πληθυσμός της Ελλάδας ανήλθε στα 10.482.487 άτομα, εκ των οποίων: 
 
Ο πληθυσμός ηλικίας 0- 14 ετών ανήλθε σε 14,1% του συνολικού πληθυσμού, έναντι 63,3% του πληθυσμού 15- 64 ετών και 22,6% του πληθυσμού 65 ετών και άνω. 
 
Οι πίνακες είναι από το Υπουργείο Εσωτερικών. Καν’ τε και μόνοι σας τις πράξεις… 
 
 Για το 2023 (περίοδος Ιανουάριος – Μάρτιος), η ΕΛΣΤΑΤ μας δίνει: 
  • Πληθυσμός: 10.816.286
  • Ηλικίας 0 – 19 ετών: 2.122.544
  • Υπόλοιπο: 8.693.742
 
Για να μη νομίζετε ότι τα νούμερα τα βγάζω από το κεφάλι μου, σας παραθέτω τα 2 pdf της ΕΛΣΤΑΤ: 
 
Στους 8.693.742 που απομένουν, θα προσθέσουμε άλλες 300.000 περίπου που είναι σε ηλικία δικαιώματος ψήφου. Σύνολο εκλογικού σώματος: 8.993.742. Από αυτούς, δεδομένου ότι η συμμετοχή στις εκλογές ήταν 60,94%, ψήφισαν οι 5.480.786. Όπως όμως είδαμε πιο πάνω, το σύνολο των ψήφων ανήλθε στους 6.836.846. Δηλαδή μια διαφορά 
 
1.356.060 ψήφοι!!!!! 
 
Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μας πει ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΨΗΦΩΝ; Κι αν μου πείτε ότι στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι 9.813.595 (πού τους βρήκαν;) τότε η συμμετοχή (60,94%) είναι 5.980.404. Δηλαδή έχουμε πάλι διαφορά 856.082 παραπάνω ψήφων! 
 
Αλήθεια… Πόσα οστρακόδερμα έχει τελικά αυτή η χώρα; 
(όποιο κόμμα επιθυμεί να προσφύγει κατά του αποτελέσματος των εκλογών, ιδού τα στοιχεία. Ας τα χρησιμοποιήσει. Αλλά κανείς δε θα το κάνει. Μαντέψτε γιατί…) 
 
Οι παγίδες του 2ου γύρου των εκλογών 
 
Φεύγοντας από τα οστρακόδερμα που έλαβαν δικαίωμα ψήφου και τους 10.000 άνω των 115 ετών που σηκώθηκαν από τους τάφους τους για να ψηφίσουν, πάμε να δούμε τα σενάρια και τις παγίδες που επιφυλάσσει ο δεύτερος γύρος… 
 
Αρχικά, υπενθυμίζω ότι στο δεύτερο γύρο των εκλογών, ψηφίζουμε μόνο κόμματα. Δε βάζουμε σταυρούς. 
 
Παραδοσιακά, στο δεύτερο γύρο, το ποσοστό αποχής αυξάνεται, ειδικά αν το πρώτο κόμμα έχει μεγάλη διαφορά ψήφων, όπως (κακή ώρα) η ΝουΔούλα σε αυτές τις εκλογές… Αυτό σημαίνει ότι οι ψήφοι είναι λιγότεροι. Ωστόσο, αυτήν τη φορά, δεδομένων των καταστάσεων, η πιθανότητα αύξησης της συμμετοχής ώστε να χτυπηθεί η πολιτική Μητσοτάκη, είναι μεγάλη. Δηλαδή, αναμένεται να πάνε πολλοί περισσότεροι να ψηφίσουν κι αυτό μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, ρίχνοντας τα ποσοστά της ΝουΔούλας. Σε αυτήν την περίπτωση, ωφελημένοι μπορεί να βγουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νίκη, η Πλεύση Ελευθερίας και το Μέρα25. Έτσι, αντί για 5 κόμματα, να δούμε 6 ή 7 ή 8! 
 
Με δεδομένο όμως ότι η αποδοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει αυξηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, είναι αρκετά δύσκολο να μπει στη βουλή το κόμμα του Βαρουφάκη. 
 
Από την άλλη πλευρά, η «Νίκη» του Δημήτρη Νατσιού, αποτέλεσε την έκπληξη. Πολλοί είναι εκείνοι που αποδίδουν την άνοδο της «Νίκης» στη συμβολή της Εκκλησίας. Αυτό όμως είναι δίκοπο μαχαίρι, που δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί. Κι αυτό γιατί είναι γνωστό ότι η Εκκλησία έχει στηρίξει ένθερμα τις πολιτικές Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρούν τη «Νίκη» ως δεκανίκι της ΝΔ. 
 
Όλα τα υπόλοιπα είναι ρευστά. Κυρίως γιατί όλα εξαρτώνται από την κατεύθυνση που θα δώσουν στους οπαδούς τους οι αρχηγοί των κομμάτων που δεν μπαίνουν στη βουλή ούτε με σφαίρες. Και κυρίως όλα παίζονται στις κατευθυντήριες γραμμές των:
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ (λογικά θα κατευθύνουν στο ΣΥΡΙΖΑ)
  • Κίνημα 21
  • Ελλήνων Συνέλευση
  • Ελεύθεροι ξανά και
  • Κίνημα φτωχών
Από τα παραπάνω κόμματα, αναμένεται να ωφεληθούν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νίκη κι η Πλεύση Ελευθερίας! Σε τι ποσοστό; Θα δείξει. Αν κι η Ελλήνων Συνέλευση, έχει αποδείξει ότι διαθέτει μία σκληροπυρηνική βάση με προσωπολατρεία στον Αρτέμη Σώρρα και δύσκολα θα ξεφύγουν ψήφοι από εκεί. Ίδωμεν! 
 
Άλλη μία ενδιαφέρουσα παγίδα, είναι εκείνοι που ψήφισαν ΝΔ, αλλά διστακτικά. Κατά παράδοση, ένα μεγάλο ποσοστό διστακτικών ψηφοφόρων, αλλάζει γνώμη στο δεύτερο γύρο. Αν αυτό συμβεί κι αυτήν τη φορά, κερδισμένοι θα βγουν ο ΣΥΡΙΖΑ κι η Πλεύση Ελευθερίας! Από τους διστακτικούς ψήφους, δεν περιμένω να ωφεληθούν ούτε η Νίκη, ούτε το Μέρα25. 
 
Άλλη μία ενδιαφέρουσα παγίδα, είναι οι οπαδοί του Ηλία Κασιδιάρη και εκείνοι που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή! Καθώς είδαν τον Κασιδιάρη και τον Μπαρμπαρούση να τους κατευθύνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, η απογοήτευση μεγάλωσε. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το «κράξιμο» που έπεσε αυτό το διάστημα, τότε δεν αποκλείεται να δούμε αυτές τις ψήφους να πηγαίνουν στη «Νίκη», προκαλώντας διαρροή στο ΣΥΡΙΖΑ!
 
Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ από αντίδραση και μόνο. Κι εδώ είναι το μεγάλο παιχνίδι… Αν θεωρήσουν ότι «πήρε το μήνυμα» ο Μητσοτάκης, τότε υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν σε αυτόν. Αν οχι, τότε θα ωφεληθεί κυρίως η Πλεύση Ελευθερίας… 
 
Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες ο δεύτερος γύρος, ο οποίος δε θα διεξαχθεί με απλή αναλογική όπως ο πρώτος, αλλά με ενισχυμένη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να πέσει ακόμη μεγαλύτερο «μαγείρεμα» στο τελικό αποτέλεσμα. Κι αυτήν τη φορά, αναρωτιέμαι πόσα οστρακόδερμα θα ψηφίσουν, αφού όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο, λόγω των πυρκαγιών των τελευταίων ετών, τα δέντρα μας τελείωσαν… 
 
Τι ετοιμάζει με τις τράπεζες ο Μητσοτάκης 
 
Οι τράπεζες, αποτελούν τον κύριο μοχλό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αλλά όχι έτσι απλά. Καθώς αυτό στο οποίο αποσκοπεί είναι ο πλήρης έλεγχος των οικονομικών των πολιτών (εντολές άνωθεν βλέπετε), εκείνο που έρχεται είναι η ρουφιανοποίηση των τραπεζών. 
 
Η αρχή έγινε με τη μείωση των ΑΤΜ. Στόχος είναι η πλήρης κατάργησή τους, ώστε να καταργηθεί το ρευστό. Όλες οι συναλλαγές να γίνονται μέσω των τραπεζικών εφαρμογών. Στην ουσία, ο όποιος ατομικός οικονομικός έλεγχος υφίσταται αυτήν τη στιγμή, θα καταργηθεί. Ο πολίτης, δε θα μπορεί να ελέγξει όπως θέλει το πορτοφόλι του. Τον έλεγχο θα τον κάνει το κράτος! 
 
Κι επειδή αυτό δε φτάνει, ετοιμάζεται ένα νέο λογισμικό που θα συνδέει άμεσα την Εφορία με τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Ενώ μέχρι τώρα υπήρχε μία διαδικασία προκειμένου να μπορεί η Εφορία να ελέγξει έναν τραπεζικό λογαριασμό, τώρα θα μπορεί να το κάνει όποτε θέλει, σε όποιον θέλει. 
 
Πώς θα γίνει αυτό: 
  • Η ηλεκτρονική διασύνδεση με το χρηματοπιστωτικό σύστημα για τη συλλογή, επεξεργασία και αξιοποίηση των στοιχείων των τραπεζικών λογαριασμών για σκοπούς ελέγχου και λήψης μέτρων.
  • Η αναθεώρηση και αναβάθμιση της συνεργασίας με το χρηματοπιστωτικό σύστημα για την τυποποίηση, αυτοματοποίηση και επέκταση των διαδικασιών ανταλλαγής δεδομένων.
  • Όπως καθίσταται σαφές, η Εφορία θα είναι σε άμεση σύνδεση με το τραπεζικό σύστημα και θα αντλεί στοιχεία για όποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο θέσει στο στόχαστρο και γενικώς θα ελέγχει κάθε τραπεζική συναλλαγή. 
Τι σημαίνουν αυτά με απλά λόγια;
  • Καταργείται το απόρρητο των τραπεζικών συναλλαγών! Οποιοσδήποτε υπάλληλος ΔΟΥ, μπορεί να υποκλέψει τα στοιχεία του λογαριασμού μας και να τα δώσει όπου θέλει
  • Καταργείται η ασφάλεια των τραπεζικών λογαριασμών! Οποιοσδήποτε hacker μπορεί να εξασφαλίσει αντίγραφο του λογισμικού, μπορεί άνετα να μπει στο λογαριασμό μας και να κλέψει χρήματα!
  • Καταργείται η ελευθερία των αγορών! Όλα θα ελέγχονται ανά πάσα στιγμή!
  • Καταργείται το ρευστό χρήμα που αποτελεί τον κινητήριο πυρήνα της αγοράς!
Με λίγα λόγια… 
ΚΑΤΑΡΓΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ… 
 
Περαστικά μας…
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.