26 Μαΐου 2023

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
 
Στις στάχτες που άφησαν πίσω τους οι εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 θα μιλήσουμε σήμερα! Με πρωτάκουστο ποσοστό για τη ΝΔ και η οποία κατέγραψε το εξωπραγματικό 40,79%, καταλαμβάνοντας στη Βουλή 146 έδρες, επειδή οι εκλογές αυτές έγιναν με το σύστημα της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, της απλής αναλογικής! 
 
Όταν στις εκλογές του 2019 η ΝΔ είχε κερδίσει με ποσοστό 39,85% κερδίζοντας 158 έδρες, λόγω του εκλογικού συστήματος της ενισχυμένης αναλογικής! Δηλαδή, εάν οι εκλογές του Μαΐου 2023 γίνονταν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, τότε η ΝΔ θα είχε στη νέα Βουλή 171 έδρες!
 
Ακατανόητα πράγματα για την εποχή μας! Απίστευτη παραζάλη του ελληνικού λαού, που με την ψήφο του κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ! Δίνοντας μεγαλύτερο ποσοστό στο κόμμα που κυβέρνησε τέσσερα χρόνια (2019-2023) και χαρακτηρίστηκε ως η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολιτεύσεως! Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, που ενέπαιξαν τον λαό μας, στο ζήτημα της αντεθνικής Συμφωνίας των Πρεσπών! Που υπερθεμάτισαν (περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κράτος στον Πλανήτη) στο ζήτημα της υγειονομικής κρίσεως, αποτυγχάνοντας παταγωδώς, δημιουργώντας θανάτους λόγω ελλείψεως ΜΕΘ (υπερεπάρκεια που έχουν όλα τα κράτη – μέλη της ΕΕ), δημιουργώντας πλείστα όσα ψυχολογικά προβλήματα σε μεγάλο μέρος του λαού μας, στερώντας τα δικαιώματα ελευθερίας και δημοκρατίας! Όντας υπέρμαχοι της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και τιμωρώντας όσους δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, στερώντας τους ανθρώπινα δικαιώματα και επιβάλλοντάς τους τιμωρητικά πρόστιμα! Που κατακλέψαν το πενιχρό εισόδημα μεγάλης μερίδας του λαού μας με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ! Που επί 4 χρόνια αύξαναν καθημερινά τις τιμές των προϊόντων πρώτης ανάγκης και που πεισματικά δεν μείωσαν καθόλου τους φόρους στα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης! Που άρπαξαν τα σπίτια του λαού μας μέσω των “κόκκινων δανείων” που οι ίδιοι δημιούργησαν και στις οποίες ληστρικές εταιρείες συμμετείχαν μέλη της κοινοβουλευτικής τους ομάδας! 
 
Δεκάδες εκατοντάδες τα σκάνδαλα, κοινωνικά και οικονομικά! Και όμως ο μισός λαός μας έδωσε σε αυτούς 40,79%! Που ζει με επιδόματα, όταν χιλιάδες λογαριασμοί της ΔΕΗ είναι ανεξόφλητοι! Ο άλλος μισός, έκανε την επανάστασή του διά της αποχής από την κάλπη! Επαναστάτες του καναπέ, που δεν προσήλθαν στην κάλπη για να μαυρίσουν Μητσοτάκη και ΝΔ, αφήνοντας τα κομματόσκυλα να ψηφίσουν, που είτε έχουν ωφελήματα από την Εξουσία, ή ευελπιστούν μακροπρόθεσμα να έχουν! 
 
Το ίδιο νόμισμα δυο όψεων είναι Μητσοτάκης και Τσίπρας…
 
Αυτός ο τρομοκρατημένος λαός λοιπόν, κατάπιε αμάσητο το αφήγημα της σταθερότητας που του “πούλησε” ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι λοιποί αυλοκόλακες της ΝΔ και βούλιαξε σε εκλογικά ποσοστά το ΣΥΡΙΖΑ, του ανύπαρκτου Αλέξη Τσίπρα και ο οποίος επί 4 χρόνια συμφωνούσε με όλες τις πράξεις – αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Μα στο θέμα της Ουκρανίας και πως βρίσκεται η Ελλάδα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, μα στο ζήτημα της υγειονομικής κρίσεως και της επιβολής του υποχρεωτικού εμβολιασμού, μα στη μερική αποστρατικοποίηση των νησιών μας, μα στα οικονομικά μέτρα, μα στην επιβολή προστίμων, μα σε όλα! Σε μερικά μάλιστα υπερθεμάτιζε της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως στην μη καταπολέμηση της αθρόας παράνομης μετανάστευσης, στη μη συνέχιση του φράχτη στον Έβρο κλπ.
 
Όμως το να ρίχνει ο λαός μας το ΣΥΡΙΖΑ στο 20,07% από το 31,53% το αντιλαμβάνομαι! Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι, είναι η αύξηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της ΝΔ! Δηλαδή, όλοι αυτοί που ψήφισαν ΝΔ, πιστεύουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ τους εξασφαλίζουν σταθερότητα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τους προσέδιδε ανασφάλεια; Αλήθεια πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι όλοι αυτοί! 
 
Άδειασμα Μητσοτάκη από την ΕΕ…
 
Έτσι αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση “πριμοδότησε” ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη, εκ του ασφαλούς πλέον και θεωρώντας ότι το εκλογικό ποσοστό δεν θα αλλάξει στις 25 Ιουνίου 2023, αποκάλυψε την πάσα αλήθεια του αφηγήματος περί σταθερότητας! 
 
Στέλνοντας στο καιάδα το προεκλογικό αφήγημα Μητσοτάκη περί προγράμματος σταθερότητας για το χρονικό διάστημα 2023-2026!
 
Αφού η ΕΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία που δεν συμπεριλαμβάνουν τις προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ! Τι θα πράξει πλέον η ΝΔ και πώς θα πορευτεί στις εκλογές του Ιουνίου, όταν φλόμωσε τον λαό μας με παροχολογίες; Που θα διαφέρουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ; 
 
Όταν από την ΕΕ ζητείται ήδη μάζεμα των δαπανών και των ωφελημάτων; 
 
Μοίρασε το Αιγαίο η Λέσχη Bilderberg… 
 
Όμως είναι τυχαίο πως στο ίδιο χρονικό διάστημα των εκλογών στην Ελλάδα και την Τουρκία, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη της Λέσχης Bilderberg, στις 18/21 Μαΐου, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας που όπως είναι γνωστό μετέχει η ελίτ του κόσμου, κάθε χρόνο σε μυστικές συναντήσεις; Όπου χαράχθηκε νέα γεωπολιτική στρατηγική; Όπου συζητήθηκε η παγκόσμια εξέλιξη σε θέματα τεχνολογίας; Όπου συζητήθηκε το “πόλεμος και ειρήνη” στην Ουκρανία; Όταν στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται μέλη της Τριμερούς Επιτροπής; 
 
Όταν συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg και ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ; Όπως επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla, ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, κλπ.; και ξέχασαν αυτοί να συζητήσουν για τη συνεκμετάλλευση του αμύθητου ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο και το Κρητικό μας Πέλαγος;
 
Από τη στιγμή που ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ συμφωνούν σε αυτήν την μοιρασιά; Μήπως ακούσατε να τοποθετηθούν επί αυτού του εθνικού θέματος Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης; 
 
Όταν γνωρίζουν άπαντες, πως οι ΗΠΑ καλλιεργούν αυτό το κλίμα στις συζητήσεις τους με Ελλάδα και Τουρκία; Με πραματευτή την τουρκολάγνα Γερμανία; Δεν τα γνωρίζει αυτά το πολιτικό μας Σύστημα; Πώς και με ποιον τρόπο αντέδρασε; 
 
Δεν τα γνωρίζει αυτά ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης; Εάν σε αυτό το εθνικό ζήτημα ανέβαζαν τους προεκλογικούς τόνους, δεν θα είχαν εκλογικό όφελος; Γιατί δεν το έπραξαν; Μα ούτε θα το πράξουν, αφού είναι συνένοχοι στη νέα εθνική προδοσία!
 
Έρχεται η συνδιοίκηση και η συγκυριαρχία με τους Τούρκους των νησιών μας… 
 
Έτσι για άλλη μια φορά (και δεν θα κουραστώ να γράφω), θα σας πω πως θα ολοκληρωθεί το σχέδιο συνεκμετάλλευσης του αμύθητου ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο. Γιατί, γι΄ αυτόν τον τεράστιο πλούτο γίνεται ο καυγάς. Που τελικά θα οδηγήσει στη διχοτόμηση του Αιγαίου μας που είναι και ο διακαής πόθος των Παγκοσμιοποιητών Αμερικανών και ΝΤΠ!
 
Άλλωστε, δεν διερωτηθήκατε, γιατί στο φετινό Πάσχα δεν πήγε σε στρατιωτικές μονάδες για το παραδοσιακό τσούγκρισμα αυγών, ο Πρωθυπουργός, η ΠτΔ, ακόμη και αυτός ο αρχηγός του στρατού μας;
 
Κάνοντας το χατίρι του Ερντογάν, που εδώ και πολλά χρόνια χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει ως πρόκληση τις επισκέψεις Ελλήνων αξιωματούχων και στρατιωτικών αρχηγών στα νησιά μας;
 
Δεν πείθεστε, όταν πληθαίνουν στον ορίζοντα τα σημάδια προπαρασκευαστικών ενεργειών των ΗΠΑ για διαμεσολάβηση διευθέτησης Ελληνοτουρκικών προβλημάτων, λέγε, συνεκμετάλλευση του πλούτου στις θάλασσές μας;
 
Έδαφος που κατάλληλα προετοίμασε το συμβουλευτικό όργανο του Πρωθυπουργού, το ΕΛΙΑΜΕΠ, με τελευταία δημόσια παρέμβαση του Προέδρου του Θάνου Ντόκου, ο οποίος μίλησε για τη δημιουργία ενός “μεγάλου συνεταιρισμού κρατών, που θα συνεκμεταλλευτεί τους ενεργειακούς πόρους της Μεσογείου”! Που συνεχώς στα Συστημικά κανάλια υπέρ αυτής της ενδοτικής απόφασης υπερθεματίζει η Ντόρα Μπακογιάννη και ο “λαγός” του Συστήματος Γιώργος Καρατζαφέρης!
 
Δεν πείθεστε, όταν πρόσφατα η Deutsche Welle αποκάλυψε, ότι μετά τις εκλογές στην Τουρκία και την Ελλάδα, θα υπάρξει διεθνής διαμεσολαβητική προσπάθεια επίλυσης ζητημάτων Τουρκίας και Ελλάδος! Αλήθεια, ποια ζητήματα θέτει η Ελλάδα προς την Τουρκία;
 
Στη Β΄ φάση προβλέπεται η δημιουργία μιας ανώμαλης κατάστασης στα νησιά μας προκειμένου η Τουρκία να επιβάλλει την πολιτιστική μετάλλαξη των νησιών μας του Αιγαίου, μέσω των χιλιάδων παράνομων μεταναστών, που διαβιούν πλέον μονίμως στα νησιά μας!
 
Στην Γ΄ φάση θα ολοκληρωθεί η πλήρης αποστρατικοποίηση των νησιών μας, γιατί πλέον δεν θα χρειάζεται ο στρατός μας στα νησιά μας.
 
Έτσι μετά την συνεκμετάλλευση του πλούτου μας, το όποιο μερίδιο της Ελλάδος θα πηγαίνει στο διεθνές ταμείο προς εξόφληση του εξωτερικού μας χρέους, θα ακολουθήσει η συνδιοίκηση και η συγκυριαρχία με τους Τούρκους των νησιών μας!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.