24 Μαΐου 2023

“Δε βγαίνουνε, δε βγαίνουνε τα δόλια τα κατσίκια μας…”

 
Ατάκα από παλιά ελληνική ταινία που ταιριάζει γάντι στο σήμερα… 
Αυτή τη φορά το μακρύ μακρύ τους χέρι στα εκλογικά αποτελέσματα είναι τόσο εξόφθαλμο, που όποιος ακόμα δεν το έχει καταλάβει, σίγουρα γιόρταζε χθες, του Τυφλού.
 
Εξ όσων γνωρίζω, μέχρι πριν μερικά χρόνια η δυνατότητα της Singular περιοριζόταν στο +-4% για κάθε κόμμα, που δεν ήταν καθόλου αμελητέο αλλά δεν έπαυε να είναι ένας κάποιος περιορισμός. 
 
Τώρα φαίνεται, ότι αυτά τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί. Τα νέα λογισμικά είναι πολύ μπροστά και αν μπορούν, να κάνουν κουμάντο σε κοτζάμ Αμερική σιγά μην τους ξέφευγε η Ψωροκώσταινα. 
 
Και να πώς το “Μητσοτάκη γ@μιέσαι” ενός ολόκληρου λαού μετατράπηκε στο “Είσαι η ελπίδα μας, πήδα μας, πήδα μας”.
 
Αντί άλλων αναλύσεων όμως θα μου επιτρέψετε να σας διηγηθώ κάποια προσωπικά μου βιώματα και εύχομαι να μη σας κάνω να πλήξετε… 
 
Όταν ήμουν λοιπόν στη Β΄ Λυκείου και ετοιμαζόμουν για Πανελλήνιες ο καθηγητής Φυσικής του φροντιστηρίου που πήγαινα μας είχε πει το εξής:
 
Όταν ήταν εκείνος παιδί, μαζί με φίλους του ανέβαιναν στην ταράτσα του σπιτιού ενός παράγοντα της ομάδας τους κοντά στο γήπεδό της, για να δουν τους αγώνες. 
 
Ο παράγοντας τους είχε εκπλήξει με τις “προβλέψεις” του, αφού -ω, του θαύματος- τους έλεγε με απόλυτη ακρίβεια ποιος παίκτης θα έβαζε γκολ και σε ποιο λεπτό και οι πιτσιρικάδες θαύμαζαν τις … μαντικές του ικανότητες. 
 
Μερικά χρόνια αργότερα και αφού είχε μεγαλώσει ο καθηγητής, κατάλαβε, ότι δεν επρόκειτο για “φώτιση” αλλά απλούστατα για στημένα παιγνίδια στα οποία είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και ο τρόπος που θα έμπαινε το γκολ (π.χ. με κεφαλιά ή με κόρνερ…) ακόμα και οι χαμένες φάσεις. Και φυσικά έπαψε να ασχολείται με τις ομάδες και τα πρωταθλήματα και αυτό συμβούλευε και τα αγόρια – συμμαθητές μας να κάνουν. 
 
Αφού μπήκα στην Οδοντιατρική, έτυχε να αρχίσουμε με το σύζυγό μου -τότε σύντροφό μου- να πηγαίνουμε σε μια εκκλησία, όπου ο φλογερός ιερέας στο κήρυγμά του μας έλεγε πολλά σχετικά με τις αναμενόμενες να εκπληρωθούν προφητείες, με τα σχέδια των σιωνιστών για την υποδούλωση της ανθρωπότητας, για τις νέες ταυτότητες που από τότε προσπαθούσαν να εκδώσουν και έκανε πολλές αναφορές στα Πρωτόκολλα των “σοφών” της Σιών. 
 
Ως ανήσυχο πνεύμα που ήθελα να τσεκάρω τα πάντα πήγα και αγόρασα το βιβλίο των Πρωτοκόλλων και άρχισα να το διαβάζω απογευματάκι. Τελικά με απορρόφησε τόσο πολύ που με πήρε το ξημέρωμα, αφού δεν έλεγα να το αφήσω, πριν το ολοκληρώσω. 
 
Και αυτό ήταν που πρωτοάνοιξε το κεφάλι μου και κατανόησα, τι συνέβαινε γύρω μου και ότι πολύ λίγα πράγματα αφήνονται στην “τύχη” από εκείνους που θέλουν να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα και να μετατρέψουν τον ελεύθερο άνθρωπο του Θεού σε (μετ)άνθρωπο δέσμιο / δούλο του σατανά. 
 
Μεγαλώνοντας ψαχνόμουν ακόμα περισσότερο και κατάλαβα, ότι ζούσαμε στο απόλυτο ψέμα και επίσης ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων είχε άχυρα στο κεφάλι και ήταν απλώς μάζα, πανεύκολα χειραγωγούμενα ρομποτάκια. 
 
Έβλεπα αυτούς τους μαζανθρώπους να προσκυνούν ανθρώπους αντί για το Θεό, να προσκολλώνται σε κόμματα και να φιλούν κ@τουρημένες ποδιές για να γλείψουν κι αυτοί κάνα κόκκαλο και να απολαύσουν ύλη και εφήμερη εξουσία και θλιβόμουν για την κατάντια της κοινωνίας. 
 
Είχα όμως και την τύχη να μιλήσω με ανθρώπους που είχαν διασυνδέσεις και γνώριζαν εκ των έσω (ακόμα και μέσα από τη μασ..νία) πώς παίρνουν το χρίσμα οι αρχηγοί των κομμάτων και πώς “εκλέγονται” μέσα από δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες αυτοί που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, αλλά το μέγιστο προτέρημά τους είναι, ότι είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν ακόμα και τη μάνα τους προκειμένου να γίνουν αρεστοί στα αόρατα αφεντικά τους – με το αζημίωτο πάντα. Και αν οι κινούντες τα νήματα δεν αφήνουν στην τύχη ούτε τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών, φανταστείτε τι γίνεται στις εθνικές… 
 
Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου αρνιόμουν να ψηφίσω “μεγάλο” κόμμα και είτε απείχα είτε έδινα την ψήφο μου σε κάποιο μικρό. Κάποια στιγμή όμως σκέφτηκα κι εγώ, ότι η αποχή δεν είναι λύση και γιατί δε θα μπορούσε ο πατριωτικός χώρος να ενωθεί και να αποτελέσει μια αξιοσημείωτη δύναμη εντός Βουλής, ώστε έστω να ακούγεται η φωνή μας; (Τότε ήταν που βρέθηκα κατόπιν πιέσεων υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελεύθερη Πατρίδα). Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως, ο πατριωτικός χώρος παραμένει κατακερματισμένος και “έξω από τα πράγματα” ενώ όσα τέτοια κόμματα κατόρθωσαν να εισέλθουν στη Βουλή τελικά ήταν μαϊμού πατριώτες τύπου Χ.A. και Βελό. 
 
Πλέον δεν τρέφω αυταπάτες. Γνωρίζω πολύ καλά, ότι έχουν το μαχαίρι, έχουν και το πεπόνι, το οποίο και μοιράζουν μεταξύ τους. Ούτε ψίχουλο στους απέξω. Μόνο ως χρήσιμους ηλίθιους τους θέλουν. Και δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. 
 
Και αν κάποια στιγμή δούμε επαναστάσεις των λαών, don’t worry, be happy. Κι αυτές μέσα στο σχέδιο είναι, αφού τις αναφέρουν τόσο στα Πρωτόκολλα όσο και στις κάρτες Ιλλουμινάτι ως το τελικό στάδιο που θα ανατρέψει τις κατά τόπους κυβερνήσεις και θα φέρει τον παγκόσμιο δικτάτορα που διακαώς επιθυμούν. 
 
Όσο για το δαιμόνιο της φυλής, τη διχόνοια, ας τη λουστούμε, αφού δεν είμαστε καν ικανοί να καταλάβουμε, ότι το “Διαίρει και βασίλευε” του πάλαι ποτέ Μακιαβέλι εφαρμόζεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος να μας έχει η εξουσία κάτω από τη μπότα της. (Εν προκειμένω το “φταίει ο ηλίθιος Έλληνας, φταίει η αποχή, φταίει ο Φούφουτος”, μόνο τα πουλημένα τομάρια δε φταίνε). 
 
Τώρα θα μου πείτε, τι δουλειά είχαν οι ομάδες, από τις οποίες ξεκίνησα με αυτά που κατέληξα… Απλούστατο! Αν βάζουν χέρι σε ασήμαντα πράγματα όπως οι αγώνες ποδοσφαίρου, νομίζουμε, ότι θα αφήσουν στο χέρι του λαού τις τύχες του; Χλωμό έως εκρού του νεκρού… 
 
Μπορεί τα παραπάνω να ακούγονται απαισιόδοξα. Κάθε άλλο! Το σατανά όμως δεν τον πολεμάς ούτε με εκλογές, ούτε με υποκινούμενες επαναστάσεις. Τον πολεμάς με το Θεό. Όπως και το σκοτάδι το πολεμάς με το φως. Αρκεί μια αχτίδα φωτός για να το διαλύσει και να το εξαφανίσει… 
 
Ιδού τα μαθηματικά της Singular Logic
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.