7 Μαΐου 2023

ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Γράφει η Σοφία Παπανικολάου
 
Εδώ και πολύ καιρό, γνωστοί προπαγανδιστές πάσης φύσεως, (για το θεαθήναι αντιδιζωνικοί, παρασκηνιακά λάτρεις της ΔΔΟ)..."αγωνίζονται" και "αγωνιούν" να πείσουν ότι όσοι Αντιστέκονται στην άθλια και προδοτική ΔΔΟ, είναι... μονολιθικοί!
 
Τι κατάντια, τι παρακμή, τι μεθόδευση, τι απύθμενη υποκρισία, τι βεβήλωση της μνήμης όσων αντιστάθηκαν και αφιέρωσαν όλη τους τη ζωή στον αγώνα κατά της ΔΔΟ... όταν γράφουν και αναφέρονται με περισσή ευκολία, δήθεν συγκίνηση και φαρισαϊσμό στις επετείους των γνήσιων αγωνιστών μας, που είχαν ταχθεί εμπράκτως κατά της ΔΔΟ και το γνωρίζουμε όλοι, τότε...αίφνης θυμούνται την Αντίσταση, τη θυσία και τον αγώνα τους! Τότε μόνο οι γνήσιοι αγωνιστές- που έχουν φύγει πια από αυτή τη ζωή- είναι Αντιστασιακοί και όχι... μονολιθικοί!
 
Άρα γιατί όσοι συνεχίζουν ενσυνείδητα τον αγώνα και τη γνήσια Αντίσταση κατά της άθλιας ΔΔΟ είναι... μονολιθικοί; Γιατί δεν τολμούσαν οι πάσης φύσεως προπαγανδιστές - εραστές της ΔΔΟ τόσες δεκαετίες και όσο βρίσκονταν ακόμη εν ζωή οι γνήσιοι αγωνιστές να τους κατηγορήσουν ως... μονολιθικούς; Γιατί δεν τολμούσαν να τους κοιτάξουν τότε κατάματα και να τους αποκαλέσουν έτσι, όπως με θρασυδειλία κάνουν τώρα σε όσους απέμειναν να αγωνίζονται έντιμα, τιμώντας τη μνήμη και το παράδειγμα ζωής τους; 
 
Μπορούν να μας ξεκαθαρίσουν οι προπαγανδιστές υπέρ της αγγλοτουρκόφιλης ΔΔΟ, είναι... μονολιθικός ο αγώνας και η Αντίσταση ή μονόδρομος, αδήριτη ανάγκη, αυτονόητο και ιερό καθήκον όλων μας;
 
Όσοι υπερασπίζονται δημοσίως και παρασκηνιακά την βρετανοτουρκόφιλη ΔΔΟ, να σκέφτονται καλά πριν ξεκινήσουν τη... γνωστή προπαγάνδα τους, (άραγε με ποιο όφελος); ότι με τη στάση τους αυτή προδίδουν την Κύπρο μας και προσφέρουν ουσιαστικά τις..."υπηρεσίες" και τον υπέρμετρο... "ζήλο" τους στον κατακτητή που όλες αυτές τις δεκαετίες μάτωσε και εξακολουθεί να την ματώνει.
 
Να σεβαστούν έστω και τώρα τη μνήμη όσων εμπράκτως αγωνίστηκαν σε όλη τους τη ζωή κατά της ΔΔΟ και να αφήσουν ανενόχλητους, χωρίς βρετανοτουρκόφιλη προπαγάνδα και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις όσους τολμούν ακόμη να αγωνίζονται ακάθεκτα για την Απελευθέρωση της Κύπρου μας...



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοφία αγαπητή, όσον εντός των τειχών μας υπάρχουν Εφιάλτες, Ιούδες και Νενέκοι, που πρόδωσαν ακόμη και τον Απελευθερωτικό αγώνα ΕΟΚΑ, να είσαι βεβαία ότι και σήμερα τα ίδια αισχρά θα διαπράξουν, αφού θεωρούν του Τούρκους αδέλφια τους. Ο εχθρός αυτών δεν είναι ούτε οι ΤΚ εξτρεμιστές, ούτε ο στρατός κατοχής, αλλά οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ της Κύπρου που αντιστέκονται.
Δηλώνουν μετά παρρησίας χωρίς να αισχύνονται, ότι η Κύπρος δεν είναι Ελληνική ( Π.χ. ο τ. Γραμματέας ΑΚΕΛ κ. Α. Κυπριανού κ.ά.) και αφού δεν είναι Ελληνική στην αγκαλιά των Τούρκων επιζητούν να μας ρίξουν, για να επέλθει και η πλήρης Τουρκοποίηση, όχι μόνο της κατεχόμενης, αλλά ολόκληρης της Κύπρου μας. Ξέρεις η προδοσία δεν έρχεται από τους εχθρούς σου, αλλά από άσπονδους φίλους και συμπατριώτες...
Ο μεν δειλός της πατρίδος, ο δε φιλόδοξος της πατρώας ουσίας εστί προδότης.
Σωκράτης
Και όποιος μας πρόδωσε και θα μας προδώσει, ποτέ δεν θα μας "συγχωρέσει" για την επαίσχυντη πράξη του αυτή... Ο Ελληνισμός και η ιστορία θα τον θυμούνται και θα τον αναθεματίζουν αιώνια.... Ήδη η αδέκαστος ιστορία άρχισε να καταγράφει ...

Έγραψε προφητικά ο Σεφέρης ... (απόσπασμα) ... το 1953....Δεν αργεί να καρπίσει τ' αστάχυ δε χρειάζεται μακρύ καιρό για να φουσκώσει της πίκρας το προζύμι, δε χρειάζεται μακρύ καιρό το κακό για να σηκώσει το κεφάλι, κι ο άρρωστος νους, που αδειάζει δε χρειάζεται μακρύ καιρό για να γεμίσει με την "ΤΡΕΛΑ", νῆσός τις ἔστι ...Ελληνική Κύπρος!».
Και το 55 αυτή η "τρέλα" ήταν ο νικηφόρος αγώνας της ΕΟΚΑ και ο νοών νοείτω ..., ειδικά για τους εντός τειχών μας ολετήρες, αλλά και για τους εκτός "οχτρούς" του Ελληνισμού ....
Α.Α.
Δίχως προδότη, κάστρο δεν πατιέται.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.