6 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ερντογάν θα ανακοινώσει προεκλογικά την προσάρτηση της Κατεχόμενης Κύπρου;

Η Τουρκία πρόκειται να προσαρτήσει «εντελώς και οριστικά» την κατεχόμενη από τουρκικό στρατό βόρειο τμήμα της Κύπρου.
 
Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης 2007, καθηγητής Οικονομικών και Ηθικής και διευθυντής του Διεθνούς Ινστιτούτου Κύπρου, Θεόδωρος Παναγιώτου, δήλωσε ότι η Τουρκία πρόκειται να προσαρτήσει πλήρως και οριστικά την Κατεχόμενη Κύπρο τους επόμενους μήνες. Αυτό αναφέρει το ειδησεογραφικό portal «RusCyprus».
 
Σύμφωνα με τον καθηγητή, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το χρειάζεται για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου. 
 
Η ένταξη του βόρειου τμήματος της Κύπρου στην Τουρκία θα επεκτείνει την επικράτειά της για πρώτη φορά μετά από 100 χρόνια:  
 
«Το αναφέρω τώρα γιατί προβλέπω ότι η μισή πατρίδα μου θα χαθεί για πάντα και νιώθω την ίδια ηθική υποχρέωση να προειδοποιήσω τους συμπολίτες που μπορεί να μην αντιληφθούν ότι η προσάρτηση των κατεχόμενων από την Τουρκία αναμένεται σε λίγους μήνες, στο μεσοδιάστημα κυπριακών και τουρκικών εκλογών». 
 
Το γεγονός ότι είναι πιθανή η προσάρτηση της βόρειας Κύπρου είχε προειδοποιήσει τον Νοέμβριο του 2022 η εφημερίδα Καθημερινή, επικαλούμενη πηγές από το αρχηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.  
 
Eurasia Daily 
 



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ Β. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΤΚ ΚΑΘΕΣΤΩΣ \ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ/ ΤΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.
ΤΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ; ΟΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ .ΟΛΑ. 150000 ΕΠΟΙΚΟΙ, 55000 ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΠΕΡΙ ΤΙΣ 35-40000 ΞΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΤΚ ΜΟΝΟ 75000! ΠΡΟ 74 ΤΟ 18% ΤΩΡΑ ΤΟ 8% ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ; Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΠΡΟΣ.
ΕΧΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ...
Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

Το σχολιο Α.Α. ειναι το επιστεγασμα των υπουλων και βρωμερων σχεδιων των τουρκομογγολων κατακτητων οχι μονο για την Ελληνικη ελευθερη Κυπρο αλλα και για ολα τα Ελληνικα νησια μας. Και η τελευταια αλλαγη ονομασιας της βαρβαρης τουρκιας απο ΤURKEY σε ΤURK-IYE τα λεει ολα! Η προσθηκη IYE στα τουρκικα ερμηνευεται...ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...ΓΗ ΜΑΣ ...ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ... ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ STAN ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΠΑΚΙ-ΣΤΑΝ κλπ.
Μην εκπλαγειτε αν την Κυπρο μετονομασουν KYPR-IYE η KYPRI-STAN. Ηδη τα φασιστοειδη γκριζοι λυκοι και ομοιοι τους τα χρησιμοποιουν ευρεως οπως και για την Ελλαδα το YUNANI-STAN η GREEK- IYE.
-IYE = ΚΑΤΟΧΟΣ για τα αφελη ΜΜΕ που μεχρι σημερα επιμενουν οτι η Τουρκια αλλαξε ονομα για να μην την συγχιζουν με την γαλοπουλα=Turkey.Καμια σχεση και ιδετε λεξικο!!!!!
Η Τουρκια οτι κανει χρησιμοποιει την μπαμπεσια και εμεις ως σανο τα μασαμε μεχρι ξαφνικα μας ερθει κατακεφαλα η πραγματικοτητα και μας ..κατσουν στον λαιμο ειδικα των πολιτικων μας που εξ απινης θα πιαστουν αφου εν υπνωσει διαρκειας βρισκονται.
Η τουρκια και ουχια δεν εχουνε μπιστια αλλα πο@@τια.

Μ.Ρ. και Π.Β. απο την μεχρι στιγμης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.
ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ....
Ω ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΥΜΝΗ ΑΝΑΚΡΟΥΣΕΣΘΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο μη τονισμος οφειλεται στο οτι το κειμενο απεσταλη απο κινητο. Απολογουμαστε.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΑ 06 Φεβρουαρίου, 2023 14:01
......... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ.....
ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργη μου συμφωνω απολυτα.
Και ευχομαι η οργη του Θεου επι κεφαλης Ερντογαν και ομοιων του να πεσει ως πελεκυς. Δυστυχως την πληρωνουν και αθωοι αλλα οι ιδιοι τον χειρκροτουν.
Οσον αφορα και πολιτικους μας και αυτοι δεν θα γλυτωσουν την θεια δικη κσι νεμεση πλην αν αλλαξουν πορεια και μυαλα.
Νασαι καλα.
Α.Α.
Ο σεισμος στη Τουρκια ειναι προμηνυμα και επιβεβαιωση προφητειων. Ο κσιρος εγγυς...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.