26 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΈΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΘΝΟΣ «Η Ώρα του Λαού»

Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για τη Συγκρότηση (ΠΔΕ) Εθνικού Ψηφοδελτίου
Αθήνα, 23/2/2023
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
Με πρωτοβουλία του Δικτύου Ελληνισμού στις 22-10-2022 συγκροτήθηκε εννεαμελής Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (ΠΔΕ), προκειμένου να φέρει σε επαφή πολιτικά κόμματα, κινήματα, προσωπικότητες, με κύριο σκοπό τη δημιουργία κατ΄ αρχάς μιας υπερκομματικής πολιτικής οντότητας με συμφωνημένες Αρχές και βασικά προτάγματα και με ιδιαίτερο στόχο τη συγκρότηση ενός υπερκομματικού Εθνικού Ψηφοδελτίου στις επικείμενες εθνικές εκλογές.  
Έτσι μετά την από 31/1/2023 Πρόσκληση της ΠΔΕ στις 4 Φεβρουαρίου 2023, συνήλθαν σε ειδική Συνέλευση στο Grand Hotel Polis εκπρόσωποι από 35 και πλέον Κόμματα και πολιτικές και κοινωνικές κινήσεις, καθώς και πλέον των 50 προσώπων με κοινωνική και πολιτική αναφορά και συζήτησαν τη δυνατότητα διαμορφώσεως υπερκομματικού Εθνικού Ψηφοδελτίου με σκοπό την κάθοδο στις επικείμενες εθνικές εκλογές.  
 
Μεταξύ των οποίων συμμετείχε, μετά από συσκέψεις - συναντήσεις του προέδρου της ΠΔΕ, αντιπροσωπεία του πολιτικού σχεδιασμού “Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα” όπου υπήρξε καταρχήν συμφωνία συμμετοχής στο πολιτικό εγχείρημα κοινής συμπόρευσης δηλαδή, στις προσεχείς εκλογές.   
 
Μάλιστα στην εκδήλωση, που διοργάνωσε η 9μελής ΠΔΕ στις 4/2/2023 στο ξενοδοχείο Polis στην Αθήνα, ως τιμώμενο το Δίκτυο Ελληνισμού, εκπροσωπήθηκε με τους κύριους Γ. Παύλο και Β. Μπλιούμη (μέλη της 9μελούς ΠΔΕ) και οι οποίοι ήταν βασικοί ομιλητές.  
 
Την επ΄ αύριον της μεγάλης συγκέντρωσης, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία (κατά γενική ομολογία), δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες επιτυχούς έκβασης του πολιτικού εγχειρήματος, βρεθήκαμε ξαφνικά μπροστά στο ιστορικά πρωτόγνωρο φαινόμενο, ο κύριος μοχλός του ΔΕ διά του προσώπου του κ. Γιώργου Παύλου, υπογείως και πίσω από τις πλάτες όλων μας, να συνεργάζεται με έναν πολιτικό σχηματισμό, ενός εξ όλων των συμμετεχόντων στο ξενοδοχείο Polis στις 4/2/2023, δηλαδή τους κυρίους Γιάννη Σκλήνο, Αλέκο Χρυσανθακόπουλο και Αργύρη Νταλιάνη (Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα), στήνοντας έτσι, πλεκτάνη διάλυσης του καθολικού πολιτικού εγχειρήματος της ενότητας.  
 
Ειρήσθω εν παρόδω, προσπάθησαν να διασπάσουν την ΠΔΕ και ειδικότερα το Προεδρείο αυτής, καλώντας τον Πρόεδρο της ΠΔΕ Παναγιώτη Αποστόλου, να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου της “Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας”. Στην οποία είχε ήδη προσχωρήσει η “Αλήθεια” με Πρόεδρο τον Βάιο Μπλιούμη, μέλος της ΠΔΕ και μέλος του ΔΕ.  
 
Οι κύριοι Παύλος και Μπλιούμης παρέδωσαν κρυφίως και υπογείως, χωρίς καμιά ενημέρωση του Σώματος του ΔΕ, το ΔΕ στην “Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα”. 
 
Ταυτόχρονα, η “Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα” προσπάθησε να εγκλωβίσει τον Πρόεδρο της ΠΔΕ Παναγιώτη Αποστόλου στην συνέντευξη Τύπου όπου παραχώρησε ο εν λόγω πολιτικός συνδυασμός στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στις 9 Φεβρουαρίου 2023, προτείνοντάς του δε, να συμμετάσχει στο πάνελ και ορθώς από τον Παναγιώτη Αποστόλου υπήρξε διατυπωμένη άρνηση.  
 
Τονίζεται επίσης, ότι μερικές ώρες πριν την ημέρα της συνέντευξης Τύπου στην ΕΣΗΕΑ, διοχετεύτηκε στα ΜΜΕ (πχ “Πρώτο Θέμα” κλπ.), ότι, της “Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας” θα ηγείτο η κ. Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.
 
Είδηση, που με Δελτίο Τύπου διέψευσε η “Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα”, όμως εμείς γνωρίζουμε – όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Χρυσανθακόπουλος και υποθέτουμε και ο κ. Παύλος – πως έγινε συνάντηση μεταξύ της κ. Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου και του κ. Αλέκου Χρυσανθακόπουλου.  
 
Μετά από όλα τα παραπάνω, διερωτώμεθα, πού βρίσκει το θράσος ο κ. Γιώργος Παύλος να συγκαλεί στις 21:00 στις 23/2/2023 “έκτακτη σύγκλιση της ολομέλειας του ΔΕ” με θέμα, τη συμπόρευση του ΔΕ με την “Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα”; Και μάλιστα το απύθμενο θράσος του είναι να επιδιώκει να καταργήσει διαδικτυακά, ως μη αρχηγός, την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, που το Σώμα των μελών του ΔΕ όρισε στο 1ο Συνέδριο στην Αθήνα στις 22/10/2022.  
 
Εμείς όμως απαντάμε σε αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις, πως δεν αναγνωρίζουμε αυτό το αντιθεσμικό και αντιδημοκρατικό εγχείρημα της αποστασίας. Από τη στιγμή μάλιστα, που έχει κληθεί ο Γιώργος Παύλος και οι συν αυτώ, να πραγματοποιήσουν το 2ο Συνέδριο του Σώματος των μελών του ΔΕ, όπως είχε τούτο ορισθεί (για τα μέσα Φεβρουαρίου 2023) από το 1ο Συνέδριο.  
 
Προς τούτο ΚΑΛΟΥΜΕ τα αγνά μέλη του ΔΕ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αποφεύγοντας να πέσουν στην παγίδα Παύλου – Χρυσανθακόπουλου. Του κ. Χρυσανθακόπουλου, ο οποίος στη Βουλή των Ελλήνων βαρύνεται με την υπογραφή που έθεσε στο 1ο επάρατο και καταστροφικό Μνημόνιο, ως Βουλευτής της Κ.Ο. του ΛΑΟΣ (Καρατζαφέρης, Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης, Χρυσανθακόπουλος και λοιποί).  
 
Βέβαια, ο κ. Χρυσανθακόπουλος στήριξε ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ την τρικομματική (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ) κυβέρνηση, του διεθνή τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, που εξαθλίωσε τα ελληνικά νοικοκυριά και τους ομολογιούχους, σε όλη της την χρονική διάρκεια. 
 
Διαβεβαιώνουμε τα αγνά μέλη του ΔΕ, ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης και την απαιτούμενη για τους καιρούς τιμιότητα, πως συνεχίζουμε το πολιτικό εγχείρημα διάσωσης της Πατρίδας και της Ορθόδοξης Χριστιανικής μας παραδόσεως, του Λαού μας και του Έθνους μας! 
 
Το Προεδρείο της ΠΔΕ
Παναγιώτης Αποστόλου Πρόεδρος
Δημήτρης Παναγιωτόπουλος – Αντιπρόεδρος
Δημήτρης Κυπριώτης – Γραμματέας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.