11 Ιουνίου 2022

ΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑΣ

Γράφει ο Δαναός
 
Ο κόσμος μας αλλάζει με τρικλοποδιές γοργά. 
Τον αλλάζουν δηλαδή δίποδα ανθρωποειδή στα φανταχτερά ονόματα της δικαιοσύνης και της ισότητας, γαρνιρισμένα με ένα σωρό νέα πρέπει και πολύ λιγότερα παλιά θέλω.
Βολεύονται όταν βολεύουν γενικά.
Δεν θα είσαι πολίτης κράτους κυρίαρχου με σύνορα, με ιστορία, με θρησκεία, με ήθη και έθιμα πατεράδων και παππούδων.
Θα είσαι αριθμημένος, νομοταγής εμπορεύσιμος, πολίτης και θα έχεις αρχή ...ζωή ...και τέλος προδιαγεγραμμένο.
Ότι ίσιο θα στο στραβώνουν, ότι λάθος θα στο καμαρώνουν.
Όλα τα τίποτα θα γίνονται κάτι και οι αξίες θα γίνονται μηδενικά.
Και αυτό το κάτι γίνεται χειρότερο, από τις συμπεριφορές που κάποιοι, του δίνουν το δικαίωμα να τις εκφράζει δημόσια και να έχει και μία άρρωστη περηφάνια για αυτό που έχει ίσως "καταντήσει".

Σωστό το σκεπτικό οι άνθρωποι να μην ξεχωρίζουν, να μην τους ξεχωρίζουν.
Λάθος όμως όταν το επιδιώκουν να ξεχωρίσουν οι ίδιοι και ειδικά όταν το επιβάλλουν με τρόπους και συμπεριφορες ακαλαίσθητες στην απέναντι πλειοψηφία.
Αρωγός σε όλο αυτό το κατάντημα το κράτος;;
Δυστυχώς ναι για να έχει πλούσιο εκλογικό πιστό ειδικό πελατολόγιο.
 
Πίστεψέ με κύριε κυρία κλπ, ντιρλάνταντά, πολύ λίγο με νοιάζει που και με ποιόν τρόπο γαργαλιέσαι και σου φεύγουν τα ζουμιά από την συγκίνηση.
Αρκεί να λερώνεις μόνο τον χώρο σου και το κλαμπ που ανήκεις.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΣΑΚΠΙΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΣΟΥ ΘΕΑΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ.
 
Μπορεί και να είσαι χρήσιμος άνθρωπος, επιστήμονας, γιατρός, τεχνοκράτης, πολιτικός, καλός χαρακτήρας και να σέβεσαι την θέση σου στην κοινωνία, τότε να σε στηρίξω να γίνω φίλος σου να υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Να κάνουμε παρέα σε ότι συμφωνούμε, χωρίς πίσω σκέψεις για την ιδιαιτερότητά σου.
Ο χώρος σου απόλυτα δικός σου, για να ζήσεις τα θέλω σου.
Να τα κάνεις χωρίς φανφάρες και παραλογισμούς.
Και ποτέ μην καταστρέψεις αθώες ψυχές υιοθετώντας και να είσαι το παράδειγμα εσύ με τις ιδέες και τα βίτσια σου.
Και μην μου πεις ότι το αγοράκι ΜΕ ΔΥΟ ''ΠΑΤΕΡΕΣ'' !!! θα βγει στρειτ και το κοριτσάκι ΜΕ ΔΥΟ ''ΜΑΜΑΔΕΣ'' θα φιλήσει αγοράκι μεγαλώνοντας.
Ότι παράδειγμα έχουν αυτό θα γίνουν.
Δεν γεννάς μεν αλλά κατασκευάζεις !!!
Σαν να κλωνοποιείς ίδια σαν εσένα ανταλλακτικά σε ατέρμονα κύκλο.
Στήριξε τις επιλογές σου με το ταίρι σου διακριτικά και κανένας νοήμων δεν θα ασχοληθεί με την ζωή σου.
Αυτοί που προσπαθούν να αναδειχθούν στο σύνολο της κοινωνιας με βρόντο, είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι κολυμπάνε στο λάθος.... ντρέπονται και το κάνουν για αντιπερισπασμό.
 
Μία κουβέντα ήταν όλο αυτό, ούτε νόμος ούτε παράβαση. 
Μια γνώμη που μπορεί να έχει αλήθειες έστω και λάθη.
Ευχαριστώ όλους.




Share

7 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΤΡΩΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ [ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ Κ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ], ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΤΑΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΑΝΑΕ ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ... ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..
ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ, ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΛΑ ... ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ Ο Κ@@ος ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ...
ΑΣ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ...
ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ... ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...

Ήταν 2 ομοφυλόφιλοι και τσακώνονταν. Ο ένας έλεγε ότι γεννιέσαι ομοφυλόφιλος και ο άλλος ότι γίνεσαι:
«Υπάρχουν μελέτες», έλεγε ο ένας «πως γεννιέσαι με περισσότερες θηλυκές ορμόνες».
«Να σου δείξω εγώ μελέτες που λένε το αντίθετο» έλεγε ο άλλος.
«Καλά "μωρή" πες μου, εσύ πως το έπαθες;»
«Να ήμουν στο χωριό και μάζευα σύκα. Τότε δεν νομίζω να ...ήμουν ακόμα ομοφυλόφιλος. Μου έπεσαν μερικά χάμω και όπως ήμουν σκυμμένος και αφηρημένα τα μάζευα... έρχεται από πίσω ο Γιωργάρας ο "ξάδελφος" και αυτό ήταν… τα σύκα μου έκαναν την ...ζημιά ....»
«Καλά μωρή και συ γιατί δεν έτρεξες να φύγεις;»
«Ε, που να τρέχεις στα χωράφια με το ψηλοτάκουνο… και τα φουστάνια....;;;; Εξ άλλου ήταν και συγγενής και δεν ήθελα να τον προσβάλω ....»
ΣΥΚΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΙΛΕ ....
ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ... ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....
ΑΑ



Νέρια είπε...

Στην εικόνα τι είναι αυτά μπροστά από το πανό;;; Μοιάζουν με ανθρώπους.

ΖΙΖΑΝΙΟΥΣ είπε...

Το χειρότερο είναι ότι η χειροτερευση αρχίζει να χειροτερεύει
Νάσαι καλά φιλαράκι μου

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 11 Ιουνίου, 2022 21:19

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

...............ΑΣ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...............

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Νέρια
ΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ Κ ''ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ'' ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΝΦΑΣ Κ ΠΡΟΦΙΛ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΖΙΖΑΝΙΟΥΣ
ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.