12 Φεβρουαρίου 2022

ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ "ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ"!

Γράφει ο Δαναός

 
Πριν αρκετά χρόνια που η τεχνολογία ήταν γιά λίγους, οι μυστικές υπηρεσίες όλων των κρατών αγωνιούσαν καί δαπανούσαν τεράστια χρηματικά ποσά και μυστικά κονδύλια για την παρακολούθηση γνωστών ή και άγνωστων κινδύνων.
Έχοντας καί πληρώνοντας επαγγελματίες κατασκόπους για τους γνωστούς εχθρούς και μεγάλη φαντασία για τυχόν περιπτώσεις αμφιβόλου χαρακτήρα και επίσης για τυχόν εκκολαπτόμενους ας πούμε, τρομοκράτες. 
Με άπειρα ερωτηματικά....
Τι έκαναν, που το έκαναν, ποια ήταν η ζωή τους, που πήγαιναν, τι συζήταγαν, τι απόψεις πολιτικές ή άλλου τύπου είχαν, ποιοί ήταν φίλοι καί γενικά όλη η ζωή των εν δυνάμει αντιδραστικών ανθρώπων τους ενδιέφερε. 
 
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. 
Σίγουρα δεν περίμεναν τέτοια έκρηξη ανεξαντλήτων πληροφοριών...
 
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΦΒ, ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ, ΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΑ ΚΛΟΥΒΙΑ. 
ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΛΟΥΒΙ, Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ. 
 
Υπήρξε μία αδιάκοπη ροή από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, όλων των ανθρώπων ....ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ. 
 
ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΛΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗ ΝΤΟΥΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΦΑΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ! 
ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΦΑΓΑΝΕ, ΉΠΙΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. 
Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. 
Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. 
ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. 
 
Ας πούμε μία μοναδική περίπτωση  
Ευκατάστατος ετοιμάζεται να φύγει διακοπές, θα πήγαινε, θα γύριζε και όλα καλά.... ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΑΩ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ;;; 
 
Το ποστάρει, κάποιοι ζηλεύουν, κάποιοι καρφάκι δεν τους καίγεται και κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους για την μπάζα που θα κάνουν στο κλειστό του σπίτι. 
ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ. 
Και πόσα άλλα που δεν καταπίνονται, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ φωτο οικογένειες, παιδάκια, εγγόνια, σπίτια και εξοχικά.  
 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΑΨΥΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  
ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ. 
ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.  
 
Επανέρχομαι, έχοντας λοιπόν τόσα δις πληροφοριών οι μυστικές υπηρεσίες κυριολεκτικά πελάγωσαν. 
Και έτσι βρήκαν την λύση στην τεχνητή νοημοσύνη και στους αλγόριθμους που ξεχωρίζουν την ήρα από το στάρι σαν τεράστια κόσκινα του καλού, για το καλό τους και τού κακού για το κακό των άλλων.  
 
Βάλανε λέξεις κλειδιά και όλα τα καλούδια του Σερλοκ Χόλμς και από μόνα τους όλα γίνανε γιαούρτι .... 
ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ. 
ΟΛΑ, ΟΛΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΡΟΠΟ. 
 
Αυτά φιλαράκια.
Ξέρω οπισθοδρομική η κουβέντα και κάποιοι φίλοι ίσως διαφωνούν.  
 
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΛΕΝΕ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;;; 
Αλλά για σκεφτείτε το πάλι, δεν δίνει και λίγο μέλλον όλο αυτό;;; 
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑΜΠΑΣ!!! ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ. 



Share

11 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ''ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ'',ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ'' ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΑΣΤΕΙΑ, ΓΚΑΦΕΣ, ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Κ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΑΞΙΕΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.

Νέρια είπε...

Καλά για το αν έχουμε δημοκρατία ή τι ακριβώς έχουμε θα μας γράψεις μια άλλη φορά ένα άρθρο που να ξεδιπλώνει και τη σκέψη σου και την αγανάκτηση τη δική σου και τη δική μας.

Κι εμείς σ' ευχαριστούμε για την κουβεντούλα, πραγματικά έτσι αισθάνομαι διαβάζοντας τα άρθρα σου, σα να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι και συζητώντας λέμε τις ίδιες σκέψεις.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ " ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ", ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΚΑΠΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΨΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΦΙΛΕ ΔΑΝΑΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΡΑΓΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ... ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ... ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ...
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΑ

ΖΙΖΑΝΙΟΥΣ είπε...

Καλημέρα αδελφέ Δαναε. Βάζουμε τα δάχτυλα μας και βγάζουμε τα μάτια μας.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Νέρια
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ;;; ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΈΙΤΕ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ''ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ'' ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ!
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 13 Φεβρουαρίου, 2022 00:04
ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ , ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ Η ΟΡΓΙΩΔΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΑ 'Η ΘΑ ....ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!
Η ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ...ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΖΙΖΑΝΙΟΥΣ
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΚΥΡΑΚΟΥΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ...ΞΕΡΕΙΣ !

CyanUranus είπε...

Πάρα πολύ ωραία περιγραφή, αν και θα διαφωνήσω με το ότι είχαν τύχη οι κυβερνώντες από την εξέλιξιν της τεχνολογίας, αφού αυτοί προώθησαν την τεχνολογία για να ελέγχουν, άσχετα αν δεν τους βγήκε όπως το περίμεναν κι έφτασε σήμερα μόνο από το διαδίκτυο να μαθαίνεις αλήθειες.
Το θέμα αγαπητέ Δαναέ είναι ότι η τεχνολογία είναι εδω και μένει για πάντα. Θα ήταν χρήσιμοο να ακούσουμε μίαν γνώμην, για το πως θα γλυτώσουμε.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ CyanUranus
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ...ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΦΗΓΗΜΑΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα εύστοχος!!!
Πάντα επίκαιρος!!

Γιώργαρε τα σέβη μου,
Papillon

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου, 2022 23:26
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΝΙΩΘΩ Κ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.