5 Φεβρουαρίου 2022

ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΟΒΙΤ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!

Γράφει ο Δαναός
 
 
Μετά 2 χρονάκια καρότου και μαστιγίου, με καθημερινές σωτήριες διαταγές με αδιάκοπες δηλώσεις, γνώμες, μελέτες και πιπίλες, τελικά λίγο πολύ τα όπλα μάσκες και τεστ έχασαν την αίγλη τους.
Διότι από μία θέλαμε δύο μετά διαφορετικές και τελικα έγιναν μόδα και ασορτί με τα μπικίνια! 
ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..... 
 
Οι μασκούλες λοιπόν προστάτεψαν θεωρητικά, αλλά πρακτικά γέμισαν τις τσέπες πολλων, που ποτέ δεν τις φόρεσαν.  
Γέμισε και ο πλανήτης σκουπίδια και όλα καλά. 
 
Ας πάμε στα μαρκουτσάκια που τα χώνουν στις μυτούλες πολύ μέσα ή πιο έξω, ανάλογα τι βαρύτητα πρέπει να έχει το αποτέλεσμα!
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΟΛΆΝΕ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΊΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΆΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ ΑΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟ. 
 
Αυτά και αν δώσανε πολλαπλές βίλες, πισίνες, επαύλεις και καταθέσεις σε πρώην άστεγους από διαπλεκόμενα και κατατρεγμένους πλούσιους. 
ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΧΙ, ΚΡΥΩΜΑ, ΓΡΙΠΟΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. 
 
Έτσι όλοι σχεδόν που τα έκαναν με το ζόρι για να δουλέψουν για το φαγάκι τους, γίνανε με μια φωνή κρούσματα και μπήκαν μπαλαούρο.  
 
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΤΚΙΟΥΤ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΣΦΑΙΡΟ ΟΠΛΟ ΣΑΝ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ!  
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ. 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 24 ΩΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΓΓΥΌΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.. 
 
Αλλά καλύτερα να πουλάς τόνους πασατέμπο παρά μερικά κιλά κουκουναρόσπορο.  
 
Με αυτά τα κολποόπλα τους μας φύτεψαν στα σπίτια μας και πέρασαν ότι σχεδίαζαν χρόνια. 
ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ. 
ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟ ΘΕΛΑΝΕ.  
 
ΥΓ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.  
 
Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους σας και σε όλο τον απλο κόσμο.



Share

12 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ [ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ Ή ΞΕΡΟΥΝ ] ΟΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΣΕ ΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΚΛΑΔΟΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΄΄ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ'' ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΥΤΟΥΛΕΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΟΥ ΑΣΤΡΑΦΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Κ ΜΕ ΧΕΡΑΚΙΑ ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΨΗ !
ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !

Σταυρος Παγιδας είπε...

Έτσι ακριβώς φίλε μου !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΙΡΙΔΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
iridon
Τα τεστ είναι όλα αναξιόπιστα, αφού ακόμα και για το PCR, ο ίδιος ο κατασκευαστής του είπε πως άλλος είναι ο σκοπός που το κατασκεύασε. Συγκεκριμένα:
O Kary Mullis είναι ο ίδιος ο δημιουργός του PCR test και πήρε νόμπελ γι' αυτό, και λέει: Τα PCR test δεν είναι κατάλληλα για διάγνωση κορωνοϊών.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Σταυρος Παγιδας
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ....

ΖΙΖΑΝΙΟΥΣ είπε...

Σύμφωνα με την ανάρτηση της διευθύντριας σχολείου Π.Κ., γονέας που ξέχασε να κάνει το self test στο παιδί του, κλήθηκε στο σχολείο να το πραγματοποιήσει άμεσα. Όταν το τεστ έγινε και έδειξε δύο γραμμές, ο γονέας απευθύνθηκε στη διευθύντρια λέγοντας: “μια χαρά το τεστ δύο γραμμές, δύο φορές αρνητικό!”
Καλησπέρα αδελφέ Δαναός

Νέρια είπε...

Αχ μωρέ, να είδες τώρα; Γιατί δε με έκανε η μάνα μου φαρμακοποιό;;;;; Ούτε κουμπαριά με Τσιόδρες κι άλλους συγγενείς με εργοστάσια μασκών και μπατονετών. Εγώ στο κατούρι πηγάδισα;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΝΑΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ... ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΑΡΚΟΥΤΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ...ΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΥΠΟΘΕΤΑ, ΜΕΓΈΘΟΥΣ ΜΑΡΚΟΥΤΖΙΟΥ ΝΑΡΓΙΛΕ..ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ....

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ... ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ...

Το υπόθετο του παππού
Ενας παππούς σε ένα χωριό πάει στον γιατρό γιατί είχε ενοχλήσεις στον λαιμό του και φοβήθηκε μήπως κόλλησε κοροωνοϊό...

Τον εξετάζει ο γιατρός και του γράφει μια συνταγή να πάρει ένα υπόθετο αντιβιωτικό

Το παίρνει ο παππούς από το φαρμακείο και πηγαίνει σπίτι του . Ανοίγει το κουτί βλέπει κάμποσα μακρουλλά χάπια και απορεί . Αυτό τώρα πως και από που θα το πάρω ....

Του λέει η γιαγιά , πάρε τον γιατρό τηλέφωνο να σου πει .
Λέει ο παππούς , θα τον ενοχλήσω γιατί είχε πολύ κόσμο στο ιατρείο .
Λέει η γιαγιά . Ωχ πάρτον καημένε να δούμε τι θα κάνουμε .

Τηλεφωνεί λοιπόν ο παππούς .
Γιατρέ μου πως θα πάρω το φάρμακο;
Από την έδρα , του απαντάει αγχωμένα ο απασχολημένος γιατρός .

Από την έδρα , μου είπε λέει ο παππούς . Και πού είναι αυτή λέει η γιαγιά . Ξαναπάρτον τηλέφωνο . Μα θα τον τσαντίσω λέει ο παππούς . Πάρ' τον επιμένει η γιαγιά
.
Το ίδιο σκηνικό πάλι .
Από το απεφτισμένο λέει ο γιατρός και κλείνει το τηλέφωνο .

Πάλι δεν καταλαβαίνει ο παππούς , πάλι επιμένει η γιαγιά .
Θα τον τσαντίσω λέει ο παππούς , επιμένει η γιαγιά .

Ξανά τηλέφωνο .
Από τον πρωκτό απαντάει ο γιατρός νευριασμένα .

Πάλι δεν καταλαβαίνει ο παππούς , πάλι επιμένει η γιαγιά .
Θα τον τσαντίσω λέει ο παππούς , επιμένει η γιαγιά .

Ξανά τηλέφωνο .

Βάλτο στον κ@@ο σου του λέει έξαλλος ο γιατρός είναι υπόθετα ...

Μα γιατρέ τον λαιμό μου πονάω ... Ε τότε βάζε δύο ... και του κλείνει το τηλέφωνο ...

Και λέει ο παππούς στην γιαγιά .

Είδες , τον τσάντισα.

ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ... ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ...
ΑΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΖΙΖΑΝΙΟΥΣ
Α ! ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ...ΤΑ ΕΙΠΕ, ΟΣΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ''ΦΕΡΕΓΓΥΑ'' ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ Κ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΟΥΣΕ !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Νέρια
Α ! ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ ΑΡΑΧΤΗ Κ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΜΕ ΜΕΓΕΝΘΥΤΙΚΟ ΦΑΚΟ ΤΑ ΧΑΜΣΤΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ...ΧΕΧΕΧΕ !!!!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 05 Φεβρουαρίου, 2022 22:24
ΤΩΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ....
ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ !

Dimitrios είπε...

Χαχαχααα

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Dimitrios
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ''ΚΑΤΑΦΕΡΑ'' ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΡΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.