19 Ιουνίου 2021

«Απεροπία»: ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ (TRANSHUMANISM), ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ (POSTHUMANISM) και ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (ARTIFICIAL INTELLIGENCE).

Της Χρυσούλας Μπουκουβάλα.
Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι για όλους.
 
Αν δεν αισθάνεστε άνετα με την παραπάνω θεματολογία ή απλώς δεν ενδιαφέρεστε, σας συστήνω να μεταβείτε αμέσως εδώ.
 
Αν όμως κάτι σας λέει η θεματολογία του, συνεχίστε την ανάγνωση.  
 
Η «Απεροπία» είναι μια εντελώς ανεξάρτητη προσπάθεια, δίχως φανερούς ή κρυφούς χρηματοδότες, μακρυά από πολιτικά κόμματα και... ντόπιους ή διεθνείς οργανισμούς, πνευματικό τέκνο της Χρυσούλας Μπουκουβάλα.  
 
Εάν κάνετε χρήση του ιστολογίου παρακαλώ να διαβάσετε τους Όρους Χρήσης πριν την περιήγησή σας σε αυτό. 
 
Γιατί Απεροπία; 
Η αφορμή της δημιουργίας του ιστολογίου «Απεροπία» οφείλεται σε δύο λόγους: 
 
O πρώτος, ήταν η επιτακτική ανάγκη να ερμηνευτεί πλέον η απροκάλυπτη επίθεση που βιώνουν τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλοι οι λαοί κυρίως της Δύσης από τις ίδιες τις κυβερνήσεις τους, μια επίθεση που στρέφεται τελικά στο ίδιο το είδος μας, τον Homo Sapiens, μια επίθεση που στρέφεται επίσης συγκεκριμένα ΜΟΝΟ κατά του χριστιανισμού −και σε εμάς στην Ελλάδα, κατά της Ορθοδοξίας− και όχι των άλλων μονοθεϊστικών (εβραϊσμού και μωαμεθανισμού) ή ανιμιστικών θρησκειών (βουδισμού και ινδουϊσμού). 
 
Όλα αυτά έχουν το αόριστο επιχείρημα ότι το ανθρώπινο είδος έφτασε πλέον στα όριά του και δεν έχει νόημα να περιμένουμε να εξελιχθεί και άλλο μέσω φυσικής επιλογής. 
 
Οι αυτόκλητοι σωτήρες της ανθρώπινης …νοημοσύνης, επιμένουν ως οι νέοι γνωστικοί Άρχοντες του Κόσμου να μας επιβάλλουν δια της βίας όχι μόνο ένα παγκόσμιο κράτος, αλλά και ένα άλλο, πρωτάκουστο πλάσμα που θα προκύψει από την συγχώνευση του ανθρώπου με τις μηχανές, το οποίο αποκαλούν Singularity (Iδιομορφία ή Μοναδικότητα), ενώ κάποιοι απ’ αυτούς Αrtilect (Yπερευφυές Tεχνούργημα), και που πρέπει να μας …αντικαταστήσει για πάντα. 
 
Εκείνοι, έχουν υποτίθεται τον τρόπο και τα μέσα να πραγματοποιήσουν αυτό το εγχείρημα, διασώζοντας την «νοημοσύνη» (αλλά όχι τον άνθρωπο) στην αιωνιότητα. 
 
Οι μετανθρωπιστές, που δεν είναι παρά τα φερέφωνα των διεθνών καπιταλιστών με νέα προβιά, χωρίς να έχουν εξουσιοδοτηθεί από κανέναν, δηλώνουν με θράσος ότι ουσιαστικά αποφασίζουν για την εξολόθρευση του είδους μας, ερήμην της ανθρωπότητας. 
 
Το κίνημα του μετανθρωπισμού, γέννημα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, ενοχλούμενο από τις αρχές της Ορθοδοξίας και τη νοηματοδότηση που αυτή αποδίδει στο Ανθρώπινο Πρόσωπο, τις τελευταίες δεκαετίες πιέζει αφόρητα για τη σύγκλιση όλων των θρησκειών και τη συγχώνευσή τους σε μία (πανθρησκεία), στην οποία η έννοια του Προσώπου θα πάψει να αφορά μόνο τους ανθρώπους, αλλά θα συμπεριλαμβάνει πλέον και τις μηχανές. 
 
Η νέα θρησκεία του παγκόσμιου κράτους θα είναι τελικά η λατρεία των …εξισώσεων, των …αλγορίθμων και της …πληροφορίας, βασιζόμενη στο αφήγημα ότι ο Θεός είναι εξωγήινος μαθηματικός – developer και ότι η πραγματικότητά μας είναι ένα αποτυχημένο βιντεοπαιχνίδι κβαντικού υπολογιστή ενός άλλου, παράλληλου σύμπαντος. 
 
Όχι, όλα αυτά δεν αποτελούν καθόλου επιστημονική φαντασία. Όλα αυτά απειλούν ευθέως τα θεμέλια της ύπαρξης των ανθρώπινων κοινωνιών και της Δημοκρατίας. 
 
Και τούτο διότι το μετανθρωπιστικό κίνημα, που στην πραγματικότητα είναι τέκνο του γνωστικισμού, του προτεσταντισμού και των μυστικών εταιρειών και αδελφοτήτων, ελέγχει τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς, τις κυβερνήσεις κρατών, τις δεξαμενές σκέψης, τα πολιτικά κόμματα, τις θρησκευτικές ιεραρχίες, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, τους επιστήμονες-ερευνητές, τους φιλοσόφους και τους καλλιτέχνες διεθνούς κύρους, τα στελέχη των πολυεθνικών εταιρειών, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα ΜΜΕ και το παγκόσμιο δικαστικό σύστημα. 
 
Η επίθεση των μετανθρωπιστών προέρχεται από συγκεκριμένα και πολύ καλά οργανωμένα κέντρα που η ύπαρξη, τα κίνητρα και οι στόχοι τους εξηγούνται λεπτομερώς στα άρθρα του ιστολογίου «Απεροπία». 
 
Επείγει λοιπόν, όλοι οι Έλληνες, όπου όλα αυτά παραμένουν ακόμη σχεδόν άγνωστα, να πληροφορηθούν ότι ο μετανθρωπισμός, (πρώτο στάδιο του οποίου είναι ο διανθρωπισμός), αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό της ανθρωπότητας και μπορεί να γίνει ο τάφος της αν δεν ανατραπεί οριστικά. 
 
Αυτός είναι και ο λόγος που έχει συμπεριληφθεί και η ενότητα ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΕΙΣ, στην οποία θα βρείτε θέματα που εξηγούν γιατί ο διανθρωπισμός και ο μετανθρωπισμός σχετίζονται με τον γνωστικισμό, τον προτεσταντισμό και την πιο επιθετική μορφή του νεοφιλελευθερισμού, τον Σκοτεινό Διαφωτισμό (Dark Enlightment) ή Νεοαντιδραστικό Κίνημα (Neoreactionary Movement – NRx), συσχετισμοί που εισήχθησαν για πρώτη φορά στο ελληνικό διαδίκτυο, αναγκαίοι εντούτοις για την κατανόηση των μετανθρωπιστικών επιδιώξεων. 
 
Ο δεύτερος λόγος της δημιουργίας αυτού του ιστολογίου, είναι η πεποίθηση της ταυτόχρονης ύπαρξης παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος ως ενιαίου πεδίου με αλληλεπιδραστικούς βρόχους, που γεννά τη βεβαιότητα μιας πολυεπίπεδης και μη γραμμικής πραγματικότητας. 
 
Η πεποίθηση αυτή έχει προκύψει από μια προσωπική νοητική εμπειρία της γράφουσας που επειδή βιώθηκε στη νήσο Δοκό του Αργοσαρωνικού Κόλπου (της οποίας το αρχαίο όνομα ήταν Απεροπία = «άπειρη όψις, άπειρη θέα»), στάθηκε η αιτία της ονοματοδοσίας του παρόντος ιστολογίου, επιβεβαιώνοντας την αρχαιότατη πίστη των προ-ομηρικών μυστών και των αρχαίων Ελλήνων προσωκρατικών φιλοσόφων ότι η φύση της πραγματικότητάς μας δεν είναι αυτή που φαίνεται, αλλά εντελώς διαφορετική απ’ αυτήν που αντιλαμβανόμαστε με τα αισθητήρια όργανά μας. 
 
Αυτός είναι και ο λόγος που στο ιστολόγιο έχει συμπεριληφθεί και η ενότητα ΔΙΑΣΤΗΜΑ – ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ, στην οποία αναλύεται γιατί ο διανθρωπισμός και ο μετανθρωπισμός συνδέονται στενά με τις ισχύουσες επιστημονικές θεωρίες για τον μακρόκοσμο (διάστημα – σύμπαν) και τον μικρόκοσμο (υποατομικό επίπεδο) και τις προσπάθειες της πολυπόθητης ενοποίησης της θεωρίας της Γενικής Σχετικότητας με την κβαντομηχανική 1 σε μια θεωρία του Όλου που προβλέπει ότι η αντικειμενική, εξωτερική πραγματικότητα, είναι πολλών χωρικών διαστάσεων και πολλών συμπάντων. 
 
Το διακύβευμα 
 
Εν κατακλείδι, το ιστολόγιο «Απεροπία» έχει στόχο να βοηθήσει όσους πολίτες νιώθουν βαθειά Έλληνες και δεν είναι πνευματικά νεκροί: 
 
Να πληροφορηθούν: 
Τι είναι και τι επιδιώκει ο διανθρωπισμός και ο μετανθρωπισμός, 
Την ιστορία, τους ηγέτες, τους συγγραφείς, και τους ευαγγελιστές του μετανθρωπισμού και τις πολιτικές τους επιδιώξεις, 
Με ποιους τρόπους ο διανθρωπισμός και ο μετανθρωπισμός συνδέονται με τη μη ευκλείδια γεωμετρία και ορισμένες θεωρίες της φυσικής και της κβαντομηχανικής που δεν είναι γνωστές και κατανοητές στο ευρύ κοινό, 
Για τα θεραπευτικά επιτεύγματα του διανθρωπισμού στον τομέα των R.F.I.D. εγκεφαλικών εμφυτευμάτων (μικροτσίπ) για παράλυτους ανθρώπους, και των προσθετικών μελών για ακρωτηριασμένους, αλλά και τους κινδύνους που συνεπάγονται οι ανήθικες εφαρμογές τους. 
 
Να κατανοήσουν: 
 
Γιατί ο μετανθρωπισμός είναι ο διάδοχος του προτεσταντισμού, και των πυθαγόριων – πλατωνικών – γνωστικών – ερμητικών – καμπαλιστικών – τεκτονικών – μαρξιστικών και θεοσοφικών διδασκαλιών, και πώς σχετίζεται με την προσπάθεια επιβολής παγκόσμιου ολοκληρωτισμού,  
 
Γιατί πρέπει να απαγορευτεί η πραγμοποίηση (reification) και η μηχανοποίηση του ανθρώπου, 
 
Γιατί πρέπει πάσει θυσία να υπερασπιστούν την ελληνορθόδοξη ταυτότητα της χώρας μας, ανεξαρτήτως εάν οι ιεράρχες της επίσημης Ελλαδικής Εκκλησίας αποδείχτηκαν εχθροί του ελληνικού έθνους μετά τα μνημόνια, και κατά τη διάρκεια των μέτρων κατά της υποτιθέμενης πανδημίας του κορωνοϊού, 
 
Την απάτη των αστικών αντιπροσωπευτικών −υποτιθέμενων− δημοκρατιών σε όλη τη Δύση και ειδικά στην Ελλάδα, όσο υπάρχει ολιγαρχική διεθνής τραπεζοκρατία που καταδυναστεύει τους λαούς, 
 
Ότι η Επανάσταση του 1821 στην πραγματικότητα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, και ότι η πατρίδα μας παραμένει υπόδουλη σε ξένους αφέντες εδώ και 600 χρόνια,
 
Ότι το ελλαδικό κράτος μετά τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια, είναι εχθρός του ελληνικού λαού, ξένο προς αυτόν και δρα από τότε εναντίον του, με σκοπό τον πλήρη αφανισμό του, ένα μέσον του οποίου είναι το άνευ δικαστικού και βιοηθικού ελέγχου τσιπάρισμά του και η πλήρης ψηφιοποίηση και ολοκληρωτικός έλεγχος όλων των δραστηριοτήτων του. 
 
Χρυσούλα Μπουκουβάλα 
 
το είδαμε ΕΔΩ



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Εξαιρετικο ! κ λεω μονο αυτο
ΟΣΟ ΓΕΡΝΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ .... κ στην τελικη δεν ειναι καθολου ασχημο να τσιγκλας την φαια που σου εχουν ακομη αφησει ακαυστη οι αλητες του πλανητη.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.