21 Ιουνίου 2021

ΗΠΑ - Ο παίκτης του NFL Cole Beasley ορκίζεται να Μην λάβει το εμβόλιο για τη Covid-19 και να Μην ακολουθήσει τους δρακόντειους κανόνες του πρωταθλήματος, Ακόμη και αν χρειαστεί να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο δέκτης των Buffalo Bills Cole Beasley (11) εναντίον των Arizona Cardinals στο State Farm Stadium, 15 Νοεμβρίου 2020 © Reuters / USA TODAY / Mark J. Rebilas
 
19 Ιουνίου 2021 
Δείτε το άρθρο HumansAre Free εδώ: https://tinyl.io/4JPA 
 
Ο wide receiver των Buffalo Bills, Cole Beasley, δήλωσε ότι δεν θα εμβολιαστεί κατά του Covid-19 ούτε θα συμμορφωθεί με τους νέους περιορισμούς του NFL για τους ανεμβολίαστους παίκτες και ότι θα προτιμούσε να αναγκαστεί να αποσυρθεί παρά να προδώσει τα πιστεύω του. 
 
"Θα παίξω δωρεάν φέτος για να ζήσω τη ζωή μου όπως την έζησα από την πρώτη μέρα", δήλωσε ο Beasley την Παρασκευή στο Twitter. "Αν αναγκαστώ να αποσυρθώ, ας είναι έτσι. Απόλαυσα τις στιγμές που πέρασα. Θα ζήσω ελεύθερα με τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και την ευρύτερη οικογένειά μου για πάντα". 
 
Δείτε το tweet εδώ: 
 
Το μήνυμα, το οποίο ο Beasley αποκάλεσε "ανακοίνωση κοινωνικής προσφοράς", ήρθε μετά την αποστολή ενός υπομνήματος από την National Football League (Ομοσπονδία Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου) νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με το οποίο ανακοινώθηκε ότι οι παίκτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε καθημερινές εξετάσεις για τη Covid-19, να φορούν μάσκες και να αποφεύγουν να βγαίνουν από το ξενοδοχείο της ομάδας ή να αλληλεπιδρούν με οποιονδήποτε εκτός της ομάδας όταν ταξιδεύουν. Θα τους απαγορευτεί επίσης να τρώνε με τους συμπαίκτες τους, να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να συμμετέχουν σε δραστηριότητες χορηγίας. Στους παραβάτες για πρώτη φορά θα μπορούσε να επιβληθεί πρόστιμο 50.000 δολαρίων, με τις ποινές να κλιμακώνονται για επαναλαμβανόμενες παραβάσεις. 
 
Δείτε το tweet εδώ: 
 
Οι εμβολιασμένοι παίκτες, από την άλλη πλευρά, θα εξετάζονται μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, δεν θα απαιτείται να φορούν μάσκες και θα επιτρέπεται να επισκέπτονται φίλους και μέλη της οικογένειας. Θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε διαφημίσεις και άλλες δραστηριότητες χορηγίας, να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μετακινούνται ελεύθερα κατά τη διάρκεια ταξιδιών της ομάδας. 
 
Ο Beasley τα έβαλε με την Ένωση Παικτών του NFL την Πέμπτη, επειδή συμφώνησε με τους νέους κανόνες του Covid-19. Αποκάλεσε το σωματείο "αστείο", λέγοντας ότι δεν εκπροσωπεί πραγματικά τους παίκτες. Την Παρασκευή, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμορφωθεί με το νέο πλαίσιο δύο επιπέδων της λίγκας. 
 
"Θα είμαι έξω και θα κάνω αυτό που κάνω", δήλωσε ο γεννημένος στο Τέξας. "Θα είμαι έξω στο κοινό. Αν με φοβάσαι, τότε μείνε μακριά μου ή κάνε εμβόλιο... Μπορεί να πεθάνω από το Covid, αλλά προτιμώ να πεθάνω ζώντας". Πρόσθεσε ότι κανείς δεν θα τον αποτρέψει από το να βρεθεί με τα μέλη της οικογένειάς του, "ανεξάρτητα από το πρωτόκολλο". 
 
Δεν παίζω πια για τα λεφτά. Η οικογένειά μου έχει τακτοποιηθεί. Βάλτε μου πρόστιμο αν θέλετε. Ο τρόπος ζωής μου και οι αξίες μου είναι πιο σημαντικές για μένα από τα χρήματα. 
 
Το διακύβευμα για τον Beasley είναι ό,τι απομένει από το τετραετές συμβόλαιο των 29 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε με τους Bills πριν από τη σεζόν του 2019. Σύμφωνα με τα στοιχεία του συμβολαίου από το Spotrac.com, προβλέπεται να εισπράξει έως και 5,84 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη σεζόν και 6,1 εκατομμύρια δολάρια το 2022. 
 
Ο Beasley έχει πολύ περισσότερα να χάσει από ό,τι όταν μπήκε στο πρωτάθλημα ως αδιαπραγμάτευτος free agent με τους Dallas Cowboys το 2012, κερδίζοντας 480.500 δολάρια το χρόνο. Με ύψος μόλις 1,80 μ. και βάρος 79 κιλά, θεωρήθηκε απίθανο να ευδοκιμήσει σε ένα πρωτάθλημα που κυριαρχείται από μεγαλύτερους, ταχύτερους και δυνατότερους παίκτες. 
 
Όμως ο Beasley έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 5.000 γιάρδες υποδοχής και 33 touchdowns σε εννέα σεζόν, ενώ είχε την καλύτερη επίδοσή του το 2020, συγκεντρώνοντας συνολικά 967 γιάρδες και τέσσερα σκορ. Επαινεμένος από τον quarterback των Bills, Josh Allen, επειδή είναι "σκληρός σαν καρφί", έπαιξε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες της περασμένης σεζόν με σπασμένη περόνη. 
 
"Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και απολαμβάνω να παίζω μπάλα γιατί όλα τα εξωτερικά BS φεύγουν από το παράθυρο σε αυτές τις στιγμές", ανέφερε ο Beasley στην ανάρτηση της Παρασκευής στο Twitter. "Θέλω απλώς να κερδίσω το Super Bowl και να απολαύσω αυτές τις σχέσεις που θα δημιουργηθούν στην πορεία". 
 
Ο Beasley πρόσθεσε ότι πολλοί άλλοι παίκτες του NFL μοιράζονται τις απόψεις του σχετικά με ην επιλογή του για το εμβόλιο, αλλά "δεν είναι στο κατάλληλο σημείο της καριέρας τους για να είναι τόσο ειλικρινείς. Σας αισθάνομαι και ελπίζω να κάνω το χρέος μου για να σας εκπροσωπήσω καλά". 
 
Δικτυογραφία: 
NFL player Cole Beasley vows not to take Covid-19 jab or follow league’s draconian rules, even if he has to RETIRE — RT Sport News 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.