21 Ιουνίου 2021

ΤΟ EURO 2020 ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ COVID-19

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Το ποδόσφαιρο θριάμβεψε έναντι του COVID-19 στα γήπεδα της Ευρώπης και ενώπιον της παγκόσμιας κοινότητας ως μάρτυρες. Απέδειξε διά της πράξης ότι το πλήθος των εισηγήσεων των Ανεύθυνων διά Νόμου Ειδικών και των πολιτικών αποφάσεων για τη συνέχιση του βασανισμού των ανθρώπων είναι ΚΕΝΟ γράμμα με άλλους σκοπούς.
 
Μπροστά στις οθόνες των Ελλήνων και των Ευρωπαίων δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι ζητωκραυγάζουν, πανηγυρίζουν, θλίβονται και αγκαλιάζονται χωρίς μάσκες και χωρίς καμία επίδραση πλέον στην εξάπλωση του COVID-19. 
 
Είναι απορία πώς οι διακεκριμένοι celebrities Ειδικοί που συνωστίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα καθημερινά και τα όργανα της πολιτικής Μητσοτάκη που διασπείρουν φόβο καθημερινά και πασχίζουν για διακρίσεις εις βάρος Ελλήνων πώς δεν μας ερμηνεύουν το γεγονός επιστημονικά και πολιτικά. 
 
Στην Ιταλία οι φίλαθλοι κυκλοφορούν έξω από τα γήπεδα χωρίς μάσκες όπως καταγράφει ο δημοσιογραφικός φακός και στη δύσμοιρη Ελλάδα ο διορισμένος στο Δημόσιο και αμειβόμενος από τους φορολογούμενους πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ.Αρκουμανέας απειλεί τους μη εμβολιασμένους, 7 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες με διακρίσεις εις βάρος τους, χωρίς προνόμια και μία συνεχιζόμενη μέχρι κάποτε ανούσια επιβολή μάσκας εν μέσω καύσωνα. Να πάνε όλοι αυτοί οι διορισμένοι του δημοσίου επίλεκτοι του καθεστώτος Μητσοτάκη να πληρωθούν από τα 3 εκατομμύρια εμβολιασμένων με περικοπή μισθού κατά 70%.  
 
Είναι προφανές και με τη λογική ενός παιδιού του Δημοτικού Σχολείου ότι το ποδόσφαιρο ΝΙΚΗΣΕ την ΕΠΙΣΤΗΜΗ, δημιουργώντας πλήθος ερωτήματα για τις επιστημονικές εισηγήσεις των Ανεύθυνων, τις πολιτικές αποφάσεις Μητσοτάκη και τις απειλητικές δηλώσεις των Πραιτωριανών του απέναντι σε Έλληνες πολίτες. 
 
Περιμένοντας τον Τελικό του Euro 2020 και τις αναμενόμενες πολιτικές εξελίξεις για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας μετά τη συντριβή της Μαντάμ "Ο", της προϊσταμένου του Κ.Μητσοτάκη, ας απολαύσουμε ποδόσφαιρο χωρίς μάσκες Εν Ελλάδι με αγκαλιές και ασφάλεια. 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.