20 Ιουνίου 2021

Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΗΡΩΔΗ

από το κανάλι Angelo Karageorgos

Μη όντας στο επίπεδο που θα είχαν τους επαρκείς αριθμούς καλοθελητών ούτως ώστε να τσιμεντώσουν την ικανότητα να περιθωριοποιησουν βίαια, όπως το αφεντικό αγαπά, αυτούς που δεν παίρνουν ούτε με το καλό ούτε με το άσχημο, θα πρέπει για την ώρα να συνεχίσουν να πιέζουν άλογα και να διαμοιράζουν παρακάλια πριν θέσουν σε εφαρμογή τη μέθοδο προνόμια. Όμως όσο μεγαλύτερος είναι κάποιος τόσο πιθανότερο είναι να έχει ακόμα μνήμες από μια ζωή που μπορούσες να επιβιώσεις σε αυτό τον πλανητη ακόμα και αμπόλιαστος. Γι’αυτό πάντα οι ρίζες κάθε νέας εποχής θέλουν να μπαίνουν από τα παιδιά και δεν υπάρχει μεγαλύτερος στόχος.

Ταυτόχρονα μετά τις πάμπολλες αναφορές παντού για μεταλλικά αντικείμενα που κολλούν σε ανθρώπους στους οποίους έχουν μπει μεσα τους αυτά τα πολυδιαφημισμένα σκευάσματα, εντοπίζουμε πως υπάρχουν διάφορες εταιρίες που χρησιμοποιούν τη μέθοδο του Magnetofection. Δηλαδή τη χρήση μαγνητισμού ούτως ώστε να διανεμηθεί καλύτερα το mRna (ή αλλο νουκλεϊκο οξύ ή ιός) στον οργανισμό. Επίσης μαζί και με τη χρήση για παράδειγμα της λουσιφεράσης οι ειδικοί μπορούν να κάνουν καλύτερη άμεση διάγνωση μέσα από το σώμα μας.

Και στη δεύτερη θέση (μετά την ψευτοπανδημία) των κρίσεων μπαλαντέρ που επιβάλλουν άμεσες λύσεις από τους ηγέτες που ήταν υπεύθυνοι και την εποχή που υποτίθεται πως αυτές προέκυψαν φαίνεται πως βρίσκεται το κλίμα του πλανήτη. Και μάλιστα όχι μόνο όπως και ο ιός παρέχει τρομερή ευελιξία “λύσεων” αλλά συνδέονται κιόλας. Λόγου χάριν οι ειδικοί είπαν πως το λιώσιμο των πάγων εμφάνισε κατεψυγμένους ιούς από εκατομμύρια χρόνια ενώ οι εγκλεισμοί μείωσαν τόσο πολύ το διοξείδιο που σκέφτονται να τους καθιερώσουν για την επόμενη δεκαετία ανεξαρτήτως ιών προκειμένου να διασώσουμε το οικοσύστημα.

Και φτάνοντας σε αυτές τις συγκλονιστικές κοσμικά εποχές, κοιτώντας σε βάθος χρόνων, φαντάζομαι κάθε παππού και γιαγιά να διηγούνται με νοσταλγία στα εγγονάκια τους για τα χρόνια που ήταν νέοι και η ζωή ήταν ελεύθερη για να πάρουν τη σκυτάλη τα εγγόνια και στα δικά τους εγγόνια να περιγράφουν με παρόμοια νοσταλγία για τις ξέγνοιαστες εποχές που ήταν νέοι και ήταν ελεύθεροι έχοντας ίσως αμελήσει πως το δικό τους “ελεύθερα” ήταν το “ανελεύθερα” των παππούδων τους. Βλέπεις ενδιάμεσα ο άνθρωπος μάθαινε να εντυπωσιάζεται από την ύλη και την εξύψωση του σε αυτή όλο και περισσότερο, να αμελεί την παροδικότητα της, να επιτρέπει στον ανθρωποκτόνο εκπαιδευτή του να του σφίγγει τη θηλιά όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από τις αιώνιες Θεϊκές αρχές, τις αόρατες που σε οποιεσδήποτε συνθήκες αποτελούν τη σταθερότατη άγκυρα.

Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου και στον ιστότοπό του ΕΔΩ

Δείτε ένα μικρό περιληπτικό βίντεο στο νεοταξικό Youtube ΕΔΩ
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.