15 Ιουνίου 2021

Β.Ορμπάν: Σταματά την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στους ανηλίκους

Με πρωτοβουλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν κατατέθηκαν στην Βουλή της Ουγγαρία τροπολογία που έχουν ως στόχο την απαγόρευση της προώθησης της ομοφυλοφιλίας ή της αλλαγής φύλου στους ανηλίκους.
 
Πέντε μη κυβερνητικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων η Διεθνής Αμνηστία και η Pride Budapest, καταδίκασαν άμεσα σε ανακοίνωσή τους «αυτήν την νέα πρόταση» του Fidesz, η οποία είναι παρόμοια με την ρωσική νομοθεσία που τιμωρεί οποιαδήποτε πράξη ομοφυλοφιλικής «προπαγάνδας» προς τους πιο νέους, όπως καταγγέλλουν.
 
Στην πράξη, εκπαιδευτικά προγράμματα ή διαφημίσεις μεγάλων ομίλων που είναι αλληλέγγυοι στους ομοφυλόφιλους, όπως για παράδειγμα αυτή της Coca-Cola που είχε προκαλέσει το 2019 αιτήματα για μποϊκοτάρισμα, δεν θα επιτρέπονται πλέον, σύμφωνα με το 11σέλιδο κείμενο, αντίγραφο του οποίου εξασφάλισε το AFP. 
 
Το ίδιο και τα βιβλία για το θέμα, όπως η συλλογή ιστοριών και θρύλων που αποδραματοποιεί την ομοφυλοφιλία, το οποίο προκάλεσε την οργή της εξουσίας το φθινόπωρο του 2020. 
 
Αν οι ρήτρες υιοθετηθούν, «η ελευθερία της έκφρασης και τα δικαιώματα των παιδιών θα περιοριστούν σοβαρά», λένε οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, προσάπτοντας στην Ουγγαρία ότι «αντιγράφει δικτατορικά μοντέλα, τα οποία αντιβαίνουν στις ευρωπαϊκές αξίες». 
 
«Η κυβέρνηση στρέφεται κατά των ίδιων των πολιτών της ακολουθώντας το παράδειγμα της Ρωσίας και της Κίνας», σημειώνουν. 
 
Το πλαίσιο των τροπολογιών 
 
Οι τροπολογίες εντάσσονται στο πλαίσιο ενός οπλοστασίου μέτρων κατά της παιδεραστίας, ένα αμάλγαμα το οποίο καταγγέλλει το ανεξάρτητο site Telex. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η δημιουργία βάσης δεδομένων ατόμων που έχουν καταδικαστεί και είναι προσβάσιμη στο κοινό, ή ακόμη η απαγόρευσή να ασκήσουν ορισμένα επαγγέλματα. 
 
Η νέα αυτή επίθεση κατά των ΛΟΑΤ σημειώνεται σε ένα πλαίσιο σκλήρυνσης της πολιτικής του Βίκτορ Ορμπάν, ο οποίος υπερασπίζεται αυτό που θεωρεί ως παραδοσιακές χριστιανικές αξίες και υπόσχεται μια πολιτιστική «νέα εποχή». 
 
Τον Δεκέμβριο του 2020, το κοινοβούλιο υιοθέτησε νομοθετικό πακέτο που εντάσσει την παραδοσιακή έννοια της οικογένειας και του “φύλου” στο Σύνταγμα και απαγορεύει ντε φάκτο την υιοθεσία σε πρόσωπα του ιδίου φύλου.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μερικές φορές είναι αξιέπαινοι αυτοί οι Ούγγροι....
Το ακριβώς αντίθετο ισχύει για την παιδεία που φτιάχνει η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ εδώ και δεκαετίες για τα ελληνόπουλα... 



Share

3 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Να μου ζησεις ανθρωπε μου ....και μονο που υπαρχεις ...υπαρχει κ ελπιδα.
...........Πέντε μη κυβερνητικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων η Διεθνής Αμνηστία και η Pride Budapest,........
Κυλησε ο τεντζερης κ βρηκε το καπακι !!! αμνηστια - αμνησια μκο κ λοατκι ....ιδιες συνταγες ιδιες κατσαρολες !

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Δαναό!
Εν τω μεταξύ, σε μας, η υποτιθέμενη διαφορετική του ΣΥΡΙΖΑ "Κυβέρνηση Μητσοτάκη" (μόνο στην γραβάτα διαφέρουν!!!), ούτε κάν τον ΑΝΗΘΙΚΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ "Νόμο" βάσει του οποίοι ένα παιδί 15 ετών μπορεί ν' αποφασίζει και να κάνει αλλαγή φύλλου, ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ!!! Ένα ανήλικο να μπορεί να παίρνει τέτοια απόφαση;;; Θα το θέσω ωμά και πρακτικά: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;;;;
Δημοσθένης ο Μακεδών

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς 16 Ιουνίου, 2021 15:03 Δημοσθένης ο Μακεδών
Φιλε μου συμπληρωσες οτι ακριβως επρεπε
Θελουμε ολοι να ειμαστε μεσα στα πλαισια λογικης ΑΛΛΑ ολα αυτα τα νενεκια εχουν το μυαλο τους μονο τον κοσμο να σαπισουν...
Να εισαι καλα

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.