4 Ιουνίου 2021

Το πειραγμένο “βιβλίο της ζωής“

Χαίρεται 
 
Το “βιβλίο της ζωής”
 
Το σχέδιο του Θεού για τον καθένα μας  
Ο “γενετικός κώδικας ” μου, είναι το βιβλίο της ζωής μου, είναι σχεδιασμένος από τον Θεό και διαφορετικός για κάθε άνθρωπο.
 
Έχει “πληροφορίες” που ο Θεός έχει επιτρέψει στον άνθρωπο να ανακαλύψει μέχρι ένα σημείο για την δική μας ωφέλεια, όχι για να τον “πειράζουμε”.  
Περιέχει και τις αόρατες πνευματικές πληροφορίες για την “ψυχή” του κάθε ανθρώπου.
Περιέχει επίσης και το “πνευματικό” ιστορικό του ανθρώπου, σκέψεις, λόγια, πράξεις που θα ξεδιπλωθούν μπροστά μας κατά την φοβερά ημέρα της κρίσεως μας.  
Έχει σκοπό να με βοηθήσει ως “εφόδιο” από τον Θεό για να σωθώ ο Θεός γνωρίζει την “προαίρεση” μου, την “κλίση” μου και με εφοδιάζει με τον κατάλληλο γενετικό κώδικα που θα με οδηγήσει στην σωτηρία της ψυχής μου.  
Όλα οδηγούν στην “σωτηρία” αν τα αποδεχτούμε.  
Ο Θεός ξέρει γιατί με έκανε κοντό, ψηλό, τριχωτό ή καραφλό, χοντρό ή αδύνατο κ.α χαρακτηριστικά, ακόμα και τις ασθένειες που θα περάσω, ”παιδαγωγικά ” τις γνωρίζει, η επιστήμη το λέει κληρονομικότητα …  
 
Δεν πειράζουμε τις ρυθμίσεις. 
 
Κι όμως εγώ δεν αποδέχομαι το “θέλημα του Θεού” πάνω μου και αντιδρώ.  
Ο Θεός δεν μπορεί να επέμβει στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου, αλλά όταν θέλω να “πειράξω” να “παίξω ” με κάποιες ρυθμίσεις ,επεμβαίνοντας στις “ρυθμίσεις” του Θεού σε μένα, το μόνο που θα καταφέρω είναι να απομακρυνθώ από τον Θεό, να απομακρυνθώ από το Θέλημα του, να προσπαθήσω να “μεταλλάξω” τις ρυθμίσεις που έχει κάνει για μένα και που θα καταλήξω;  
Εκεί που κατέληξε και ο “εωσφόρος” έγινε ΔΑΙΜΟΝΑΣ …  
 
Το βιβλίο της ζωής “εις μετάνοιαν άγει”  
 
Πάνω και μέσα στον “γενετικό κώδικα” ο Θεός καταγράφει τις πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο να “σωθεί” η αθάνατη “ψυχή” του και όχι το υλικό και φθαρτό του σώμα.  
Αν εγώ προσπαθήσω να το ” χακάρω ” θα καταστραφώ, θα διαλυθώ, θα “χαράξω” τον εαυτό μου. 
 
Είναι και πνευματικό βιβλίο  
 
Μέσα στον γενετικό μας κώδικα καταγράφονται και “πνευματικές” πληροφορίες από την διάρκεια της επίγειας ζωής μας.  
Αυτό το “τεφτέρι ” είναι που καταγράφει τις σκέψεις μου, τα λόγια μου, τις πράξεις μου, αυτές που θα με κρίνουν.  
Με αυτό το “βιβλίο της ζωής.  
Έχει δυνατότητα καταγραφής 1000 ετών κατά τους επιστήμονες, οι πρώτοι άνθρωποι κατά την παλαιά διαθήκη ζούσαν 1000 χρόνια …  
 
Βλασφημία του Αγίου Πνεύματος  
 
Κάθε επέμβαση στον “γενετικό κώδικα” του ανθρώπου, θα αποδειχτεί σύντομα καταστροφική για αυτούς που θα πιστέψουν ότι μπορούν να παίζουν με τον Θεό, για την ακρίβεια να το παίζουν Θεοί..  
 
Η ένδειξη της αποστασίας..  
 
Η αποστασία της ανθρωπότητας, επέτρεψε στις “δαιμονικές ” δυνάμεις να κατασκευάσουν έναν τεχνητό ιό.
Αν εσείς βλέπετε “εργαστήρια ” και “χώρες”, πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι “πνευματικές” δυνάμεις που κινούν όλα αυτά.  
Σε αυτές τις “πνευματικές ” δυνάμεις” εμείς δίνουμε την θέληση μας και αυτές ενεργούν.
Αν επιστρέψουμε στον Θεό με μετάνοια, θα διαλυθεί όλη αυτή η κατάσταση σαν “κονιορτός” και έτσι θα γίνει, αλλά θα διαλυθούμε πρώτα …
 
Ο σκοπός τους ήταν και είναι “πνευματικός” η καταστροφή της “ψυχής” του ανθρώπου.  
Αδιαφορούν για το σώμα μας, την ψυχή μας θέλουν, την ολοκληρωτική υποταγή μας, μέσα από ένα κλίμα φόβου, τρομοκρατίας να μας επιβάλλουν να πειράξουμε κάτι που είναι του Θεού, να καταστρέψουμε με την θέληση μας την “εικόνα “του Θεού μέσα μας.  
 
Η ελευθερία και η λογική μου, η κακή τους διαχείριση  
 
Ο Θεός με έπλασε ΕΛΕΎΘΕΡΟ αλλά και λογικό, για να μπορώ να επιλέγω ανάμεσα στο ΚΑΛΟ και το ΚΑΚΟ.  
Για να μην”μπλέκω” με το ΚΑΚΟ, για να μένω κοντά στον ΘΕΟ προφυλαγμένος απο το “ΚΑΚΟ”.  
Εγώ όμως απομακρύνθηκα με τις επιλογές μου, την αμετανοησία μου, τις αμαρτίες μου, τον ΕΓΩΙΣΜΟ μου, από τον ΘΕΟ, από κάθε τι καλό και από κάθε καλό άνθρωπο που με αγαπάει πραγματικά ,όχι μόνο αυτό, αλλά και θέλω το κακό του, τον φθονώ.  
 
Καί όχι μόνο αυτό έχω γίνει και “όργανο” καταστροφής των άλλων, γιατί αν εγώ είμαι κατεστραμμένος, προσπαθώ να διαλύσω να καταστρέψω και άλλους, αυτό που κάνει και ο “δαίμονας” …δεν μετανοεί και προσπαθεί να πάρει κι άλλους στην κόλαση ..  
 
Μας δίνει “σημεία” συνεχώς  
 
Ό Θεός μας επιτρέπει τα πάντα, είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να κάνουμε τα πάντα,αλλά υπάρουν επιλογές που μας φέρνουν κοντά του και επιλογές που μας απομακρύνουν απλά.
Μας κτυπάει καμπάνες, καμπανάκια, μας δίνει σημεία, μας προειδοποιεί, αλλά δεν μπορεί να μας “μιλήσει” ευθέως γιατί θα επέμβει στο “αυτεξούσιο”.  
Η απομάκρυνση από το θέλημα του Θεού, από τον Θεό, έχει σημεία είναι η ταραχή, ο φόβος, η ανησυχία, η κακή διάθεση ..  
“Δεῦτε πρός με πάντες οἱ κοπιῶντες καί πεφορτισμένοι, κἀγώ ἀναπαύσω ὑμᾶς.”
 
Αν γίνω “βδέλυγμα “  
 
Πολύ φοβάμαι ότι αν φτάσω σε κάποια “πνευματικό” σημείο, αδειάσει η ψυχή μου απο την “Χάρι” του Θεού, δεν υπάρχει επιστροφή.  
Αυτό σημαίνει “βδέλυγμα της ερημώσεως ”  
Δαιμονικός άνθρωπος χωρίς πιθανότητα μετάνοιας και επιστροφής στην “Χάρι” του Θεού.
Ένας “ληστής” πήρε το πρώτο εισιτήριο, γιατί όχι και εμείς ..  
 
Η ελπίδα και το παράδειγμα μου είναι ο “ληστής” στον σταυρό ,που μέσα σε μερικά λεπτά ,αφήνοντας πίσω του ένα καράβι αμαρτιών, μετανόησε πραγματικά και “άρπαξε’ την ευκαιρία της σωτηρίας της ψυχής του.  
Παίρνοντας το πρώτο εισιτήριο του παραδείσου.  
 
Τα αδύνατα παρά ανθρώποις, δυνατά παρά τω Θεώ εστί 
 
Θέλω και ελπίζω να είμαι υπερβολικός, μακάρι να είμαι παράλογος και όλα αυτά να είναι υπερβολές και να αποδειχθούν σε βάθος χρόνου φαντασίες δικές μου, το ελπίζω αλλά και το εύχομαι, δεν ξέρω …  
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΏ.  
 
Το “πείραγμα” του “βιβλίου της ζωής“ να μην είναι, για αυτούς που θα το κάνουν, η “καταστροφή“, η τελειωτική και χωρίς επιστροφή απομάκρυνση από τον Θεό.  
Να μην είναι βλασφημία του Αγίου Πνεύματος” που οδηγεί στην καταστροφή, αλλά ελπίζω ως “ληστές” όσοι θα το κάνουν να τους δοθεί η ευκαιρία “Μετανοίας” και επιστροφής στην “Χάρι” του Θεού.  
 
Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας  
 
Γ.Μ 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.