9 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Γράφει ο Ιωάννης Μ. Ασλανίδης 
 
- Είναι αλήθεια δεν είναι λίγοι οι Πολιτικοί μας, οι οποίοι κατά καιρπούς υποστηρίζουν ότι, την λύση στο πρόβλημα θα δώσουν οι εγκαθιστάμενοι στην χώρα μας Λαθρομετανάστες.  
Επίσης με λύπη μου πληροφορήθηκα ότι, αυτό επανέλαβε και η αξιότιμος κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, σε εκδήλωση Τράπεζας.  
 
- Κατά την γνώμη μου,δεν είναι το πρόβλημα η αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδος, αλλά  
η επικίνδυνα σταδιακά μείωση των Ελλήνων της Ελλάδος και η αντικατάσταση αυτών, από συνονθύλευμα πολιτών, χωρίς κοινό όραμα πίστη και προοπτική.  
 
-Δηλώσεις! Την δεδομένη εποχή, που τόσα πολλά διακυβεύονται για την Ελλάδα, είναι απαράδεκτο να ακούγονται για λύση στο πρόβλημα της Ελλάδος, από καταξιωμένους Έλληνες πολίτες. Θα επιθυμούσαμε να ακούσουμε, για την στήριξη της Ελληνικής οικογένειας, τον λόγο μη τεκνοποιήσεως των Ελληνων κ.λ.π., που μαθηματικά μας δείχνουν το τέλος.  
 
- Η Ιστορία διαχρονικά ε ́χει δείξει πως η χώρα μας έχει δύο εχθρούς, την Γερμανία και την Τουρκία, οι οποίες σε αγαστή συνεργασία, πολεμούν τα Ελληνικά συμφέροντα.  
 
- Να έχουμε λοιπόν υπ’ όψιν μας, σήμερα η Γερμανία εμμέσως και με πλήρη συνεργασία με την Τουρκία, προσπαθούν να μετατρέψουν την χώρα μας σε μία τεράστια αποθήκη Λαθρομεταναστών (hot spot) της Ευρώπης.  
 
- Τα πολύ σοβαρά και πλέον ανησυχητικά στοιχεία για την πληθυσμιακή κατάσταση της Ελλάδος, διαπιστώνουμε από διάφορα κατά καιρούς δημοσιεύματα, που έρχονται από την Eurostat με στοιχεία πληθυσμιακής μεταβολής κρατών μελών και μη μελών της Ε.Ε.  
 
- Παραθέτω παρακάτω στοιχεία από δημοσιεύματα εγκρίτων εφημερίδων, τα οποία θα πρέπει στους καθ’ οιονδήποτε τρόπο ιθύνοντες, έντιμους και φιλότιμους Έλληνες πολιτικούς  όλων των κομμάτων και προπαντός στην Κυβέρνηση, να μην τους πιάνει ύπνος και να τους 
κατατρέχουν οι ερινύες για την για πολλά χρόνια επιορκία και αδιαφορία των.  
 
Ιδού λοιπόν η μελανή κατάσταση της πατρίδος μας:  
 
- Στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 25 κρατών, ο συνολικός πληθυσμός μέσα σ’ ένα χρόνο αυξήθηκε κατά 2.018.000 άτομα, ήτοι ρυθμός αυξήσεως 0,7 ανά 1000 άτομα.  
Στην γειτονική Τουρκία κατά το ίδιο χρονικό διάστημα ο συνολικός πληθυσμός των 71.609.000 ατόμων αυξήθηκε κατά 911.000 άτομα, ήτοι ρυθμός αυξήσεως 12,6 ανά 1000 άτομα.
- Στην Ελλάδα επίσης κατά το ίδιο χρονικό διάστημα ο συνολικός πληθυσμός των 11.075.700 ατόμων αυξήθηκε κατά 36.500 άτομα εκ των οποίων τα 34.300 άτομα είναι ξένοι μετανάστες και μόνο από αυτή την αύξηση Έλληνες πολίτες είναι μόλις 2.300 άτομα, ήτοι αύξηση 0,2 ανά 1000 άτομα.  
- Άρα από δημογραφικής πλευράς το κάθε έτος, είναι για την Ελλάδα αρνητικό ή σχεδόν στάσιμο, όχι μόνο για τα μεγέθη της χώρας μας, αλλά και σε σύγκριση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.  
 
- Είναι αλήθεια ότι, η Κυβέρνηση παίρνει κάποια μέτρα για την ενίσχυση των πολυτέκνων. Όμως! αυτά είναι ανεπαρκέστατα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού μας προβλήματος.  
 
Αυτό είναι το υπ’ αριθμό ένα εθνικό θέμα της πατρίδος μας και όχι η σωρεία αθλιοτήτων που μας παρουσιάζουν δυστυχώς νυχθημερόν τα ΜΜΕ χωρίς ν’ αγγίζουν το σοβαρό αυτό θέμα και να κρούουν τον κώδωνα προτεραιότητας αυτού σε κάθε κυβέρνηση.  
- Για να επιτευχθεί σχετική και καθησυχαστική ανάκαμψη του εθνικού αυτού δημογραφικού μέγα προβλήματος επιβιώσεως του έθνους των Ελλήνων, κατά την γνώμη μου, επιβάλλεται να ληφθούν άμεσα μέτρα: Όπως!  
 
ΠΡΩΤΟΝ: Να δοθούν οικονομικά κίνητρα στις πολύτεκνες οικογένειες,ανάλογα με των αριθμό των παιδιών. Μια πολύτεκνη γυναίκα για το μεγάλωμα των παιδιών της να θεωρείται εργαζόμενη και ασφαλισμένη μέχρι ενηλικιώσεως των παιδιών της. Η Επιχορήγηση αυτή, εν τω μέτρω των δυνατοτήτων να καλύπτει τουλάχιστον τα βασικά έξοδα της οικογενείας και να συμβαδίζει με τον πληθωρισμό.  
 
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Σε περίπτωση μη υπάρξεως στέγης να διατίθεται στέγη είτε δια διαθέσεως ανάλογης κατοικίας ή δι’ εξασφαλίσεως του ενοικίου μιας αξιοπρεπούς οικίας, μεγέθους αναλόγου των μελών της οικογενείας.  
 
ΤΡΙΤΟΝ: από δημοσιογραφικές πληροφορίες γνωρίζουμε ότι ο Έλλην πληρώνει 74 είδη φόρων. Πληρώνουμε φόρο, ακόμη και για το σπίτι μας που μένουμε. Να πληρώσουμε λοιπόν ακόμη ένα φόρο άνδρες και γυναίκες για τους πολυτέκνους.  
 
ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Στα τέκνα των πολυτέκνων οικογενειών, να δοθεί σχετική επιδότηση, τουλάχιστον για την εισαγωγή των στις Στρατιωτικές Σχολές, στα πανεπιστήμια της χώρας και στις προσλήψεις στο Δημόσιο.  
 
ΠΕΜΠΤΟΝ: Σήμερα η κοινωνία έχει αλλάξει, δέχεται ακόμη και ανύμφευτη γυναίκα να μεγαλώνει τα τέκνα της. Επομένως οι εκτρώσεις δια νόμου να θεωρούνται έγκλημα συνεργασίας, εκτός αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Βέβαια σήμερα με την επικρατούσα προοδευτική κατάσταση, θα πει κάποια, το σώμα είναι δικό μου και το κάνω ότι θέλω. Ναι!  
Μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις, αλλά και το αγέννητο παιδί έχει δικαίωμα να ζήση γιατί το σκοτώνεις;  
 
- Οι επιτυχίες στην ζωή χρειάζονται αγώνες και θυσίες και ένα κράτος – έθνος έχει μέλλον όταν ο λαός του θεωρεί υπεράνω όλων το κοινωνικό και το εθνικό συμφέρον της πατρίδος του. Έτσι μόνο οι σημερινοί Έλληνες δεν θα έχουμε την τύχη των αρχαίων Φοινίκων και Χετταίων.  
 
"Αρχή άνδρα δείκνυσι" (ΠΙΤΤΑΚΟΣ)  
 
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης  
Αντιστράτηγος ε.α. 
Επίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Ε.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.