27 Δεκεμβρίου 2019

Τώρα ΨΩΡΑ, μετά ΧΟΛΕΡΑ, μετά το απολυμαντήριο του ΠΟΛΕΜΟΥ, μετά έρχονται Καλές Χρονιές.

Η ΠΟΛΙΣ των Πόλεων μια εν δυνάμει επιδημιολογική βόμβα μεγάλων μεγατόνων στα χέρια των τούρκων. 
Όταν τα γεγονότα συμπλέουν πλέον με τις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ τότε ξεκινούν οι μεγαλύτερες ανατροπές και εκπλήξεις στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Επί Ερντογάν ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης αυξήθηκε και θα σας το πούμε ευθαρσώς και στα ίσια για ποιο λόγο. 
Γιατί ο σουλτάνος όπως και ο ίδιος το είπε βλέπει στην Δυτική Θράκη, βλέπει στην Θεσσαλονίκη, βλέπει στην Πόλη των Σκοπίων και σαν γνήσιος σουλτάνος βλέπει και την άλωση της Βιέννης. 

Μια πρόγευση αυτών παίρνουμε και εμείς σήμερα. 
Αν δεν υπολογιστούν οι προσφυγικοί πληθυσμοί στην Κωνσταντινούπολη η τελευταία απογραφή κατέδειξε 15,07 εκατομμύρια στις 31 Δεκεμβρίου του 2018. 

Αλλά εδώ την πάτησε ο σουλτάνος γιατί όταν δεν πλένεις τα χέρια σου με νερό αλλά με αίμα (Σχήμα λόγου) τότε συμβαίνουν και έχουν να συμβούν πολλά: 

Προειδοποίηση για όσους ταξιδέψουν στην Πόλη 

Η ΨΩΡΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ 

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

«Το τελευταίο θέμα που θα μας απασχολούσε αυτές τις γιορτινές μέρες είναι η επιδημία ψώρας στην Τουρκία. Οφείλουμε, όμως, να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας που θα να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη τις επόμενες μέρες. 
Την σχετική είδηση την μεταδίδει κατ΄ αποκλειστικότητα ο Γιλμάζ Οζντίλ στην τακτική του στήλη στην εφημερίδα Sozcu. 
Όπως αναφέρει η επιδημία έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, γεγονός που αποκρύπτει η κυβέρνηση, επειδή δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα στην αρχή που πρωτοεμφανίστηκε η νόσος, πριν από ένα χρόνο. 

Η ψώρα είναι μια δερματοπάθεια που προκαλείται από το ακάριο της ψώρας και μεταδίδεται συνήθως με την επαφή με τον ασθενή, με τον συγχρωτισμό στα σχολεία, στα μέσα μαζικής μεταφοράς κ.α 

Το φαινόμενο ξεκίνησε από τις συνοικίες όπου διαμένουν μαζικά Αφγανοί, Πακιστανοί και άλλοι μετανάστες . Η απόκρυψη του είναι η αιτία της ιλιγγιώδους εξάπλωσης της νόσου. Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος κάλυψε το ζήτημα, αλλά και οι ελάχιστες ανεξάρτητες πένες δεν ασχολήθηκαν με την ασθένεια από το φόβο μην κατηγορηθούν για ρατσισμό. 

Εμείς πέρα από την ενημέρωση των συμπολιτών μας οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο στον σουλτάνο που κυνηγάει ανεμόμυλους με φαραωνικά έργα και “γαλάζιες πατρίδες” , την ώρα που αφήνει τους πολίτες του να μαστίζονται από μια επιδημία περασμένων αιώνων. Η ψώρα έχει εκλείψει από τις σύγχρονες κοινωνίες. Συναντάται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Εκεί που δυστυχώς οδηγεί τους Τούρκους πολίτες και τη χώρα του ο Ερντογάν…» https://www.militaire.gr/i-psora-quot-katektise-quot-tin-konstantinoypoli-proeidopoiisi-gia-osoys-taxidepsoyn-stin-poli/ 

Με τέτοιες συνθήκες υγιεινής μπορεί να έλθει και ΧΟΛΕΡΑ; 

ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 

«Μετά θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα γίνει μεγάλο κακό. Θα πεθάνουν πάρα πολλοί. Το έχει πει και ο Άγιος Αρσένιος αυτό. Είχε γράψει ένα τετράδιο με προφητείες …σου το έχω δείξει; 
Ο Γέροντας είπε ότι εκτός που θα κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι , θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατισθούν από την αρρώστια οι Τούρκοι.» 
(από το βιβλίο του Αθανάσιου Ρακοβαλή, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μου είπε) https://www.iellada.gr/thriskeia/i-profiteia-toy-agioy-paisioy-gia-tin-arrostia-poy-tha-apodekatisei-tin-toyrkia 

«Και την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε. Θα μας την δώσουν δηλαδή. Όχι από καλοσύνη ή από δικαιοσύνη. ΟΧΙ . Αλλά θα οικονομήσει ο Θεός νάρθουν έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων, ώστε να τους βολεύει ναχουμε εμείς την Πόλη. Και την Καππαδοκία θα την πάρουμε 
Τον κοίταξα με απορία.
– Και την Καππαδοκία γέροντα; ρώτησα.
– Έ!… Θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε.

Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι. Οι Αμερικάνοι σου λέει, τι γίνεται εδώ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι.
– Καλά Γέροντα , οι Τούρκοι είναι δέκα εκατομμύρια στην Πόλη….και θα μας την δώσουν, πως θα μπορέσουμε να τους ελέγξουμε;
– Θα τους περάσουν απέναντι, από την άλλη μεριά. Ο λογισμός μου λέει (το τόνισε ο «λογισμός») ότι θα τον κάνουν έτσι για τα νερά…. Να είναι διεθνή…. Μετά θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα γίνει μεγάλο κακό. Θα πεθάνουν πάρα πολλοί. Το έχει πει και ο Άγιος Αρσένιος αυτό. Είχε γράψει ένα τετράδιο με προφητείες …σου το έχω δείξει;
– Ναι, γέροντα.

– …μετά είναι και το ένα τρίτο που θα γίνουν χριστιανοί.
Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε, Σελ: 77-76.
Μας έφερε ο γέροντας ένα τετράδιο που είχε γραμμένες κάτι προφητείες του Αγίου Αρσενίου του Χατζηεφεντή . Εκεί μέσα ο Άγιος προφήτευε τα γεγονότα του 1923 και έλεγε ότι θα ξαναγυρίσουν εκεί στην πατρίδα πάλι οι Έλληνες.
– Ο Γέροντας είπε ότι εκτός που θα κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι , θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατισθούν από την αρρώστια οι Τούρκοι.
Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε , Σελ: 79-150. 


– Γέροντα σήμερα υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, δισεκατομμύρια που δεν γνωρίζουν τον Χριστό και τόσοι λίγοι αυτοί που τον γνωρίζουν, τι θα γίνει;
– Θα γίνουν πράγματα , που θα συγκλονιστούν τα έθνη. Δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία αλλά θεία επέμβαση. Θα ψάχνουν οι άνθρωποι να βρουν κάποιον να τους μιλήσει για τον Χριστό. Θα σε τραβούν από το χέρι. Έλα δω, κάτσε να μου πεις για τον Χριστό» 


Πολλά ετοιμάζεται τις επόμενες μέρες να μας κάνει ο σουλτάνος και ταυτόχρονα πολλά ετοιμάζεται να του κάνει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.