10 Μαΐου 2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

Παρακάτω αναδημοσεύουμε ένα άρθρο του "Κατοχικά Νέα". 
Ισως το βρείτε ακραίο... ίσως πολύ συνομοσιωλογικό...
Θεωρώ ότι πρέπει να το διαβάσετε με επιφύλαξη και από τον τρόπο και το ύφος που είναι γραμμένο. Ομως πέραν τούτων νομίζω ότι αρκετές από τις πληροφορίες που δίνει ισχύουν και θέλουν προσοχή...

Το κείμενο είχε πλήθος λαθών ορθογραφίας τα οποία προσπάθησα να διορθώσω αλλά δυστυχώς ίσως κάποια ξέφυγαν...

Συνήθως τέτοια άρθρα παρέχουν κάποιες σημαντικές πληροφορίες που σπάνια (έως ποτέ)  δεν τις βρίσκεις στα λεγόμενα συστημικά ΜΜΕ και ιστοσελίδες...
Το κακό με τα άρθρα αυτά είναι ότι οι σημαντικές πληροφορίες βρίσκονται ανάμεσα σε ανυπόστατες εικασίες και θεωρίες και είναι σχετικά δύσκολο να τις εντοπίσεις μερικές φορές...

Για παράδειγμα όλοι ξέρουμε ότι η πατρίδα μας τελεί σε κατοχή κι ότι έχει καταλυθεί παράφορα το Σύνταγμα εδώ και 7 χρόνια που απωλέσθει η εθνική μας ανεξαρτησία από τους ξένους δυνάστες/δανειστές.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν όντως δρα μέσα στην χώρα μας η μισθοφορική Black Water όπως ισχυρίζεται το άρθρο.... (και φυσικά δεν αποδεικνύει) 

Να θυμάστε πάντως ότι οι ξερόλες συνήθως λένε μπόλικες βλακείες....

Διαβάστε το λοιπόν και κρατείστε ότι θεωρεί ο καθένας ότι του φαίνεται χρήσιμο και σημαντικό... κατά την απόλυτως δική σας προσωπική κρίση.

Θάνος

Εδώ θα διαβάσετε πληροφορίες, εκ των οποίων ορισμένες άγνωστες και μερικές που συσχετίζονται με γνωστά πράγματα και που δεν θέλει το κράτος να μάθετε......
αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή, »πάντα κάποια περαστικά πουλάκια θα μας λένε τα νέα».

Συντάσσω αυτό το άρθρο πληροφοριών, μιας και μ’ ένα προηγούμενο άρθρο που συντάχθηκε, που ενημέρωνε για την χρήση Drones εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ »το φερε η κουβέντα»

Και »αφού το φερε η κουβέντα» μιας και ο νους μου πήγε άμεσα, στις πληροφορίες που έχω κατά νου, περί εναέριας παρακολούθησης αλλά και »τους πραγματικούς λόγους της» θυμήθηκα και κάποιες ακόμα πληροφορίες, που δεν θέλει το κράτος να μάθετε… και ακριβώς γι αυτόν τον λόγο τις δημοσιεύω, επειδή δεν θέλει να τις μάθετε.

Δώστε έμφαση, είναι κρίμα αυτές οι πληροφορίες να »ξαναπεράσουν στα ψηλά» όπως συναίβει και παλαιότερα, καθώς ορισμένες τις δημοσίευσαν και άλλοι.

Οι πληροφορίες είναι οι εξής:

1. Εναέρια παρακολούθηση κατά των πολιτών.
2. Ξένες δυνάμεις ασφαλείας εντός Ελλάδος και εντός κοινοβουλίου, για χρήση καταστολής κατά των πολιτών.
3. Ξένες δυνάμεις μισθοφόρων αλλά και ενεργών στρατευμάτων εντός Ελλάδος.
4. Ξένες υπηρεσίες, συνεργαζόμενες με ιθαγενείς κρατικές, με αντικειμενικό σκοπό την εύρεση και λεηλασία, αρχαίων μνημείων, κειμηλίων, τάφων και κρυπτών.
5. Έλληνες »στην πράξη αυτονομιστές» που παίρνουν την κατάσταση πλέον στα χέρια τους και που το κράτος δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα.

Πολλές λεπτομέρειες, δεν τις λέω δημόσια, »για ευνόητους λόγους» βρισκόμαστε νομικά και συνταγματικά, υπό κατοχή και πόλεμο αν δεν το χετε καταλάβει.

1. Περί Drones της ΕΛ.ΑΣ:

α) Τα μη επανδρωμένα, Drones εναέριας παρακολούθησης, της ΕΛ.ΑΣ, απλώς αντικαθιστούν, τα επανδρωμένα μέσα, εναέριας παρακολούθησης »ελικόπτερα» τα οποία, το κράτος, δεν θέλει να μάθετε, ότι χρησιμοποιούνταν, όλ αυτά τα χρόνια, στο μέγιστο ύψος πτήσεως, προκειμένου να μην εντοπίζονται με γυμνό μάτι, πάνω από τις πόλεις και πως η δράση τους, δεν είχε να κάνει με παρακολούθηση, στο όνομα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας αλλά στην παρακολούθηση του πολίτη, για να τον τσακώσουν, για φορολογικούς και οικονομικούς λόγους.

β) Καλά τ’ακούτε, όπως μαρτυρεί αστυνομικός, »περεταίρω στοιχεία = απόρρητα» με ελικόπτερα κιόλας, ήταν σε θέση σε μεγάλο υψόμετρο, όπου το ελικόπτερο δύσκολα εντοπίζεται απ’ το έδαφος, δίχως κάποια βοηθητική συσκευή/ κυάλι, χρησιμοποιούσαν ειδικές συσκευές παρατήρησης/ κάμερες οι οποίες και »σκανάρανε» τα πάντα, με εξαιρετική μεγένθυση, σε σημείο που διακρίνεις μέχρι και πρόσωπα.

»Και όπως μαρτυρεί, ο αστυνομικός, »περεταίρω στοιχεία = απόρρητα» με το που εντόπιζαν, κάτι που θεωρούταν παραβίαση, ακόμα και οικονομικά, πολεοδομικά, φορολογικά ζητήματα, απευθείας ενημερώναν την αρμόδια αρχή»

Με λίγα λόγια, αν μες το οικόπεδό σου, που είναι περιτρυγυρισμένο με δέντρα π.χ. και δεν φαίνεται απ τον δρόμο, έχεις κάνει επέκταση, μια απλή στέγη, για να χεις μια ωραία βεράντα και δεν έχεις υποκύψει στην παράλογη νομοθεσία τους, να βγάλεις ειδική άδεια και να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά, για ένα απλό υπόστεγο »σε τσάκωσαν»

γ) Επίσης, με τις μεθοδεύσεις της Ε.Ε, απαγόρευσης της φύτευσης, αν δεν έχεις άδεια, η και γενικότερα, όπως μεθοδεύεται σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να καταργούνται οι καλλιέργειες του απλού αγρότη και ν’αντικαθιστώνται από την βιομηχανία και τις πολυεθνικές, παράλληλα με την κατάργηση των γνήσιων σπόρων και αντικατάσταση με υβριδικούς, θα υπάρχει επίσης πρόβλημα, διότι δεν θα μπορείς να φυτέψεις, σε μπαλκόνια και ταράτσες και θα σε κυνηγάνε, για πέντε ντομάτες…

Με λίγα λόγια ξεχάστε την πόλη αν θέλετε να χετε δικά σας καλλιεργήσημα. »Είσαι σε πόλη; Τότε μετά την πτώχευση, αφού αδιεάσουν τα ράφια του σούπερ μάρκετ, την έβαψες»

Έτσι λοιπόν, τα Drones της ΕΛ.ΑΣ δεν ήρθαν για καλό σκοπό και θα μετατραπούν σε μέσο, δίωξης των δικαιωμάτων του πολίτη.

δ) Ας αφήσουν λοιπόν, τις δικαιολογίες του τύπου, ότι τα Drones είναι μέσα που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τρομοκρατικών ενεργειών, γιατί αν ξεκινούσε δράση μια πραγματική οργάνωση, τα Drones θα τους ήταν άχρηστα και θα το χαν χάσει το παιχνίδι προ πολλού και αυτό, γιατί αν η ΕΚΑΜ, τα έβαζε με πραγματική τρομοκρατική οργάνωση και όχι ελεγχόμενη από κρατικές υπηρεσίες και ξένες υπηρεσίες που συνεργάζονται με το κράτος και δρουν για υπονομευτικούς λόγους, τότε δεν θα είχαν καμία ελπίδα, ειδικότερα αν η υποτηθέμενη οργάνωση, ήταν παραστρατιωτικοί.

Οι πυρήνες της φωτιάς και άλλοι ιδεολογικών χώρων, δεν είναι τρομοκρατικές οργανώσεις, είναι όχλος, παιδομαζώματος από ανθελληνικά κέντρα, που χρησιμοποιούνται για προβοκάτσιες και οι κρατικές υπηρεσίες τους γνωρίζουν, με αποτέλεσμα οι τάχα μου συλλήψεις των οργανώσεων, να είναι απλώς στημμένο θέατρο.

Οι ίδιοι τους βάζουν, οι ίδιοι τους πιάνουν και τα μέλη των οργανώσεων, είναι απλώς αναλώσιμα θύματα του πολιτικού συστήματος, που νομίζουν πως κάνουν αντίσταση και καταλίγουν να μπαινοβγαίνουν στις φυλακές για μια τρύπα στο νερό…

Το ίδιο θύμα και αναλώσιμοι, είναι και η ΕΛ.ΑΣ και τα ΕΚΑΜ, που τους εκμεταλλεύεται το κράτος, με κίνδυνο την ζωή τους, να συμμετέχουν πάλι σε ένα στημμένο θέατρο…

2. Περί ξένων δυνάμεων, καταστολής/ κατοχής:

α) Μιλάμε για ξένες υπηρεσίες γεωπολιτικής/ υπονομευτικής δράσης αλλά και για εκείνους, που φρουρούν το κοινοβούλιο, που δεν είναι κανείς άλλος, πέραν από την μισθοφορική εταιρία Black Water, η οποία και χρηματοδοτείται από την CIA, η οποία έριξε τον Καντάφι στην Λιβύη, η οποία αποσταθεροποίησε το Κίεβο στην Ουκρανία, προς ενίσχυση των ΝΑΖΙ του Κιέβου και η οποία, ενώ φρουρεί, το Ελληνικό κοινοβούλιο, σε περίπτωση, δράσης των πολιτών/ κατάληψης του κτηρίου, προς αποκατάσταση του πολιτεύματος, θα κάνουν χρήση πραγματικών πυρών, εναντίον των πολιτών, με αντικειμενικό σκοπό, την υπεράσπιση του πολιτικού συστήματος και την εκκένωση του κτηρίου.

Αυτή η πληροφορία, πρωτοειπώθηκε πριν 2 χρόνια, παρ όλ αυτά, κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν, στην κατάληψη του κοινοβουλίου, ενώ έχουμε επανειλημμένως τονίσει, πως μια επανάσταση, όχλου, θα χει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούμε και πως η μόνη λύση, είναι η πανελλαδική, συντεταγμένη με σχέδιο οργάνωση και μετά αποκατάσταση του πολιτεύματος και αντικατάσταση της πολιτείας αλλά κάποιοι, που συνεχίζουν να επιμένουν, η πρακτοράκια είναι, η ξεροκέφαλοι, η βλαμμένοι!

Τα κινήματα φυσικά κάνουν ακριβώς το ίδιο. Συνεχίζουν να επιμένουν σε ανούσιες μεθόδους, όπως είναι οι στημμένες εκλογές και συνεχίζουν να μην ενημερώνουν για τον πραγματικό τρόπο αποκατάστασης και ανάληψης της πολιτείας και συνεχίζουν, να μην κάνουν καμία ουσιαστική προσπάθεια, οργάνωσης των πολιτών, πανελλαδικώς, ως πολιτεία, ως θεσμικούς μηχανισμούς και ως ένοπλα τμήματα, προκειμένου, αφού αναλάβουν να είναι σε θέση να διαχειριστούν την χώρα, μη τους πάρει και τους σηκώσει! Δεν μπορεί να ναι τόσο ανίκανοι!

Σταματήστε να αποπροσανατολίζεστε μαζί τους, η ανίκανοι είναι, η δειλοί, η βαλτοί!

β) Από κει και πέρα, καθώς πάνω από το 50% του εκλογικού σώματος πλέον, δεν ψηφίζει στις εκλογές, οπότε δεν έδωσε έγκριση στις παρούσες κυβερνήσεις, ύπαρξη, ξένων δυνάμεων/ θεσμικών οργάνων, ασφαλείας/ καταστολής, δίχως την έγκριση της πλειοψηφίας των πολιτών = εκχώριση εθνικής κυριαρχίας = εισβολή/ κατοχή = αιτία κατάρρευσης διπλωματικών σχέσεων, με τους αποστέλλοντες τις δυνάμεις αυτές.

γ) Χρήση αυτών των δυνάμεων, κατά των πολιτών, υπαγόμενων στο σύνταγμα της Ελλάδος = χρήση αυτών των δυνάμεων, κατά αναγνωρισμένου συντάγματος, άρα χώρας/ έθνους και των πολιτών που την αποτελλούνε = επίσημες εχθροπραξίες, καθώς η πολιτική ηγεσία, δεν έχει ουσιαστική συνταγματική νομιμοποίηση, άρα έχουν αποποιηθεί του συντάγματος, παραβιάζοντάς το, οπότε η μόνη αναγνωρισμένη συνταγματική αρχή, είναι όσοι την αποτελούνε, άρα στην προκειμένη περίπτωση, συνταγματική αρχή, είναι ο ίδιος ο υπαγόμενος στο σύνταγμα, ο Έλληνας πολίτης.

Άρα αυτό ερμηνεύεται, ως κήρυξη εχθροπραξιών, των ξένων αυτών δυνάμεων, εναντίον διεθνώς αναγνωρισμένου συντάγματος/ έθνους/ πολιτών, που το αποτελούνε. Με την συνεργασία φυσικά, ντόπιων δοσίλογων.

δ) Επίσης, χρήση αυτών των δυνάμεων, κατά των πολιτών, υπαγόμεων στο σύνταγμα της Ελλάδος, άρα έθνους/ χώρας/ συντάγματος = παραβίαση του κανόνα, περί κήρυξης έναρξης εχθροπραξιών, πριν τις επίσημες εχθροπραξίες, με βάση το διεθνές δίκαιο.

Με λίγα λόγια, πρακτικά, συνταγματικά, νομικά, μας κήρυξαν πόλεμο! Αλλά και παραβίασαν το διεθνές δίκαιο, γιατί δεν κήρυξαν πρώτα, την έναρξη των εχθροπραξιών με πρέσβη.

Μας κήρυξε πόλεμο, αθόρυβα και ανεπισήμως, ένας εχθρός αόρατος, δίχως να το πάρουμε χαμπάρι!

Λυπάμαι που ακούγεται τρελό αλλά αυτό λέει το σύνταγμα, ο νόμος και το διεθνές δίκαιο και η λογική! Έχουμε, πόλεμο!

Τώρα τι γίνεται σε περίπτωση που εκείνοι που πράττουν την ένεργεια, έναρξης εχθροπραξιών, είναι μισθοφορική εταιρία που χρηματοδοτείται από την CIA, κρατικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, αυτό δεν το γνωρίζω… Και σκασίλα μου για τους νόμους, αυτό που μ’ενδιαφέρει είναι η ουσία και τ’αποτέλεσμα.

3. Περί ξένων ενόπλων δυνάμεων εντός Ελλάδος:

α) Κανονικά, βάση του συντάγματος, πάλι δεν υπάρχει έγκριση της πλειοψηφίας των πολιτών να βρίσκονται εδώ, ούτε επιθυμία να μας εμπλέξουν σε γεωπολιτικές συγκρούσεις.

Σε περίπτωση κήρυξης εχθροπραξιών, μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσικής ομοσπονδίας, θα θεωρηθούμε, εχθρικό έδαφος εκ μέρους της Ρωσικής ομοσπονδίας.

Με λίγα λόγια, μας κάνουν εχθρούς των Ρώσων, δίχως να το θέλουμε, μας βάζουν σε πόλεμο μαζί τους, δίχως να το θέλουμε.

β) Εδώ και χρόνια, στην Ελλάδα έχουν έρθει επίσης μισθοφόροι της Λεγεώνας των ξένων, της Γαλλίας, ενώ επίσης η συμμαχία μας στο ΝΑΤΟ, είναι μια σχέση πρωτότυπη, καθώς καμία άλλη χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, δεν αφήνει ξένα στρατεύματα να μπαινοβγαίνουν σαν τουρίστες, σαν να ναι σπίτι τους. Συνεπώς μετά την πτώχευση, όσες περιοχές κηρυχτούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης θα μετατραπούν σε ζώνες, υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ. Επίσημη κατοχή με λίγα λόγια!

4. Περί ξένων υπηρεσιών λεηλασίας εθνικών θησαυρών:

α) Σκουριές Χαλκιδικής = δηλητηρίαση των υδάτων των ποταμών, γιατί η εταιρία εξόρυξης El Dorado, των Ρότσιλντ, δεκάρα δε δίνει για το περιβάλλον και ας το παίζουν οι ρότσιλντ, οι οικολόγοι δήθεν του πλανήτη, εξ άλλου για κέρδος το κάνουν, ενώ επίσης η ενέργειά τους, σημαίνει λεηλασία εθνικού πλούτου, του χρυσού της Χαλκιδικής ενώ παραλλήλως, δημιουργήσαν και οικισμούς, βίλες, δικές τους, στις τριγύρω περιοχές, τις οποίες φυλάει το κράτος.

β) Βέρμιο. Έρευνες ξένων υπηρεσιών για εθνικούς θυσαυρούς/ αρχαία.

γ) Χάσια όρη. Το ίδιο και η περιοχή έχει άπειρα αρχαία.

δ) Περιοχή τριγύρω των Μετεώρων. Βυζαντινές κρύπτες και βυζαντινά κειμήλια.
Φειμολογείται η ύπαρξη του τάφου του Λέοντα Σοφού, σε περιοχή που κάνουν έρευνα.

ε) Πήλιο. Το ίδιο ακριβώς, με διαφορά ότι μιλάμε γι αρχαία και όχι Βυζαντινά.

Εντοπίστε τις περιοχές, διεξάγετε έρευνα, τραβήξτε φωτογραφίες και βγάλτε στην δημοσιότητα, όσο έχουμε εικονική ειρήνη, πριν την πτώχευση, γιατί μετά, υπάρχουν άλλοι τρόποι, να το εμποδίσουμε και να διεκδικήσουμε και τους εθνικούς μας θυσαυρούς.

Στην διάθεσή σας, αν χρειάζεστε προσωπικό, γιατί σίγουρα θα χρειαστείτε καλό σχεδιασμό παρατήρησης/ ανίχνευσης και αποφυγής εντοπισμού σας από υπέρυθρες και θερμικές κάμερες και αυτό απαιτεί και τον ανάλογο εξοπλισμό, τον οποίον μπορώ να σας δείξω πως να τον φτιάξετε και την ανάλογη γνώση. Για χάρτες των περιοχών, ανάλυσης 1:50.000 για την μετακίνησή σας, υπάρχουν διαθέσιμοι, ολόκληρης της Ελλάδος. Είναι από την γεωγραφική υπηρεσία στρατού.

(Και να ξέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να πλησιάσετε τις περιοχές, αν ξέρετε πως να διεισδύσετε, δεν θα εντοπιστείτε, ακόμα και κάθε δυο μέτρα σκοπούς να χαν. Είναι καθαρά θέμα εκπαίδευσης και την παρέχω δωρεάν.

Θ’αναρρωτιέστε »γιατί, ποιο το κέρδος μου». Δεν χρειάζεται να κερδίσεις κάτι ασκώντας το Hobby σου, αυτό είναι το Hobby μου, ο πολεμικός τομέας, αυτό μ’αρέσει αυτό κάνω, που σημαίνει πως όλα όσα θα ζήσουμε, θα ναι απλώς μια υπαίθρια δραστηριότητα για μένα και θα κάνω και κάτι που μ’αρέσει. »Ξέρω, ακούγεται τρελό» Δεν είμαι ο μόνος, υπάρχουμε πολλοί τρελοί και η λέξη τρελός για μένα είναι έπαινος, το θεωρώ επιβράβευση).

5. Έλληνες που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους:

α) Γειτονιές που επεμβαίνουν για την αποκατάσταση τάξης, εκεί όπου οι αρχές είναι απούσες και σύμφωνα με το σύνταγμα, η σύλληψη εγκληματιών είναι δικαίωμα του πολίτη, ενώ η εξουδετέρωσή του, προβλέπεται, σε περίπτωση πως πρόκειται γι’αυτοάμυνα αλλά και ν’απαγορευτεί, »ότι δεν βλέπεται προβλέπεται»

β) Νησιά στα οποία οι κάτοικοι, ένοπλοι με τα νόμιμα όπλα τους, φρουρούν τους χώρους δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας για τους λαθραίους και παρεμποδίζουν τα ΜΑΤ να εισέλθουν στον χώρο, οι οποίοι κάθονται και τους κοιτάνε, καθώς το κράτος φοβάται αντίδραση τύπου »Domino» πανελλαδικώς.

γ) Χωριά στα οποία, οι κάτοικοι, ένοπλοι με τα νόμιμα όπλα τους, φρουρούν κάθε βράδυ, το χωριό τους, με περίπολα και σκοπιές, σαν στρατόπεδο, καθώς έχουν γίνει ομαδικές επιθέσεις/ λεηλασίες των περιουσιών τους, από άλλους ενόπλους. Το κράτος πάλι γνωρίζει τι συμβαίνει και φοβάται αντίδραση τύπου »Domino» πανελλαδικώς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.

δ) Ορεινά συνόρων, κυρίως Αλβανίας, όπου οι κάτοικοι, ένοπλοι με τα νόμιμα όπλα τους, περιπολούν και ανταποδίδουν, εξουδετερώνουν, Αλβανικές ληστοσυμμορίες, που παρανόμως διεισδύουν στην Ελληνικη επικράτεια ένοπλοι.

Αυτό σημαίνει πως τα ΑΚ, τα SKS, τα PSL, τα Tokarev και τα Makarov και ορισμένα τύπου RPK και SVD, αφού κατάσχονται, βρίσκονται σίγουρα θαμμένα, προκειμένου να χρησιμεύσουν για την αυτοάμυνα των Ελλήνων των ορεινών, σε περίπτωση που έχουμε εισβολή της UCK στα ορεινά της Ελλάδος. Φυσικά και το γνωρίζει αυτό το κράτος αλλά τι μπορεί να κάνει; Να σκάψει όλο το βουνό; Η μήπως να τα εντοπίσει με δορυφόρους; Κι αν θάφτηκαν καλυμμένα με μολυβδόφυλλο, θα βρουν τα τρία μου!

ε) Έλληνες πανελλαδικώς, που διώχνουν από κατελλημένες οικίες, τους λαθραίους που κατέλαβαν τις περιουσίες συμπολιτών τους.

ζ) Έλληνες πανελλαδικώς, που εκπαιδεύονται, οργανώνονται, σε τμήματα αυτοάμυνας και ειδικών επιχειρήσεων, με βάση την στρατιωτική τους εμπειρία και έρευνα, πάνω στην γενική και σύχγρονη τέχνη του πολέμου.

η) Έλληνες πανελλαδικώς, που αψηφώντες το σύστημα, οργανώνουν αυτόνομους χώρους, καλλιέργειας, πάσης φύσεως τροφίμων, παραγωγής εναλλακτικής ενέργειας και πρώτων υλών, με αποτέλεσμα, την αυτονομία τους, αυτάρκειά τους, αυτοδυναμία τους, αυτοάμυνά τους.

Αυτός είναι ο δρόμος, αυτή είναι η λύση και ηγέτη δεν χρειάζεστε, ηγηθείτε του εαυτού σας, ενωθείτε με άλλους, σχεδιάστε, δράστε και θα επιλέξετε και διαχειριστές του κάθε τομέα και όσο ποιο πολλοί το κάνουμε, θα προκύψει και ηγέτης.

Σ, ότι αφορά τους τρόπους, αυτοδιαχείρισης ως περιοχές αλλά και προτάσεις, πανελλαδικής δράσης, γενικού σχεδίου, με βάση το γεωπολιτικό μέλλον, ανατρέξτε σε προηγούμενά μου άρθρα, όπου και δίνω μια γενική εικόνα, καθοδηγητική και αναπτύξτε και τα δικά σας σχέδια.

Καλή δύναμη και να θυμάστε:

»Αν κρίνεται αναγκαίο, η πληροφορία, δύναται να διαδωθεί απλά δεν χρειάζεται να διαδωθούν απόρρητες λεπτομέρειες, για διάφορους λόγους, ενώ εκεί που ο εχθρός, δεν μπορεί να κάνει κάτι εναντίον σου, δεν υπάρχει πρόβλημα στο να γνωρίζει την στρατηγική σου θέση, εξ άλλου μπορεί να του την δίχνεις ως δόλωμα παγίδα, η να την χρησιμοποιείς ως μέθοδο εκβιασμού του κλπ.

Το μυστικό σ’αυτές τις περιπτώσεις, είναι και ανορθόδοξος και τακτικός πόλεμος, μαζί και ο πόλεμος είναι απλά η απόλυτη παραπλάνηση του αντιπάλου, διότι τα πάντα είναι πιθανά και απίθανα, τα πάντα είναι δεδομένα και αβέβαια ταυτοχρόνως και εξαρτώνται από τον παράγοντα του αιφνιδιασμού, ο οποίος και αυτός, είναι αβέβαιος.

Το καλύτερο όπλο βέβαια, είναι ο συγχρονισμός των όποιων κινήσεων, ο συγχρονισμός κερδίζει μάχες και ο συντονισμός και η κατάλληλη χρήση περιβάλλοντος/ προυποθέσεων/ δεδομένων, υπερέχουν αριθμών και υλικού, ενώ μπορούμε μάλιστα, να κάνουμε χρήση, των δεδομένων του ίδιου του εχθρού εναντίων του.

Στον ηθικό τομέα του πολέμου, του ψυχολογικού πολέμου, δεν υπάρχει πιο αποτρεπτικό για τον εχθρό δεδομένο, από το να βλέπει, πως έναντι στην όποια ενέργειά σου, απλά δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για να τ’αλλάξει, το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να προσαρμοστεί σ’αυτό και προσαρμοζώμενος, να επιχειρήσει να το αλλάξει αλλά αυτό σημαίνει, πως θα χρειαστεί να περάσει, μέσα από την θύελλα των δεδομένων που εσύ δημιούργησες και θα υποστεί και κάποιο τίμημα, είτε μικρό, είτε μεγάλο, που μπορεί να είναι η κλωστή, από την οποία κρέμεται η νίκη και η ήττα του και αυτό εξαρτάται μόνο από την στρατηγική σου, καθώς μπορεί να θες απλώς να τον αποδυναμώσεις, η να τον αποδυναμώσεις πολύ και να τον κάνεις αδύναμο να συνεχίσει η και να τον διαλύσεις τελείως»  
το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.