30 Μαΐου 2017

ΤΟ Δ΄ ΡΑΙΧ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Τελειώνει ο Τσίπρας (;;), έρχεται ο Στουρνάρας (;;)!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Το 1945 αμέσως μετά την πτώση της Ναζιστικής Γερμανίας, έξω από τα συντρίμμια της Καγκελαρίας, Ελβετός δημοσιογράφος ρωτάει ανώτατο αξιωματούχο των Ναζί, σχετικά με την πορεία της Γερμανίας μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη: “Τώρα τι σκοπεύετε να κάνετε; Νικηθήκατε! Όλος ο κόσμος σας μισεί! Δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τις φρικαλεότητες που κάνατε! Πώς θα ορθοποδήσετε ξανά ως Έθνος;”!

Η απάντηση του Ναζί ήταν αποστομωτική: “Οι λαοί ξεχνούν γρήγορα! Αυτή είναι άλλωστε και η διαφορά τους από ένα Έθνος που θυμάται, όπως η ανώτερη φυλή των Γερμανών. Τα χρήματα που θα δοθούν για την ανοικοδόμηση της Γερμανίας θα είναι πολλά και θα έλθουν να δουλέψουν για εμάς και αυτοί που μας πολέμησαν μέχρι τώρα!

Θα ξαναδημιουργήσουμε την ισχυρή ενωμένη Γερμανία! Θα δείτε, ότι θα γίνουμε η ισχυρότερη οικονομική χώρα! Τότε, ο Γιόζεφ Γκαίμπελς θα μπορεί να σηκωθεί από τον τάφο του και να αναφωνήσει: Και όμως, νικήσαμε”!

Αναβιώνει ο Ναζισμός από τη νέα Γερμανία… 

Αυτή η απάντηση του Ναζί αξιωματούχου, ηχεί στα αυτιά μας στις ημέρες μας, προκαλώντας αποτροπιασμό στην Κοινή Γνώμη των λαών που έχουν υποστεί τη Μνημονιακή πολιτική των Νεοναζί του Βερολίνου, απογόνων του Άντολφ Άιχμαν (συνταγματάρχη των SS, επικεφαλής του γραφείου Εβραϊκών Υποθέσεων της Γκεστάπο), του Χάνριχ Χίμλερ (Αξιωματούχου των SS που διέπραξε πολλά εγκλήματα Πολέμου) και όλης αυτής της συνομοταξίας των νέο-βαρβάρων!

Δεν αποτελεί βεβαίως, αποτροπιασμό σε όλους τους Τσιπρο-καμμένους, τους Σαμαρο-βενιζέλους, τους Παπαδήμιους, τους ΓΑΠηδες, τους Κούληδες κλπ που παριστάνουν τους Πρωθυπουργούς στην Πατρίδα μας! Χωρίς, επί της ουσίας, να έχουν καμιά μα καμιά Εξουσία, παρά μόνο ήταν και εξακολουθούν να είναι οι στιλβωτές των αιματόβρεχτων μποτών των Νεοναζί!

Της νεοναζίστριας Άγκελας Μέρκελ, σημερινής Καγκελαρίου της Ενωμένης (ελέω της Δύσης) Γερμανίας, η οποία έχει θητεύσει από τα νεανικά της χρόνια στα σχολεία της Ανατολικής Γερμανίας του Έριχ Χόνεκερ, τα οποία ελέγχονταν απόλυτα από το “ευαγές” ίδρυμα της Stasi (Υπουργείο Κρατικής Ασφαλείας)! 

Δεν σας ξεχνάμε… 

Οι λαοί ξεχνούν γρήγορα είπε τότε ο Ναζί! Εκεί ακριβώς ποντάρουν και οι σημερινοί Νεοναζί του αμαρτωλού Βερολίνου, και έτσι έχουν ξεκινήσει πάλι τον εθνικοσοσιαλιστικό χαβά τους! Παρά τις συστάσεις των πρώην Καγκελαρίων Χέλμουτ Σμιτ και Χέλμουτ Κολ προς τον Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, πιστό αντίγραφο του αιμοσταγή Άντολφ Άιχμαν, και την Άγκελα Μέρκελ! Συστάσεις που τους υπενθύμιζαν, πως οι λαοί δεν έχουν ξεχάσει τα εγκλήματα των Γερμανών σε βάρος τους και ό,τι έχουν βγει έξω από την κόκκινη γραμμή με την ακραία τακτική που ακολουθούν, ειδικότερα στην Ελλάδα!

Γιατί, ο ελληνικός λαός δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει τις φρικαλεότητές τους στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, την Κρήτη, την Ήπειρο, τη Μακεδονία!

Όπως, ο γαλλικός λαός δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει τον Γκεσταπίτη “χασάπη” της Λυών Κλάους Μπάρμπι (Klaus Barbie), το Λονδίνο δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει τους ανελέητους βομβαρδισμούς της Λούτβαφφε του διαβόητου Χέρμαν Γκαίρινγκ (επικεφαλής της γερμανικής αεροπορίας – καταδικασμένος εις θάνατο)!

Ο ρωσικός λαός δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει, το Χάρκοβο, το Ντονέτσκ, τον Καύκασο, το Λένινγκραντ και το Στάλιγκραντ, όπου έγινε και ο τάφος των Ναζί! 

Τα ελληνικά ανδρείκελα… 

Σήμερα η Νεοναζιστική Γερμανία “χρειαζόταν” έναν Τσόρτσιλ στην Ευρώπη και έναν Ρούσβελτ στις ΗΠΑ! Χρειαζόταν στην Ελλάδα έναν Ιωάννη Μεταξά και όχι ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη ( Πάκη) Παυλόπουλο, που παριστάνει τον ΠτΔ υπογράφοντας το “σερβίρισμα” των Μνημονίων φτωχοποίησης του ελληνικού λαού και της εκχώρησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδος μας στους σημερινούς Νεοναζί!!

Ο οποίος υπογράφει ως ΠτΔ, όλους τους εθνομηδενιστικούς νόμους, που του “σερβίρει” μια υποτιθέμενη ελληνική κυβέρνηση, η οποία είναι κατά κοινή ομολογία, σε διατεταγμένη υπηρεσία από παρασυνάγωγα ξένα κέντρα αποφάσεων!

Μια κυβέρνηση που αποτελείται από μια επικηρυγμένη σπείρα ολετήρων παλαιοκομμουνιστών, συνεπικουρούμενη από μια κλίκα συνοδοιπόρων τους που έχουν ως επικεφαλής έναν ψευδεπίγραφο “πατριώτη”!

Η τύχη του Αλέξη …κρίνεται την 15η Ιουνίου! 

Αυτά τα 153 ανδρείκελα της κυβερνητικής πλειοψηφίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο (ταφόπλακα) με τα προαπαιτούμενα της β΄ αξιολόγησης!

Ωστόσο, η βάση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ψήφιση, ουσιαστικά του Δ΄ Μνημονίου, κυριολεκτικά βράζει! Θεωρεί ότι, ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να ανατραπεί και να αλλάξει άρδην η πλεύση του κόμματος! Από τη στιγμή που το μεγάλο ατού του, όπως παρουσιαζόταν από τον Αλέξη Τσίπρα και τους παρατρεχάμενούς του, δηλαδή η απομείωση του χρέους, αποδείχτηκε πως ήταν “άνθρακας ο θησαυρός”!

Η 15η Ιουνίου είναι μια καθοριστική ημέρα! Τότε στο Eurogroup θα φανεί εάν με την επικύρωση της συμφωνίας θα περιλαμβάνεται και η ρύθμιση του ελληνικού χρέους!

Άρχισαν …τα όργανα! 

Επιπρόσθετα, 28 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι λίγες ημέρες πριν είχαν ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, κατέθεσαν τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, όπου ζητούν την κατάργηση της ρύθμισης που απελευθερώνει τις απολύσεις εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά σχολεία (μετράει ως αντιδραστική πολιτική κίνηση άσχετα αν ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γιαβρόγλου την απέρριψε)!

Παραιτήθηκε από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω του αποτελέσματος του Eurogroup, ο “ιστορικός” του κόμματος Χάρης Γολέμης! Ο οποίος παραιτήθηκε και από διευθυντής του ινστιτούτου “Νίκος Πουλαντζάς”! Ο οποίος  μαζί με άλλους 12 της Κ. Ε. κατά τις τελευταίες διεργασίες της είχε υπογράψει σκληρή επιστολή για τους χειρισμούς Τσίπρα!

Ο Βούτσης επίσης, ήταν λάβρος κατά των νέων δηλώσεων του Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε για το χρέος και με τις οποίες σιωπηλώς τάχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας!

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα, που μέχρι σήμερα ποτέ δεν είχε εκδηλωθεί με τέτοια ένταση και από ότι μαθαίνουμε το εισπράττει ο Πρωθυπουργός, γι΄ αυτό είναι πολύ προβληματισμένος! 

Έρχεται ο …τεχνοκράτης!

Εάν λοιπόν τα πράγματα στραβώσουν στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, στα σχέδια της Νεοναζιστικής Γερμανίας, είναι να μας επιβάλει για Πρωθυπουργό, τεχνοκράτη, σύμφωνα με το πετυχημένο εγχείρημα του Λουκά Παπαδήμου!

Δείτε τι ακριβώς έγραφα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, στο άρθρο μου στην ΕΩ με τίτλο:
“Έρχεται …έρχεται ο Στουρνάρας”!

«Πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσθε όλοι, πως οι δανειστές – τοκογλύφοι “εταίροι” μας φέρνουν με τα χίλια ως δοτό Πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα. Το γράφουμε, το φωνάζουμε μήνες τώρα. Γιατί, ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την καθημερινώς αυξανόμενη οργή όλων των τάξεων της Κοινωνίας μας. Ούτε βεβαίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο θεωρούν πλέον ανεπαρκή και πως δεν μπορεί να δημιουργήσει ως Πρωθυπουργός, αλλαγή του κακού κλίματος και την μεταστροφή της Κοινωνίας. Έτσι, πιθανότατα θα οδηγηθούμε στη λύση Γιάννη Στουρνάρα. Ο οποίος ενδεχομένως και να μας περάσει στην εποχή της δραχμής, αφού θεωρείται ειλημμένη η απόφαση της Γερμανίας για την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ».Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.