31 Μαΐου 2017

«Ελλάς-Τουρκία συμμαχία»… στα κατεχόμενα το δικό τους «Survivor»

Το Survivor είναι εξίσου δημοφιλές και στην Τουρκία και μάλιστα η φετινή είναι η ενδέκατη σεζόν που προβάλλεται. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία παραγωγής επιλέγει την κατεχόμενη Κύπρο ως το χώρο διοργάνωσης του μεγάλου τελικού και το ίδιο θα συμβεί και φέτος. 

ΠΗΓΗ: http://www.offsite.com.cy/ 

Το ξενοδοχείο Noah’s Ark στην κατεχόμενη Βοκολίδα θα φιλοξενήσει στα τέλη Ιουνίου το μεγάλο τελικό με τους χώρους του ξενοδοχείου να διαμορφώνονται αναλόγως. Σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ ολόκληρο το ξενοδοχείο θα γεμίσει με τους τεχνικούς και τους θεατές που ήδη έχουν κλείσει εδώ και καιρό δωμάτιο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του παιχνιδιού από κοντά. 

Πέρσι δεν υπήρχε επαρκής διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και οι παραγωγοί επέλεξαν το κοντινό Artemis Resort. Το event κατά τα φαινόμενα είναι πολύ σημαντικό για τα κατεχόμενα αφού το ξενοδοχείο επισκέφθηκε κατά τον περσινό τελικό και ο «υπουργός» τουρισμού των κατεχομένων!

ΣΧΟΛΙΟ DEFENCE-POINT.GR: Αφιερωμένο στους αρκετούς εν Ελλάδι – και την Κύπρο – οπαδούς της ουτοπίας – όταν δεν πρόκειται για πιο ιδιοτελή κίνητρα όπως η τσέπη, αφού σε περίπτωση «λύσης» όλοι υπόσχονται ότι στην Κύπρο θα τρώνε με «χρυσά κουτάλια», ή κάνουμε λάθος; – περί ελληνοτουρκικής φιλίας.

Ασφαλώς, υπό την προϋπόθεση όμως που δε λένε, την πλήρη υποσκέλιση του ελληνικού στοιχείου στο τουρκικό, τη μετατροπή των Ελλήνων, Ελλαδιτών και Κυπρίων, σε υποτελείς της «Υψηλής Πύλης». Δεν έχασαν ούτε αυτή την ευκαιρία, σε αυτό το «χαζό» θέμα, να διαφημίσουν το προϊόν του εγκλήματος της εισβολής του 1974. 

Διότι στόχος τους δεν είναι άλλος από το να διαλύσουν, να εξαφανίσουν την Κυπριακή Δημοκρατία και η Ιστορία να ξεκινήσει «από το μηδέν» και να γραφτεί πλέον «με τουρκικό μελάνι». Θα αποδειχθούν τόσο κορόιδα – κυριολεκτικά – οι Κύπριοι να το επιτρέψουν, υποκύπτοντας σε μια ακόμα «τελευταία ευκαιρία» για λύση πριν τον «Αρμαγεδδώνα»; Διότι σα να το σηκώνει ο οργανισμός ορισμένων την έννοια… «γιουσουφάκι». 

Επιτέλους, οι ηγεσίες του ελεύθερου τμήματος στο νησί, για την ακρίβεια ο πολιτικός κόσμος της Κύπρου, άλλο είναι το θέμα που πρέπει να φέρει στο Εθνικό Συμβούλιο. Το να χαραχτεί μια γραμμή από την αρχή, την οποία όταν την παραβιάζει είτε απλά η Τουρκία είτε ο διεθνής παράγοντας διαπραγματεύσεις δεν θα μπορούν καν να αρχίσουν.

Πολλά θα μπορούσαν να προστεθούν σε μια τέτοια λίστα. Αυτό που θα πρέπει να ψηφιστεί πρώτο όπου όλα θα αρχίζουν και θα τελειώνουν, είναι το ότι όποια λύση ήθελε συμφωνηθεί ανάμεσα στα δυο μέρη, δεν θα πειράζει την κρατική υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μόνο θα τη μετεξελίσσει… Και σε όποιον αρέσει.

Διότι όσο και να φωνάζουν, όσο και να διαμαρτύρονται, μόνο ΗΛΙΘΙΟΣ θα συμφωνούσε να απεμπολήσει αυτό που άλλοι πολεμούν και ματώνουν αιώνες για να αποκτήσουν. Επειδή πολλοί ξεχνούν, ας κάνουν μια βόλτα και ας ρωτήσουν τα 30-40 εκατομμύρια Κούρδους (όλως «τυχαίως» με τους Τούρκους είναι μπλεγμένοι κι αυτοί) πόσο δύσκολα αποκτάς αυτό που κάποιοι δεν θέτουν ως εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση την προστασία του.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.