31 Μαΐου 2017

Επείγουσα έκκληση για εισαγωγή 5χρονης στο Ωνάσειο

Ο Γολγοθάς ενός 5χρονου κοριτσιού στην Αθήνα, μια υπόθεση που έχει αναδείξει το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ συνεχίζεται. Η μικρή μαζί με τη μητέρα της, Βασιλική Κλαδιά, συνεχίζουν να βιώνουν δύσκολες στιγμές. 

Το μικρό αγγελούδι που αντιμετωπίζει εκ γενετής καρδιακό πρόβλημα συνεχίζει να ταλαιπωρείται. Σε τόσο μικρή ηλικία και δεν έχει μπορέσει να ζήσει φυσιολογικά σαν κάθε παιδί στην ηλικία της, καθώς το ζήτημα της υγείας όχι μόνο δεν έχει ξεπεραστεί αλλά επιδεινώθηκε. Είναι αναγκαία η εισαγωγή στο Ωνάσειο που μόνο εκεί μπορεί να αντιμετωπιστεί η ιδιαίτερη περίπτωση του κοριτσιού. 

Η μητέρα, που μόνη της μεγαλώνει την 5χρονη, αντιμετωπίζει και η ίδια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του μεγάλου βάρους που έχει κληθεί να σηκώσει, κι ενώ επί χρόνια είναι άνεργη. 

Τα οικονομικά προβλήματα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, αφού επί χρόνια αναζητεί δουλειά (προ μηνών είχε προσληφθεί σε μια εταιρεία, που όμως δεν άντεξε λόγω του οικονομικού κλίματος και έδιωξε προσωπικό), ενώ είχαν βρεθεί στο δρόμο και η τοπική ενορία τους βοήθησε για λίγο καιρό. 

Η ανάρτηση του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είχε βοηθήσει και τώρα η Βασιλική Κλαδιά κάνει μια νέα αγωνιώδη έκκληση ώστε ο κόσμος να σκύψει πάνω τους και να καταφέρουν να κάνουν την εισαγωγή στο Ωνάσειο για τη σειρά των εξετάσεων, που κοστίζουν. Μέσω της ιστοσελίδας λέει συγκεκριμένα: «Το κοριτσάκι μου είναι ό,τι έχω στον κόσμο. Θέλω να το δω να είναι υγιές και να ζήσει φυσιολογικά. Αυτό είναι το χρέος μου ως μάνα και έχω κάνει τα πάντα. Δυστυχώς, οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε είναι πολλές. Είναι μια κατάσταση πραγματικά οριακή». 

Οσοι έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να βοηθήσουν ακολουθεί ο αριθμός λογαριασμού της ALPHA Bank:

IBAN
GR 100 14034 3034300 21011 49010
Δικαιούχοι: Κλαδιά Βασιλική, Κλαδιά Αβάπτιστο

Στο τηλέφωνο 6948 384869 μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ.Κλαδιά. 

Γιώργος Νταλιάρης - vimaorthodoxias.gr
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.