Τελευταίες αναρτήσεις

10 Αυγούστου 2018

Υπάρχει Λαός!

Του Άγη Βερούτη 

Λοιπόν για να τελειώσει κάποια στιγμή η παραπληροφόρηση, διότι ακούμε σημεία και τέρατα τις τελευταίες ημέρες, ότι δήθεν τα έκαναν όλα σωστά και μέχρι που έδιναν και συγχαρητήρια στον εαυτό τους ενώ μετά μας έλεγαν ότι δεν ήξεραν για τους νεκρούς διότι δεν είχε υπογράψει ακόμη ο ιατροδικαστής τα πιστοποιητικά θανάτου ή ακόμα ακούσαμε και ότι παρέσυραν τον 44χρονο πρωθυπουργό (τον έφηβο) οι “σειρήνες” να παριστάνει ότι δεν ήξερε για νεκρούς την αποφράδα νύχτα της πυρκαγιάς ενώ στην πραγματικότητα ήξερε για τους νεκρούς και παρίσταναν όλοι ότι δεν ήξεραν ούτε εκείνοι ούτε του είχαν πει τίποτε! Του παιδιού!

Ντρέπομαι για λογαριασμό τους!

Αν δεν έχεις χρόνο για να κάνεις συντεταγμένη εκκένωση μιας περιοχής γιατί χρειάζεσαι δήθεν μισή μέρα, τότε σφυρίζεις τις ευλογημένες τις σειρήνες και χτυπάς τις καμπάνες ασταμάτητα για να καταλάβουν όσοι είναι στο πεδίο της καταστροφής την επερχόμενη λαίλαπα και να φύγουν μόνοι τους έστω και ασύντακτα για να σωθούν, και ταυτόχρονα μετατρέπεις όλους τους δρόμους σε οδούς διαφυγής! Για να μπορέσουν να φύγουν και να μην κολλάνε με αυτοκίνητα που έρχονται από το αντίθετο ρεύμα.

Οι ευθύνες επικεντρώνονται:

1- στην εγκληματική αμέλεια ή ανικανότητα να ειδοποιήσουν τους ανθρώπους που βρήκαν φρικτό θάνατο στις φλόγες, έστω και για ασύντακτη εκκένωση του Ματιού και ο σώζων εαυτόν σωθείτω!

2- στην εγκληματική αμέλεια να μην υπάρχουν εγκατεστημένες σειρήνες για να ξέρει ο κόσμος ότι είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών και της ΕΕ η Περιφέρεια Αττικής τα ξόδευε σε διαμορφώσεις πλατειών και αμφιλεγόμενης σημασίας πολιτιστικές δράσεις. Με λίγες εκατοντάδες ευρώ και με εντολή της περιφερειάρχισσας (ως όφειλε) και του περιφερειακού συμβουλίου, θα είχαν ίσως σωθεί δεκάδες Άνθρωποι! Η πρώτη προκλητική και αλαζονική δήλωση του Σπίρτζη μάλιστα ήταν ότι δεν φταίει η Δούρου για την πυρκαγιά που έριχνε τα λεφτά της Περιφέρειας σε πολιτιστικές δράσεις αντί για Πολιτική Προστασία.

3- στην εγκληματική ενέργεια να κατευθύνουν τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκτός ζώνης πυρός, προς τη φωτιά και τον φρικτό θάνατο! Χωρίς ο πρώην Αρχηγός της Αστυνομίας να συγχαίρει το Σώμα που διοικούσε στη συνέντευξη τύπου για το πόσο καλή δουλειά έκαναν και κάηκαν 91 Άνθρωποι!

4- στην απόπειρα όλων στην συνέντευξη τύπου στις 26 Ιουλίου, τρεις μέρες μετά την εκατόμβη, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη ότι είχαν άλλοθι δήθεν εμπρησμούς λες και αν βάλει κάποιος επίτηδες φωτιά αφήνουμε τους ανθρώπους να πεθάνουν! Η δεύτερη δήλωση του Σπίρτζη ήταν ότι ήξεραν όλοι για τους νεκρούς όταν έστησαν το μεταμεσονύχτιο σόου με τον Τσίπρα, όπως παραδέχτηκε και ο Πολάκης πριν λίγες μέρες.

5- στο ότι είναι αμετανόητοι και ακόμα δεν έχουν ζητήσει συγνώμη για τα εγκλήματα ή τις παραλείψεις τους (αυτό θα το κρίνουν οι Δικαστές) και μάλιστα για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου από το πιθανό έγκλημα που συντελέστηκε, δρομολογούν να αφήσουν ελεύθερο έναν αμετανόητο κατά συρροή δολοφόνο τρομοκράτη. Ένα συγγνώμη ρε παιδιά! Ένα συγγνώμη!

6- στο ότι επικεντρώνουν τη δημόσια συζήτηση στα αυθαίρετα και την φύση, και δήθεν από οικολογική ευαισθησία θα βάλουν μπροστά τις μπουλντόζες άμεσα, όταν έχουν πεθάνει 91 Άνθρωποι! Η τελευταία δήλωση του Σπίρτζη ήταν μάλιστα ότι θα γκρεμίσει τα σπίτια των ανθρώπων που βρήκαν φρικτό θάνατο στην πυρκαγιά, αν είχαν αυθαίρετα.

Δεν μας ενδιαφέρουν στην παρούσα χρονική στιγμή τα αυθαίρετα ούτε στη Χαλκιδική ούτε στο Μάτι, ούτε και τα μικροκλίματα!
Άνθρωποι καήκανε!


Υπάρχει Θεός!
Και για όσους δεν πιστεύουν στον Θεό, υπάρχει Λαός!

* Το άρθρο δημοσιεύτηκε στον Φιλελεύθερο 
LiberalShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.