Τελευταίες αναρτήσεις

8 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο “Τουρκαλβανός” Πάγκαλος…

Αποτέλεσμα εικόνας για παγκαλοσ
Δυστυχώς, κάποιοι δεν βάζουν ποτέ μυαλό! Γίνονται για την Ελλάδα οι μεγαλύτεροι εχθροί της!  Είναι οι λεγόμενοι από την ιστορία: Πεμπτοφαλαγγίτες! Είναι οι εχθροί που βρίσκονται εντός των ελληνικών τειχών! Τους οποίους το αμερικανό-σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ τους είχε ή τους έχει κάνει Υπουργούς, προκειμένου να δυναμιτίζουν τα θεμέλια του ελληνικού Έθνους, προς όφελος φυσικά τρίτων ξένων χωρών! Οι οποίοι εκτελούν ένα διαχρονικό ανθελληνικό σχέδιο, είτε είναι στην Εξουσία, είτε έχουν αποχωρήσει από αυτήν, αλλά απολαμβάνοντας τα οφέλη που τους παρείχε η Εξουσία! Πρώτος και καλύτερος, ο κοιλιόδουλος πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος! Ο οποίος έχει κατά καιρούς πει πολλά και διάφορα, με σκοπό να δημιουργεί διασάλευση της σκέψεως και της γνώσεως των Ελλήνων! 

Τι δεν έχει πει το βρωμερό από το πολύ φαί στόμα του! Πως στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν υπήρχαν Έλληνες! Πως η μάνα του ήταν Αλβανίδα! Πως πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς αναγνωρίζοντας το αλβανικό Κόσσοβο! Πως είμαστε ίδια ράτσα με τους Τούρκους, τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς!   

Ωστόσο, πάντα οι δηλώσεις του – παρεμβάσεις του, δεν γίνονται απλά για να γίνονται! Έχουν πάντα βαθύτερο στόχο και σκοπό! Όπως οι πρόσφατες, που καταφέρθηκε με απύθμενη προκλητικότητα κατά των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας! Αποκαλώντας τους Έλληνες στρατιωτικούς ως “ατσαλάκωτους”! Θέλοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο να πλήξει το Στράτευμα σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο υπονόμευσης των Αξιών του Έθνους μας!  

Άραγε, αυτός ο χοντρός άνδρας είναι Έλληνας;; Ή μήπως – πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του - είναι “Τουρκαλβανός”;; 

Αποτέλεσμα εικόνας για ο γαβρόγλου με το κοράνι
Ο “πεμπτοφαλαγγίτης” Κώστας Γαβρόγλου… 

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την Πατρίδα μας εποχή, που η οικονομική κρίση την έχει σακατέψει με αποτέλεσμα να “διώχνονται” οι επιστήμονες νέοι μας στο εξωτερικό, που καθημερινά πέφτει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων με αποτέλεσμα να εισέρχονται όλο και περισσότεροι στον κατάλογο των φτωχών, που έχει ως αποτέλεσμα την εκτίναξη της υπογεννητικότητας και ταυτόχρονα η αθρόα έλευση λαθρομεταναστών οι οποίοι μετατρέπονται σε μόνιμοι κάτοικοι στη χώρα μας, θα περιμέναμε την ενίσχυση του φρονήματος των Ελλήνων!  

Αντί αυτού, έχουμε έναν Υπουργό Παιδείας, τον Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος καταγγέλλεται πως δεν υπηρέτησε τη Σημαία μας! Αφού, ο ίδιος έκανε χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας των Συνταγματαρχών και δεν στρατεύθηκε ΠΟΤΕ, ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ακολούθως ευρισκόμενος για σπουδές στο εξωτερικό!

Αυτός ο κύριος λοιπόν, ως νέος γενίτσαρος αποφάσισε μέσω νέου Προεδρικού Διατάγματος, την κατάργηση της έπαρσης της Σημαίας μας, του Εθνικού μας Συμβόλου, που συνοδευόταν από την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, την πρώτη Δευτέρα εκάστου μηνός από τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία! Αλλά και από τις Εθνικές Επετείους και τις τοπικές Εθνικές Εορτές!

Αυτός ο κύριος λοιπόν που θέλει να ξεριζώσει την Ελλάδα και την Ορθοδοξία από τις ψυχές των ελληνόπουλων, καμαρώνει σα “γύφτικο σκεπάρνι” ανάμεσα στους Μουφτήδες, κρατώντας στα “αιματοβαμμένα” χέρια του το Κοράνι!    

Θα του επιτρέψουμε το ξερίζωμα των Αξιών του Έθνους μας;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.