5 Μαΐου 2023

Το ομοφυλοφιλικό κίνημα μπήκε στα σχολεία! Ημερίδα στο Κερατσίνι με θέμα «Έμφυλες ταυτότητες και σχολείο»!

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του σχολείου, Ελευθερίου Βενιζέλου 98, Δραπετσώνα το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου
 
 
Το προηγούμενο διάστημα, το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας συμμετείχε επιτυχώς σ’ ένα πρόγραμμα για τις έμφυλες ταυτότητες. Το πρόγραμμα αφορούσε διάφορες δράσεις με τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και την επιμόρφωσή των καθηγητών και των καθηγητριών του σχολείου μας σε θέματα φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.
 
Υστερα από αιτήματα και άλλων εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τέτοια θέματα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ημερίδα που διοργανώνει το καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου για τα ζητήματα των έμφυλων ταυτοτήτων. 
 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του σχολείου μας, Ελευθερίου Βενιζέλου 98, Δραπετσώνα το πρωί του Σάββατου 6 Μαίου. Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι “Έμφυλες ταυτότητες και Σχολείο”. 
 
Έχουν κληθεί να μιλήσουν εκπρόσωποι από τις οργανώσεις: 
1) Συνήγορος του παιδιού που θα μιλήσει για την παιδική κακοποίηση. 
2) Πολύχρωμο σχολείο που θα παρουσιάσουν την ορολογία των lgbtq+ ταυτοτήτων. 
3) Οικογένειες ουράνιο τόξο που θα αναλύσουν την σχέση των γονέων – σχολείου σε θέματα φύλου. 
4) Orlando που θα μιλήσουν για τις ψυχολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι σε σχέση με την σεξουαλική τους ταυτότητα. 
5) ΣΥΔ (σωματείο υποστήριξης διεμφυλικών) που θα μιλήσει για τις trans ταυτότητες. 
6) η κ. Μερτζιάνη (κοινωνική λειτουργός) που θα μιλήσει για το φάσμα του φύλου και τις διακρίσεις. 
 
Καθώς τα θέματα φύλου έρχονται καθημερινά στο προσκήνιο και τα φαινόμενα του σχολικού εκφοβισμού με έμφυλο πρόσημο είναι σε έξαρση (κατακόρυφη αύξηση περιστατικών βίας στο σχολείο το 2023), θεωρούμε ότι τέτοιες δράσεις θα μας βοηθήσουν τόσο στο να γνωρίσουμε πως να διαχειριζόμαστε περιστατικά έμφυλων διακρίσεων όσο και στο να αναπροσαρμόζουμε τις στάσεις μας βρισκόμενοι και βρισκόμενες δίπλα στις ανάγκες των μαθητών και των μαθητριών μας. 
 
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε 
Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου Δραπετσώνας 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Θα τρελάνουν τα παιδιά μας...
Οι νεοταξίτες επιδιώκουν την ανατροπή όλης της θεϊκής δημιουργίας παρουσιάζοντας την διαστροφή ως απλή διαφορετικότητα... 
Το ξεπουλημένο νεοταξικό κράτος χωρίς να ενδιαφέρεται για την άποψη των γονέων που ουσιαστικά εκ του Συντάγματος (το οποίο έχει γραμμένο το ανθελληνικό και αντιχριστιανικό κράτος) έχουν την ευθύνη της παιδείας των παιδιών τους, προσπαθεί να αλλοτριώσει τα ελληνόπουλα και να τα κάνει άβουλα νεοταξικά πρόβατα... Μακρυά από πίστη και πατρίδα αλλά και τις αιώνιες ελληνικές παραδόσεις, αρχές και ιδανικά...
Δεν θα τους περάσει...

ΥΓ. Μην στείλετε τα παιδιά σας στην εκδήλωση αυτή και φυσικά όσοι το λέει η καρδιά τους μπορούν να πάνε να γιουχάρουν τους φίλους του Επστάιν, του Σόρος και του Βαλλιανάτου...



Share

6 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...βρίσκουν καὶ τὰ κὰνουνε...!

μᾶς προετοίμαζαν χρόνια πολλά
μὲ ὕπουλες καὶ ἀ δ ι ό ρ α τ ε ς
"μ ο χ λ ε ύ σ ε ι ς" ποὺ δὲν τὶς πιάνει ἀνθρώπου νοῦς...

...ἤ μήπως νομίζετε ἀκόμη, πὼς οἱ σχολέςτῆς λεγόμενης, δῆθεν,
"ψυχο-λογίας"

ἐνδιαϕέρονταν γιὰ τὴν ὑγεία τῆς ψυχῆς μας...;

Ανώνυμος είπε...

O Σόλωνας έλεγε στους Νόμους του:

Αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση δεν μπορεί:
– να γίνει μέλος των εννέα αρχόντων
– να εκλεγεί ιερέας
– να είναι συνήγορος του λαού
– να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
– να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
– να πει την γνώμη του (επειδή θεωρείται άμουσος και ανισόρροπος)
– να μπει στους δημόσιους ναούς
– να στεφανωθεί στις θρησκευτικές τελετές
– να μπει στον ιερό χώρο της Αγοράς.

Τέλος, όποιος έχει καταδικαστεί αλλά συνεχίζει να κάνει τέτοια πράγματα θα τιμωρείται με θάνατο!
Αυτά στην Αρχαία Ελλάδα. Τώρα ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ. ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ.
αφού σύμφωνα μέ τήν «κατ’ εἰκόνα καί καθ’ ὁμοίωση» πλάση τοῦ πρώτου ζεύγους ἀπό τήν προσωπική βουλή τοῦ Θεοῦ ἔπρεπε νά ζοῦν σέ μία τέλεια συζυγική ἑνότητα. Αὐτή τή φιλανθρωπότατη βουλή τοῦ ἐν Τριάδι Θεοῦ ἐφθόνησε ὁ Διάβολος καί εὐκαιρίας δοθείσης, ἀπό τήν πτώση τῶν πρωτοπλάστων, ἐνέβαλε ἔχθρα σέ κάθε ἕνα ἐκ τῶν συζύγων μέ σκοπό νά συντριφθεῖ αὐτή ἡ εὐλογημένη ἑνότητα. Σάν ἀκραία ἐπίπτωση αὐτῆς τῆς ἔχθρας, ἐμφανίζεται καί στόν ἄνδρα καί στή γυναίκα, αλλά και στα παιδιά, τό ἀτιμωτικό καί μανιῶδες πάθος τῆς ὁμοφυλοφιλίας μέ ἀποτέλεσμα νά μήν εἰσέρχονται στό εὐλογημένο μυστήριο τοῦ Γάμου καί νά μή μετέχουν στό θεῖο σχέδιο τῆς δημιουργίας, πού πραγματώνεται μέ τήν τεκνογονία. Αντί αυτού σήμερα ομοφυλόφιλοι .... υιοθετούν παιδιά τα οποία ακολουθούν την κατά μάνα και κατά κύρη ... ατίμωση και ευτελισμό ψυχή τε και σώματι ....
Το "έμφυλες" καλό θα ήταν να διορθωθεί με την ορθή λέξη ΕΚΦΥΛΕΣ και ας το λάβουν σοβαρά υπ όψιν όποιοι τυχόν γονείς ωθήσουν τα παιδιά τους ... στο ξευτιλισμένο κίνημα, πλην αν και οι ίδιοι είναι ομοφυλόφιλοι και επιθυμούν οι απόγονοι τους να ακολουθήσουν την διαβολική πεπατημένη τους.
Μ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Απο κοκους κοκοπαιδα θα βγουν...

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΤΑ ΤΟΤΕ ΣΟΔΟΜΑ Κ ΓΟΜΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ''ΓΑΤΑΚΙΑ'' ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ Κ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΚΟΦΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΛΟΑΡΡΩΣΤΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δαναε πεθανα στα γελια. Παρ ολιγο να αποσκατ@θω οπως ελεγε ο Σουρης ....

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 05 Μαΐου, 2023 22:11
ΕΛΑ ΤΩΡΑ !!
ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ Κ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ !
ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΥΦΟΓΕΛΑΜΕ !
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.