4 Φεβρουαρίου 2023

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ" ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ

Γράφει ο Δαναός
 
 
Λοατκι, παιδόφιλοι, κτηνοβάτες, περιθωριακοί τύποι, ακτιβιστές και κάθε λογής μειοψηφίες κάθε γούστου και τρέλας, αντικοινωνικες ομάδες του όλα ίδια, όλα ίσια, μόλις τους έβγαλαν ΕΙΔΙΚΟΙ ...από τις τρύπες τους, που η κοινωνία στην πλειοψηφία της με τους άγραφους νόμους της, το είχε απαιτήσει να βρίσκονται, ξεσάλωσαν από περηφάνεια. 
 
Βέβαια αυτό έγινε γιατί θα είναι πλέον θαυμαστές και υποτελείς του συστήματος που τους έδωσε τα ψεύτικα φτερά για μία ουτοπική ισότητα και το δικαίωμα να "επιβάλουν" την λόξα τους με παρελάσεις, με νόμους στα κΥνοβούλια και το χειρότερο να ιδρύουν και κόμματα να τους αντιπροσωπεύουν. 
 
Η κοινή λογική λέει ότι, σε ότι δίνεις δικαίωμα και λάθος ελευθερίες που πριν ποτέ δεν είχε, γίνεται αυτομάτως ΣΚΛΑΒΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ νομίζοντας ότι ελευθερώθηκε, το μαγειρεμένο καμμένο σκεπτικό του!! 
 
Το σύστημα θέλει τα ξέφτια, θέλει τις φόδρες, θέλει να υπάρχουν φαινομενικά λιμάνια προόδου και ανοικτών μυαλών...!!.... για να προσελκύει δούλους του.
Όμως τα βράχια που υπάρχουν μέσα σε αυτά τα λιμάνια βιτρίνες είναι αόρατα μέχρι να τσακιστείς.
Όλα τα ήθη, τα έθιμα, η ιστορία, η πίστη, η πατρίδα, η οικογένεια, που βάστηξαν όρθια αιώνες αυτήν την πατρίδα, έγιναν με δόλιους, πλαγίους, αισχρούς τρόπους, παρωχημένη σκέψη. 
 
Όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που βυζαίνουν το άρρωστο γάλα που τα πληρωμένα κανάλια παράγουν, τότε πολύ δύσκολα θα επανέλθουν οι αξίες στην ζωή μας. 
Δωρεάν τίποτα δεν υπάρχει πλέον, ο τσάμπας τελείωσε. 
Αν δέχεσαι χάρες είσαι παντοτινά χρεωμένος και υποταγμένος φοβούμενος μην τις χάσεις μην σου τις πάρουν.
 
Έχει επίσης δημιουργηθεί μία σκόπιμη γενικευμένη κρίση στα πάντα.
Φοβέρες πείνας, κλίματος, πολέμων, θανατικού, ποικιλίες αρρώστιας!! 
 
Και όταν έχεις πάθει κατάθλιψη ή νευρικό κλονισμό, οι απανταχού σωτήρες με κροκοδείλια δάκρυα συμπαράστασης σε σώζουν με επιδόματα ψίχουλα, από το καρβέλι που πριν σου έχουν κλέψει.  
 
Αυτοί που οι ίδιοι τα δημιούργησαν με συμμάχους το κακό συναπάντημα της πρώτης παραγράφου. 
 
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. 
 
Δεν μας χαρίζεται ...διότι όλοι όσοι την αποκτούν το κάνουν με τα δικά τους πρέπει και θέλω.
Σεβασμό μόνο στους νόμους που δεν προσβάλλουν την νοημοσύνη μας και σε όποιον αρέσει.
 
Πιο κάτω δύο παραδείγματα "ευεργετών" του πλανήτη που τον σκοτώνουν με αγάπη. 
 
ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΒΑΜΠ
 
Ομιλία σοκ από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ για την «αναδιάρθρωση του κόσμου»: Το ελεγχόμενο χάος είναι πολύτιμο για την παγκοσμιοποιητική ατζέντα! Η πανδημία του Covid αποδείχθηκε πολύ λιγότερο απειλητική για το κοινό από ό,τι ήλπιζε και περιμένει το επόμενο γεγονός παγκόσμιας κρίσης για την επίτευξη μιας «αναδιάρθρωσης» της τρέχουσας παγκόσμιας τάξης!  
 
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ!!  
 
ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΦΟΙ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΧΤΑΡΜΑ! 
 
Πραγματικά η τύχη βγαίνει από τα μπατζάκια μας!!!
 
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ''ΑΓΑΠΕΣ''.  
 
ΜΙΑ ΠΑΡΆΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 
 
Για παράδειγμα, μάλλον είναι γνωστή και σε σας η είδηση που αναφέρει ότι στην Γερμανία πληθαίνουν οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες, καθώς ο νόμος επιτρέπει την κτηνοβασία «αρκεί να μην τραυματιστεί το ζώο». Και εκεί, οι υπέρμαχοι της συγκεκριμένης «τάσης» υποστηρίζουν πως η κτηνοβασία είναι «τρόπος ζωής» και ότι «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία σχέση με το Δίκαιο». 
 
Και στην Ολλανδία όμως, πριν ένα χρόνο, κρίθηκε νόμιμη από δικαστήριο, μία οργάνωση παιδεραστών (Martijn). Τα μέλη της κηρύττουν την κοινωνική αποδοχή των «συναινετικών» σχέσεων μεταξύ ανήλικων και ενηλίκων.
 
Όμως, αρκετά μέλη της ίδιας οργάνωσης έχουν κατηγορηθεί ή και εκτίουν ποινές φυλάκισης για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και για κακοποίηση ανηλίκων.. 
 
 
 
 
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ! 
 
Ευχαριστώ για την κουβεντούλα και υγεία σώματος και ψυχής σε όλο τον κόσμο.
 
Υ.Γ 1 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗ  
 
Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται. Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του και δεν βρήκα μουσική.



Share

9 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Κ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ.

https://koukfamily.blogspot.com/2023/02/blog-post_369.html

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΟΜΟΣ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ''ΚΡΑΥΓΕΣ'' ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ !
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ...
ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΜΕ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ή ΜΆΛΛΟΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ. ΤΟΣΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΘΗΤΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΓΜΑΤΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΌΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ... ΚΑΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΛΟΙΩΝΕΤΑΙ. ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 32 ΑΙΩΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ...
ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΣΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΟΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΟΛΩΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤ ΑΝΑΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΕΣ...
Π.χ. ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΕΠΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ... ΟΧΙ! ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ .... ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΦΤΕΡΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ...
Ου παντελώς δει τοις πονηροίς επιτρέπειν, αλλ’ αντιτάττεσθαι.
– Δεν πρέπει να τα επιτρέπουμε όλα στους πονηρούς, αλλά να αντιδρούμε.

Ubi dubium ibi libertas.
–Όπου αμφισβήτηση, εκεί ελευθερία.
ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
Και πρόσεχε φαύλη γυναικί· μέλι γαρ αποστάζει από χειλέων γυναικός πόρνης, ή προς καιρόν λιπαίνει σον φάρυγγα, ύστερον μέντοι πικρότερον χολής ευρήσεις και ηκονημένον μάλλον μαχαίρας διστόμου.
ΧΑΙΡΕΤΩ
ΑΝΤΩΝΗΣ





ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος
04 Φεβρουαρίου, 2023 20:07

ΑΝΤΩΝΗ
ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ .
ΜΕΝΩ Κ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ .
.....................ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ..............
ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΣΟΙ Κ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ.
ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Μιχάλης είπε...

Αυτές τις νεοταξικές μαλαγανιές να τις αφήσεις γιατί δεν πιάνουν σε εμένα και να μου στείλεις τα ποσοστά μου από τις διαφιμήσεις ΑΜΕΣΩΣ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Μιχάλης 04 Φεβρουαρίου, 2023 21:52
ΚΛΩΝΕ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΘΥΡΕΟΥΣ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΤΟΞΟ.
ΕΣΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΩΣΑΜΕ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ .....ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ .
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ

Νέρια είπε...

Νόμοι και ελευθερίες τέτοιου είδους ξέρεις τι συνεπάγονται Δαναέ;;; Ακριβώς ό,τι υπάρχει μέσα σε ένα βόθρο και το ανακατεύουμε με κουτάλα. Μόνο βρώμα και δυσωδία που έρχονται στην επιφάνεια και βρωμίζουν την κοινωνία.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Νέρια 04 Φεβρουαρίου, 2023 23:09
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΕΙΠΕΣ Κ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ Κ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.
ΠΧ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ....Κ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κ. Γιωργο ευχομαστε τις σκεψεις συλλογισμους και προβληματισμους σας να μελετουν αρκετοι αναγνωστες διοτι ειναι τροφη προς σκεψη και διαλογισμο. Η αδρανεια μας και σιωπη μας μας οδηγουν σε αδιεξοδα. Ο θεος βοηθος αλλα συν θεο και χειρα κινει.
Ναστε καλα.
Μ.Ρ Π.Β. απο Ελληνικη Κυπρο οπου τα ιδια κακοτραχαλα μονοπατια ακολουθουμε της μητερας πατριδας.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 05 Φεβρουαρίου, 2023 12:23
ΑΓΑΠΗΤΕΣ Μ.Ρ Π.Β. ΝΟΜΖΩ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΕΛΙΑ ΥΓΕΙΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.
ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΡΙΖΕΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΗΘΩΝ Κ ΕΘΙΜΩΝ, ΛΕΜΕ ΦΩΝΑΧΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΕΣΤΩ Κ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.