6 Φεβρουαρίου 2023

Κλίμα οικοτρομοκρατίας για να δικαιολογηθούν οι «πράσινοι φόροι» και οι βίαιες αλλαγές στις ζωές μας

Ένα κλίμα οικοτρομοκρατίας για να δικαιολογηθούν οι «πράσινοι φόροι» και οι βίαιες αλλαγές που θέλουν να επιφέρουν στις ζωές μας, καλλιεργείται εντέχνως μετατρέποντας συνήθεις κακοκαιρίες (γι’αυτό ονομάζονται και κακοκαιρίες) σε μείζονα κλιματικά γεγονότα.
 
Μέσω του φόβου και του τρόμου αλλά και της καλλιέργειας ενοχών (ότι ο τρόπος ζωής σας φταίει που «χάλασε» το κλίμα) αιτιολογούν την βαριά φορολόγηση στα πάντα και μας επιβάλουν με υπόγειους τρόπους να κατεβάσουμε το βιοτικό μας επίπεδο αλλάζοντας ακόμα και την διατροφή μας.
 
Μας λένε «Για να μη χιονίζει δεν θα τρώτε… μοσχάρι», γιατί η κτηνοτροφία «παράγει διοξείδιο του άνθρακα. και άρα επιφέρει κλιματική αλλαγή». 
 
Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στα πλαίσια της επικράτησης της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» θεωρούν πως είναι εκ των ουκ άνευ πλέον να τρώμε έντομα και τρόφιμα εργαστηρίου για να… σωθεί ο πλανήτης από την… κλιματική αλλαγή και στα πλαίσια αυτά, άνοιξε η πρώτη εταιρεία φυτικού κρέατος εργαστηρίου στο δεύτερο ελληνικό κράτος, δηλαδή στην Κύπρο.
 
Μία κλιματική αλλαγή η οποία είναι ο σύγχρονος μύθος με τον οποίο οι ελίτ εξουσιάζουν τον πλανήτη καθώς πάντοτε υπήρχε κλιματική αλλαγή. 
 
Ο πλανήτης είναι ζωντανός οργανισμός και ουδέποτε είχε σταθερό κλίμα. 
Μία συνήθης κακοκαιρία επομένως αναγάγεται και πάλι σε μείζον εθνικό ζήτημα στο γενικότερο πλαίσιο της οίκοτρομοκρατίας αλλά και για έναν ακόμα λόγο: 
 
Για να δικαιολογηθεί το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη εάν επαναληφθούν τα περσινά, όπου είχε έντονες χιονοπτώσεις για μερικές ημέρες στην Αττική και άνθρωποι εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό (κάποιοι ακόμα περιμένουν την αποζημίωση) ενώ χιλιάδες άλλοι έμειναν παγιδευμένοι στα σπίτια τους ΧΩΡΙΣ ηλεκτρικό ρεύμα για μέρες (εκτός από κάποιους από εμάς που κλείσαμε τριήμερο χωρίς ρεύμα το pronews.gr γνώριζε περίπτωση νεαρής μητέρας που δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα για 5 μέρες!). 
 
Έλλειψη ρεύματος σημαίνει, έλλειψη ζεστού μπάνιου, ηλεκτρικής θέρμανσης, παροχής φωτός και φυσικά μαγειρέματος (εκτός αν τα καταφέρνει κάποιος με γκαζάκια). 
 
Οι εξυπνάδες που ακούγονται για προμήθεια γεννήτριας από τους πολίτες στερούνται βάσης γιατί με τα εισοδήματα που έχουν είναι πολύ δύσκολο να αγοράσουν σοβαρά «εργαλεία» των 1.500 ευρώ. 
 
Θα πρέπει να πούμε ότι είναι χειμώνας και ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ να κάνει κρύο και να χιονίσει. Το αφύσικο ήταν αυτό που συνέβαινε μέχρι τώρα όπου είχαμε ένα είδος «χειμερινού καλοκαιριού». 
 
Ακόμα και τα έντονα καιρικά φαινόμενα όταν υπάρχουν κι αυτά προβλέπονται. Είναι μέσα στην ζωή. 
 
Συνεπώς, δικαιολογίες δεν υπάρχουν. 
 
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε λοιπόν νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που έρχεται τις προσεχείς ημέρες. 
 
Ακόμα και αυτή η «αμερικανιά» της ονοματοδοσίας των καιρικών φαινομένων, έχει τον σκοπό του. 
 
Να συνδέει τις μνήμες των ανθρώπων με αυτά. Ένα είδος «δυσάρεστων αναμνήσεων» δηλαδή που θα παίζουν τον ρόλο τους όποτε χρειαστεί και θα βγαίνουν από την… «αποθήκη». 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.