1 Φεβρουαρίου 2023

Το χάλασμα της πιάτσας

Γράφει ο Περικλής Μποζινάκης
 
Αυτό ήταν καίριο και απολύτως συμβολικό χτύπημα στον πολυεθνικό Ναζισμό. Το "πρόβλημα Τζόκοβιτς" δεν αφορά μόνο την άρνηση συμμετοχης στο ΥγειοΝαζιστικο δόγμα. Αφορά και το γεγονός ότι ο τεννίστας είναι Σέρβος.
 
Ανήκει σε ένα έθνος στοχοποιημένο από την ψυχοπαθολογία και τους μαζικούς δολοφόνους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Στοχοποιημένο, όπως οτιδήποτε εκπροσωπεί κάποια Ανθρώπινη Αξία, ακόμα και την παραμικρή. Αν ήταν Ουκρανός Ναζιστής και εχθρός των Ρώσων θα τον είχαν διαφημίσει μέχρι ναυτίας, αλλά τότε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ταυτόχρονα να ήταν και χρήστης των σκευασμάτων Συνδρόμου Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας. Το θέμα είναι καθαρά πολιτισμικό και υπαρξιακό, για να μην πω οντολογικό.  
 
Διότι θα θυμίσω ξανά ότι η αισχρή μηχανή των μακελάρηδων του ΝΑΤΟ δεν δίστασε κάποτε, σχετικά πρόσφατα, να βομβαρδίσει ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Τη Γιουγκοσλαβία.  
 
Και σήμερα δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει Ναζιστικά καθεστώτα όπως της Ουκρανίας (που δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ) ενάντια στη Ρωσία (που επίσης δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ) Ταυτόχρονα ανέχεται και αδιαφορεί για την εισβολή της Τουρκίας (μέλος του ΝΑΤΟ!!!) στην Κύπρο (επίσης μέλος του ΝΑΤΟ!!!) Η ψυχοπαθολογία της νεο-φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης έχει ξεπαράσει προ πολλού το προηγούμενο Ράιχ. 
 
Έχω ξαναγράψει ότι το νεο-φιλελεύθερο παγκοσμιοποιημένο καρκίνωμα των τελευταίων δεκαετιών δεν έχει διακυμάνσεις και αποχρώσεις, απλώς κάνει μεταστάσεις: οικονομικές, πολιτισμικές, υγειονομικές, ιμπεριαλιστικές, ενεργειακές κλπ. Ένας (ακόμη και αφηρημένος) παρατηρητής δεν μπορεί να μην αντιληφθεί την χειρουργικής ακρίβειας συνάφεια της εκτροπής σε ΚΑΘΕ τομέα. Ακόμα και οι λέξεις που χρησιμοποιούν τα φερέφωνά της, ο τρόπος που μιλάνε, ακόμα και τα τικ στις φάτσες τους είναι πανομοιότυπα.  
 
Δεν μπορείς να ανέχεσαι ή να "αγοράζεις" ένα προϊόν της και να απορρίπτεις κάποιο άλλο αν δεν είσαι ηλίθιος. Δεν γινεται να καταδικάζεις τον ακραιο οικονομικο παρασιτισμό και την αφαίμαξη των κοινωνιών και ταυτόχρονα να ανέχεσαι τη δογματική δεισιδαιμονία της Big Pharma και των κρετίνων φανατικών της που λατρεύουν τοτέμ και ενδίδουν τυφλά στη διαφημιστική καμπάνια του "θα πεθάνετε όλοι".  
 
Ούτε είναι δυνατόν να ανέχεσαι την ωμή κατάλυση κάθε θεμελιώδους συλλογικού δικαιώματος και ταυτόχρονα να υποστηρίζεις σαν υστερικό ανδρείκελο τα "δικαιώματα" του μεξικάνικου γυμνοσάλιαγκα και μερικών ανθυπο-μοιονοτήτων που σκόπιμα έχουν επιβληθεί στις πλειοψηφίες (η ουσία του Φασισμού) με απύθμενη θρασυδειλία και μια εξωπραγματική προπαγάνδα. Ή απορρίπτεις τον ολοκληρωτισμό, ή τον αποδέχεσαι. Τελεία. 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.