8 Φεβρουαρίου 2023

Παραπλανητική επισήμανση των θανάτων από €μβολιασμό εδώ και 50 χρόνια

2 Φεβρουαρίου 2023 | Σχόλια από Brian Shilhavy, Συντάκτης, Health Impact News | Διαβάστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Από πέρυσι (2022) έχω προειδοποιήσει το κοινό για τη νέα κατηγορία "ειδικών" που έχουν προκύψει μετά το COVID και προειδοποιούν για τους κινδύνους των ενέσεων COVID-19, ΑΛΛΑ οι οποίοι υποστηρίζουν και συνιστούν όλα τα άλλα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από το FDA τα τελευταία 30+ χρόνια. 
 
Η διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και η έγχυση τοξικών εμβολίων που προκαλούν τραυματισμούς και θανάτους δεν ξεκίνησε το 2020 με τις ενέσεις COVID και υπάρχουν πολλοί από εμάς που προειδοποιούν το κοινό για αυτά τα δολοφονικά εμβόλια εδώ και δεκαετίες. 
 
Έχω επίσης δηλώσει δημοσίως ότι είμαι ΥΠΕΡΟΧΗ που χαρακτηρίζομαι ως "Anti-vaxxer" ! (“αντι-εμβολιαστής”) 
 
Όπως το κακό και ο Διάβολος, υπάρχουν απλά ορισμένα πράγματα που είναι καλό να είμαστε πάντα εναντίον τους, επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτά. 
 
Τα εμβόλια δεν έχουν ποτέ αποδειχθεί ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά - κανένα από αυτά. Βλέπε:  
 
Η ιστορία και η επιστήμη δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν ήταν ΠΟΤΕ ασφαλή ούτε αποτελεσματικά. 
 
Έτσι, χάρηκα πολύ όταν είδα έναν συγγραφέα στο Substack, τον Marc Girardot, να ξεθάβει κάποιες παλαιότερες πληροφορίες που είχαν δημοσιευτεί από τον Neil Z. Miller, ο οποίος πριν από χρόνια αποκάλυψε το γεγονός ότι οι θάνατοι βρεφών που οφείλονται σε εμβόλια δεν αναφέρονται ποτέ στα πιστοποιητικά θανάτου, επειδή δεν υπάρχουν κωδικοί του CDC για την αιτία θανάτου που οφείλεται σε εμβόλια. Αντ' αυτού, χαρακτηρίζονται ως SIDS (Σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου).
 
Σελίδα από εγχειρίδιο παιδίατρου που δείχνει πώς να χορηγούνται πολλαπλά εμβόλια σε μωρά σε μία επίσκεψη στο ιατρείο. 
 
Έχουμε αναφερθεί στο έργο του Neil Miller και άλλων για το θέμα αυτό εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Βλ: 
 
CDC απαριθμεί 131 αιτίες θανάτου για ένα παιδί αλλά παραλείπει τα εμβόλια 
 
Ποιες είναι οι πραγματικές αιτίες του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS); Γιατί αποκλείονται τα εμβόλια; 
Ο υπάλληλος των πιστοποιητικών θανάτου αποκαλύπτει πώς η αναφορά των αιτιών θανάτου είναι υποκειμενική και τα στατιστικά στοιχεία του CDC δεν είναι αξιόπιστα κατά τη λήψη αποφάσεων για τη δημόσια υγεία 
 
Αν διαβάσετε τα παραπάνω 3 άρθρα, θα δείτε ξεκάθαρα πώς οι θάνατοι βρεφών που οφείλονται στο βαρύ πρόγραμμα εμβολιασμού βρεφών του CDC έχουν συγκαλυφθεί εδώ και δεκαετίες. 
 
Ευχαριστούμε τον Marc Girardot που αφιέρωσε χρόνο για να τα ξεθάψει όλα αυτά και να τα αναφέρει. 
 
Οι Αρχές Δημόσιας Υγείας έχουν θυσιάσει τα παιδιά μας στο βωμό των εμβολίων; 
 
Marc Girardot
 
Οι φίλοι - και οι εχθροί - με ρωτούν συνεχώς: "Γιατί είσαι παράλογα πεισματάρης στη θεωρία του Bolus;"... Ο λόγος για την αυτοτραυματική επιμονή μου είναι ότι αν αφήσουμε αυτή την κρίση να καταλήξει απλά σε ένα ελάττωμα σχεδιασμού εμβολίων, σε έναν συλλογικό πανικό, σε μια συστημική διαφθορά ή ακόμα και σε θέματα ποιότητας παραγωγής, αν βρούμε μια ποικιλία ημι-αλήθειες, δεν θα αντιμετωπίσουμε τη βαθιά πραγματικότητα του τι συνέβη αυτά τα τελευταία 3 χρόνια... - επιτρέψτε μου να επαναδιατυπώσω και να διορθώσω αυτή τη δήλωση! - Δεν θα αντιμετωπίσουμε συλλογικά την καταστροφή της δημόσιας υγείας που συμβαίνει εδώ και σχεδόν 60 χρόνια. 
 
Αυτή η καταστροφή της δημόσιας υγείας καθοδηγήθηκε ουσιαστικά από την υποκείμενη αυταρχική πεποίθηση μέρους των Αρχών Δημόσιας Υγείας και της ιατρικής κοινότητας ότι γνωρίζουν καλύτερα, και ως εκ τούτου, η ενημερωμένη συναίνεσή μας μπορεί να ωθηθεί και να χειραγωγηθεί για την ευρύτερη αιτία της θεωρούμενης συλλογικής υγείας. 
 
Όποιος έχει κρατήσει τα μάτια του/της ανοιχτά αυτά τα τελευταία 3 χρόνια μπορεί να αντιληφθεί σε ποιο βαθμό μπορεί να φτάσει αυτή η ύβρις και η τρέλα... αλλά, κατά την παρατήρησή μου, η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη. 
 
Θέλω να δώσω τα εύσημα και να συγχαρώ τον Neil Z. Miller του Ινστιτούτου Ιατρικής και Επιστημονικής Έρευνας (Institute of Medical and Scientific Inquiry ) στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού για ένα θαρραλέο και διορατικό άρθρο που με προκάλεσε και με ενέπνευσε σήμερα : “Vaccines and sudden infant death: An analysis of the VAERS database 1990–2019 and review of the medical literature” ("Εμβόλια και αιφνίδιος θάνατος βρεφών: Μια ανάλυση της βάσης δεδομένων VAERS 1990-2019 και ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας"). Όλοι σας πρέπει να το διαβάσετε. Σας ανοίγει τα μάτια. 
 
Λανθασμένη επισήμανση των θανάτων από εμβολιασμό για 50 χρόνια; 
 
Υπήρξε μια εποχή - πριν από πολύ καιρό - όταν μελετούσα τη Γλώσσα ως θέμα στη φιλοσοφία. 
 
Το να "δίνουμε ένα όνομα στα πράγματα" είναι εξαιρετικά σημαντικό στη συλλογική μας ζωή. Είναι απαραίτητη για την κατανόηση του κόσμου, για την οικοδόμηση της νοημοσύνης μας, για την επικοινωνία και την επίλυση προβλημάτων... και επομένως γενικότερα για την επιβίωση. 
 
Τι θα γινόταν αν μια ομάδα λίγων ατόμων είχε τη δυνατότητα να ξε-ονομάσει μια έννοια ή ένα πράγμα; Θα εξαφανιζόταν αυτή η πραγματικότητα; ... Όχι ακριβώς. Αν το εν λόγω όνομα αποδιδόταν σε ένα πραγματικό πράγμα, ας πούμε σε μια καρύδα, η καρύδα δεν θα σταματούσε να υπάρχει. Πιθανόν να βρεθεί ένα εναλλακτικό όνομα, ίσως κάποιος από άλλη χώρα να έφερνε το "noix de coco1". 
 
Και αν επρόκειτο για μια έννοια, κάτι άϋλο; Λοιπόν, αυτό σίγουρα θα έκανε τα πράγματα πιο περίπλοκα, αλλά και πάλι, οι άνθρωποι με καθαρό μυαλό θα έβρισκαν έναν νέο τρόπο να εκφράσουν αυτή την έννοια και θα έβρισκαν ένα άλλο όνομα... 
 
Τι θα γινόταν αν η ίδια ομάδα ανθρώπων επέβαλε μια αυστηρή Νέα Ομιλία (NewSpeak βλ. Orwell) παγκοσμίως, ένα νέο όνομα, ένα μοναδικό πρότυπο που σημαίνει κάτι ριζικά διαφορετικό; Λοιπόν, τότε η έννοια θα εξαφανιζόταν κυριολεκτικά από τα αρχεία της κοινωνίας, θα πνιγόταν σε ένα εννοιολογικό ποτ-πουρί. Και η έννοια θα γινόταν πιο θολή, απαιτώντας εκτεταμένους πόρους και χρόνο για να αναδυθεί. Οι περισσότεροι δεν έχουν χρόνο να αφιερώσουν σε φανταστικό κυνήγι θησαυρού, ειδικά για να ξεθάψουν μια επώδυνη έννοια... 
 
Κι αν σας έλεγα ότι αυτό συνέβη στην πραγματικότητα;! 
 
Το 1979, ο W.H.O. (ΠΟΥ) και το C.D.C. επανασχεδίασαν τη λίστα κωδικοποίησης ICD - Διεθνής Ταξινόμηση των Ασθενειών - και έσβησαν τη δυνατότητα για τους ιατροδικαστές του κόσμου να χαρακτηρίσουν μια αιτία θανάτου που σχετίζεται με τον εμβολιασμό!
 
Σωστά, με ακούσατε.  
 
Ένας ιατροδικαστής δεν είχε πλέον έναν σαφή κωδικό για να εισάγει εάν πίστευε ότι κάποιος πέθανε από εμβόλιο. [Τα εμβόλια δεν είναι θεραπευτικά, είναι προφυλακτικά. Και η δηλητηρίαση ενέχει νομικές συνέπειες, τις οποίες οι ιατροδικαστές μάλλον δεν θα τολμούσαν ποτέ να εξετάσουν]. Μήπως οι Μεγάλοι Αδελφοί W.H.O. και το CDC "καθοδηγούν" τους ιατροδικαστές να παραποιούν τους θανάτους από εμβολιασμούς ; Σε κάθε περίπτωση, αυτή η αποσιώπηση σημαίνει ότι η "Ενημερωμένη Συναίνεση" ήταν διεφθαρμένη για δεκαετίες, καθώς η έκταση της βλάβης από τα εμβόλια αναγκαστικά υποβαθμίστηκε σημαντικά. 
 
"Vaccines and sudden infant death- An analysis of the VAERS database 1990-2019 and review of the medical literature" του Neil Miller, 2021 
 
Μόνο στις ΗΠΑ, τα τελευταία 25 χρόνια, σχεδόν 5 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν επιδικαστεί σε 9.946 θύματα [2] εμβολιασμού ή στις οικογένειές τους. Προφανώς, δέκα χιλιάδες άνθρωποι αποτελούν την κορυφή ενός πολύ μεγαλύτερου παγόβουνου. Εκείνοι που είχαν τη διορατικότητα να αναγνωρίσουν τη βλάβη από τον εμβολιασμό, που είχαν το σθένος και τους πόρους να αγωνιστούν για αποζημίωση και που επωφελήθηκαν από την τύχη να κερδίσουν στο δικαστήριο είναι λίγοι ευτυχείς ανάμεσα στα δεκάδες εκατομμύρια των ζημιωθέντων από τα εμβόλια, οι περισσότεροι από τους οποίους έζησαν τον πόνο και το δράμα της υγείας τους χωρίς ποτέ να γνωρίζουν ότι ο εμβολιασμός ήταν η αιτία της νόσου του Πάρκινσον ή του καρκίνου τους. 
 
Μηνιαία στατιστική έκθεση του Εθνικού Προγράμματος Αποζημίωσης Βλαβών από Εμβόλια  
 
Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: Μπροστά στο Νόμο, παρά τους χειρισμούς της δημόσιας υγείας, η βλάβη από τα εμβόλια υπάρχει και ο εμβολιασμός έχει αναγνωριστεί ως δολοφόνος σε πολλές περιπτώσεις, ιδίως των μωρών. 
 
Συλλογικά, αν συνεχίσουμε να αποκρύπτουμε τη βλάβη των εμβολιασμών, δεν θα καταφέρουμε ποτέ να κατανοήσουμε την υποκείμενη αιτία αυτών των δραμάτων και δεν θα τα σταματήσουμε ποτέ. 
 
Αν και έχω όλο και περισσότερες αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και την ίδια τη δικαιολόγηση πολλών εμβολίων - πείτε με αντιεμβολιαστή! θα το φορέσω ως παράσημο τιμής - αυτό που προσπαθώ να τονίσω σήμερα είναι ότι αν κρύβουμε την πραγματικότητα, δεν υπάρχει περίπτωση οι άνθρωποι να βρουν πραγματικά μια λύση σε αυτή την ατελείωτη ροή ασθενειών, όσο δραματική και θλιβερή κι αν είναι. Μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό το δραματικό τσίρκο για πάντα. 
 
Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ εξοργιστικό το γεγονός ότι κάποιοι γιατροί τόλμησαν να μου πουν -όταν ήμουν νεαρός πατέρας- ότι θα έφταιγα εγώ αν πέθαινε ένα από τα νήπια μου. Σπείροντας αμφιβολίες και ενοχές για το αν θα είχα τοποθετήσει το μωρό σωστά στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να φανταστώ τις ενοχές που αντιμετώπισαν -και αντιμετωπίζουν ακόμη καθημερινά- κάποιοι γονείς, όταν βρήκαν το μωράκι τους νεκρό στην κούνια. Παίρνοντας την ευθύνη και την ενοχή πάνω τους, ενώ στην πραγματικότητα έφταιγε η ένεση! 
 
Τα δεδομένα δείχνουν ότι εδώ και δεκαετίες, οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας και οι γιατροί παίζουν τους θεούς, κάνοντας αδιακρίτως ενέσεις στα παιδιά με ένα συνεχώς αυξανόμενο οπλοστάσιο προϊόντων, που ενίοτε τα σκοτώνουν, συχνά τα βλάπτουν για όλη τους τη ζωή. 
 
Πριν από τη δεκαετία του 1960, η έννοια του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου δεν υπήρχε καν και δεν περιλαμβανόταν στις κύριες αιτίες θνησιμότητας. Έτσι, μεταξύ 1960 και 1980, η δημόσια υγεία έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι η ανοσοποίηση αποτελούσε λόγο σοβαρής ανησυχίας. Το 1979, επέλεξαν να το αποκρύψουν από το κοινό και να προστατεύσουν τους κατασκευαστές εμβολίων. Και έτσι η βλάβη συνεχίστηκε ... σαν να μην μπορούσε να γίνει τίποτα για να αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων. 
 
Μεταξύ 1990 και 2019, 2.605 θάνατοι βρεφών αναφέρθηκαν στο VAERS, με το 78,3% αυτών των θανάτων να συμβαίνουν μέσα σε μια εβδομάδα από τον εμβολιασμό! Για την ιστορία, χρησιμοποιώντας έναν συντελεστή υπο-αναφοράς μυοκαρδίτιδας 59x (πιθανότατα συντηρητικό) σύμφωνα με τη μελέτη Engler et al 3 για τα εμβόλια της ευλογιάς (SmallPox) - μπορεί κανείς να υπολογίσει ότι σχεδόν 153.700 μωρά πέθαναν από τον εμβολιασμό σε τριάντα χρόνια. Περίπου 5.120 οικογένειες θρηνούσαν κάθε χρόνο επί δεκαετίες. 
 
Το 17% όλων των θανάτων βρεφών που αναφέρονται στο VAERS συμβαίνουν την ημέρα του εμβολιασμού. Και το 78% μέσα σε μια εβδομάδα! 
 
Αυτό δεν είναι τυχαίο. Σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση, αυτή η συγχρονικότητα θα ήταν αρκετή απόδειξη, ειδικά δεδομένου του ότι:
  • Τα υγιή παιδιά συνήθως δεν πεθαίνουν,  
  • Το διακύβευμα είναι μεγάλο: οι ζωές των παιδιών μας!  
  • Η αρχή της προφύλαξης θα καλούσε σε αναθεώρηση, αν όχι σε άμεση και πλήρη διακοπή.
Αλλά "Όχι!" στη δημόσια υγεία, ένας επιστήμονας που το αναφέρει αυτό θα ντροπιαστεί και η καριέρα του θα καταστραφεί επειδή αμφισβητεί την επίσημη αφήγηση, όπως έχουμε δει τα τελευταία 3 χρόνια. 
 
Οι Αρχές Δημόσιας Υγείας έχουν καταφέρει να αναποδογυρίσουν την ηθική δήθεν για το γενικότερο καλό. 
 
Μόνο που αν είναι πραγματικά για το γενικότερο καλό, γιατί ξοδεύουν τόση ενέργεια προσπαθώντας να το κάνουν:
  • Να σβήσουν όλα τα ίχνη θανάτου ή βλάβης που προκλήθηκε από εμβολιασμό, σταματώντας τους ιατροδικαστές να χρησιμοποιούν την κατάλληλη ετικέτα,  
  • Να επαναπροσδιορίσουν την ετικέτα των θανάτων που προκαλούνται από εμβολιασμούς με άλλες παράνομες ετικέτες: ασφυξία στο κρεβάτι, πλάνες στραγγαλισμού, COVID...  
  • Να Κατακερματίστουν και να καμουφλάρουν όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες ώστε να τις κάνετε αποδεκτές (ιογενείς, βακτηριακές, γενετικές, ανεξήγητες!) σαν να μην είχαν την ίδια αιτία το Guillain-Barré, ο αυτισμός, το SIDS, η ηπατίτιδα ή η παιδική μυοκαρδίτιδα. Μια πολύ σκοτεινή στρατηγική "διαίρει και βασίλευε" που βασίζεται στην ύβρη και την αλαζονεία, ενδεχομένως και στη διαφθορά.
Ας είμαστε ειλικρινείς, προφανώς για να αποφύγουμε τη διστακτικότητα στα εμβόλια, προκαλούμε βλάβη στα νεογέννητα και στα παιδιά μας! Δεν διαφέρουμε από τους Ίνκας που ασκούν ανθρωποθυσίες. Στην πραγματικότητα, είμαστε πολύ χειρότεροι, καθώς οι αριθμοί είναι συγκλονιστικοί. 
 
Είτε πρόκειται για να αποκομίσουμε δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, είτε για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Θεό των εμβολίων (κάποιοι είναι θρησκευόμενοι και εντελώς παράλογοι με τα εμβόλια), έχουμε θυσιάσει τη συλλογική μας υγεία σε αυτή την τρέλα, και οι συναισθηματικές και οικονομικές συνέπειες αυτού είναι απλά γιγαντιαίες. 
 
Φανταστείτε αν μπορούσαμε να αποφύγουμε πολλούς καρκίνους, τις περισσότερες ασθένειες Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ, το MSI, τον αυτισμό... και πολλά άλλα. Αυτό είναι που εξετάζουμε, όσο δύσκολο και αν είναι να το πιστέψουμε. 
 
Όπως βλέπουμε στα φρικτά επακόλουθα του εμβολιασμού COVID, τα ατυχήματα απομυθοποίησης συμβαίνουν συχνά 4. Pr. Muëller από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βασιλείας έδειξε ότι το 2,8% του εμβολιασμένου προσωπικού είχε κλινικά καρδιακά προβλήματα και ότι το 100% είχε κάποιου βαθμού καρδιακές επιπτώσεις... 
 
Μέσα από πολλαπλά άρθρα, έχω αποδείξει ότι η ακούσια ενδοαγγειακή έγχυση εμβολίων είναι μια πραγματικότητα και ότι ο μηχανισμός βλάβης 5 μπορεί - και θα - να εφαρμοστεί σε όλο το ενδοθήλιο ανάλογα με την έκθεση του ενδοθηλίου. Και έτσι στο SIDS, πρέπει να προστεθεί κλινική και υποκλινική βλάβη σε:
  • του εγκεφάλου που πιθανόν να εξηγεί την έκρηξη του αυτισμού τα τελευταία 20 χρόνια,
  • στην καρδιά που εξηγεί την αύξηση της παιδιατρικής μυοκαρδίτιδας 6, 
  • το συκώτι που εξηγεί την ηπατίτιδα, όπως είδαμε το καλοκαίρι 
  • ο μυελός των οστών που εξηγεί τους παιδικούς καρκίνους του αίματος, όπως η οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, η οποία πλήττει ιδιαίτερα τα νήπια κάτω των 5 ετών, 
  • το πάγκρεας με τον διαβήτη τύπου 1 ...
Ίσως ήρθε η ώρα για τη γενιά μας να ξυπνήσει, να σκάψει στο DNA αυτοσυντήρησης των προγόνων μας και να αντισταθεί σε αυτή την ανθρωπογενή δυστοπία. 
 
Σε αντίθεση με ό,τι μας έχουν κάνει να πιστέψουμε, ο εμβολιασμός δεν είναι ασφαλής ούτε για τα παιδιά μας, ούτε για εμάς. Τα κακά πρωτόκολλα εμβολιασμού είναι η πιθανή κύρια αιτία ασθενειών για πάνω από έναν αιώνα. 
 
Το διακύβευμα είναι τεράστιο, πολιτισμικό, θα το διακινδύνευα. Ένας πολιτισμός που δεν νοιάζεται για τα παιδιά του αναπόφευκτα θα παραπαίει. 
 
Έχει η γενιά μας το σθένος να αντιμετωπίσει αυτό το τέρας; Για τα παιδιά μας, προσεύχομαι να βρούμε τη δύναμη. Ας ξεκινήσουμε απαιτώντας την αλλαγή των κωδικών ICD του W.H.O. και ας ζητήσουμε -όπως ζητάει εδώ και μήνες ο φίλος μου d John Beaudoin - να συνδεθούν οι βάσεις δεδομένων εμβολίων με τις βάσεις δεδομένων των νεκροτομείων. 
 
Το να βάλουμε ένα όνομα στην αιτία θανάτου είναι ο ελάχιστος σεβασμός που οφείλουμε στους νεκρούς μας... 
 
---
Δικτυογραφία:
Mislabeling Vaccination Deaths for 50 Years
https://healthimpactnews.com/2023/mislabeling-vaccination-deaths-for-50-years/




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.