8 Ιουνίου 2022

ΒΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Οι μαζικοί πυροβολισμοί μόλις και μετά βίας συγκρίνονται με την ιατρική βία που ασκούν συστηματικά πολλοί χειρουργοί και γιατροί

Γράφει ο Mike Adams
 
Με αφορμή τους πυροβολισμούς στο ιατρικό κέντρο της Τάλσα αυτή την εβδομάδα, δίνεται μεγάλη προσοχή στη βία στα νοσοκομεία. Οποιαδήποτε πράξη μαζικής βίας κατά αθώων ανθρώπων είναι αποτρόπαια, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε τη συστηματική, καθημερινή ιατρική βία που διαπράττεται κατά ασθενών από γιατρούς και χειρουργούς στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.
 
Για την ιστορία, υπάρχουν πολλοί χειρουργοί και γιατροί που είναι θαυμάσιοι άνθρωποι και που σώζουν ζωές αντί να τις τερματίζουν. Οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών, για παράδειγμα, σώζουν καθημερινά πολλές ζωές. Οι τραυματιοχειρουργοί επαναφέρουν ανθρώπους από το χείλος του θανάτου μετά από εργατικά ατυχήματα, τροχαία, δυστυχήματα και άλλες αιτίες. Δεν είναι όλοι οι γιατροί και οι χειρουργοί κακοί άνθρωποι. Αλλά ένας εκπληκτικός αριθμός από αυτούς είναι πραγματικά. 
 
Οι γιατροί και οι χειρουργοί ασκούν καθημερινά ιατρική βία εναντίον αθώων ασθενών στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο:
  • Ορισμένοι χειρουργοί ακρωτηριάζουν παιδιά για κερδοσκοπικούς λόγους στο πλαίσιο χειρουργικών επεμβάσεων "τρανσεξουαλισμού" που προκαλούν μόνιμη παραμόρφωση. 
  • Σχεδόν όλοι οι γιατροί σκοτώνουν ασθενείς με θανατηφόρα εμβόλια, παραβιάζοντας τον όρκο του Ιπποκράτη για το " πρώτα να μη βλάψουν". Δεν κάνουν καν βασική έρευνα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων ή τα συστατικά των εμβολίων. Κάνουν τυφλά ενέσεις σε αμέτρητους ασθενείς και καταδικάζουν πολλούς από αυτούς να πεθάνουν.  
  • Οι περισσότεροι ασκούντες το επάγγελμα γιατροί αρνούνται πειθήνια τις σωτήριες θεραπείες από τους ασθενείς με εμβόλια, όταν διατάσσονται να το κάνουν από "αρχές" όπως το HHS και το CDC. Παρακράτησαν την ιβερμεκτίνη, την υδροξυχλωροκίνη και άλλα ευεργετικά θεραπευτικά σκευάσματα που θα μπορούσαν να σώσουν ζωές. Η παρακράτηση σωτήριων θεραπειών είναι μια μορφή ιατρικής βίας. 
  • Πολλοί γιατροί στην Αμερική έλαβαν μέρος στην ανθρωποκτονία με αναπνευστήρα ασθενών με covid, συνδυάζοντας συχνά την ασφυξία στον αναπνευστήρα με βλάβη από remdesivir (στα νεφρά και τους πνεύμονες), με αποτέλεσμα άσκοπους θανάτους. Ακόμη και όταν προειδοποιήθηκαν να σταματήσουν αυτές τις αποτυχημένες πρακτικές, συνέχισαν να τις εφαρμόζουν και σκότωσαν άσκοπα αμέτρητα θύματα.  
  • Όλα τα είδη των γιατρών λαμβάνουν συστηματικά μέρος στη μαζική δολοφονία ανθρώπινων μωρών καθώς γεννιούνται μέσω διαδικασιών έκτρωσης που τερματίζουν μια ανθρώπινη ζωή και φιμώνουν μια ανθρώπινη καρδιά που χτυπάει. Όλα αυτά πανηγυρίζονται από την πολιτική Αριστερά, η οποία υποστηρίζει ανοιχτά τη δολοφονία ανθρώπινων μωρών και την προετοιμασία μικρών παιδιών που δεν δολοφονούνται μέσω της άμβλωσης.  
  • Σχεδόν όλοι οι γιατροί συνταγογραφούν θανατηφόρα φάρμακα σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, σκοτώνοντας 100.000 και πλέον Αμερικανούς κάθε χρόνο από φάρμακα εγκεκριμένα από τον FDA, όπως φάρμακα στατίνης, φάρμακα για την αρτηριακή πίεση, ακόμη και ψυχιατρικά φάρμακα που οδηγούν σε πράξεις βίας και αυτοκτονίας. 
  • Ορισμένοι χειρουργοί στην Αμερική, την Κίνα και άλλα έθνη ασχολούνται ανοιχτά με τη συλλογή οργάνων από ζωντανούς ασθενείς, επειδή η επιχείρηση μεταμοσχεύσεων οργάνων είναι τόσο προσοδοφόρα. Μόλις αυτή την εβδομάδα, ένα άρθρο της Wall Street Journal αποκάλυψε ότι το περιοδικό Journal of Transplantation έχει καταγράψει εκατοντάδες περιπτώσεις Κινέζων χειρουργών που αφαιρούν όργανα από ζωντανούς ασθενείς (δηλαδή από εκείνους που δεν έχουν ακόμη κηρυχθεί νεκροί). Ακόμα χειρότερα, οι χειρουργοί εξήγαγαν την καρδιά που χτυπούσε από ζωντανούς ασθενείς ως μέρος των επεμβάσεων αφαίρεσης οργάνων. Όπως γράφει η WSJ, "...[Α]ντί να περιμένουν μέχρι οι δικαστικές αρχές να εκτελέσουν τον κρατούμενο, οι γιατροί πραγματοποίησαν οι ίδιοι την εκτέλεση -με εξαγωγή καρδιάς".
Αυτό σημαίνει ότι σε πολλές περιπτώσεις οι χειρουργοί είναι δολοφόνοι. Είναι οι εκτελεστές. Αυτό είναι πέρα από ιατρική αμέλεια... πρόκειται για ιατρική δολοφονία. 
 
Συλλογή οργάνων, αιμοκαλλιέργεια και εμπορία παιδιών στην Αμερική 
 
Το σοκαριστικό είναι ότι αυτό συμβαίνει και στην Αμερική. Ο FDA παραδέχεται ανοιχτά ότι συλλέγει τα όργανα των αμβλωμένων ανθρώπινων μωρών προκειμένου να εκτελέσει τα ιατρικά πειράματα "εξανθρωπισμένων ποντικιών". 
 
Ο συγγραφέας Scott Carney έχει καταγράψει μερικές μόνο από τις φρικαλεότητες του ιατρικού συστήματος των ΗΠΑ στο βιβλίο του "The Red Market: On the Trail of the World's Organ Brokers, Bone Theives, Blood Farmers, and Child Traffickers" (Η κόκκινη αγορά: Στα ίχνη των παγκόσμιων μεσιτών οργάνων, οι κλέφτες οστών, οι αγρότες αίματος και οι έμποροι παιδιών).  
 
Ο βραβευμένος ερευνητής δημοσιογράφος και συντάκτης του Wired Scott Carney οδηγεί τους αναγνώστες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον μακάβριο υπόκοσμο του παγκόσμιου παζαριού σωμάτων, όπου όργανα, οστά, ακόμη και ζωντανοί άνθρωποι αγοράζονται και πωλούνται στην Κόκκινη Αγορά. Τόσο συναρπαστικό όσο το CSI και τόσο ανοιχτόμυαλο όσο το Stiff της Mary Roach, το The Red Market του Carney ρίχνει ένα νέο, καυτό φως στην ανησυχητική, δισεκατομμυρίων δολαρίων επιχείρηση εμπορίας ανθρώπινων μελών, σωμάτων και εμπορίας παιδιών, εγείροντας ζητήματα και αποκαλύπτοντας διαφθορά που είναι σχεδόν τόσο παράξενη και σοκαριστική που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. 
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΒΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.