17 Ιουνίου 2022

Νέοφασιστικές αντισυνταγματικές διατάξεις για τον Προσωπικό Γιατρό....

Η είδηση:
 
Τα ξημερώματα αναρτήθηκαν σε ΦΕΚ και οι άλλες δύο Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν στον Προσωπικό Γιατρό, για τα κίνητρα και αντικίνητρα για την εγγραφή των πολιτών στο νέο σύστημα, καθώς και για τις αμοιβές των γιατρών.
 
Ειδικά για τους γιατρούς, νεότεροι υπολογισμοί του Υπουργού Υγείας θέλουν την αμοιβή τους να φθάνει έως και τις 70 χιλιάδες ευρώ ετησίως.  
 
«Ο γιατρός πληρώνεται κατ΄ άτομο. Θα ξεκινάει αναλόγως ηλικίας από 20 ευρώ κατ΄ άτομο έως 45. Αυτό λοιπόν μεσοσταθμικά για να το καταλάβουμε βγαίνει γύρω στα 35 ευρώ ο ασθενής που σημαίνει ότι το ταβάνι των 2.000 ασθενών αν βάλει κάποιος γιατρός σημαίνει 70.000 ευρώ το χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης, μιλώντας χθες στο ΣΚΑΙ.  
 
Σε ό,τι αφορά τα κίνητρα και τα …αντικίνητρα για τη συμμετοχή των πολιτών, αιχμή είναι η αυξημένη συμμετοχή για όσους δεν εγγραφούν στο σύστημα του Προσωπικού Γιατρού.  
 
Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, οι πολίτες που δεν συνταγογραφούν φάρμακα και εξετάσεις μέσω του προσωπικού γιατρού θα έχουν «καπέλο» 10% στην προβλεπόμενη συμμετοχή τους το 2022.  
 
Δηλαδή, εκεί που η συμμετοχή ήταν μηδενική θα αυξάνεται στο 10%, όπου ήταν 10% στο 20% και για όσα ήταν στο 25% θα εκτοξευθεί στο 35%!
Το ποσοστό αυτό θα διπλασιαστεί το 2023!
 
Από την άλλη, μεταξύ των προνομίων που θα έχουν όσοι εγγράφονται θα είναι και η προτεραιότητα στα ραντεβού στο δημόσιο τομέα, με τον Υπουργό Υγείας να κάνει λόγο και για εκπτώσεις στη συμμετοχή των εγγεγραμμένων.  
 
 
ΣΧΟΛΙΟ

Το Σύνταγμα καθορίζει ότι ΟΛΟΙ οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος και επίσης ότι έχουν ΟΛΟΙ τα ίδια ανθρώπινα ατομικά δικαιώματα...

Εδώ λοιπόν τι βλέπουμε;
Οτι ξαφνικά ξύπνησε ένα πρωί το φασιστοειδές ο Πλεύρης και (με τις ευλογίες του άλλου φασιστοειδούς του Μητσοτάκη) αποφάσισε να δημιουργήσει τον Προσωπικό Γιατρό...
Μέχρι εδώ όλα είναι καλά....
Μέσα στα δικαιώματά του ως Υπουργός μπορούμε τραβηγμένα κάπως να πούμε, ότι είναι και το να δώσει κάποια προνόμια σε όσους πολίτες θα επιλέξουν τον Προσωπικό Γιατρό τους....

Ομως ο φασισμός δεν δέχεται αρνήσεις και ελευθερία επιλογής... όπως μάθαμε στο πετσί μας τα 2 χρόνια του κορωνοϊού...
Ετσι το αρχιφασιστόμουτρο πήγε ακόμα παραπέρα και σκέφτηκε να τιμωρεί όσους ΔΕΝ θέλουν να έχουν προσωπικό γιατρό...

Πως ακριβώς;
Θα πληρώνουν πολύ περισσότερα στις συμμετοχές στα φάρμακα και στις εξετάσεις (έως και 10% περισσότερο για το 2022 και έως 20% περισσότερο από την 1/1/2023) από όσους υπακούσουν στις εντολές....

Και το ακόμα πιο αντισυνταγματικό...
Θα πηγαίνει ο ΧΩΡΙΣ προσωπικό γιατρό ασθενής, στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και θα μπαίνει στην ουρά αναμονής, όταν ο υπάκουος πολίτης ΜΕ προσωπικό γιατρό και απλό πονόδοντο θα έχει προτεραιότητα!!!!!!!!!!

Μπορεί να γελάμε αλλά να πρέπει να ξέρουμε ότι εμείς οι ίδιοι φταίμε για το κατάντημα των ελευθεριών και των δικαιωμάτων μας και για το ότι αφήσαμε αυτά τα κτήνη να εξευτελίσουν το Σύνταγμα....

Μπορεί οι δικαστές και οι εισαγγελείς να έχουν ορκιστεί να υπηρετούν την δικαιοσύνη, αλλά αφού ξεπουλήθηκαν με τον χειρότερο τρόπο, θα πρέπει να κάνουμε επιτέλους κάτι εμείς...
Οσο επαναπαυόμαστε τόσο πιο δυστοπική κοινωνία θα βρουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας....
Διότι τα παιδιά και τα εγγόνια των σημερινών νεοταξιτών νεοναζί που στο μέλλον θα κυβερνούν, θα είναι πολύ σκληρότερα και η "δημοκρατία" θα έχει μεταλλαχθεί πλέον σε ένα εντελώς απολυταρχικό καθεστώς καταπίεσης....

Εμείς οι παλαιότεροι που γνωρίσαμε και την προηγούμενη γενιά πολιτικών, ξέρουμε ότι δεν είχαν καμία σχέση σε αυταρχικότητα με τους σημερινούς....
Μια διαδήλωση 100.000 ατόμων παλιά μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση... Από την εποχή του Σημίτη και μετά 1 εκατομμύριο να βγουν στον δρόμο δεν τρέχει τίποτα....

Ακόμα και η δικτατορία που κυνηγούσε τους πολιτικούς της αντιπάλους, δεν θα άφηνε ποτέ 30.000 συνανθρώπους μας να πεθάνουν από μια επιδημία οι περισσότεροι εκτός ΜΕΘ την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός έκανε ποδηλατάκι στο βουνό με τους φίλους του(!!!), και δεν θα υποχρεώνε ποτέ τους πολίτες να εμβολιαστούν με το ζόρι, βάζοντας πρόστιμα και απαγορεύοντας στους αρνητές να πηγαίνουν ελεύθερα όπου θέλουν....

Φανταστείτε λοιπόν σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας....




Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ.
ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ Ή ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ!
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ...ΘΑ ...ΘΑ ... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.
ΒΡΕ ΗΓΕΤΕΣ ΤΙ ΣΟΪ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;;
Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΑΤΑΚΙ ΗΤΑΝ Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΝΗΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ....
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ !!!......ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΤΕ !
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΩΦΕΛΙΜΟ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ...ΗΠΙΑ...ΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ;;;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.