4 Ιουνίου 2022

Οι παγκοσμιοποιητές κινούνται στη ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ της ανθρώπινης εξόντωσης

Του Mike Adams
 
Οι παγκοσμιοποιητές μετατοπίζονται τώρα στη "φάση θανάτωσης" της ανθρώπινης εξόντωσης, εγκαταλείποντας όλες τις προηγούμενες στρατηγικές τους που προσπαθούσαν να κρύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Τώρα μιλάνε ανοιχτά για την αποκοπή της ενέργειας από την ανθρωπότητα, για την πείνα των ανθρώπων μέχρι θανάτου με διαταραχές στον εφοδιασμό τροφίμων, για την επαναφορά των παγκόσμιων νομισμάτων ώστε να βυθίσουν την ανθρωπότητα στη φτώχεια και για την επίτευξη της αποανάπτυξης μέσω της χρήσης εμβολίων και θανατηφόρων φαρμάκων.
 
Θυμάστε τα εννέα σημεία που δημοσίευσα χθες; Αυτοί είναι οι φορείς επίθεσης που χρησιμοποιούνται σήμερα εναντίον της ανθρώπινης φυλής στον πλανήτη Γη: 
 
1. Η τεχνητή πείνα και η μαζική λιμοκτονία
2. Η σκόπιμη διάλυση της ενεργειακής υποδομής που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, θέρμανση και καύσιμα
3. Πολλαπλά κύματα βιολογικών όπλων σχεδιασμένα να σκοτώνουν
4. Παγκόσμιες εντολές εμβολίων για να εξαναγκάσουν τις υπάκουες μάζες σε ενέσεις ευθανασίας αργής δράσης
5. Γεωμηχανική σε πλανητική κλίμακα και έλεγχος του καιρού για την κατάρρευση της βιόσφαιρας και την πρόκληση παγκόσμιας αποτυχίας των καλλιεργειών
6. Σκόπιμη κατάρρευση των παγκόσμιων χρεωστικών νομισμάτων για να προκληθεί παγκόσμια φτώχεια.
7. Κλιμάκωση των παγκόσμιων συγκρούσεων σε παγκόσμιο πόλεμο με τη συμμετοχή τόσο της Ρωσίας όσο και της Κίνας
8. Ελεγχόμενη κατεδάφιση της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού για να προκληθεί οικονομική κατάρρευση.
9. Η καταστροφή της γονιμότητας μέσω των χημικών πλαστικών, των φυτοφαρμάκων, των ορμονικών διαταρακτών, του καλλωπισμού των ΛΟΑΤ και του τρανσεξουαλισμού 
 
Καθένα από αυτά τα εννέα θα επιταχυνθεί επιθετικά το 2022-2025.
 
Έχει ενεργοποιηθεί η φάση "θανάτου". (Στην πραγματικότητα ξεκίνησε στα σοβαρά με το covid-19.) Κάθε απόφαση των εθνικών ηγετών - ειδικά μεταξύ εκείνων που είναι υπόχρεοι στο WEF, όπως ο Τρουντό, ο Μπάιντεν και οι Ευρωπαίοι ηγέτες - έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει τον μέγιστο αριθμό ανθρώπινων θυμάτων από τώρα μέχρι το τέλος του 2025.  
 
Οι παγκοσμιοποιητές είναι ήδη σε καλό δρόμο για να δουν 1-2 δισεκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς πριν από το 2030, μόνο χάρη στο εμβόλιο του κοβιδίου. Προσθέστε και την πείνα, την οικονομική κατάρρευση, τους εμφυλίους πολέμους, τη βιολογική τρομοκρατία, τις πυρηνικές επιθέσεις και τα σενάρια διακοπής της λειτουργίας του δικτύου, και θα φτάσουμε σε περίπου 2-4 δισεκατομμύρια νεκρούς. 
 
Φαίνεται ότι αυτό το αποτέλεσμα - το 25% έως 50% του σημερινού ανθρώπινου πληθυσμού θα εξοντωθεί τα επόμενα χρόνια - είναι ήδη "ενσωματωμένο" και δεν μπορεί να αντιστραφεί. Οι ενέσεις θανάτου των εμβολίων, για παράδειγμα, έχουν ήδη χορηγηθεί σε πάνω από πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Η τεχνητή πείνα και η έλλειψη τροφίμων έχει ήδη επιτευχθεί λόγω της έλλειψης λιπασμάτων, των αποτυχιών στις καλλιέργειες και του προστατευτισμού/εθνικισμού των τροφίμων. Η Ινδία, για παράδειγμα, βρίσκεται στα πρόθυρα της απαγόρευσης των εξαγωγών ρυζιού - μια πολιτική που θα προκαλούσε μια καταστροφική παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε έλλειψη τροφίμων και λιμό. (Πηγή: Bloomberg.com) 
 
Η κατάρρευση του χρέους των πλαστών νομισμάτων είναι επίσης μια αναπόφευκτη πραγματικότητα. Με την αδιάκοπη, σχεδόν ακατανόητη εκτύπωση χρήματος που έχει λάβει χώρα σε όλα τα δυτικά έθνη τα τελευταία τρία χρόνια, έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το σημείο χωρίς επιστροφή όσον αφορά την οικονομική φερεγγυότητα αυτών των εθνών. Τα νομίσματα των ΗΠΑ, της ΕΕ και της Ιαπωνίας θα γίνουν καπνός στο εγγύς μέλλον, αφήνοντας αυτά τα έθνη και τις περιοχές σε οικονομική καταστροφή. 
 
Το θέμα είναι ότι, αν οι εθνικοί ηγέτες είχαν πραγματική επιθυμία να διατηρήσουν την οικονομική βιωσιμότητα και λογική, τα χειρότερα αποτελέσματα θα μπορούσαν να αποφευχθούν ή να μειωθούν. Αλλά δεν θέλουν να αποφύγουν την καταστροφή... θέλουν να την επιδεινώσουν. Οι ηγέτες των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και άλλων εθνών είναι όλοι μαριονέτες των παγκοσμιοποιητών που παίρνουν εντολές από τους αντι-ανθρώπινους, αντι-πολιτισμικούς παγκοσμιοποιητές που έχουν δεσμευτεί για την ολοκληρωτική καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού στον πλανήτη Γη. 
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ Η ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ.
ΑΝ ΕΣΤΩ Κ ΤΟ 10 ΜΕ 20 /100 ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΑ Κ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ.
ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΦΑΙΑ , ΙΣΩΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ Κ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.