20 Νοεμβρίου 2021

ΜΑΘΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ...ΠΩΣ ΕΝΑ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΟΧΗ!

Γράφει ο Δαναός
 
 
ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ;;;;
 
Κάποτε ένα πολύ έξυπνο σχεδόν διαβολικό ον ντυμένο σαν άνθρωπος, σκέφτηκε... με ποιόν τρόπο θα βγάλω χρήμα και να γίνω και οικονομικός πλανητάρχης;;; 
 
Μiα φλασιά σκέψης του είπε ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!! ΑΝ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. 
 
Και έτσι γεννήθηκε στα κομπιούτερ [έτσι ακούστηκε] ένας μικρός ιός περίπου γρίπης μιά κουτσουλιά γεμάτη κακία πού ναι μεν σύμφωνα με τον πίνακα είναι μία μικρή αντιγραφή της μαμάς γρίπης, αλλά με πολύ λιγότερα και απλούστερα συμπτώματα.  
 
[ο πίνακας παρμένος από ιατρική σελίδα του διαδικτύου] μάλλον ανενημέρωτη τι πρέπει να γράψει, ήταν αρχές ακόμη!!! και ίσως και χωρίς δωρεές!  
 
ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ!!!...ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ. 
 
Τα συμπτώματα του COVID-19 είναι: 
 
ΠΥΡΕΤΟΣ/ΡΙΓΟΣ 
ΒΗΧΑΣ (συνήθως ξηρός) 
ΔΥΣΠΝΟΙΑ 
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ 
ΜΥΑΛΓΙΕΣ 
ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ 
ΦΑΡΥΓΓΑΛΓΙΑ 
 
Τα συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος όπως ρινικές εκκρίσεις, κυνάγχη και οπισθορινική καταρροή είναι λιγότερο συχνά από τις άλλες παθήσεις.
Η διάρκεια των συμπτωμάτων κυμαίνεται από 1-14 ημέρες. 
 
ΑΠΛΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ 
 
Το απλό κρυολόγημα συνήθως παρουσιάζει ήπια συμπτώματα σε σχέση με τη γρίπη και τον COVID-19. Η διάρκεια του κοινού κρυολογήματος έχει διάρκεια από 7-10 ημέρες και περιορίζεται, κυρίως, στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα. Τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος είναι: 
 
ΦΤΑΡΝΙΣΜΑ 
ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΟΗ 
ΟΠΙΣΘΟΡΡΙΝΙΚΉ ΚΑΤΑΡΡΟΗ 
ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΦΑΡΥΓΓΑΣ 
ΒΗΧΑΣ 
ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ 
ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ (ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ) 
 
ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ 
 
Η εποχική γρίπη παρουσιάζεται κυρίως τους χειμερινούς μήνες. Έχει οξεία έναρξη έντονων συμπτωμάτων και έχει διάρκεια από 5 έως 7 ημέρες, λιγότερο από την διάρκεια συμπτωμάτων του COVID-19. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν: 
 
ΠΥΡΕΤΟ/ΡΙΓΟΣ 
ΒΗΧΑ 
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ 
ΜΥΑΛΓΙΕΣ/ΑΡΘΡΑΛΓΙΕΣ 
ΡΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΟΗ 
ΦΑΡΥΓΓΑΛΓΙΑ 
ΔΙΑΡΡΟΙΚΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ 
ΔΥΣΠΝΟΙΑ 
 
ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΑΟΡΑΤΟΣ Ο ΜΠΑΣΜΕΝΟΪΟΣ, ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΣΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Ή ΑΠΌ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ, ΝΑ ''ΣΚΟΤΩΝΕΙ'' ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. 
 
ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΜΜΕ! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΑΝ ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΛΟΦΑΚΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. 
 
Έτσι λοιπόν μπερδεύοντας με ριπές ενημερώσεων, τρομακτικές γεμάτες όλεθρο και φόβο, αντικρουόμενες με πλήθος ξαφνικών ειδικών, να στριμώχνονται στα σκαλιά των καναλιών ντυμένοι μοντελάκια για λίγη δόξα ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ, συνεχίστηκε και η σύγχυση.  
 
Ξεκίνησε λοιπόν μία νέα ''οικονομική'' εποχή, πού ενώ οι οικονομίες των κρατών πάθαιναν σεισμούς, οι οικονομίες ολίγων πονηρών που κίνησαν τα νήματα όλης αυτής της παράνοιας, εκτοξεύτηκαν σε άλλους γαλαξίες! 
 
Αυτομάτως βρέθηκαν και πολλές ''εφευρέσεις'' για τον πόλεμο στον αόρατο εχθρό. 
 
Οι μάσκες- φίμωτρα έγιναν παραγωγή σε δις, υποχρεωτικές και φυσικά και πολλά ονόματα τις κάνανε και μόδα μόνες ή με συνολάκια!! κατάντια κανονική.  
Μετά ήρθαν και τα τέστ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, τα παντελώς αστεία και ηλίθια που το απλό ΑΨΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΑΝΕ ΣΕ ΙΟ. 
 
ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ''ΚΤΥΠΗΣΕ'' ΕΝΑΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΧΑΚΙ ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΈΝΟΣ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΦΟΥΛ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ.  
 
ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΕΡΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΑΝ.  
ΚΡΑΤΗ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!
ΕΤΣΙ... Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΤΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΚΟ ΓΙΝΑΝΕ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ.  
 
Ο ΓΙΟΚΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΝΑ ΔΙΟΙΚΉΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΟΥΝΕΡΙ. 
 
Η πλάκα είναι ότι αυτό όλο το αφήγημα άρεσε στους εφευρέτες και αποφάσισαν, κοντός ψαλμός, να το συνεχίσουν να το υπερβάλλουν και να πατήσουν -- πατάξουν κάθε αντίθετη σκέψη και πράξη.  
 
Η ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΣΕ ΑΟΡΑΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ. 
ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΩΔΥΝΑ, ΔΩΡΟΔΟΚΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ Ή ΜΕ ΑΚΡΑΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ . 
 
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΎΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΊΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ. 
ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ SMS ΑΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ. 
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ''ΚΕΦΑΛΑΣ'' ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΡΑΒΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.  
 
Καλό υπόλοιπο φίλοι μου.  
 
ΥΓ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΕΝΑ ΟΧΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ . 
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ, ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ.



Share

7 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Η ΠΑΛΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ...Κ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ...ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

Νάσαι καλά φίλε. Προσπαθώ και εγώ να βρω κάνα τρόπο να πλουτίσω, αλλά μάταια ...
Άλλοι πλουτίζουν με τον κωλονοϊό και άλλοι πεθαίνουν ... Όχι βέβαια να πούμε. Ένα μεγάλο ΟΧΙ, μεγαλύτερο από του Μεταξά...
Καλά εμείς μεγαλώσαμε ... Τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας τι θα απογίνουν;
Φίλε μου διαβάζω για τις επιπτώσεις της πανδημίας και διερωτώμαι .... τελικά ... ΤΙΠΟΤΑ.
Σκοτίζεται ο λογισμός, το μυαλό στερεύει ... και ο θυμός θεριεύει.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ .... ΟΤΑΝ ΤΥΧΟΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ... ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΜΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ Σ@@@ά τους ....

Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ...

Για τις επιπτώσεις αναφέρεται τριχόπτωση, αλωπεκία, διαταραχές των ονύχων από το δέρμα, μυαλγίες, αρθρίτιδα, οστεοπόρωση από το μυοσκελετικό σύστημα, καθώς και νεοεμφανιζόμενος σακχαρώδης διαβήτης και χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D από το ενδοκρινικό σύστημα. Το πιο συχνά αναφερόμενο σύμπτωμα μετά την οξεία λοίμωξη αποτελεί το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης σε ένα 50% περίπου των ασθενών, το οποίο έχει ιδιαίτερα αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής, στην ψυχική υγεία, στην παραγωγικότητα και στην ευζωία (well-being), ενώ δεν είναι σπάνιες οι διαταραχές από την ψυχική σφαίρα με συχνότερες την κατάθλιψη και τη διαταραχή άγχους.

Ξανά ΟΧΙ λοιπόν στους έμπορους θανάτου και με την αντίσταση μας και την πίστη μας θα τα καταφέρουμε.... και ας νοιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα.
Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα. Ν. Καζαντζάκης,
Καλά νάμαστε όλοι φίλε. Ο Θεός βοηθός μας.
Αντώνης

periklis είπε...

Πολύ ωραίο φίλε μου, αλλά πιστεύω ότι μάλλον επίτηδες δεν ανέφερες την καινούρια "πανδημία" η οποία εμφανίσθηκε προσφάτως, και συμπεριλαμβάνει όλα τα συμπτώματα.
Η φοβερή αυτή απειλή θα εξαφανίσει τον πληθυσμό της Γής, και θα φέρει την Νέα εποχή η οποία θα είναι η σωτηρία του πλανήτη.
Φυσικά, αναφέρομαι στην πανδημία η οποία δεν είναι προϊόν εργαστηρίου, και η ανθρωπότητα θα επανέλθει στην ευλογημένη εποχή των Νεάντερνταλ.
Οπότε ... ετοιμάσου για άρθρα για την φοβερή "πανδημία" η οποία δεν θα χρειάζεται εμβόλια και φάρμακα. Μόνο μάσκα, νεκρική σιγή, και "Yes Sir".

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 20 Νοεμβρίου, 2021 20:08 ΔΗΛΑΔΗ ΑΑ
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΚΕΤΑ !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ periklis
ΑΜΑΝ ...ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ;;;
ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ;;; ΠΙΠΕΡΙ ΒΡΕ.
ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ Κ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΥΡΜΥΓΚΙ .
ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΖΩΝΤΑΝΑ ...ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΜΕ ΜΠΑΡΚΟΟΥΝΤ....ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.

Σταυρος Παγιδας είπε...

Εξαιρετικό φίλε

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Σταυρος Παγιδας
ΣΤΑΥΡΟ ....ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ....ΟΛΟ Κ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ...ΡΩΓΜΕΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.