24 Νοεμβρίου 2021

Τασσόμαστε ανεπιφύλακτα στο πλευρό των υγειονομικών που βγήκαν αδίκως σε αναστολή εργασίας και ζητούμε τη δικαίωσή τους!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Μέλος της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας 
Εmail: theofanis28@gmail.com 
https://www.facebook.com/theofanis.gkatzhs 
Ethnikosagwn.blogspot.com 
 
Κατερίνη, 24-11-2021 
 
Tο Σάββατο στις 20 του παρόντος έτους πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Κατερίνης (πλατεία Ελευθερίας) συλλαλητήριο και εν συνεχεία πορεία στον πεζόδρομο της πόλης των υγειονομικών που, αδίκως, τέθηκαν σε αναστολή εργασίας από την ανάλγητη κυβέρνηση της ΝΔ! Είναι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, γι’ αυτό διοργανώθηκε έρανος γι΄αυτούς, διότι δε δέχθηκαν να εμβολιαστούν λόγω σοβαρών επιφυλάξεών τους με εμβόλια που είναι σε πειραματικό στάδιο και αναμένετε να λάβουν τελική έγκριση, όταν ολοκληρωθούν τα πειράματα στο τέλος του 2023!!  
 
Επιπλέον, είναι άτομα υγιή σκεπτόμενα που, κάποια από αυτά, ήταν μάρτυρες περιστατικών σοβαρών παρενεργειών σε εμβολιαζόμενα άτομα και διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που δεν έχει προηγούμενο στην ανθρώπινη ιστορία!  
 
Είναι πολίτες που είναι υπέρ όλων των εμβολίων που είναι δοκιμασμένα και έχουν ολοκληρωθεί τα πειραματικά στάδια και αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να έχουν λάβει προσωρινή έστω άδεια τα εμβόλια αυτά τη στιγμή κατά την οποία μια βασική παράμετρος για να δοθεί άδεια μέχρι τώρα σε κάποιο εμβόλιο ήταν η παρατήρηση μακροχρόνιων επιδράσεων από αυτό και στην περίπτωση των συγκεκριμένων εμβολίων δεν τηρήθηκε!  
 
Επίσης, πρόκειται για τα ίδια άτομα που με αυταπάρνηση περιέθαλψαν συνανθρώπους τους με COVID-19 και δέχτηκαν συγχαρητήρια από τον Μητσοτάκη και τους ακόλουθούς τους υπουργούς, καθώς και μέλη της ΝΔ! Ακόμη, είναι οι επιστήμονες ιατροί (περίπου 500) και νοσηλευτές που η παρουσία τους στα νοσοκομεία της χώρας θα μπορούσε να σώσει πολλούς συνανθρώπους μας από το θάνατο, καθότι λόγω έλλειψης προσωπικού δεν υπάρχουν ΜΕΘ και αρκετοί συμπατριώτες μας πεθαίνουν, στην ουσία, αβοήθητοι!  
 
Για λόγους λοιπόν κυρίως ενίσχυσης της δημόσιας υγείας και αποφυγής και άλλων αδόκητων θανάτων, καθώς και αποκατάστασης της δικαιοσύνης και διασφάλισης της δημοκρατίας πρέπει να ταχθούμε, ανεπιφύλακτα, στο πλευρό τους ζητώντας από την κυβέρνηση της ΝΔ να διορθώσει το τεράστιο λάθος της και να τους επαναφέρει στις θέσεις τους για να αποφευχθεί εκατόμβη θανάτων και να αποκατασταθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα!  
 
Προς την κατεύθυνση αυτή πρέπει οι βουλευτές, καθώς και τα αυτοδιοικητικά και μη στελέχη της ΝΔ, στις κατά τόπους περιφερειακές ενότητες να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση να άρει την άδικη, χωρίς προηγούμενο και επιβλαβή για το κοινωνικό σύνολο απόφαση αναστολή εργασίας των υγειονομικών!  
 
Ειδικά για την περιφερειακή ενότητα Πιερίας πρέπει να λάβουν δημόσια θέση αν συμφωνούν ή διαφωνούν, άσχετα αν είναι υπέρ ή κατά των εμβολιασμών, με την απόφαση αυτή και να πράξουν ανάλογα οι βουλευτές της ΝΔ κ. Ξενοφώντας Μπαραλιάκος, Σάββας Χιονίδης και Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, οι πολιτευτές του κόμματος κ. Έφη Μπάσδρα, κ. Σπυρίδων Κουλκουδίνας και κ. Θεόδωρος Τόνας, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Μαρία Μαλιάρα (ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης) και Απόστολος Τζόβας, οι δήμαρχοι Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος (πρώην υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ) και Δίου-Ολύμπου κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα’ και πρώην αντιδήμαρχος Κατερίνης επί σειρά ετών κ. Αθανάσιος Λιακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνης κύριοι Αστέριος Μπουσνάκης (πρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΚ και πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΚ), Δημήτριος Μορφακίδης (πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών), Νίκος Μακρίδης, Θωμάς Μπαρμπαγεωργόπουλος, Ιωάννης Συμεωνίδης (πρόεδρος ΔΕΥΑΚ και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών) και Ευάγγελος Κήπου (πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας).  
 
Ακόμη, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος κ. Στέφανος Μπιτόπουλος, το μέλος του συμβουλίου Κοινότητας Κατερίνης κ. Ναούμ Ευαγγελόπουλος, ο πρώην υφυπουργός υγείας επί σειρά ετών της ΝΔ κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, οι πρώην βουλευτές της ΝΔ κ. Αντώνιος Καρπούζας και κ. Νίκος Κάκκαλος, ο πρώην και μακροβιότερος Νομάρχης Πιερίας επί 12 συναπτά έτη, καθώς και πρώην πολιτευτής της ΝΔ κ. Γεώργιος Παπαστεργίου, ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Πιερίας κ. Μπάμπης Μπρουσκέλης, οι πρόεδροι ΔΗΜΤΟ Κατερίνης κ. Έλλη Νανίτσου, Δίου- Ολύμπου κ. Γιώργος Ζκάγιας και Πύδνας –Κολίνδρου κ. Φώτης Χνούδας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πιερίας κ. Γιώργος Δουλδούρας, καθώς και τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της ΔΕΕΠ Πιερίας!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.