23 Νοεμβρίου 2021

Γιατί δεν έβαλε χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Βικτωρίας ο δήμος Αθηναίων;

Γράφει ο Γιάννης Παγώνης
 
Η απάντηση από την γραμματεία του αντιδημάρχου αναφορικά με την απουσία χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλ. Βικτωρίας ήταν η ακόλουθη: “Έχουμε στήσει χριστουγεννιάτικα δέντρα σε άλλες πλατείες (νταααααα, το βλέπουμε).
 
Στην Πλ. Βικτωρίας θα βάλουμε μόνον φωτάκια πάνω στα δέντρα”… Μάλιστα… Φοβερή απάντηση… Το ερώτημα ήταν και παραμένει… Γιατί όχι στην Πλ. Βικτωρίας;;; Μήπως γιατί θα ενοχληθούν κάποιοι;;;  
 
Η απάντησή μας λοιπόν είναι: Ζητάμε να βάλετε ΚΑΙ χριστουγεννιάτικο δέντρο ΚΑΙ φωτάκια πάνω στα δέντρα ΚΑΙ φάτνη… Και οι επόμενες ερωτήσεις είναι: 
 
Ποιος αποφάσισε (με ονοματεπώνυμο) να μην τοποθετηθεί χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλ. Βικτωρίας;;; Με ποια κριτήρια επελέγησαν κάποιες άλλες πλατείες και εξαιρέθηκε για μιαν ακόμη χρονιά η Πλ. Βικτωρίας;;; Όλες τις προηγούμενες χρονιές οι δικαιολογίες ήταν είτε ότι δεν έχει ο Δήμος τόσα δέντρα είτε ότι τους το ζητήσαμε τελευταία στιγμή… 
 
Κι έτσι έμενε πάντα η Πλ. Βικτωρίας δίχως χριστουγεννιάτικο δέντρο… Μία χρονιά χωρίς, καμμία χρονιά χωρίς;;; Γιατί η Πλ. Βικτωρίας είναι ΠΑΝΤΑ εκτός σχεδιασμού;;; 
 
Βάλτε δέντρο, γιατί είτε δεν θα προλαβαίνετε να απαντάτε στα τηλέφωνα και να λέτε μπούρδες είτε θα αναγκαστείτε να τα κατεβάσετε… Την αθλιότητα του “we apologize” τρέξατε να την στήσετε στην πλατεία… 
 
Εκεί η Πλ. Βικτωρίας ήταν φυσικά η πρώτη σας επιλογή… Κώστας Μπακογιάννης Kollatos Sakis Τηλέφωνα ιδιαίτερου γραφείου αντιδημάρχου: 210 5277657 – 210 5277649 – 210 5277092… Τηλέφωνα ιδιαίτερου γραφείου δημάρχου: 210 3310861 
 
ΥΓ. Φυσικά η πρόεδρος του 6ου δημοτικού διαμερίσματος για μιαν ακόμη φορά απούσα… Τι, θα ενοχλήσουμε τον δήθεν δήμαρχο τώρα για τέτοια θέματα;;; Μάλλον θα φτιάχνει το μαλλί για τις γιορτές και δεν προλαβαίνει… 
 Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ.!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.