27 Νοεμβρίου 2021

Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΕΡΑΤΑ

Οι “Πράσινοι” της Γερμανίας αλλάζουν το παιχνίδι…
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr 
 
Είναι πλέον πανθομολογούμενο, ότι στην Πατρίδα μας συντελείται ένα σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας μέσω της αθρόας και ανεξέλεγκτης παράνομης μετανάστευσης! Παράνομης μετανάστευσης, από τη στιγμή που δεν φέρουν όλοι αυτοί νομιμοποιητικά έγγραφα και τα οποία να αποδεικνύουν από που κρατά η σκούφια τους! 
 
Έτσι δυστυχώς τα δυο κόμματα Εξουσίας, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ βάζουν το ανθρωπισμό τους υπεράνω του εθνικού συμφέροντος! Μη καταγγέλλοντας στους διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ) συνεχώς, την απανθρωπιά του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος εργαλειοποιεί προς το συμφέρον του τον ανθρώπινο πόνο δυστυχισμένων ανθρώπων, υποκρύπτοντας σε αυτούς και εξτρεμιστικά στοιχεία, θύλακες εξυπηρέτησης των γεωπολιτικών του συμφερόντων! 
 
Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ενημερωνόμαστε πως και άλλη ευρωπαϊκή χώρα, κράτος μέλος της ΕΕ, αντιμετωπίζει μεταναστευτική επιδρομή στα σύνορά της! 
 
Δηλαδή εισροή μεταναστών που έρχονται από την Λευκορωσία, δημιουργώντας μεταναστευτική κρίση στην Πολωνία! Η οποία αντέδρασε ακαριαία και παράταξε πίσω από τον φράχτη από συρματόπλεγμα τις Ένοπλες Δυνάμεις της και τα Σώματα Ασφαλείας της! 
 
Σε μια συνοριακή λωρίδα, μόλις τριών χιλιομέτρων (αντίθετα από τα δικά μας σύνορα στον Έβρο) και οι οποίοι ένοπλοι στρατιωτικοί και αστυνομικοί να δημιουργούν ένα απροσπέλαστο τείχος! 
 
Η κυβέρνηση δε της Πολωνίας απαγόρευσε την κινηματογράφηση των συνοριακών εγκαταστάσεων, αλλά και την πρόσβαση των δημοσιογράφων! 
 
Μάλιστα μπροστά σε αυτήν την μεταναστευτική κρίση ο Πολωνός Πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι είπε, πως το ΝΑΤΟ θα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένα βήματα για την επίλυση αυτής της μεταναστευτικής κρίσεως! Που θα αφορούν και το ΝΑΤΟ! Από τη στιγμή που καταλογίζουν ευθύνες στην ηγεσία της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας! 
 
Έτσι η Πολωνία συντονίζει μαζί με την Λιθουανία και την Λετονία, παρέμβαση στο ΝΑΤΟ και ενεργοποίηση του άρθρου 4 της Συνθήκης της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας! Το οποίο προβλέπει την φυσική αρωγή του ΝΑΤΟ προς όποιον σύμμαχό του, από τη στιγμή που απειλείται η εδαφική του ακεραιότητα, η ασφάλειά του και η πολιτική του ανεξαρτησία! 
 
Επίσης η Πολωνία θα ζητήσει από την ΕΕ να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας και όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός της, θα ζητηθεί το πλήρες κλείσιμο των συνόρων της! Έχοντας σκοπό να ζητήσει ακόμη και την χρηματοδότηση της κατασκευής ενός τείχους στα σύνορά της! 
 
Εμείς λοιπόν, η Ελλάς, ακόμη θα σφυρίζουμε αδιάφορα και θα μεταφέρουμε περί τους 400 παράνομους μετανάστες στην Κω, από τη στιγμή που το πλοίο στο οποίο βρίσκονταν ήταν υπό τουρκική σημαία και ο Ρ. Τ. Ερντογάν στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης αρνήθηκε να τους πάρει πίσω; 
 
Εμείς ενημερώσαμε το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ προκειμένου να δώσουν λύση; 
 
Αλλά εμείς (οι κυβερνήσεις μας) σφυρίζουμε αδιάφορα, αφού πολιτειακή και πολιτική Εξουσία επιχειρούν να μας πείσουν, πως το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος θα το λύσουν οι παράνομοι μετανάστες! 
 
Η Άνγκελα Μέρκελ νομιμοποιεί το καθεστώς Αλεξάντερ Λουκασένκο… 
 
Ωστόσο ενώ η Πολωνία, η Λιθουανία και η Λετονία, προσπαθούν με συντονισμένες ενέργειες να ευαισθητοποιήσουν το ΝΑΤΟ και την ΕΕ (Γερμανία), ώστε να αναλάβουν πρωτοβουλίες αποσυμφόρησης της κατάστασης, την ίδια ώρα πληροφορούνται πως η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία διάρκειας 50 λεπτών, με τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο!  
 
Μια είδηση που αποκαλύφθηκε από την μεγάλη γερμανική εφημερίδα Bild, σύμφωνα με όσα της αποκάλυψε Πολωνός διπλωμάτης! 
 
Αυτή η αχαρακτήριστη ενέργεια της Άνγκελα Μέρκελ έχει οδηγήσει σε μεγάλη όξυνση τους κόλπους της ΕΕ, στο σημείο που οι τρεις προαναφερόμενες χώρες (Πολωνία, Λετονία, Λιθουανία) απείλησαν προ ημερών με αποχώρηση των ΥΠΕΞ τους από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ! 
 
Της χρεώνουν άλλωστε, πως πάει να νομιμοποιήσει τις αυθαιρεσίες του Αλεξάντερ Λουκασένκο, που καταδικάζει η Δύση.  
 
Τον Πρόεδρο δηλαδή, που εκλέγεται από το 1994 συνεχώς, αλλά που σε όλες τις νικηφόρες εκλογές κατηγορήθηκε από την αντιπολίτευση πως διενήργησε αμφιλεγόμενες προεδρικές εκλογές με βία και νοθεία.  
 
Το 2020 μάλιστα επανεξελέγη για 6η συνεχή θητεία, σε εκλογές που επισκιάστηκαν από συλλήψεις μελών της αντιπολίτευσης, συγκρούσεις διαδηλωτών με τις δυνάμεις ασφαλείας και καταγγελίες για εκ νέου εκτεταμένη νοθεία! 
 
Μάλιστα η Κοντολίζα Ράις υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, τον είχε χαρακτηρίσει ως τον “τελευταίο δικτάτορα της Ευρώπης”! 
 
Γι΄ αυτό οι ηγέτες της Πολωνίας, της Λετονίας και της Λιθουανίας, θεωρούν πως η Γερμανία αναγνωρίζει αυτό το καθεστώς Λουκασένκο, κάτι βέβαια που αρνείται η γερμανική πλευρά!  
 
Επίσης κατηγορούν την Άνγκελα Μέρκελ, πως δεν είχε ενημερώσει ούτε τον ΥΠΕΞ της χώρας της Χάικο Μάας, ο οποίος βρισκόταν στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ μαζί με τους ΥΠΕΞ Πολωνίας, Λετονίας και Λιθουανίας! 
 
Βλέπουμε λοιπόν, πως και άλλες χώρες πλέον έχουν οξύτατο πρόβλημα με την παράνομη μετανάστευση και προσπαθούν παντί τρόπω να σφραγίσουν τα σύνορά τους!  
 
Ένα τεταμένο κλίμα στη συνοριακή γραμμή Πολωνίας – Λευκορωσίας και που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες – είχαμε τον πρώτο νεκρό. Έναν Σύρο ο οποίος έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να διασχίσει ποταμό του οποίου τα νερά ήταν παγωμένα. Βέβαια αρκετά δημοσιεύματα μιλούν πως όλη αυτή η κατάσταση υποκινείται από την πλευρά της Λευκορωσίας, χωρίς να εξετάζουν τις απώλειες ζωών δυστυχισμένων ανθρώπων! 
 
Που δυστυχώς το καθεστώς Λουκασένκο καλύπτει τους διακινητές ανθρωπίνων ψυχών, που υπόσχονται σε όλους αυτούς τους δυστυχείς, μέσω των κοινωνικών δικτύων, πως θα φθάσουν στη Δύση χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες! 
 
Οι “Πράσινοι” της Γερμανίας, αλλάζουν τα δεδομένα της Άνγκελα Μέρκελ… 
 
Όμως η αντίδραση της τηλεφωνικής επικοινωνίας Μέρκελ Λουκασένκο δεν ενόχλησε μόνο τις Πολωνία, Λετονία και Λιθουανία! Ενόχλησε και την ηγεσία του κόμματος των “Πρασίνων” της Γερμανίας! Το οποίο κόμμα των “Πρασίνων” άσκησε δριμεία κριτική κατά της Καγκελαρίου του Βερολίνου!
Και η αντίδραση αυτή των “Πρασίνων” σε άλλες εποχές θα πέρναγε χωρίς παρενέργειες! 
 
Όμως σήμερα οι “Πράσινοι” βρίσκονται στη νέα γερμανική κυβέρνηση!  
 
Από τη στιγμή που ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) Όλαφ Σολτς, νικητής των πρόσφατων γερμανικών εκλογών, θα είναι ο επόμενος Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Γερμανίας και ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία σχηματισμού κυβέρνησης, με τους “Ελεύθερους Δημοκράτες” και τους “Πράσινους”! Και όπως διεθνείς αναλυτές πιστεύουν, η επόμενη ημέρα στη Γερμανία, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Ευρωπαϊκή Ένωση! 
 
Αλλά εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε ιδιαίτερα, στην συμμετοχή της νέας γερμανικής κυβέρνησης του κόμματος των “Πρασίνων”! 
 
Οι οποίοι μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, θα χαρακτήριζα πως είναι οι νικητές αυτών των διαπραγματεύσεων σχηματισμού νέας γερμανικής κυβέρνησης!  
 
Αφού αναλαμβάνουν τέσσερα υπουργεία! Το ΥΠΕΞ, το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Κλιματικής Πολιτικής, το Υπουργείο Αγροτικής Πολιτικής και Περιβάλλοντος και τέλος το Υπουργείο Οικογενειακής Πολιτικής!  
 
Το πρώτο θετικό λοιπόν για την Ελλάδα είναι πως απέρχεται η 16ετής ανθελληνική Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ! Η φιλότουρκη Άνγκελα, απόλυτα καταστροφική για την Ελλάδα! 
 
Αλλά το δεύτερο και πιο σπουδαίο για την Ελλάδα είναι ότι το ΥΠΕΞ θα αναλάβει η κ. Αναλένα Μπέρμποκ! 
 
Αναλένα Μπέρμποκ: Η εκστρατεία μίσους και η πλαστή γυμνή φωτογραφία στο  διαδίκτυο - Times News
Η οποία κατά το παρελθόν έχει πολλάκις διατυπώσει φιλικές θέσεις υπέρ της Ελλάδας! Και πιο συγκεκριμένα: 
 
Oι “Πράσινοι” είχαν ζητήσει από την κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ, να επανεξεταστεί το ζήτημα – πάγιο αίτημα των ελληνικών κυβερνήσεων - των γερμανικών κατοχικών αποζημιώσεων και του αναγκαστικού δανείου! 
 
Είχαν στραφεί κατά της κυβέρνησης της χώρας του για το εξοπλιστικό πρόγραμμα στην Τουρκία! Αφού πίστευαν πως αυτός ο εξοπλισμός, μια ημέρα θα στρεφόταν κατά μιας ευρωπαϊκής χώρας, υποδεικνύοντας εμμέσως πλην σαφώς, την Ελλάδα! Σε αυτήν την τοποθέτησή τους είχαν μαζί τους και τους “Φιλελεύθερους” (πχ να σταματήσει η παράδοση στην Τουρκία των 6 υποβρυχίων)!  
 
Είναι κατά της εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ και είναι κατά της συνέχισης συνεργασίας της Γερμανίας με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν, αφού τον θεωρούν αναξιόπιστο, επιρρίπτοντάς του ευθύνες στην εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού προβλήματος και πως ακόμη, παραβιάζει στην Τουρκία τα ανθρώπινα δικαιώματα, φυλακίζοντας όσους τον αντιπολιτεύονται και στην πορεία να χάνονται τα ίχνη τους!  
 
Οι “Πράσινοι” επίσης, ήταν της θέσεως για τους μετανάστες, να περνούν στην Ευρώπη με μια δικαιότερη κατανομή τους κι όχι το πρόβλημα αυτό να έχει αφήσει η ΕΕ να είναι μόνο πρόβλημα της Ελλάδος! 
 
Τέλος να πούμε πως οι “Πράσινοι” και ιδιαίτερα η Αναλένα Μπέρμποκ έχουν ασκήσει δριμύτατη κριτική κατά του ΝΑΤΟ και του εκλεκτού της Μέρκελ Γιενς Στόλτενμπεργκ, Γ.Γ. της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και πρώην Πρωθυπουργού της Νορβηγίας!  
 
Έτσι είναι στο διπλωματικό χέρι της Ελλάδος και κυρίως του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια, η άμεση υποστήριξη της νέας γερμανικής κυβέρνησης και ιδιαίτερα η σύσφιξη σχέσεων με την Αναλένα Μπέρμποκ! 
 
Μητσοτάκης Αφγανές: Aπεγκλωβίστηκαν από τη χώρα τους και το καθεστώς των  Ταλιμπάν | Flash.gr
Δεν τις δέχονται ΗΠΑ και Γερμανία, τις δέχεται η Ελλάς γιατί είναι φιλόξενη χώρα… 
 
Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην ευρύτερη γειτονιά της Ευρώπης, εμείς εξακολουθούμε τον χαβά μας! Αφού όπως διαβάζουμε στο Politico της ευρωπαϊκής εκδόσεως, η Ελλάδα υποδέχτηκε πάνω από 700 Αφγανές, πρώην βουλευτίνες και μέλη του δικαστικού σώματος του Αφγανιστάν, δικηγόρους και δημοσιογράφους, δηλαδή την ελίτ του Αφγανιστάν, που δεν ήταν δυνατόν να παραμείνουν εκεί μετά την επικράτηση των Τζιχαντιστών – Ταλιμπάν και οι οποίοι θεωρούν τις γυναίκες, όχι ως ανθρώπινα όντα ισοδύναμα των ανδρών, αλλά ως πράγματα εξαρτήματα των ανδρών! 
 
Ωστόσο όλες αυτές οι Αφγανές μετά των οικογενειών τους, είχαν ως επιθυμία να εγκατασταθούν μόνιμα στις ΗΠΑ! Αίτημα που δεν έγινε δεκτό από την αμερικανική κυβέρνηση, αλλά όπως μαθαίνω ούτε από την γερμανική!  
 
Έτσι όπως αναφέρεται στο Politico, ο Αμερικανός διακινητής Αμέντ Χαν απευθύνθηκε στην κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, σύζυγο του Πρωθυπουργού μας, προκειμένου να “φιλοξενήσει” η Ελλάδα τις εν λόγω Αφγανές! Όπερ και εγένετο άμεσα!  
 
Φαντάζομαι πως η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη πήρε την έγκριση του Πρωθυπουργού συζύγου της! 
 
Ωστόσο θα παραμείνει αναπάντητο, πως έγινε αυτή η συνδιάλεξη και πως όλα τακτοποιήθηκαν τόσο σύντομα; 
 
Από την άλλη θα μας πει η κυβέρνηση πόσοι μετανάστες “φιλοξενούνται” στην Ελλάδα και πόσους ακόμη αντέχει η χειμαζόμενη ελληνική οικονομία και πόσους ακόμη μπορεί να αντέξει η ελληνική κοινωνία; 
 
Γιατί καλός ο ανθρωπισμός, αλλά προέχει να μπορεί να ζήσει ο ελληνικός λαός που φορολογεί αδρά η εκάστοτε κυβέρνηση!  
 
Ωστόσο δεν αντέχω κλείνοντας, να παραθέσω τα όσα είπε για το θέμα ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης – κατά την άποψή μου είναι ο χειρότερος Υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη – υπερασπιζόμενος τη σύζυγο του Πρωθυπουργού: 
«Η χώρα μας είναι πρόθυμη να παράσχει άσυλο σε όλες τους, αν δεν υλοποιηθούν οι προσπάθειές τους να βρουν εναλλακτικές λύσεις»! 
 
Πιστεύω καταλάβατε τις ευαισθησίες του κ. Μηταράκη! 
Τι άλλο θα μπορούσα εγώ να πω; Πείτε εσείς, πως δεν πάει άλλο!!Share

1 σχόλιο:

δον κιx ο τις είπε...

Όλο και πιό μπλεγμένο κουβάρι η πολιτική

ενώ γίνεται σιγά σιγά, ξεκάθαρο
το πόσο τελικά μπορουμε να στηρίζουμε
σ'αυτό το -καλοστημένο πράγματι- παραμύθι
τίς ελπίδες μας γιά μιά ζωή

α ν θ ρ ώ π ι ν η

κάτι που μόνον ...ξέρετε πού...
μπορούμε ν'αναζητήσουμε...!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.