7 Αυγούστου 2021

… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Πολλοί Αγωνιστές είναι απογοητευμένοι από την αδιαφορία των βολεμένων, που δεν συμμετείχαν στους Αγώνες. Πολλοί αποφάσισαν να αποσυρθούν, πιστεύοντας πως η αναμενόμενη Ανατροπή, δεν πρόκειται να συμβεί από τις δικές τους προσπάθειες. Πολλοί άλλοι παρόλα αυτά συνεχίζουν να είναι στις επάλξεις, πιστεύοντας πως στο τέλος θα νικήσουν. 
 
    Με το πληκτρολόγιο και με τις διαδηλώσεις στις πλατείες οι εκλεγμένοι τσαρλατάνοι καθόλου δεν συγκινήθηκαν από τις βρισιές του λαού, που τους πετούσαν κατάμουτρα. Έκαναν πως δεν τις άκουσαν ή απαξιούσαν τους διαδηλωτές, από τους οποίους πληρώνονται για να κατέχουν τις πολυτελείς καρέκλες τους. Η Εξουσία, η Προβολή, το Χρήμα, η καλοπέραση κυριαρχούν μόνιμα στο ακατοίκητο κεφάλι τους. Οι λέξεις Πατρίδα, Έθνος, Οικογένεια ανύπαρκτες στο λεξιλόγιό τους.  
 
    Η Νομοθεσία όμως σε συνθήκες γενικευμένης Εξέγερσης δοκιμάζεται και επιβεβαιώνεται ή ακυρώνεται μόνο από την πράξη. Για να πετύχει μια Παλλαϊκή εξέγερση, πρέπει να έχει συμμάχους τον Στρατό και την Αστυνομία, που προέρχονται από τα σπλάχνα του λαού. Αλλά ακόμα κι αν υποθέσουμε πως θα συμπαρασταθούν στην Εξέγερση, θα επαρκέσουν για την κατάληψη των Δημόσιων κτιρίων και για προστασία του λαού;  
 
    Όσο για τα… ΜΑΤ, τώρα γνωρίζουμε πως δεν αποτελούνται από Έλληνες Αστυνομικούς, μα από Στρατό Κατοχής, δηλαδή μισθοφόρους άλλων Κρατών, που μας επιβλήθηκαν από τα νεοταξικά φιλαράκια κάθε ανθέλληνα Κυβερνήτη. Όταν όμως ηττηθεί η Κυβέρνηση από την Εξέγερση του λαού, η ίδια θα απαιτήσει από τα αφεντικά της την απομάκρυνση των ΜΑΤ. Όπως και οι ίδιοι οι Κυβερνήτες θα εγκαταλείψουν την Εξουσία.  
 
    «Μα είναι δυνατή μια τέτοια Παλλαϊκή Εξέγερση;» η απορία κάποιων άκαπνων Ελληναράδων. Η απάντηση είναι απλή: ήδη πολλοί πολίτες συμμετείχαν σε κάποια μαζική Κινητοποίηση. Μαζεύτηκαν σε πλατείες, διαμαρτυρήθηκαν, οργίστηκαν με τον σχεδιαζόμενο αφανισμό της Οικονομίας, τον διαμελισμό της Χώρας και τον αναγκαστικό εμβολιασμό. Τι άλλο πρέπει να πάθουν για να εξεγερθούν; Περιμένουν να χτυπήσει και την δική τους πόρτα ο τρόμος της εξαφάνισης; ΤΟΚ! ΤΟΚ! ΑΝΟΙΞΤΕ!Share

1 σχόλιο:

δον κιx ο τις είπε...

...μήπως...

λέω..

μήπως...απλά...

δεν είμαστε έτοιμοι...;

Μηπως δηλαδή... απλά
ε π ι θ υ μ ο ύ μ ε
την επιστροφή σε μιά...

η μ ι χ υ δ α ί α...(και βάλε...)

τρυφηλή "καλοπέραση"

και ο Θεός θέλει να γλυτώσει
τον λαό του...

από κάποιους...νέους...
γιανηδες με ένα νι
κι αλ6ηδες με ένα έξι...;

...αφού οι άρχοντες δίνονται
κατά την καρδίαν ημών...;

-----------------------------
επ'εσχάτων
και...διά της ψήφου(;) μας...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.