8 Αυγούστου 2021

Δεν είναι ανικανότητα. Είναι δολοφονία!

Γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς
 
Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς την εγκληματικότητα της κυβέρνησης των Αθηνών. Οι εικόνες συνήθως μιλάνε από μόνες τους και περιγράφουν καλύτερα την κατάσταση και την πραγματικότητα, ως αδιάψευστοι μάρτυρες της τραγωδίας. 
 
Στις δύο παρακάτω φωτογραφίες, θα δούμε έναν απλό τρόπο για να μπαίνει μία φωτιά σε ένα δάσος. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ένα… drone, κατάλληλα διασκευασμένο ή κατασκευασμένο…
 
Απλά πράγματα… Χωρίς ίχνη, χωρίς κάτι να μαρτυρά τον εμπρηστή…  
 
Στις επόμενες φωτογραφίες, υπάρχουν ευρήματα από τις περιοχές της Βαρυμπόμπης και της Ευβοίας: 
 
 
Και φυσικά, θα μας πουν ότι φταίει η ανύπαρκτη «κλιματική αλλαγή»! Και για να προστατευτεί το περιβάλλον, θα πρέπει να πάμε σε… lockdown για να μην το μολύνουμε με την ύπαρξή μας…  
 
Μία εικόνα από ψηλά, από drone, μπορεί ν’ αποτυπώσει ένα μέρος του δράματος, τόσο γλαφυρά, όσο καμία λέξη… 
 
Κι αυτό είναι ένα κομμάτι της καταστροφής που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στη Βόρειο Εύβοια…  
 
Πάμε τώρα στην απόδειξη, που τα λέει όλα…  
 
Από το RAE GeoPortal, πήραμε την παρακάτω εικόνα. Με τρίγωνα είναι οι περιοχές όπου υπάρχουν ήδη ανεμογεννήτριες. Με πορτοκάλι/κόκκινο και κίτρινο, είναι οι περιοχές που πρόκειται να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες: 
 
Κι από το Earth zoom, πήραμε την εικόνα με τις φωτιές στη Βόρειο Εύβοια… 
 
Και τώρα, κάνετε μόνοι σας τις συγκρίσεις…  
 
Κλιματική αλλαγή είπαμε; 
 Share

2 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗΣ ΣΤΟΚΟΣ ΔΩΣΜΕΝΟΣ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΑΥΤΙΑ Κ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ...Κ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΑ ......ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ...Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ .
ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, πολύ λίγοι γνωρίζουν οτι οι απέ, είναι μια πολυ καλοστημένη κομπίνα στην οποία
οι συστημικοί κομπογιαννίτες θησαυρίζουν στην κυριολεξία στην πλάτη του κόσμου.
Και είναι κομπίνα, διότι με νόμο έχουν υποχρεώσει την δεή να αγοράζει το όποιο ρεύμα παράγουν, σε τιμή μεγαλύτερη του κοστους, προκαλώντας παράλληλα και πολλά προβλήματα στο δίκτυο. Πολύ λίγοι γνωρίζουν οτι, οι ανεμογεννήτριες εκτώς του ότι αλλάζουν το τοπικό μικροκλίμα, λειτουργούν και με συγκεκριμένες στροφές. Ούτε περισσότερες, ούτε και λιγότερες (είναι όπως τα καράβια που έχουν μια συγκεκριμένη ταχύτητα διότι απο εκεί και πάνω έχουν πολύ μεγαλύτερες φθορές, και το κόστος γίνεται ασύμφορο).
Αν έχει λίγο αέρα, δεν αποδίδουν. Αν φυσάει πολύ, ενεργοποιούνται τα φρένα για να μην γυρίζει η έλικα πολύ γρήγορα.
Τα δε φωτοβολταικά, το βράδυ χωρίς ήλιο δεν παράγουν. Οταν έχει πολύ μεγάλη θερμοκρασία, όπως συμβαίνει αυτό το καλοκαίρι, τα φωτοβολταικά παράγουν πολύ λιγότερο ρεύμα διότι οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσουν μειώνουν πολύ την όποια παραγωγή, και η διάρκεια ζωής τους μειώνεται ακόμα περισσότερο.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είδικές ψήκτρες, αλλά μειώνουν ακόμα περισσότερο την παραγωγή.
Το ότι οι νέες ηλεκτρικές συσκευές γίνονται ολοένα και λιγότερο ενεργοβόρες αλλά το ρεύμα πολύ πιο ακριβό, αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση.

Νικόλαος.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.