1 Αυγούστου 2021

Προς Θεού, αδέρφια Έλληνες, όχι πάλι ένας άκαρπος αγώνας... (Β μέρος)

συνέχεια από το Β μέρος
 
Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Έβδομον. Δεν έχει ηγεσία. Το θέμα αυτό είναι πολύ μεγάλο και θα επανέλθω σε αυτό, αλλά εδώ θα αναφέρω μερικές προκαταρκτικές σκέψεις.

Ακούω πολίτες στις συγκεντρώσεις να λένε ότι δε θέλουμε ηγέτες, δε θέλουμε κόμματα, κανένα κόμμα. Και πολύ καλά σκέπτονται. Όποιος έχει καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.

Βιώνουμε όλοι, μέσα από πoλύ επώδυνες εμπειρίες, πού μας κατάντησαν οι πολιτικοί “ηγέτες” και τα κόμματα, μετά τη δολοφονία του αγαπημένου όλων των Ελλήνων, του Ιωάννη Καποδίστρια. Αν τον είχαν αφήσει να ζήσει, η Ελλάδα θα είχε μια εντελώς άλλη ιστορική πορεία. Θα ήταν σήμερα ένα παγκόσμιο αστέρι Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Ελληνικού Πολιτισμού.

Αλλά ήρθε η ώρα να ξαναπιάσουμε το νήμα εκεί που το άφησε εκείνος. Και μάλιστα σε ένα “σημαδιακό” έτος, το 200ό από την Ελληνική επανάσταση. Το οφείλουμε σε όσους διαχρονικά έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία, δηλαδή την ίδια την πνευματική υπόσταση της Ελλάδος. Το οφείλουμε στον “Άγιο μας της πολιτικής”. Το οφείλουμε στον ίδιο τον Κύριο της Ελευθερίας, για την αγάπη με την οποία μας περιβάλλει και ζούμε ακόμα, ανάμεσα σε τόσα θηρία που χρόνια και χρόνια επιδιώκουν την εξόντωση μας. Και όχι μόνον ζούμε αλλά και θα τα νικήσουμε όλα, μέχρις ενός.

Ο Κύριος της Ελευθερίας και της Αλήθειας θα στέψει με νίκη τον αγώνα μας, αν δοθεί εν τω Αγίω αυτού Ονόματι. Αλλά και αν ακόμα τον δώσουμε “εν ονόματι της Ελευθερίας” αυτό Του αρκεί. Διότι ο Χριστός ΕΙΝΑΙ η ίδια η Ελευθερία, η Θεία αυτή ποιότητα/ιδιότητα, που τη χάρισε και σε μας, εφ' όσον μας δημιούργησε “κατ' Εικόνα Του”. Και Εκείνος τη σέβεται και ποτέ μα ποτέ δεν την αφαιρεί από μας. Διαχρονικά και στους αιώνες θα μας λέει “όστις θέλει...”, όποιος θέλει... Η επιβολή είναι ταυτόσημη του σκότους!

Απορρίπτουν πάμπολλοι πολίτες την ιδέα της ηγεσίας στο κίνημα, γιατί έχουν στο μυαλό τους την ηγεσία με όρους Νέας Τάξης και όχι με όρους Χριστού, που είπε: “αυτός που θέλει να είναι πρώτος, οφείλει να είναι πάντων δούλος -με άλλα λόγια “να υπηρετεί το κοινό καλό”! Την έχουν στο μυαλό τους με όρους Μητσοτάκειας (και λοιπών) βαρβαρότητας και όχι με όρους Ελληνικού Πολιτισμού, όπως τον οραματίστηκε ο Καποδίστριας. Ατόφια Ελληνικό!

Είναι γνωστό ότι δεν ήθελε να ιδρύσει άμεσα Πανεπιστήμιο, γιατί θα δίδασκαν οι στην Εσπερία “διαφωτισθέντες” -δεν υπήρχαν άλλοι με ανώτατη εκπαίδευση! Και θα νόθευαν το ελληνικότατο τότε φρόνημα του λαού, με ευρωπαϊκά “ιδεολογήματα”/μπουρδολογήματα, αντί των γνήσιων ελληνικών Αρετών και Ιδανικών, που είναι βιώματα και όχι νοητικά κατασκευάσματα. Μετά μας έφεραν τον Όθωνα που διέλυσε, όσο μπόρεσε, τις ελληνικές πολιτισμικές ποιότητες. Και μετά συνέχισαν άλλοι!

Προς θεού, λοιπόν, όταν αναφέρομαι σε ηγεσία, δεν εννοώ να τοποθετήσουμε ηγέτες στο κίνημα μας τους “εκτελεστές” της ψυχής και του σώματος των Ελλήνων, αλλά εκείνους που μπορούν και θέλουν να πασχίσουν να σώσουν και τα δύο, προτάσσοντας το “εμείς¨ του κινήματος έναντι κάθε προσωπικού εγώ προς ο,τιδήποτε. Θα πρέπει να κινήσουμε Γη και Ουρανό ώστε να βρούμε νέους Καποδίστριες, γιατί ένας δεν αρκεί. Θα τον δολοφονήσουν και πάλι.

Πρέπει να βρούμε τουλάχιστον τρεις ΕΛΛΗΝΕΣ με τη φιλοπατρία και την ανιδιοτέλεια του Καποδίστρια και τρεις αναπληρωματικούς, ισοδύναμους προς τους πρώτους, που ποτέ δε θα συνεδριάζουν μαζί. Αυτή η ηγεσία θα είναι κατ' ουσίαν μία εφαρμογή του αρχαίου θεσμού της αισυμνητείας.

Το νεογέννητο, αυθόρμητο κίνημα του ελληνικού λαού, δεν έχει ακόμα αναγνωρίσει τι δύναμη έχει, αν εκφραστεί πολιτικά ως ενιαία πολιτική οντότητα. Πάνω από το 60% των Ελλήνων δεν έχει και δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί. Και υφίσταται αυτά που υφίσταται, τα γνωρίζουμε όλοι. Σε όποιον κλάδο δραστηριότητας αν ανήκουν, θα έρθει η σειρά τους να υποστούν τα ίδια.

Αυτό το 60% περιέχει, για να μην πω είναι, το καλύτερο κομμάτι των Ελλήνων. Αυτό που σκέπτεται, μελετά, κρίνει, συγκρίνει, σχηματίζει ολοκληρωμένη άποψη και με σταθερότητα αποφασίζει. Και ουδόλως άγεται και φέρεται από το κάθε τυχάρπαστο σούργελο που εμφανίζεται στο γυαλί της Τ.V. των μεγαλοκαρχαριών της διαπλοκής και του “πέθανε Έλληνα, να ζήσουμε εμείς”.

Οι υπόλοιποι του 60% είναι σχεδόν υποχρεωμένοι εκ των καταστάσεων να ακολουθήσουν το πιο συνειδητοποιημένο κομμάτι του κινήματος. Αν δε πολλοί από τους εμβολιασμένους αρχίσουν να κατανοούν (και πρέπει όλοι να ωθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση) το άσχημο παιχνίδι που έπαιξαν εναντίον τους άπαντες οι Νεοταξίτες της Ελλάδος, κλονίζοντας πιθανότατα μόνιμα την υγεία τους με μηδενικό γι' αυτούς όφελος ως προς την Covid-19, σίγουρα θα προσχωρήσουν και αυτοί στο κίνημα.

Με δεδομένο ότι περίπου το 62% των Ελλήνων είπαν “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα του 2015, τότε πόσοι νομίζετε ότι θα πουν “ΟΧΙ” στον πνευματικό και σωματικό τους θάνατο, μπροστά στην βουλευτική κάλπη; Τους υποθέτω στο περίπου 70% του ελληνικού λαού.

Αρκεί να κατανοηθεί ο μέγας κίνδυνος που διατρέχουμε όλοι και να περαμεριστούν συμπεριφορές του τύπου: “εγώ ανήκω στο τάδε... -ανθελληνικό συνονθύλευμα”(!) “ένας εξάδελφος μου βάζει υποψηφιότητα...”, “μια κολλητή μου με παρακάλεσε...”, “περιμένω να διορίσει ο τάδε το παιδί μου...”. Όσοι αυτά δεν τα ξεχάσετε, σας καθιστούμε υπεύθυνους, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, για το θάνατο όλων των Ελλήνων αργά ή γρήγορα.

Η τεράστια δυναμική που μπορεί να πάρει αυτό το κίνημα, αν ενωθούν όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι με ενιαία αντίσταση, είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι μπορεί να σώσει την Ελλάδα όχι μόνον από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά και από τη διαρκή χούντα, την όλο και βαρύτερη, της Νέας Τάξης. Και μια νέα μέρα να ξημερώσει για την Ελλάδα.

Απαιτείται όμως μία στρατηγική σοβαρή , η οποία θα ακολουθηθεί με συνέπεια. Απαιτείται να επιλεγεί μία ηγεσία η οποία και τον αγώνα θα συντονίσει και θα εκπροσωπήσει πολιτικά το κίνημα όταν “έρθει η ώρα”. Και εκείνη “την ιερή ώρα” το κίνημα πρέπει να εκφραστεί σύσσωμο και “en bloc”, κοινώς μονοκούκι!

Και είμαι βέβαιη πως όταν καταλάβει το εγχώριο απολυταρχικό καθεστώς ότι το κίνημα απέκτησε αξιόλογη ηγεσία και ότι θα εκφραστεί πολιτικά “en bloc”, την άλλη μέρα θα έχει πάρει πίσω τα πάντα και θα αρχίσει τις “γλύκες” και τις υποσχέσεις.

Και τότε βέβαια η σωστή στρατηγική και ο γνήσιος πατριωτισμός μας , θα μας διαφυλάξουν από την παγίδα αυτή. Το κίνημα πρέπει να μείνει ενωμένο και αποφασισμένο μέχρι την τελική νίκη. Αν όχι, τότε θα βρεθούμε ενώπιον μιας πολύ χειρότερης κατάστασης. Πάντα υπάρχει το χειρότερο, όσο και αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε.

Κλείνοντας το θέμα της ηγεσίας, έχω να προσθέσω ότι αν περί τα μέσα Αυγούστου (περίπου εκεί το υπολογίζω, εκτός αν εν τω μεταξύ συμβεί ένα μεγάλο, παγκόσμιας σημασίας “αναμενόμενο απρόοπτο”!) απαγορεύσουν τις συναθροίσεις, ανοικτές και κλειστές, το κίνημα δεν πρέπει να διαλυθεί ούτε να ατονήσει. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη, γιατί πιθανότατα πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα διαδικτυακά. Και κυρίως η ηγετική ομάδα πρέπει να εργάζεται διαρκώς για τον μέγιστο στόχο του κινήματος , μέχρι την τελική νίκη. Όσο για το “αναμενόμενο απροόπτο!” καλό είναι να συμβεί και να επιρρεάσει θετικά και την Πατρίδα μας. Αλλά ακόμα καλύτερο να βασιζόμαστε πάντα στον δικό μας αγώνα προς απελευθέρωση της.

Σκεφθείτε ακόμα τι έχει να γίνει, αν δουν τα σκούρα με τις μηνύσεις και τις αγωγές και απαγορεύσουν την είσοδο στα δικαστήρια των ανεμβολίαστων. Ποιον μαχητή δικηγόρο θα προτρέπαμε να εμβολιστεί; Κανέναν! Συνεπώς τα πάντα θα παγώσουν και το μόνο που θα απομένει θα είναι η εργώδης προσπάθεια όλων μας, ηγεσίας και μελών, να δώσουμε πολιτική υπόσταση στο κίνημα αυτό των συνειδητοποιημένων Ελλήνων.

Αποτελούμε μια τεράστια πολιτική δύναμη όσοι κατανοήσαμε σε βάθος τον ναζιστο-φασιστικό κομμουνισμό. Την πηγή, τις μεθόδους και τους στόχους του. Ο,τι πιο μαύρο έχει επινοήσει ο σατανο-ανθρώπινος νους. Αλλά προς το παρόν, η δύναμη μας είναι σαν την κοιμωμένη του Χαλεπά. Και για να ξυπνήσει, πρέπει να την ασκήσουμε.

Και πάση θυσία δεν πρέπει να αφήσουμε το σύστημα να την κομματιάσει, γιατί άρχισε ήδη μια τέτοια προσπάθεια, αφαιρώντας την απειλή “εμβόλιο ή απόλυση” από τους εκπαιδευτικούς. Ώστε, ει δυνατόν να μας διασπάσει και να μας αποκοιμίσει μέχρι να φτάσει απότομα στον πολυπληθέστερο και σημαντικότερο “target” (στόχο βολής) της Νέας Τάξης, που είναι τα παιδιά την Ελλήνων! Η συνέχεια της Ελλάδος στον γήινο χωρόχρονο!

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, (που η ευνοϊκή συνθήκη της συγκεντρωμένης πολιτικής λαϊκής δύναμης είναι παρούσα και ενάντια στο σύστημα) να κόψουμε το κεφάλι της φοβερής Μέδουσας, που εκφοβίζει τους πάντες να επιλέξουν το θάνατο τους, είτε με το εμβόλιο, είτε χωρίς αυτό από πείνα, κοινωνικό αποκλεισμό, κατάθλιψη ή αυτοκτονία!

Κι όταν στο 70% του πληθυσμού, όπως ελπίζει η ΝΤ, έχει εγχυθεί το εμβόλιο, θα μας επιβάλλει το τσιπάκι στην παλάμη ή στο μέτωπο. Η αντιμετώπιση του θηρίου εδώ και τώρα με πολιτικούς όρους και όχι απλώς με όρους διαμαρτυρίας ή νομικούς, είναι ο σωτήριος μονόδρομος προς την οριστική απελευθέρωση μας από αυτό.

Κι αν κοπεί σύρριζα το κεφάλι αυτού του νεοταξικού τέρατος που κυβερνά βάναυσα την Ελλάδα, θα απομένει πλέον να εργαστούμε βαθιά και σκληρά για να αναστήσουμε, να “στήσουμε όρθια” και πάλι, την αγαπημένη μας Πατρίδα.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, 26 και 27 Ιουλίου 2021

Υ.Γ.-1 Υ.Γ. Αν συμφωνείτε με όσα εκτέθηκαν στο κείμενο αυτό και κυρίως όσοι μετέχετε στο κίνημα των αφυπνισμένων Ελλήνων διαδώστε, αναρτήστε , μιλήστε σε άλλους (για) το κείμενο αυτό.

Υ.Γ.-2 Είχα ολοκληρώσει το γράψιμο, όταν είδα την εισαγωγή της μήνυσης του κ. Νίκου Αντωνιάδη. Τεράστιος και σεβαστός ο αγώνας του και τον τιμούμε ιδιαίτερα γι' αυτόν τον αγώνα. Επειδή, όμως, δε γνωρίζουμε αν και πότε θα ενεργήσει η ελληνική δικαιοσύνη και με ποιο βαθμό συνειδησιακής ακεραιότητας, ο λαός δεν πρέπει να εγκαταλείψει το δικό του αγώνα.

Ακόμα και με την πιο ευοίωνη πρόβλεψη ότι όσους μηνύει ο κ. Αντωνιάδης θα μπουν όλοι φυλακή και υποθέτοντας ότι αυτό θα συμβεί τάχιστα (αν είναι δυνατόν!) πρέπει, όπως κάναμε και με το δικό μας λαϊκό κίνημα, να σκεφτούμε το “μετά”. Τι θα γίνει μετά;

Μετά, όμορφα και ωραία, το σύστημα της Νέας Τάξης θα προκηρύξει εκλογές, προβάλλοντας άλλα άτομα “αθώα του αίματος” των καταγγελομένων δολοφονιών, “άσπιλα και αμόλυντα”. Και τούτος ο ως τώρα πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος λαός, θα πάει να ψηφίσει τους νέους σωτήρες του, δηλαδή τους νέους δολοφόνους του.

Γι αυτό επιμένω: μόνον ένα απολύτως πολιτικοποιημένο κίνημα, το κίνημα των “αφυπνισμένων” Ελλήνων, μπορεί να γίνει το αίτιο της αυτοσωτηρίας μας! Τίποτ' άλλο. Αν έχουμε φθάσει οι αφυπνισμένοι σε μια κρίσιμη μάζα, θα πετύχουμε τη σωτηρία ημών και όλου του Έθνους. Αν όχι, ο Θεός ας βάλει το Χέρι Του!

Βλέπετε είμαστε και ενώπιον μιας τραγικής κατάστασης ότι η κυβέρνηση μπορεί να αποφασίσει τον εμβολιασμό των παιδιών και μάλιστα με όρο το να γίνουν δεκτά στο σχολείο, αλλιώς όχι. Οπότε η συλλογική δράση και ο συλλογικός πολιτικός Λόγος είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Μόνον τότε η “κυβέρνηση του Μητσοτάκη” θα καταρρεύσει όταν συναντήσει απέναντι της ένα αδιαπέραστο, συμπαγές ΠΟΛΙΤΙΚΑ τείχος του 60 % του ελληνικού λαού που βροντοφωνάζει “ΟΧΙ” στα με πιθανότητα θανάτου εμβόλια στα παιδιά και σε κανέναν που δεν τα θέλει.

Αλλά και βροντοφωναζει ΌΧΙ” σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της ΝΤ, που το εκπροσωπούν και οι 300 της Βουλής και σχεδόν “μανιακά” ο ένας και η μία του γνωστού ζεύγους. Και λέει “ΝΑΙ” -και αυτό κάνει όλη τη διαφορά!- στη δική του εκπροσώπηση στις κάλπες με ένα φορέα καθαρά λαϊκής βάσης αντι-νεοταξικό, αντι-ναζιστικό, αντι-φασιστικό, αντι- κομμουνιστικό... βάλτε όλα τα αντί μαζί και θα έχετε την τέλεια πολιτική εκπροσώπηση του λαϊκού αυτού κινήματος .

Το πρόβλημα είναι ότι οι Έλληνες δεν ομονοούν εύκολα και αυτήν την τάση τη ξέρει και την ενισχύει το σύστημα. Ίσως όμως δώσει ο Θεός, (αλλά και με συνεχή και μεγάλη προσπάθεια των αφυπνισμένων), προ των κοινών μέγιστων κινδύνων, που έχουν φθάσει στο όριο “Ζωής ή Θανάτου” μας, να κατανοήσουμε ότι δεν μπορούμε να διασωθούμε παρά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και με τη σωστή, ελληνική έως μυελού οστών, πολιτική μας εκπροσώπηση ώστε να γίνουμε η κυρίαρχη πολιτική, αντινεοταξική Δύναμη που θα αποφασίζει με γνώμονα το “κοινό καλό” και το Εθνικό συμφέρον, που σχεδόν ταυτίζονται.
Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δεν πεθαίνει ... και δεν πρέπει να πεθάνει. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ... ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ...
Η Λευτεριά του Σολωμού κι η Αρετή του Κάλβου
ξανάρθανε στην πατρικιά τους γη του Εικοσιένα,
όπου «διπλή παράδεισο» κι όπου «γλυκύς ο ύπνος».
Κι η μια στης άλλης πέσανε την αγκαλιά και κλαίνε.

—Όχου! μανάδων κλάηματα και βρόντημ’ αλυσίδων
και των ηρώων τα κόκαλα στη λάσπη πατημένα! …
«Μητέρα η μεγαλόψυχη» των ξένων βιλαέτι!
Μάιδε πατρίδα κι ανθρωπιά και μνήμη· δε φελάνε!
Βγαίνουν από το τίποτα, στο τίποτα τελειώνουν.

Περαστικοί, χωρίς καμιά στο χώμα ετούτο ρίζα,
ζούνε το σήμερα. Το χτες και τ’ αύριο δεν υπάρχουν! …
"Απ’ το παλιό μας πέρασμα σε γη και σε πελάγη
τ’ αχνάρι δεν απόμεινε μηδέ και τ’ όνομά μας.
Εδώ ’ναι ο τάφος μας κι εδώ της Ιστορίας ο τάφος!
Κι εδώ ’ναι η στάχτη ενός λαού, πού ηταν αιώνια φλόγα!"
—Λαός δεν είν’ αυτό που βλέπετε, είναι πολιτεία.
Θα τονε βρείτε δουλευτή κι αγωνιστή σε κάμπο,
σε θάλασσα, σε φάμπρικα, σε κάτεργα, σε τάφους.
Αυτός πατρίδα κι ανθρωπιά, το σήμερα και τ’ αύριο

και το μεγάλο χτες. Και στ’ άγιο βήμα της ψυχής του,
σεις, Αρετή και Λευτεριά, στημένες στον αιώνα.
Κι είναι μαζί του όλ’ οι λαοί του κόσμου αναστημένοι
κι «όθε χαράζει, ώσπου βυθά», του ηλιού το δρόμο παίρνουν
για σε, Αρετή και Λευτεριά, με το σπαθί στο χέρι.
K. Βάρναλης

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.