8 Αυγούστου 2021

Πανδημία και εμπαιγμός

Είναι πρόδηλο ότι προϊόντος του χρόνου, ένεκεν των τελευταίων εξελίξεων περί απόπειρας καθολικής επιβολής του εμβολιασμού, υπό το ψευδεπίγραφο πρόσχημα ότι αίφνης το κράτος πατερναλιστικά και αυτοκλήτως στέργει και αγωνιά διά την εξέλιξη της υγείας μου, μόνον θυμηδία δύναται να προκαλέσει. 
 
Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*
 
Ο σκοταδισμός περί της ταυτότητας του επίμαχου ιού, η καθ’ όλα αντιεπιστημονική ορολογία περί πανδημίας, η οποία ουδόλως δικαιολογείται βάσιμα εκ των στοιχείων, ο υγειονομικός μονισμός, διά του εξοβελισμού οιουδήποτε διαφωνούντα από τα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξαπατήσεως, τα οποία συλλήβδην έχουν καταστεί θεραπαινίδες της κυβερνητικής πολιτικής, καταλύοντας επονείδιστα και απερίφραστα παν ψήγμα νομιμότητας και κράτους δικαίου, συνιστούν εν πρώτοις αρκούντος ικανοποιητικά στοιχεία περί της υπάρξεως εύλογης αμφιβολίας περί της εγκυρότητας περί του δημοφιλούς ιού. Ο απροκάλυπτος αυτός εμπαιγμός περί της καταβαράθρωσης οιασδήποτε ελεύθερης άσκησης δικαιώματος επί της υγείας μας και η ποινικοποίηση της διαφορετικής απόψεως συνιστούν πρωτόγνωρες πρακτικές για εκλεγμένη κυβέρνηση, οι οποίες προσιδιάζουν απαράλλακτα με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του Μεσοπολέμου. 
 
Την άλογη και ανεδαφική φρενίτιδα περί των εμβολίων συνιστά μία νεοπαγής μορφή πολιτικής ορθότητας, η οποία καθαγιάζεται από τα εξωνημένα μέσα μαζικής ενημερώσεως, τα οποία παντελώς αναξιόπιστα και αναιτιωδώς επιχειρηματολογούν παντελώς αντιεπιστημονικά οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι του συστήματος, τα οποία (λεγόμενά τους) στερούνται οιασδήποτε σοβαρότητας, όπως ωσαύτως εύλογη απορία προξενεί η εγκυρότητα της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, η οποία έχει εξασφαλίσει εαυτόν ανεπαίσχυντα το ακαταδίωκτο περί των αποφάσεων που άπτονται της υγείας μας.  
 
Ως εκ τούτου η κυβέρνηση στερείται επιχειρημάτων και επιδιώκει διά της τηλοψίας να επιβάλει την αδήριτη αναγκαιότητα των πειραματικών εμβολίων. Έτι περαιτέρω, εν προκειμένω, η έλλειψη κράτους δικαίου και η διττή υποκρισία εκδήλωσης ενδιαφέροντος δήθεν περί της δημόσιας υγείας τη στιγμή την οποία οι μη εμβολιασμένοι τιμωρούνται με την κατάργηση ενός ισόκυρου συνταγματικής περιωπής δικαίωμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την εργασία και την εξάρτηση της υγείας εκ της εργασίας, γεγονός το οποίο στραγγαλίζει τιμωρώντας τους μη εμβολιασμένους, ωθώντας τους εμμέσως πλην σαφώς και δη εξαναγκαστικώς να υποκύψουν ακουσίως προς μία ιατρική πράξη αμφιβόλου αποτελεσματικότητας. Προσέτι, η κυβέρνηση κωφεύει και εθελοτυφλεί, αδιαφορώντας πλήρως για τους αιτιωδώς πληγέντες εκ του εμβολιασμού, ουδεμία μέριμνα περί αυτούς, καίτοι το ίδιο ως οιονεί αυτουργός του ενθάρρυνε προς τοιαύτη πράξη, άρα, για ποια δημοκρατία, για ποιο κράτος δικαίου και για ποια υγεία εν προκειμένω ευαγγελιζόμαστε.
 
Οταν η κυβέρνηση αφήνει τους αλλοδαπούς και δεν δίδει δημοσίως στοιχεία περί τον εμβολιασμό τους ή όχι, εν ταυτώ η εξοχότατη Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει ότι το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί με τους μετανάστες, προσθέτω εγώ και τους δη ανεμβολίαστους και εκλεκτούς του συστήματος. Εις επίρρωση όλων των άνω έχουν επιστρατευτεί οι ακαδημαϊκοί, η βαρεία εφεδρεία του συστήματος ίνα πειθαναγκάσει διά της αυθεντίας τους τούς πολίτες περί του νεολογισμού του δικαίου της πανδημίας, επιχειρηματολογώντας μονομερώς, παρασιωπώντας σφαιρικώς την αλήθεια περί της δικαίου της αναγκαιότητας. Εν κατακλείδι βιώνουμε πρωτόγνωρες στιγμές ανελευθερίας με την τιμωρία επί της εργασίας όποιων ασκούν το δικαίωμα άρνησής τους, στερώντας τους εκδικητικά το μέσο βιοπορισμού τους. Αυτοί ενδιαφέρονται για τη δημόσια υγεία και το δημόσιο συμφέρον του λαού;  
 
*Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.