1 Αυγούστου 2021

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει η Λέττα Καλαμαρά
 
Με μπαράζ πρωτοσέλιδων της Κυριακής διαλαλούνται οι επερχόμενες διώξεις εκατομμυρίων Ελλήνων και το χτίσιμο του νέου Κράτους και κοινωνίας της Ελλάδας, την Ελλάδα 2.0, μόνο από πελάτες της Biontech του Τούρκου CEO και των λοιπών εταιρειών. Ο σκοπός, ο φόβος, το ένα χαρακτηριστικό του Πολέμου. Ενός Γ' Παγκοσμίου Πολέμου που ζούμε όλοι και διεξάγεται με βιολογικούς όρους, όπως εμβόλια, m-RNA, διαχωρισμός κρατών και κοινωνιών.
 
Είναι προφανές ότι το Βαθύ Κράτος διαφθοράς που στοιχειώνει την ελληνική αποικία επιδιώκει τη διάλυση των Ελλήνων, με πρώτο στάδιο την οικονομική και κοινωνική εξόντωση μερικών εκατομμυρίων πολιτών που δεν ακολουθούν τις προσταγές των δυναστών της χώρας. 
 
Εκείνων που σε ενάμιση χρόνο 2020-21 με δρακόντεια και επιζήμια μέτρα διέλυσαν την κοινωνία και οικονομία δημιουργώντας 20 δισεκατομμύρια ευρώ πρωτογενές έλλειμμα, ενώ οι ίδιοι και η παρέα τους απολάμβαναν τους μισθούς και τις επιδοτήσεις τους. 
 
Η εμμονή εφαρμογής του "διαίρει και βασίλευε" και της κοινωνικής αναταραχής είναι πρωτόγνωρη και αποδεικνύει την αδιαφορία για την υγειονομική πλευρά του COVID-19 και επιδίωξη για την καταπάτηση του Συντάγματος των Ελλήνων και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο για τα επόμενα βήματα καθεστωτικής επιβολής. 
 
Οι αντίθετες στο περί κοινού δικαίου αίσθημα και τη λογική δηλώσεις του τυράννου και καταστροφέα Μητσοτάκη για μη ύπαρξη παρενεργειών από τον εμβολιασμό για τον COVID-19 δείχνουν τη δεινή θέση του, τη θέση ενός καταπατητή του Συντάγματος και της Ε.Ε. που κατέστρεψε την εθνική οικονομία και είναι πάμπλουτος με ένα λαό με φτωχούς πρωταθλητές. 
 
Επιζητεί τις διώξεις των ανεμβολίαστων και τον εμφύλιο σπαραγμό για να αποκρύψει τα εγκλήματα της Μεταπολίτευσης και της δικής του περιόδου διακυβέρνησης. 
 
Δεν θα τα καταφέρει όσο και αν "ταϊζει" τους ντελάληδες του, όσο και αν υπόσχεται "πιλάφια" του ΕΣΠΑ, όσο και αν διώκει παράνομα Έλληνες. 
 
Η Ελλάδα θα δώσει το φως της στην Ευρώπη και την ανθρωπότητα σύντομα.  
 
Ισότητα και μέριμνα για όλους τους Έλληνες, εμβολιασμένους και μη. Διώξεις και κατασχέσεις μόνο για τα λαμόγια της Μεταπολίτευσης, για την Νέα Ελλάδα μας, ωρέ Έλληνες.
 Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

......Ισότητα και μέριμνα για όλους τους Έλληνες, εμβολιασμένους και μη....
ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ
ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ .........Κ ΒΑΛΑΝΕ ΟΠΛΟ ΑΟΡΑΤΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.