16 Ιουνίου 2021

Καταργούνται οι φυλές: Νέα (νεοταξική) ανθρωπολογική θεωρία σε σχολεία και πανεπιστήμια

H νεοταξική επιστήμη αναφέρει τώρα πως το μεγαλύτερο επιστημονικό ατόπημα είναι ο διαχωρισμός των ανθρώπων με βάση τη φυλή τους.
 
Συγκεκριμένα, ο ανθρωπολόγος Darren Curnoe, στην ιστοσελίδα του δικτύου ABC, αναφέρει, στο πλαίσιο της επιβολής της πολυπολιτισμικότητας και του γκρι δουλικού λαού, πως «η θεωρία της φυλής είναι υπεύθυνη για μερικά από τα μεγαλύτερα δεινά στην ιστορία της ανθρωπότητας».
 
«Έχει φέρει ανείπωτη δυστυχία και έχει χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει βάρβαρες και αποικιοκρατικές ενέργειες, την σκλαβιά ή ακόμα και γενοκτονίες», προσθέτει και τονίζει πως ακόμα και σήμερα, χρησιμοποιείται για να εξηγήσει τις κοινωνικές ανισότητες και εξακολουθεί να εμπνέει την άνοδο των ακροδεξιών κινημάτων σε όλο τον κόσμο, εκείνων δηλαδή της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης. 
 
Μάλιστα δημοσιοποιήθηκε από την American Journal of Physical Anthropology μία νέα έρευνα με την συμμετοχή περισσότερων από 3.000 ανθρωπολόγων και με επικεφαλής την Jennifer Wagner του Geisinger Health System και την ερευνητική της ομάδα. 
 
Στο πλαίσιο της μελέτης, οι ερωτηθέντες ήταν μέλη της Αμερικανικής Ανθρωπολογικής Ένωσης, που παρουσιάζεται ως το μεγαλύτερο επαγγελματικό σώμα ανθρωπολόγων στον κόσμο. 
 
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να απαντήσουν «συμφωνώ/διαφωνώ» σε 53 δηλώσεις αναφορικά με την φυλή. 
 
Στην δήλωση «Ο ανθρώπινος πληθυσμός μπορεί να υποδιαιρεθεί σε βιολογικές φυλές», το 86% των απαντήσεων διαφώνησε έντονα. 
 
Εν ολίγοις οι ανθρωπολόγοι της Νέας Τάξης συμφωνούν ότι «οι φυλές δεν είναι πραγματικές, ότι δεν αντανακλούν την βιολογική πραγματικότητα και ότι οι περισσότεροι εξ αυτών δεν πιστεύουν πως υπάρχει θέση για την κατηγοριοποίηση με βάση τον φυλετικό προσδιορισμό στην επιστήμη». 
 
Μάλιστα αναφέρεται στο δημοσίευμα πως «ανθρωπολόγοι από πιο ‘προνομιούχες’ ομάδες (λευκοί άνδρες και γυναίκες, εν προκειμένω), ήταν πιο πιθανό να αποδεχτούν τη θεωρία των φυλετικών διακρίσεων από τους συναδέλφους τους που προέρχονταν από μη «προνομιούχες» ομάδες. 
 
Σε λίγο φυσικά η εν λόγω θεωρία, η οποία παρουσιάζεται ως «επαναστατική» θα διδάσκεται στα απανταχού σχολεία και πανεπιστήμια με «σφραγίδα» Ο.Η.Ε.
 Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΚ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ....ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΛΟΣ ΓΚΡΙ ....ΑΝΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.