12 Ιουνίου 2021

Η ωμή αλήθεια: Ενσωμάτωση και… τρία αβγά Πακιστάν!

Δεν είμαστε χώρα που δημιουργήθηκε από μετανάστες, λαθραίους ή νόμιμους. Είμαστε ένα από τα αρχαιότερα Έθνη στον κόσμο, με αδιάκοπη συνέχεια αίματος, γλώσσας, πολιτισμού, παρά τις φιλότιμες και άοκνες προσπάθειες των Αποστόλων του Μαρασμού, αριστερών και ψευτοφιλελεύθερων, να αποδείξουν το αντίθετο και τη στοχοποίηση και δίωξη του λευκού, χριστιανού ετεροφυλόφιλου Ευρωπαίου ανθρώπου και της Ιστορίας του από την επέλαση του ολοκληρωτικού και γλοιώδους πολιτισμικού μαρξισμού.
 
Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη
 
Εάν ανήκεις σε κάποια παρδαλή μειονότητα, οποιαδήποτε, αν είσαι άθεος, μουσουλμάνος, σκούρος, οτιδήποτε άλλο πλην της εγχώριας συντριπτικής πλειονότητας, έχεις στην κωλότσεπη ένα είδος ασυλίας. Οι ντόπιοι, αν κάνουν παιδιά, φορολογούνται. Εσύ, που μπήκες λάθρα, επιδοτείσαι. Εάν είσαι απεχθής λευκός Ελληνας και Χριστιανός, και δεν στέλνεις τα παιδιά σου στην υποχρεωτική εκπαίδευση, είναι ποινικό αδίκημα, πας κατηγορούμενος, όπως και αν τα βάζεις να ζητιανεύουν, να κλέβουν, να κάνουν delivery ναρκωτικά, και μπορεί και να σου πάρει τα παιδιά η Πρόνοια. Εάν είσαι «ευπαθής» και τα κάνεις όλα αυτά, παίρνεις και επίδομα για να τα στέλνεις σχολείο «και καλά», και για τα υπόλοιπα «τρέχα γύρευε». 
 
Εάν μπουκάρεις παράνομα στη χώρα, παραστήσεις ψευδώς τον κατατρεγμένο, η χώρα, που μπορεί και να τη μισείς, θα σε περιθάλψει, θα κονομήσεις σπίτι προπληρωμένο, τζάμπαμαν όλα, συν κάρτα για μετρητά. Και τώρα, λέει, η Γερμανία προγραμματίζει να σου χτίσει σπίτι για να πιάσεις ρίζες στην Ελλάδα και να μετατραπούμε επισήμως σε ακάλυπτο της Ευρώπης, πίσω αυλή για σπασμένους καναπέδες, αναφομοίωτους ανθρώπους που δεν θέλει το αφεντικό στην κεντρική Ευρώπη. 
 
«Διαπιστώσεις» θα πουν μερικοί. «Μας τα ξαναείπες» θα πουν επίσης. Φαίνεται πως δεν είναι αρκετές οι φορές που τα διαπιστώνουμε – παρά την επανάληψη, αργεί ακόμη η μάθηση. Το πρόσφατο περιστατικό στην παραλία με την κακοποίηση μιας κοπέλας -θα το δείξει η δικαστική διερεύνηση αν έχουμε δίκιο- μοιάζει πάντως με Taharrush Gamea. Έχει γίνει σε γερμανικές πόλεις, έχει γίνει στην Αίγυπτο σε βάρος ξένης δημοσιογράφου, της Λάρα Λόγκαν του CBS, και άλλων γυναικών το 2011, κατά την Αραβική Άνοιξη, που μόνο Άνοιξη δεν ήταν. 
 
Η ομάδα των μουσουλμάνων ανδρών περικυκλώνει με τρεις ομόκεντρους κύκλους μέσα στο πλήθος μια «άπιστη» γυναίκα, φωνάζοντας, τραγουδώντας, χορεύοντας. Οι του έξω ομόκεντρου κύκλου εμποδίζουν τον κόσμο να δει τι συμβαίνει και να επέμβουν σε σωτηρία της άτυχης γυναίκας, ενώ οι των δύο εσωτερικών κύκλων σκίζουν τα ρούχα, βιάζουν διαδοχικά και κακοποιούν διαδοχικά το θύμα. Γιατί το κάνουν; Γιατί θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα, αφού το θύμα είναι «άπιστη», είναι πράγμα, όχι άνθρωπος με δικαιώματα, αλλά νόμιμο θήραμα, σύμφωνα με τον δικό τους κώδικα αξιών. 
 
Είναι όλοι οι παράνομοι μετανάστες έτσι; Προφανώς όχι, αλλά κάποιοι είναι, και δεν θέλουμε να μάθουμε πόσοι. Τα πράγματα πάντως χειροτερεύουν, όπου επικρατούν, εκτοπίζοντας από τις γειτονιές τους γηγενείς νόμιμους κατοίκους. Η δραματική κατάσταση πόλεων της Σουηδίας και της Νορβηγίας το αποδεικνύει. Στο επιχείρημα «και οι Ελληνες κάνουν τα ίδια», η απάντηση θα έπρεπε να είναι ένας κουβάς παγωμένο νερό. Όχι, οι Έλληνες δεν κάνουν τέτοιους τελετουργικούς ομαδικούς βιασμούς, επειδή μάλιστα θεωρούν πως είναι «δικαίωμά» τους και πως τα θύματα είναι υποκείμενα περιορισμένων δικαιωμάτων έως άψυχα πράγματα. Δεν ανήκει στην κουλτούρα μας, στον κώδικα αξιών μας, και οι ομαδικοί βιασμοί είναι σπάνια ειδεχθή κακουργήματα, που δεν υπάρχει δείγμα πολίτη μας που να εκφράζει υποψία αποδοχής, πλην κανενός βαριά ψυχικώς νοσούντος. 
 
Η ωμή αλήθεια είναι πως αυτή η υποκουλτούρα, που σέρνει πίσω της, έναντι των γυναικών, των παιδιών, αυτή η ολοκληρωτική πολιτική θεωρία, ιδεολογία και πράξη, που δεν είναι απλά θρησκεία, είναι παντελώς ασύμβατη με τον νομικό -και όχι μόνο- πολιτισμό μας. Δεν υπάρχει έδαφος ούτε για μισή σπιθαμή ανοχής, κατανόησης. Δεν υπάρχει τίποτα περαιτέρω να κατανοήσουμε από αυτό που βίωσαν τα ως τώρα θύματα των εισαγόμενων κακοποιών, και δεν επιτρέπονται συγκρίσεις και δικαιολογίες. 
 
Υπογραμμίζω δε εμφατικά για πολλοστή φορά πως η οργανωμένη και επιδοτούμενη από τη γραφειοκρατία της Ε.Ε. παράνομη μετανάστευση, που έχει μέγεθος και χαρακτηριστικά εισβολής, με συνενόχους ΜΚΟ, την Αριστερά και ηλίθιους διεφθαρμένους ψευτοφιλελεύθερους, που κερδοσκοπούν από τη συλλογική αυτοκτονία μας, δεν είναι ζήτημα που θα αντιμετωπιστεί από ερασιτέχνες θυμωμένους vigilantes σε δρόμους και πλατείες. Το κράτος δεν μπορεί να εκχωρεί τις υποχρεώσεις του σε ανεύθυνους ιδιώτες. Η ασφάλεια του κράτους και των πολιτών είναι ευθύνη της κυβέρνησης και των εντεταλμένων κρατικών οργάνων. Επομένως, η αποτροπή και η αναστροφή του κύματος των παρανόμων και της συνακόλουθης εγκληματικότητας είναι ζήτημα μακρόπνοης, κεντρικά σχεδιασμένης και με μηδενική ανοχή εφαρμοστέας πολιτικής, με βάση το Σύνταγμα και τους Νόμους. Εάν υπάρχει διεθνής συμφωνία ή συνθήκη που μας εμποδίζει να υπερασπιστούμε τη χώρα και τον λαό μας, οφείλουμε να την καταγγείλουμε. Η ασφάλεια της Ελλάδας και των Ελλήνων υπερτερεί όλων. 
 
Η πρώτη παραδοχή, όμως, που πρέπει να κάνουμε είναι πως αυτοί οι άνθρωποι και η νοοτροπία τους είναι ασύμβατα με τον τρόπο ζωής μας, τους νόμους μας. Η δε μόνη λύση είναι να μην είναι εδώ. Να μην μπαίνουν, η χώρα να είναι κάστρο και οι λίγοι που θα καταφέρνουν να παραβιάσουν τα σύνορά μας να κρατούνται σε απομονωμένα νησιά, σε κλειστά κέντρα κράτησης, υπό την ευθύνη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέχρι τη διαλογή των ελαχίστων που δικαιούνται άσυλο και την ποινική τιμωρία και κράτηση των υπολοίπων και των συνεργών τους, ως τη διά βίου απέλασή τους. Χωρίς επιδόματα, τζάμπα σπίτια, χωρίς απολύτως τίποτα από όλα αυτά, των ΜΚΟ συμπεριλαμβανομένων, που συγκροτούν τον τεράστιο μαγνήτη ο οποίος τους φέρνει εδώ, με την άμεση συναυτουργία του κράτους-συμμορίας του Ερντογάν. 
 
Σύλληψη, κράτηση, απέλαση. Όχι τσάρκες, όχι ύφος λες και τους χρωστάμε. Εάν τους θέλει η Μέρκελ, ας τους πάρει απευθείας με αερογέφυρα στη Γερμανία. Με τα λεφτά τους, την κυρά τους, όχι εμάς – ας τα βάλουν εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να αυτοκτονήσουμε, επειδή κουμάντο στην Ε.Ε. κάνουν σκουπίδια διεθνιστές, που μισούν τις αληθινές ευρωπαϊκές αξίες, τους πραγματικούς πυλώνες της Ευρώπης, την Ελλάδα, τη Ρώμη και τον χριστιανισμό. 
 
Στη δε δήλωση της ΠτΔ «είναι, τέλος, αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας» με εμποδίζει μόνο ένα πράγμα να απαντήσω όπως πρέπει: ο Ποινικός Κώδικας.
 Share

2 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Τα εκκολαπτόμενα αυγά του φιδιού μάλλον θέλατε να πείτε .... και τα φίδια που κρύβονται στο χορτάρι και ο σκορπιός στην ουρά έχει το δηλητήριο .....

ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΤΙΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ .... ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΉΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΜΗΝΣΣΙ ... ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ .....
ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ .. ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ... ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ .... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ... ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ... ΕΧΕΙ ΑΡΕΚΕΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣ ... ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ .....

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά, θέτω θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Έχω πολλά χρόνια που το κάνω, πλην όμως είμαι (προφανώς!) άλλη μια "φωνή βοώντος εντ η ερήμω"!!!:
α. ΠΟΙΟΝ ερώτησαν και λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις;;; Ρώτησαν τον Ελληνικό Λαό;;;
β. ΠΟΙΟΝ εκπροσωπούν οι "κύριοι" και οι "κυρίες";;;
Δημοσθένης ο Μακεδών

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.