18 Ιουνίου 2021

Δημογραφικός Αφελληνισμός αντί Εξελληνισμού

Του Κώστα Δημ Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)
 
Ενδιαφέρουσα η πρωτοβουλία της Eurobank για το Δημογραφικό μας ζήτημα. Ακούστηκαν θετικές προτάσεις, αλλά και αρνητικές. Το Δημογραφικό είναι το σημαντικότερο θέμα που αντιμετωπίζει, όχι μόνον η Πατρίδα μας, αλλά και πολλές –δυτικές ιδίως –χώρες. Το έχω χαρακτηρίσει ως Πυρηνική Πληθυσμική Βόμβα!  
 
Σταχυολόγησα ορισμένα από εκείνα που προτάθηκαν, όπως:  
 
- Ανάληψη δράσεων σε συνεργασία με Μ.Κ.Ο για στήριξη της οικογένειας. (Σ.Σ επειδή είμαι αλλεργικός σε αμφιλεγόμενες, θολές –κάποτε και υπόπτου προελεύσεως - παρόμοιες οργανώσεις, δεν συμμερίζομαι την άποψη περί συμμετοχής τους. Τις θεωρώ αναποτελεσματικές, αχρείαστες και ασύμβατες πρακτικά, ιδίως όταν πρόκειται για σπουδαία εθνική προσπάθεια).  
 
- Ανάπτυξη δημοσίου διαλόγου για το Δημογραφικό. (Σ.Σ Αν αυτό επισυμβεί τότε –πικρή και μακρά η πείρα προειδοποιεί- πως το πρόβλημα θα μακροημερεύσει).  
 
- Χρηματοδότηση από την Eurobank προς εκπόνηση «Λευκής Βίβλου» για το Δημογραφικό. (Σ.Σ Την λευκότητα την δέχομαι … αισθητικά, ως αντίθεση μάλιστα με την μαυρίλα /το μαύρο χάλι του Δημογραφικού μας).  
 
Πέραν όμως τούτου, δεν βλέπω … ξαστεριά, ξεκαθάρισμα οριστικό του ζητήματος, λόγω και των επικρατουσών ιδεοληψιών, των διεθνιστικών και παγκοσμιοποιητικών επηρειών, καθώς και των επιρροών της νεόφερτης πολυπολιτισμικότητας και του αρρωστημένου αντιρατσισμού.  
 
- Η συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων διακεκριμένων επιστημόνων στη διαμόρφωση εθνικής πολιτικής. (Σ.Σ Ουδεμία αντίρρηση. Επιφύλαξη υπάρχει ως προς την υλοποίηση όσων τυχόν θα προταθούν).  
 
- «Η ομαλή ένταξη των Μεταναστών δεν συμβάλλει μόνον στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας». Δήλωση / άποψη της Κυρίας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Δυστυχώς το ίδιο υποστηρίζουν και άλλοι. (Σ.Σ Κατά την εκτίμησή μου, αν τυχόν υιοθετηθεί η πρόταση αυτή , θα αποβεί εθνοβόρος, επειδή θα οδηγήσει σταδιακά σε Αφελληνισμό!.  
 
Απαιτείται μεγίστη προσοχή ώστε να αποφύγουμε την απώλεια:  
 
· Της πληθυσμικής μας ταυτότητας και σύνθεσης, αφού οι επήλυδες πολλαπλασιάζονται ραγδαία, ενώ εμείς υποφέρουμε από υπογεννητικότητα, με αποτέλεσμα σύντομα να γίνουμε μειονότητα-και θρησκευτική – στον τόπο μας (!).  
 
· Της εθνικής μας ταυτότητας. Αύριο οι Έλληνες αυτόχθονες θα προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω πολυπληθέστερων (γκετοποιημένων σε αρχικό στάδιο), συμπαγών ξένων μεταναστών, λαθρομεταναστών ή, και , εισβολέων. Πλανώνται ή εθελοτυφλούν εκείνοι που αναμένουν την αφομοίωση ή –και – τον Εξελληνισμό τους. Το αντίθετο ακριβώς θα συμβεί:  
 
Ο Αφελληνισμός των Ελλήνων!!!.  
 
Η αντιμετώπιση, διάσωση του Δημογραφικού μέσω τραγικής –και τραγελαφικής – εισαγωγής αλλοδαπών, ασύμβατων μάλιστα θρησκευτικά και πολιτιστικά, είναι ο χειρότερος και ο πλέον επικίνδυνος τρόπος αντιμετώπισης του Δημογραφικού.  
 
Θυμίζει την άθλια, ηλιθιόλουστη πρόταση και πρακτική του περιορισμού του υπερπληθυσμού του πλανήτη Γη μέσω … πολεμικών συγκρούσεων (!).  
 
Ό,τι πιο άτοπο /παράλογο, εγκληματικό , αφελληνιστικό!.  
Δεν (πρέπει να) επιδιώκουμε να αυξηθούμε αντί παντός και να είμαστε κάτι άλλο που δεν θα θυμίζει Ελληνισμό, Ελληνοχριστιανισμό, Ελληνοπρέπεια. Είναι υπέρ αρκετός και υπερπολύτιμος ο σπουδαίος ελληνικός μας πολιτισμός. Θα ήταν έγκλημα (πολιτισμικής) καθοσιώσεως, η αντικατάσταση του με … πολυπολιτισμικού τύπου αχταρμά!.  
 
Όποιοι έχουν αντίρρηση ας έχουν τουλάχιστον και την γενναιότητα να αποδεχτούν και να βοηθήσουν στην διεξαγωγή ενός Δημοψηφίσματος με το ερώτημα: «θέλετε αύξηση του Ελληνικού πληθυσμού μέσω της εισαγωγής αλλοδαπών ή μέσω αύξησης των γεννήσεων Ελληνόπουλων;».  
 
ΥΓ. Προτείνω: Η Eurobank ή άλλος οικονομικός φορέας να αναλάβει την χρηματοδότηση της διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος.
Θα είναι μια μεγάλη εθνική προσφορά. Θα διαπιστώσουμε όλοι μας πως αυτό θα αποτελέσει το θεμέλιο οικοδόμησης /αντιμετώπισης ουσιαστικής – με την λήψη των κατάλληλων μέτρων στα οποία έχω κατ’ επανάληψη αναφερθεί – του Δημογραφικού!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.