21 Ιουνίου 2021

ΤΟ Δ' ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Στην τελική φάση περνάει το σχέδιο του Δ' Ράιχ με τη Μάσκα να παραμένει ως στίγμα των ανεμβολίαστων στους δρόμους και τα καταστήματα, κατ'αναλογία του αστεριού που χρησιμοποιήθηκε από το αποτυχημένο και καταστροφικό για την ανθρωπότητα Γ' Ράϊχ. Μέσα στον καύσωνα η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να βασανίζει τους Έλληνες με την ανούσια χρήση μάσκας, στο μοναχικό δρόμο της ζωής τους.
 
Τα νοσηρά μυαλά των ιθυνόντων της γερμανοκρατούμενης, με γαλλικά φορέματα Ευρώπης και της γερμανόδουλης Ελλάδας του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζουν προκλητικά να προσπαθούν να παρουσιάζουν τα 7,5 εκατομμύρια Ελλήνων που καλώς δεν εμβολιάστηκαν ως ανεύθυνους, αντικοινωνικούς και μιάσματα της κοινωνίας. Σε αντίθεση τα 3,5 εκατομμύρια Ελλήνων που καλώς εμβολιάστηκαν ως εκλεκτούς που οφείλουν να λυμαίνονται την εξουσία αποκλειστικά και να εφαρμόζουν λίστες πογκρόμ και κατάδοσης για όσους δεν εκτελούν τις εντολές του Βερολίνου.
 
Το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, σε συνέχεια της Γιουγκοσλαβίας, μέσα από το διχασμό και τις διακρίσεις μεταξύ των Ελλήνων, αρχικά κοινωνικά και πολιτικά και στη συνέχεια εθνικά και εδαφικά, με τη Μακεδονία σε πρώτο φόντο προχωρά από πρόθυμους συνεργάτες των Ούννων, Γερμανών και Τούρκων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στον πυρήνα του Έθνους, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, προχωράει η κατάρτιση λιστών με μη εμβολιασμένους κατ'εντολή Στρατηγών, με άμεσο και προφανή σκοπό τον αποκλεισμό, τη δίωξη και τη μετακίνηση επίλεκτων Αξιωματικών και ίσως και την απομάκρυσνή τους από το Στράτευμα την ώρα που η Ελλάδα μετρά τις δυνάμεις της. Ακόμη χειρότερα το μήνυμα επιλεκτικής μεταχείρισης των εμβολιασμένων και αποκλεισμού των ανεμβολίαστων κατ' εντολή της Μαντάμ "Ο" μεταδίδεται και εκτός Ελλάδας με σκοπό το πρότυπο της χώρας υπέρ των ρατσιστικών διωξεων απέναντι στους ανεμβολίαστους. 
 
Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν διδάχθηκε από το καταστροφικό '20-'22 και τη γερμανοδουλεία της Κυβέρνησης Γούναρη που οδήγησε στον ακρωτησιασμό του Ελληνισμού σε Μικρά Ασία, Κωνσταντινούπολη και Πόντο. Επίσης δεν διδάχθηκε από τη στρατηγική της Γερμανίας το '41 που παρέδωσε τη Μακεδονία μας στη Βουλγαρία. Πρόθυμοι Έλληνες, ένστολοι και μή, με πρωτεργάτη τον εθνικά επιζήμιο Κυριάκο Μητσοτάκη εκτελούν ως πιόνια-στρατιώτες τα κελέσματα του βαθέως γερμανικού Κράτους που εκτείνεται από το παγωμένο Κίελο διασχίζει τη Βαλκανική, διαπερνά την Τουρκία και καταλήγει στα παράλια της Ινδικής θάλασσας και το Αφγανιστάν των Ταλιμπάν στα σύνορα της Κίνας. Μία διαδρομή που απαιτεί την Ελλάδα μέχρι τον Όλυμπο, τη Μακεδονία μία άλλη χώρα και την Τουρκία στρατηγικό συνεργάτη των Ούννων. Θράκη και Αιγαίο στη μοίρα της Μακεδονίας φυσικά. 
 
Τσάμπα καταρτίζονται οι νέες λίστες του Σίντλερ με Έλληνες Αξιωματικούς που δεν υποτάσσονται για να μετακινηθούν δολίως εις όφελος των Ούννων και της Μαντάμ "Ο", κυρία Μέρκελ, κύριε Μητσοτάκη, κύριε Παναγιωτόπουλε και κύριε Φλώρε. Θα μείνουν εκεί στη Μακεδονία, εκεί που η Μοίρα τους έταξε για να φυλάττουν τις σύγχρονες Θερμοπύλες για πάντα και να μεταδίδουν στον Κόσμο ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες σύγχρονοι ραγιάδες, με όποιον τρόπο απαιτηθεί, από όποιο μετερίζι και μέχρι τέλους. Η μάχη θα είναι σκληρή και ανελέητη. Δεν γονατίζουν παρά μόνο στο Θεό, το Δημιουργό. 
 
Όσο για το στίγμα της Μάσκας που θέλετε να επιβάλετται σε όσους δεν εμβολιάστηκαν, για να περπατούν και να εισέρχονται σε καταστήματα ως σύγχρονα μιάσματα και για να διακρίνονται, να λοιδωρούνται και να αποκλείονται από το καθεστώς και τους εκλεκτούς σας, καλό είναι να θυμόμαστε όλοι τις τελευταίες ημέρες του Βερολίνου του '45 και το τέλος του Στρατάρχη Γκέριγκ και του Ναζισμού στη Νυρεμβέργη καθώς και όσων επέβαλλαν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, διώξεις με αστέρι και βασανιστήρια σε ανθρώπους. 
 
Ημέρα του Αγίου Πνεύματος και 21 Ιουνίου του σύγχρονου '21, μέσα από τις επαίσχυντες λίστες και τα οράματα διωγμών ξεπροβάλει το Φως να φωτίζει τους απροσκύνητους Έλληνες και να κάψει τους γονυπαιτείς ραγιάδες που προσκυνούν με οποιαδήποτε πρόσχημα για να επιδείξουν την υποταγή τους. Το σάλπισμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ακούγεται στην Οικουμένη, στην πέρα πλευρά του Ατλαντικού όπου Έλληνες εγκαθιστούν τη σύγχρονη δημοκρατία της Ελευθερίας και Σκέψης του Ανθρώπου, χωρίς μάσκες και προσωπεία ψεύτικου και καθωσπρέπει πατριωτισμού.  
 
Ο Θεός ας ευλογήσει τον αγώνα του Ανθρώπου, της Ελλάδας μας για μία άλλη ανθρωπότητα, το δικό μας reset...  
 Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

............Ο Θεός ας ευλογήσει τον αγώνα του Ανθρώπου, της Ελλάδας μας για μία άλλη ανθρωπότητα, το δικό μας reset... .............
ΑΜΗΝ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.