17 Ιουνίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΣ

S.O.S.ΤΕ την Ελλάδα. 
Υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη.
Μουσουλμάνοι … πανσπερμία ….και στην Ευρώπη και σε όλες τις Μουσουλμανικές χώρες …. 
 
Η ΛΥΣΗ! 
Από NEWS BREAK Απόσπασμα. 
 
Δήλωση-σοκ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική! 
 
Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας». 
 
Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που η συγκεκριμένη τράπεζα παρουσίαζε δράσεις με τις οποίες θα μπορέσει να ανατραπεί η εικόνα του αναπόφευκτου δημογραφικού μαρασμού που υπάρχει σήμερα, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υιοθέτησε την ατζέντα αυτών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα κύματα της παράνομης μετανάστευσης θα… λύσουν το δημογραφικό πρόβλημά μας. 
 
Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος επίσης έδειξε ως μέρος της λύσης του δημογραφικού προβλήματος την ένταξη των μεταναστών. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε πως αυτό το «νέο κύμα μεταναστών», οι οποίοι θα βρίσκονται νόμιμα τα επόμενα χρόνια υπό την προστασία της Ε.Ε., θα έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και παιδείας…. 
 
Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς 
 
Παρά τα όσα αναφέρονται σε αρκετά άρθρα περί σφαγών και απαγωγών σκλαβοπάζαρα - παιδομάζωμα και άλλα απεχθή εγκλήματα εκ μέρους της βάρβαρης Τουρκίας που είχαν σαν αποτέλεσμα την γενοκτονία και μείωση του Ελληνικού πληθυσμού επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είχε το απύθμενο θράσος ο Ερντογάν στο όμαιμο του ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ.. να δηλώσει, ότι η Τουρκία ΠΟΤΕ δεν έσφαξε αθώους! Αυτονόητο είναι ότι κατέσφαξε όλες τις Χριστιανικές μειονότητες… αφού κατά το Ισλάμ …. Όλοι οι *Χριστιανοί ήταν ένοχοι …!!! 
 
*Ο πόλεμος για την επικράτηση του Ισλάμ επιζητείται μέσα από τις σελίδες του Ιερού Κορανίου: «Μην επιδιώκεται την ειρήνη, για να είστε οι κερδισμένοι» (47: 35). Και αλλού: «Οι Άραβες ( και εν συνεχεία οι Τούρκοι) ήταν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προφήτη. Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» (9: 69). 
 
«Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193). 
«Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12). 
«Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4). 
«Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως και ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του και ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας … οι άνθρωπο του Βιβλίου (Βίβλου - χριστιανοί και Εβραίοι), μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29). Κ.ά. 
 
Επίσης θα επισημανθεί και ο βασικότερος κίνδυνος επιβολής του Ισλάμ υπόγεια, με ..ειρηνικά μέσα με γεννητούρια και μεταναστεύσεις ….Ο Ισλαμιστής Μουαμάρ Γκαντάφι προτού εκτελεσθεί είχε πει.. Ο Αλλάχ μου έδωσε αισιόδοξα μηνύματα .... Το Ισλάμ δεν έχει πλέον ανάγκη να επιβάλει την θρησκεία μας δια πυρός και σιδήρου... κλπ. Ο Αλλάχ ευλογεί τις γεννήσεις ... (Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και ...κατακυριεύσατε τον κόσμο....). Ο Ισλαμικός πληθυσμός σε 20-25 χρόνια, θα υπερκεράσει με βάση την αυξανόμενη Μουσουλμανική πολυσπερμία, όλους τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς και θα είναι κυρίαρχος .. Και τι εννοούσε; 
 
Μια Ευρωπαϊκή δημογραφική έρευνα ντοκουμέντο αναφέρει για το δημογραφικό μέλλον της Ευρώπης.... 
 
Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια.... Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον. 
 
Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, *Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2.... 33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6... με τάση προς τα κάτω.. 
 
Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.1... Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπη σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική ...  
 
Το ερευνητικό κέντρο PEW Research center (Search, Demographic PEW) αναφέρει: Από τα 4,7 μεταναστών το 2016, στην Ευρώπη 2.8 εκ, ήταν Μουσουλμάνοι, (Κατά προσέγγιση) ανεβάζοντας το ποσοστο των Μουσουλμάνων Ευρωπαίων κατοίκων, προσθέτοντας και τις πολυάριθμες γεννήσεις απο το 4,1% που ήταν το 1990 σε άνω του 7-8% μέχρι σήμερα.... με τάση να φθάσει μέχρι το 2020 στο 10%.... Σήμερα υπολογίζεται ότι το 75-80% των μεταναστευτικών ροών είναι Μουσουλμάνοι. 
 
Το συμπέρασμα αυτονόητο... Δίκαιο είχε ο Γκαντάφι...... Άλωση εκ των έσω.... Και ας μην ρίχνουμε όλο το φταίξιμο για αυτό το θέμα, ούτε στους «ταλαίπωρους» πρόσφυγες μετανάστες ή εισβολείς, ούτε στην Τουρκία, που έχει ανοικτές σκόπιμα τις πύλες της για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες..... πρός Ελλάδα και Κύπρο η οποία πλέον έχει φτάσει σε οριακό σημείο από την λαθρομετανάστευση μέσω κατεχομενης Β. Κύπρου….. Αυτή κάνει την δουλειά της... Aς αναλάβουμε και εμείς μια φορά τις ευθύνες μας και τις εθνικές και τις οικογενειακές. Αντίθετα πλέον φαίνεται ότι πάσχουμε ή από έλλειψη Libido δηλ. Libi τo Libido(;) ή επειδή το κράτος δεν βοηθά όπως έπρεπε τις μέλλουσες Ελληνίδες μητέρες, οι οποίες πραγματικά σήμερα αδυνατούν να συντηρήσουν ακόμη και ένα νεογέννητο παιδί λόγω των σημερινών οικονομικών προβλημάτων. Πόσον μάλλον οι ταλαίπωρες πολύτεκνες οικογένειες ;;; 
 
Λαοί και Φυλαί της Μ. Ασίας, του διαπρεπoύς Γ. Σκαλιέρη. 
 
Μεταξύ 1913 και 1922, ο πληθυσμός της Τουρκίας ήταν 9.868.706, συμπ. 2.660,316 εκ. της Ελληνικής μειονότητας και άλλα περίπου 3 εκ. Αρμένιοι, Νεστοριανοί, Ιουδαίοι κλπ. Τόσον οι Έλληνες όσον και οι υπόλοιποι αγνοούνται μέχρι σήμερα. Άρα παρέμειναν περίπου 6.940.060 Τούρκοι.... Σε ένα αιώνα, το 2008 εκτοξεύθηκαν στα 79.517.100 και σήμερα άνω των +82.007.882. 
 
Ελλάδα 27/10/1907 2.631.957 (Αργότερα ίσως να προστεθούν και οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας.) Απογραφή 2011 10.816.286...., 2017 - 2018 - 10.738.000 
 
Ελλάδα... σήμερα. Γεννήσεις -88.553, θάνατοι +124.000. Γεννήσεις την προηγούμενη 10ετία άγγιζαν τις 120000..Στα ίδια χνάρια και η Κύπρος. 
 
* Στοιχεία του Ληξιαρχείου Βερολίνου και αλλων 8 μεγάλων πόλεων της Γερμανίας, όπου ζούν Τούρκοι μετανάστες. Οι γεννήσεις των νεογέννητων από τουρκικές οικογένειες το 2018, έχουν υπερκεράσει τις γερμανικές γεννήσεις και το δημοφιλέστερο όνομα είναι το Μοχάμετ (Μωάμεθ). 
 
SOS: ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. 
 
21η Απριλίου 2019. Σρι Λάνκα. Παγκόσμια θλίψη από το φρικτά τρομοκρατικά κτυπήματα φανατικών Μουσουλμάνων (ISIS και NTJ National Thowheeth Jama'ath) σε εκκλησίες Χριστιανών εν ώρα προσευχής λόγω Πάσχα. Άνω των 290 νεκρών και 500 τραυματιών..... 
 
Οι σημερινοί διωγμοί των Χριστιανών σε όλες τις Μουσουλμανικές χώρες, τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους προ αιώνων καταδιώξεις και γενοκτονίες των πιστών Χριστιανών. 
 
Ενδεικτικά και ολίγα θα αναφερθούν, διότι είναι αδύνατο να καταγραφούν. Η διαπρεπής συγγραφέας και πολιτικός Αnna Eshoo γράφει... Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή. 
 
Τουρκία, εξαφανίσθηκαν όλες οι Χριστιανικές μειονότητες, Αίγυπτος εκατοντάδες σφαγιασθέντες Χριστιανοί Κόπτες, 42 εκκλησίες τα τελευταία λίγα χρόνια καταστράφηκαν από φανατικούς Μουσουλμάνους,Λιβύη, Πακιστάν, Ιράκ, Νιγηρία, Νεπάλ κ.ά.π Ισλαμικές χώρες τα ίδια απεχθή θρησκευτικά εγκλήματα.... κ.ά.π. 
 
Στη Μ. Ανατολή πριν λίγες δεκαετίες οι Χριστιανικές μειονότητες αριθμούσαν περί το 15% του συνολικού πληθυσμού. Σήμερα είναι κάτω του 4%. 
 
Το ISIS όταν ήταν κραταιό στις περιοχές ευθύνης του εξαφάνισε όλους τους Χριστιανούς. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που ανάμεσα στους Μουσουλμάνους πρόσφυγες ούτε δείγμα Χριστιανού δεν βρίσκουμε. Εξάλλου αυτοί οι ίδιοι Μουσουλμάνοι, που αποζητούν φιλοξενία από τα Χριστιανικά κράτη (Αγάπα τον πλησίον σου), θεωρούσαν ανεπιθύμητους τους έστω ολίγους διασωθέντες Χριστιανούς..... Πάντως εδώ προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα το οποίο είναι βέβαιο ότι έχει αυτονοήτη απάντηση. Εάν οι Χριστιανοί αναγκασθούν στο μέλλον να μεταναστεύσουν προς Μουσουλμανικές χώρες σαν πρόσφυγες ..ίσως λόγω λιμού, καταστροφών κλπ... Ποιά θα είναι η αντιμετώπιση τους; 
 
Τέλος το διεθνές ερευνητικό κέντρο PEW μετά από εντατικές έρευνες, εξάγει το συμπέρασμα .... ότι οι Χριστιανοί είναι τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τις αρχές της ιστορίας τους......  
 
(Αποσπασματικές πληροφορίες: Eliza Grisworld, Michael Snyder, Nur Kino κ.ά. διαπρεπείς συγγραφείς ερευνητές). 
 
Και όπως ο Μέγας σοφός Αισχύλος προφήτεψε και χάραξε σε μαρμάρινες πλάκες. για τους Βαρβάρους εγκληματίες πολέμου ανά τους αιώνες …. 
 
ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΟΝ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΝ ΗΡΘΑΝ, ΤΩΝ ΘΕΩΝ Τ' ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ... 
 
Παράφραση από άλλο απόσπασμα του Αισχύλου. Διασκευή Α. Αντωνά. 
 
Και οι Ιερές Τράπεζες καταστραμμένες/ και τα του Θεού ιερά και όσια , είναι εκ θεμελίων/ ανάκατα κι αναποδογυρισμένα.../ Και οι σωροί νεκρών, που δια σπάθης σφάξατε,/ ακόμη και στην τριτόσπορη γενιά,/ άφωνα θε να φανερωθούν στα μάτια των ανθρώπων.../ Εσείς, ασεβείς και αιματόβρεκτοι,/ η υπεροψία και η βαρβαρότητα σας,/ τελικά σαν ανθίσει, μόνο σε στάχυα,/ καταστροφής και μολυσμένα θε να καρπίσει,/ όπου λεύτερο χερι χωρίς δεσμά,/ με λυγμούς χαράς θε να θερίσει,/ ανεμίσει και αφανίσει....τα ματωμένα στάχυα σας....
 
 
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ 
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – www.ledrastory.com



Share

2 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Το πράγμα στήθηκε αργά...
αλλα... μεθοδικά...


τώρα ο καιρός είναι... ώριμος...
γιά να μάς...εξαφανίσουν...

ν ο μ ί ζ ο υ ν ...!

...

Κάποιους... ίσως... κάπως...
θα τούς... εξαφανίσουν...

όπως...κάποτε...τούς τούρκευαν...!

ή πρόσφατα... τούς...κομματικοποιούσαν...
-να τρώμε ο ένας τον άλλο-

...

Μην τούς κάνουμε την χάρι...!

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.... ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΧΤΥΠΑ ΑΠΟ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΗΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ...!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.